MBH Bank ATM

Székhely: 1134 Budapest, Kassák Lajos utca 18.

Nyitvatartás

Hétfő:
Non-stop nyitvatartás
Kedd:
Non-stop nyitvatartás
Szerda:
Non-stop nyitvatartás
Csütörtök:
Non-stop nyitvatartás
Péntek:
Non-stop nyitvatartás
Szombat:
Non-stop nyitvatartás
Vasárnap:
Non-stop nyitvatartás

Elérhetőségek

Hunyadi Út 94, Szihalom, Heves, 3377

Gyakran Ismételt kérdések

Legutóbbi blogbejegyzések

Hol vehetünk fel 10 millió forintnál nagyobb összegű személyi kölcsönt?

Személyi kölcsön felvétele ma már szinte mindennapi dolognak számít. Legyen szó lakásfelújításról, autóvásárlásról, vagy akár egy exkluzív utazás finanszírozásáról, sokan választják ezt a megoldást, hiszen gyors, és viszonylag egyszerű hozzájutni. De mi a helyzet akkor, ha az igényelt összeg nem néhány százezer, hanem több millió forint? És mi történik, ha 10 millió forintnál nagyobb összegű személyi kölcsönt szeretnél felvenni? Mutatjuk, hol és hogyan lehetséges ez!

Tovább olvasom
Befektetési alapok és külföldi értékpapírok a magyarok új kedvencei

Az elmúlt években jelentős változások zajlottak le a magyar befektetési piacon. Az egykor népszerű megtakarítási formák, mint a bankbetétek vagy az állampapírok, elveszítették vonzerejüket, részben a folyamatosan csökkenő kamatok, és a változó gazdasági környezet miatt. Az emberek egyre inkább keresik azokat a lehetőségeket, amelyek magasabb hozamot biztosíthatnak, ugyanakkor diverzifikáltabb portfóliót is kínálnak. Emiatt egyre többen fordulnak a befektetési alapok és a külföldi értékpapírok felé. Mutatjuk, hogy miért.

Tovább olvasom
5 érv, amiért érdemes diákszámlát nyitni

Az élet zenei ritmusához hasonlóan a pénzügyi tervezés is fontos része az önálló életre való felkészülésnek. Diákszámla nyitása nemcsak praktikus lépés, hanem egy izgalmas utazás kezdete is. Mutatjuk, miért érdemes belevágni ebbe, és hogyan kapcsolódnak a népszerű zenei előadókhoz

Tovább olvasom
Jön a qvik: elsők között lesz elérhető az OTP-nél az új fizetési mód

Az online fizetési technológiák szinte megállíthatatlan fejlődésével újabb innovatív megoldások jelennek meg a piacon, amelyek célja a vásárlói élmény javítása, és a tranzakciók gyorsítása. Az OTP Bank, Magyarország egyik vezető pénzintézete, hamarosan elérhetővé teszi az új Qvik nevű fizetési módot, amely jelentős előrelépést jelenthet a hazai pénzügyi szektorban. Szakértőnk cikke.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával