Szabad felhasználású hitel

A szabad felhasználású hitel legnagyobb vonzereje, hogy nem szükséges számlákkal igazolni, mire fordítjuk. Kisebb összegű, 1M Ft alatti összeg igénylése esetén,- amennyiben megfelelő jövedelmet tud igazolni, nem szükséges kezes vagy fedezet bevonása. Fix törlesztő részlettel tervezhet, rejtett költségek nélkül, akár otthonában is fizetheti némi különdíj ellenében. Gyorskölcsön vagy személyi kölcsön formájában egy-két napon belül kézhez is kaphatja a hitelt. de igényelheti akár online is, így minimálisra csökken az ügyintézés ideje. Időnként a bankok ajánlanak akciós hitelt is, érdemes átnézni ezeket is, az átlagosnál kedvezőbb feltételekkel hozzájuthatunk a hitelhez. Néhány példa, amire felhasználhatjuk.

Szabad felhasználású hitel áruvásárlásra:

Ha éppen elromlott a mosógép, a hűtő, szeretnénk egy modernebb tv-t, új bútor kell vagy egy-két drágább szerszámra van szükség a barkácsoláshoz, felújításhoz. Sok esetben kedvezőbb feltételekkel juthatunk személyi kölcsönhöz, mint áruhitelhez.

Szabad felhasználású hitel anyagi ügyeink rendezésére:

Előfordulhat, hogy váratlan, nagyobb összegű kiadás keletkezik, összecsúsznak a rezsicsekkek, egy kedvező tanfolyamra vagy utazásra kínálkozik lehetőség, de éppen nem engedhetnénk meg magunknak. Áthidaló megoldásként jól jön ilyenkor egy nagyobb összeg, amit aztán hosszabb idő alatt, fix, tervezhető költségként tudunk visszatörleszteni, miközben már élvezzük a gyümölcsét.

Hitel külföldi nyaralásra:

Évek óta vágyunk eljutni egy csodálatos helyre a családdal, de valahogy sosem sikerül összegyűjteni, amennyi kellene? Erre az esetre is segítség egy szabad felhasználású hitel. Végre eljuthatunk a vágyott helyre, a hitelt pedig az év során, egyenletesen, betervezve a havi költségekbe, utólag rendezhetjük.

Mi szükséges a kölcsön igényléséhez?

  • Jövedelemigazolás
  • Személyes okmányok
  • (Bizonyos esetekben a hitelképesség igazolására egyéb dokumentumokat is kérhet a bank)

Összes gyorskölcsön összehasonlítása Összes személyi kölcsön összehasonlítása Összes online hitel összehasonlítása Összes akciós hitel összehasonlítása

Összes bank Szabad felhasználású hitel ajánlatai egy helyen az expresszkolcson.hu-n!