Hitel fix részletre 2024

Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés
Az ajánlatokat THM szerint rendeztük sorba
Provident

Provident Tervező kölcsön

Igényelje új ügyfélként*

THM12,9%Kamat: 12,19%
Futamidő22 hó
Hitelösszeg450.000 Ft - 1.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

K&H

K&H személyi kölcsön

Fix törlesztőrészlet

THM15,9% - 22,4%Kamat: 18,99%
Futamidő24 - 84 hó
Hitelösszeg300.000 Ft - 10.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Cofidis

Fapados Kölcsön

100% online, számlanyitás nélkül, 10 millió Forintig

THM16,06% - 33,40%Kamat: 14,99% - 29,17%
Futamidő36 - 84 hó
Hitelösszeg800.000 Ft - 10.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Cofidis

Megújuló Hitel

Akár nettó 100 000 Ft igazolt jövedelemtől

THM29,24% - 33,79%Kamat: 29,24% - 33,79%
Futamidő14 - 54 hónap
Hitelösszeg100.000 - 1.500.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

OTP

OTP Személyi kölcsön

Online igénylés akár 15 perc alatt

THM14,9% - 29,5%Kamat: 14,99% - 24,99%
Futamidő24 - 84 hó
Hitelösszeg500.000 Ft - 10.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel

- promóció -

Személyi kölcsön fix részletre

Amikor személyi kölcsönt igényelünk, választhatunk fix törlesztőrészlet. Így nem lesz kamatperiódus, a hitelt forintban kapjuk meg, nincs árfolyamkockázat, és a hitel törlesztőrészlete nem változhat meg a futamidő alatt. Igényeljünk fix személyi kölcsönt! Ezzel kiszámíthatóan, tervezhetően élhetünk. Nyugodtan. Nem kell aggódnunk az esetleges nem tervezett kiadások miatt.

A fix törlesztőrészletek előnyei

A fix törlesztőrészlet legnagyobb előnye az, hogy kiszámítható. A fix kamatozású személyi kölcsönök éppen ezért rendkívül kedveltek. A biztonságot ad az az érzés, hogy mindent megtettünk a környezetünk pénzügyi helyzetének állandóságáért. A biztonság a döntéskor mindig az elsők között van a listán. És a fix törlesztőrészlet hozzájárulhat a biztonsághoz. Hiszen a futamidő alatt végig tudni fogjuk, hogy mekkora havi kiadással kell számolnunk.

Hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbb fix személyi kölcsönt?

A legmegfelelőbb fix személyi kölcsönt könnyű kiválasztani. Egy hitelkalkulátor kell hozzá. A hitelkalkulátor felsorolja az aktuális hiteleket, megmutatva azok paramétereit. Megmutatja a kamatot, a Teljes Hiteldíj Mutatót és a teljes visszafizetendő összeget is. Látni fogjuk, hogy melyik hitel kerül kevesebbe számunkra a kiválasztott futamidőre. A futamidő és a hitelösszeg megadása után tudni fogjuk, hogy mennyit kell havonta fizetnünk. Hitelkalkulátorral gyorsan és egyszerűen, otthonról hozhatunk felelős döntést. Használni kell a hitelkalkulátort!

A fix személyi kölcsön előnyös

A fix személyi kölcsön előnyös. Miért? A törlesztőrészlet nem változik a futamidő végéig, a kölcsönt forintban folyósítja a bank, ezért tervezhető kiadással vehetjük fel kölcsönt. Nem érhet meglepetés. Meglepetés helyett fix személyi kölcsön. Ez a megoldás. A megoldás arra, hogy tudjuk, mikor és mennyit fizetünk. És ezt tudnunk kell!

A fix törlesztőrészlet biztonsága

A fix kamatozású személyi kölcsön törlesztőrészlete állandó. Ez biztonságot ad, kiszámítható lesz a kölcsönünk az egész futamidő alatt. A személyi kölcsönök futamideje többnyire rövid, egy-két év. És a hitelösszeg is alacsony. Lehet 10 millió forintot is igényelni a személyi kölcsönből, de általában kisebb összeget igényelünk. Ez a gyorsan és egyszerűen igényelhető hitel különösen népszerű. És fix törlsztőrészletekkel biztonságos is.

Drága vagy olcsó a fix személyi kölcsön?

A változó és fix kamatozású személyi kölcsön árazása különbözik. A fix, nem változó kamatozású kölcsön általában drágább. A döntésnél fontos lesz, hogy a rövid távú nyereség a fontos, vagy a biztonságos, kiszámítható kiadásink. Döntsünk bölcsen! Önmagunkért és a szeretteinkért. Egy hitel felvétele mindig nagy döntés, még kisebb hitelösszeg esetén is. Olyan döntést kell hozni, hogy a hitelfelvétel áldás legyen, ne egy kellemetlen esemény, ami aztán évekig nyomaszt bennünket, megterhelve a család anyagi helyzetét.

hitel fix részletre

Fix személyi kölcsön igénylésének módja

Fix személyi kölcsön igénylésekor a hitelt nyújtó pénzintézet mindig megvizsgálja az igénylő anyagi helyzetét, az igazolható jövedelmet, az aktuálisan futó hitelét. Azt is vizsgálni fogja, hogy szerepel-e a Központi Hitelinformációs Rendszer negatív adóslistáján. Ha igen, a hiteligénylés elutasításra kerül. A legmagasabb kölcsönösszeget a jövedelem határozza meg. Fix személyi kölcsön igénylése esetén az ingatlanfedezet hiánya miatt számítani kell arra is, hogy esetleg kisebb lesz a megajánlott összeg. A fix személyi kölcsön igénylése azonban semmiben sem különbözik a változó kamatozású személyi kölcsönétől.

Fix személyi kölcsön elbírálásának módja

A bankok a fix személyi kölcsön dokumentációjának a benyújtása után elbírálják az igénylést. Ez néhány nap alatt, sőt, akár néhány óra alatt megtörténik. Pozitív elbírálás után a folyósítás akár azonnal megtörténik, de a bankok eltérő hitelezési gyakorlata miatt hitelfelvétel előtt érdemes tájékozódni. A fix személyi kölcsön elbírálása azonban semmiben sem különbözik a változó kamatozású személyi kölcsönökétől.

Milyen dokumentumok kellenek a fix személyi kölcsön igényléséhez?

Ha fix személyi kölcsönt veszünk fel , ugyanazok a dokumentumok kellenek, mint bármelyik személyi kölcsönhöz. Érvényes személyazonosító okmánnyal tudjuk igazolni a személyazonosságot, és igazolást kell benyújtanunk a jövedelmünkről is. A pénzintézetek eltérő hitelezési gyakorlata miatt hitelfelvétel előtt érdemes tájékozódni a szükséges dokumentumok pontos listájáról.

Nem csak a fix személyi kölcsön lehet fix

A fix kamatozású kölcsön mindig jó döntés lehet. Ha például ingatlan vásárlása előtt áll valaki, akkor szóba jöhet a fix kamatozású jelzáloghitel. A bankok nem csak a személyi kölcsönöket kínálják fix kamatozással, hanem más hiteleiket is.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Így kaphatod meg a hitelt

Hitel fix részletre 2024 - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Hitel fix részletre 2024 - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Hitel fix részletre 2024 - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Hitel fix részletre 2024 - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

Nem. Fix kamatozású személyi kölcsön ugyanolyan feltételekkel igényelhető, mint bármely más személyi kölcsön.

Fix kamatozású személyi kölcsön igénylésékor személyi igazolvány, lakcímkártya és jövedelemigazolás kell. Alkalmazottnak munkáltatói igazolás, nyugdíjasnak nyugdíjszelvény, vállalkozónak NAV jövedelemigazolás szükséges. A bankok eltérő hitelezési gyakorlata miatt hitelfelvétel előtt fontos tájékozódni a szükséges dokumentumok listájáról.

A legjobb fix személyi kölcsön hitelkalkulátorral található meg egyszerűen. A szakértő pénzügyi oldalakon található kalkulátorok segítségével a hitelek könnyen és gyorsan összehasonlítók. Az ideális személyi kölcsönt hitelkalkulátorral található meg.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

7 gyakori pénzügyi hiba, amiket ne kövess el!

Ha arra törekszel, hogy pénzügyi terveidet stabil alapokra helyezd, elkerülhetetlenül találkozol olyan kihívásokkal, amelyek könnyen vezethetnek hibákhoz. A sikeres pénzügyi menedzsment kulcsa azonban nem csak a jövedelem növelése, hanem az is, hogy elkerüld az általános hibákat, amelyek akár hosszú távon is hátráltathatják pénzügyi növekedésedet. Mutatunk 7 gyakori pénzügyi hibát, amelyeket érdemes elkerülni.

Tovább olvasom
Bővült a kör: még egy bank kínál lakáshitelt 10 százalék önerővel

Már az MBH Banknál is igényelhető akár 10 százalék önerővel lakáshitel. Ezzel egy újabb bank teszi lehetővé ezt a lehetőséget. De miért fontos ez? Miért lehet ez előnyös az igénylőnek? És persze a legfontosabb: ki és milyen feltételekkel igényelhet 10 százalék önerővel lakáshitelt? Mutatjuk.

Tovább olvasom
Így vehetsz fel lakáshitelt osztatlan közös tulajdonú ingatlanra

Kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy egy osztatlan közös tulajdonú ingatlanra szeretnénk lakáshitelt felvenni. Mennyire lesz ez nehéz? Mennyi időt vesz igénybe? Milyen lépéseket kövessünk? Lehet osztatlan közös tulajdonú ingatlanra lakáshitelt felvenni? Minden kérdésre választ adunk. Szakértőnk cikke.

Tovább olvasom
Milyen célokra használják fel legtöbben a személyi kölcsönt?

Hányan találkoztak már azzal a helyzettel, amikor hirtelen szükség lenne némi anyagi segítségre? Az ilyenkor felmerülő pénzügyi kihívásokra számos megoldás létezik, az egyik legelterjedtebb pedig a személyi kölcsön igénylése. Sokan először erre a lehetőségre gondolnak, mikor váratlan kiadások vagy nagyobb beruházások előtt állnak. De miért is választják ezt a megoldást oly sokan? És milyen célokra használják fel legtöbben a személyi kölcsönt? Mutatjuk.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával