fbpx

Hitel fix részletre 2023

Hirdetés
Az ajánlatokat THM szerint rendeztük sorba
Provident

Provident Start kölcsön

Szabad felhasználású

THM12,7%Kamat: 12,0%
Futamidő18 hét
Hitelösszeg100.000 Ft - 250.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

OTP

OTP Személyi kölcsön

Fixen kamatozik a teljes futamidő alatt

THM14,9% - 29,5%Kamat: 14,99% - 24,99%
Futamidő24 - 84 hó
Hitelösszeg500.000 Ft - 8.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel
Unicredit

Stabil kamat személyi kölcsön

Akár 50 000 Ft visszatérítés

THM14,29% - 20,93%Kamat: 13,15% - 18,00%
Futamidő12 - 96 hó
Hitelösszeg300.000 Ft - 10.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel
Cofidis

Fapados Kölcsön

100%-ig online hitelfelvétel

THM17,40% - 33,40%Kamat: 16,15% - 29,17%
Futamidő36 - 84 hó
Hitelösszeg800.000 Ft - 10.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Provident

Provident Heti Kölcsön

Kezes és fedezet nélkül

THM33,9%Kamat: 29,36% - 29,37%
Futamidő57 - 110 hét
Hitelösszeg40.000 Ft - 570.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Cofidis

Megújuló Hitel

Akár nettó 70 000 Ft igazolt jövedelemtől

THM35,34% - 37,00%Kamat: 35,34% - 37,00%
Futamidő4 - 85 hónap
Hitelösszeg100.000 - 1.500.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Személyi kölcsön fix részletre

Amikor személyi kölcsönt igényelünk, választhatunk fix törlesztőrészlet. Így nem lesz kamatperiódus, a hitelt forintban kapjuk meg, nincs árfolyamkockázat, és a hitel törlesztőrészlete nem változhat meg a futamidő alatt. Igényeljünk fix személyi kölcsönt! Ezzel kiszámíthatóan, tervezhetően élhetünk. Nyugodtan. Nem kell aggódnunk az esetleges nem tervezett kiadások miatt.

A fix törlesztőrészletek előnyei

A fix törlesztőrészlet legnagyobb előnye az, hogy kiszámítható. A fix kamatozású személyi kölcsönök éppen ezért rendkívül kedveltek. A biztonságot ad az az érzés, hogy mindent megtettünk a környezetünk pénzügyi helyzetének állandóságáért. A biztonság a döntéskor mindig az elsők között van a listán. És a fix törlesztőrészlet hozzájárulhat a biztonsághoz. Hiszen a futamidő alatt végig tudni fogjuk, hogy mekkora havi kiadással kell számolnunk.

Hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbb fix személyi kölcsönt?

A legmegfelelőbb fix személyi kölcsönt könnyű kiválasztani. Egy hitelkalkulátor kell hozzá. A hitelkalkulátor felsorolja az aktuális hiteleket, megmutatva azok paramétereit. Megmutatja a kamatot, a Teljes Hiteldíj Mutatót és a teljes visszafizetendő összeget is. Látni fogjuk, hogy melyik hitel kerül kevesebbe számunkra a kiválasztott futamidőre. A futamidő és a hitelösszeg megadása után tudni fogjuk, hogy mennyit kell havonta fizetnünk. Hitelkalkulátorral gyorsan és egyszerűen, otthonról hozhatunk felelős döntést. Használni kell a hitelkalkulátort!

A fix személyi kölcsön előnyös

A fix személyi kölcsön előnyös. Miért? A törlesztőrészlet nem változik a futamidő végéig, a kölcsönt forintban folyósítja a bank, ezért tervezhető kiadással vehetjük fel kölcsönt. Nem érhet meglepetés. Meglepetés helyett fix személyi kölcsön. Ez a megoldás. A megoldás arra, hogy tudjuk, mikor és mennyit fizetünk. És ezt tudnunk kell!

A fix törlesztőrészlet biztonsága

A fix kamatozású személyi kölcsön törlesztőrészlete állandó. Ez biztonságot ad, kiszámítható lesz a kölcsönünk az egész futamidő alatt. A személyi kölcsönök futamideje többnyire rövid, egy-két év. És a hitelösszeg is alacsony. Lehet 10 millió forintot is igényelni a személyi kölcsönből, de általában kisebb összeget igényelünk. Ez a gyorsan és egyszerűen igényelhető hitel különösen népszerű. És fix törlsztőrészletekkel biztonságos is.

Drága vagy olcsó a fix személyi kölcsön?

A változó és fix kamatozású személyi kölcsön árazása különbözik. A fix, nem változó kamatozású kölcsön általában drágább. A döntésnél fontos lesz, hogy a rövid távú nyereség a fontos, vagy a biztonságos, kiszámítható kiadásink. Döntsünk bölcsen! Önmagunkért és a szeretteinkért. Egy hitel felvétele mindig nagy döntés, még kisebb hitelösszeg esetén is. Olyan döntést kell hozni, hogy a hitelfelvétel áldás legyen, ne egy kellemetlen esemény, ami aztán évekig nyomaszt bennünket, megterhelve a család anyagi helyzetét.

hitel fix részletre

Fix személyi kölcsön igénylésének módja

Fix személyi kölcsön igénylésekor a hitelt nyújtó pénzintézet mindig megvizsgálja az igénylő anyagi helyzetét, az igazolható jövedelmet, az aktuálisan futó hitelét. Azt is vizsgálni fogja, hogy szerepel-e a Központi Hitelinformációs Rendszer negatív adóslistáján. Ha igen, a hiteligénylés elutasításra kerül. A legmagasabb kölcsönösszeget a jövedelem határozza meg. Fix személyi kölcsön igénylése esetén az ingatlanfedezet hiánya miatt számítani kell arra is, hogy esetleg kisebb lesz a megajánlott összeg. A fix személyi kölcsön igénylése azonban semmiben sem különbözik a változó kamatozású személyi kölcsönétől.

Fix személyi kölcsön elbírálásának módja

A bankok a fix személyi kölcsön dokumentációjának a benyújtása után elbírálják az igénylést. Ez néhány nap alatt, sőt, akár néhány óra alatt megtörténik. Pozitív elbírálás után a folyósítás akár azonnal megtörténik, de a bankok eltérő hitelezési gyakorlata miatt hitelfelvétel előtt érdemes tájékozódni. A fix személyi kölcsön elbírálása azonban semmiben sem különbözik a változó kamatozású személyi kölcsönökétől.

Milyen dokumentumok kellenek a fix személyi kölcsön igényléséhez?

Ha fix személyi kölcsönt veszünk fel , ugyanazok a dokumentumok kellenek, mint bármelyik személyi kölcsönhöz. Érvényes személyazonosító okmánnyal tudjuk igazolni a személyazonosságot, és igazolást kell benyújtanunk a jövedelmünkről is. A pénzintézetek eltérő hitelezési gyakorlata miatt hitelfelvétel előtt érdemes tájékozódni a szükséges dokumentumok pontos listájáról.

Nem csak a fix személyi kölcsön lehet fix

A fix kamatozású kölcsön mindig jó döntés lehet. Ha például ingatlan vásárlása előtt áll valaki, akkor szóba jöhet a fix kamatozású jelzáloghitel. A bankok nem csak a személyi kölcsönöket kínálják fix kamatozással, hanem más hiteleiket is.

Így kaphatod meg a hitelt

Hitel fix részletre 2023 - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Hitel fix részletre 2023 - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Hitel fix részletre 2023 - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Hitel fix részletre 2023 - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

Nem. Fix kamatozású személyi kölcsön ugyanolyan feltételekkel igényelhető, mint bármely más személyi kölcsön.

Fix kamatozású személyi kölcsön igénylésékor személyi igazolvány, lakcímkártya és jövedelemigazolás kell. Alkalmazottnak munkáltatói igazolás, nyugdíjasnak nyugdíjszelvény, vállalkozónak NAV jövedelemigazolás szükséges. A bankok eltérő hitelezési gyakorlata miatt hitelfelvétel előtt fontos tájékozódni a szükséges dokumentumok listájáról.

A legjobb fix személyi kölcsön hitelkalkulátorral található meg egyszerűen. A szakértő pénzügyi oldalakon található kalkulátorok segítségével a hitelek könnyen és gyorsan összehasonlítók. Az ideális személyi kölcsönt hitelkalkulátorral található meg.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Milyen előnyei vannak a bankkártyás fizetésnek?

A legtöbb ember ma már bankkártyát használ vásárlásaihoz, hiszen ez a természetes számára már hosszú évek óta. Mások viszont még mindig ragaszkodnak a készpénzhez, pedig a bankkártyás fizetés számos előnyt biztosít a hagyományos megoldáshoz képest.

Tovább olvasom
5 érv az MKB személyi kölcsönök mellett

Érvek az MKB személyi kölcsönök mellett – tudnivalók, amelyek segítségével egyszerűbben választhatod ki a következő hiteledet!

Tovább olvasom
Költséges lehet, ha elfelejted befizetni a kötelező biztosítást

Befizetted a kötelező biztosításodat időben? Ha nem, komoly költségekkel kell számolnod; mutatjuk a részleteket!

Tovább olvasom
Tavasszal megkezdi működését az MBH Bank

Az MBH Bank május 1. után kezdi meg működését; ezzel lezárul az elmúlt évek egyik legnagyobb fúziója.

Tovább olvasom