fbpx

Hitel fix részletre 2022

Hirdetés
Az ajánlatokat THM szerint rendeztük sorba
Provident

ÚJRA EGYÜTT kölcsön

Szabad felhasználású

THM9,9%
Futamidő22 hónap
Hitelösszeg450.000 Ft - 1.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- hirdetés -

MKB

Extra Plus Személyi Kölcsön

Online igényléssel is elérhető 7 millió Ft-ig

THM10,6%Kamat: 9,99%
Futamidő12 - 84 hó
Hitelösszeg500.000 - 10.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- hirdetés -

MKB

Maxi Plus Személyi Kölcsön

Online igényléssel is elérhető 7 millió Ft-ig

THM12,9%Kamat: 11,99%
Futamidő12 - 84 hó
Hitelösszeg500.000 - 10.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- hirdetés -

OTP

OTP Személyi kölcsön

Fixen kamatozik a teljes futamidő alatt

THM15,4% - 27,0%Kamat: 13,99% - 22,99%
Futamidő24 - 84 hó
Hitelösszeg500.000 Ft - 8.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel
CIB

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍVMBÉR

Minimálbér havi jóváírása esetén

THM17,94%*AKTÍVMBÉR esetén
Futamidő12 - 84 hó
Hitelösszeg300.000 - 10.000.000 FtHitelkiváltás: max. 10 M Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- hirdetés -

Unicredit

Stabil kamat személyi kölcsön

Kedvezményes kamatozással elérhető

THM11,63% - 20,29%
Futamidő12 - 96 hó
Hitelösszeg300.000 Ft - 10.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel
MKB

Mini Plus Személyi Kölcsön

Online igényléssel is elérhető

THM21,0% Kamat: 18,99%
Futamidő12 - 84 hó
Hitelösszeg500.000 Ft - 3.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- hirdetés -

Cofidis

Fapados Kölcsön

100%-ig online hitelfelvétel

THM12,90% - 26,90%
Futamidő36 - 84 hó
Hitelösszeg800.000 Ft - 10.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- hirdetés -

Provident

Provident Heti Kölcsön

Kezes és fedezet nélkül

THM26,1%
Futamidő57 - 110 hét
Hitelösszeg40.000 Ft - 570.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- hirdetés -

Cofidis

Megújuló Hitel

Akár nettó 70 000 Ft igazolt jövedelemtől

THM23,97 - 26,10%
Futamidő13-57 hónap
Hitelösszeg100.000 - 1.500.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- hirdetés -

Személyi kölcsön fix részletre

Amikor személyi kölcsönt igényelünk, választhatunk fix törlesztőrészlet. Így nem lesz kamatperiódus, a hitelt forintban kapjuk meg, nincs árfolyamkockázat, és a hitel törlesztőrészlete nem változhat meg a futamidő alatt. Igényeljünk fix személyi kölcsönt! Ezzel kiszámíthatóan, tervezhetően élhetünk. Nyugodtan. Nem kell aggódnunk az esetleges nem tervezett kiadások miatt.

A fix törlesztőrészletek előnyei

A fix törlesztőrészlet legnagyobb előnye az, hogy kiszámítható. A fix kamatozású személyi kölcsönök éppen ezért rendkívül kedveltek. A biztonságot ad az az érzés, hogy mindent megtettünk a környezetünk pénzügyi helyzetének állandóságáért. A biztonság a döntéskor mindig az elsők között van a listán. És a fix törlesztőrészlet hozzájárulhat a biztonsághoz. Hiszen a futamidő alatt végig tudni fogjuk, hogy mekkora havi kiadással kell számolnunk.

Hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbb fix személyi kölcsönt?

A legmegfelelőbb fix személyi kölcsönt könnyű kiválasztani. Egy hitelkalkulátor kell hozzá. A hitelkalkulátor felsorolja az aktuális hiteleket, megmutatva azok paramétereit. Megmutatja a kamatot, a Teljes Hiteldíj Mutatót és a teljes visszafizetendő összeget is. Látni fogjuk, hogy melyik hitel kerül kevesebbe számunkra a kiválasztott futamidőre. A futamidő és a hitelösszeg megadása után tudni fogjuk, hogy mennyit kell havonta fizetnünk. Hitelkalkulátorral gyorsan és egyszerűen, otthonról hozhatunk felelős döntést. Használni kell a hitelkalkulátort!

A fix személyi kölcsön előnyös

A fix személyi kölcsön előnyös. Miért? A törlesztőrészlet nem változik a futamidő végéig, a kölcsönt forintban folyósítja a bank, ezért tervezhető kiadással vehetjük fel kölcsönt. Nem érhet meglepetés. Meglepetés helyett fix személyi kölcsön. Ez a megoldás. A megoldás arra, hogy tudjuk, mikor és mennyit fizetünk. És ezt tudnunk kell!

A fix törlesztőrészlet biztonsága

A fix kamatozású személyi kölcsön törlesztőrészlete állandó. Ez biztonságot ad, kiszámítható lesz a kölcsönünk az egész futamidő alatt. A személyi kölcsönök futamideje többnyire rövid, egy-két év. És a hitelösszeg is alacsony. Lehet 10 millió forintot is igényelni a személyi kölcsönből, de általában kisebb összeget igényelünk. Ez a gyorsan és egyszerűen igényelhető hitel különösen népszerű. És fix törlsztőrészletekkel biztonságos is.

Drága vagy olcsó a fix személyi kölcsön?

A változó és fix kamatozású személyi kölcsön árazása különbözik. A fix, nem változó kamatozású kölcsön általában drágább. A döntésnél fontos lesz, hogy a rövid távú nyereség a fontos, vagy a biztonságos, kiszámítható kiadásink. Döntsünk bölcsen! Önmagunkért és a szeretteinkért. Egy hitel felvétele mindig nagy döntés, még kisebb hitelösszeg esetén is. Olyan döntést kell hozni, hogy a hitelfelvétel áldás legyen, ne egy kellemetlen esemény, ami aztán évekig nyomaszt bennünket, megterhelve a család anyagi helyzetét.

hitel fix részletre

Fix személyi kölcsön igénylésének módja

Fix személyi kölcsön igénylésekor a hitelt nyújtó pénzintézet mindig megvizsgálja az igénylő anyagi helyzetét, az igazolható jövedelmet, az aktuálisan futó hitelét. Azt is vizsgálni fogja, hogy szerepel-e a Központi Hitelinformációs Rendszer negatív adóslistáján. Ha igen, a hiteligénylés elutasításra kerül. A legmagasabb kölcsönösszeget a jövedelem határozza meg. Fix személyi kölcsön igénylése esetén az ingatlanfedezet hiánya miatt számítani kell arra is, hogy esetleg kisebb lesz a megajánlott összeg. A fix személyi kölcsön igénylése azonban semmiben sem különbözik a változó kamatozású személyi kölcsönétől.

Fix személyi kölcsön elbírálásának módja

A bankok a fix személyi kölcsön dokumentációjának a benyújtása után elbírálják az igénylést. Ez néhány nap alatt, sőt, akár néhány óra alatt megtörténik. Pozitív elbírálás után a folyósítás akár azonnal megtörténik, de a bankok eltérő hitelezési gyakorlata miatt hitelfelvétel előtt érdemes tájékozódni. A fix személyi kölcsön elbírálása azonban semmiben sem különbözik a változó kamatozású személyi kölcsönökétől.

Milyen dokumentumok kellenek a fix személyi kölcsön igényléséhez?

Ha fix személyi kölcsönt veszünk fel , ugyanazok a dokumentumok kellenek, mint bármelyik személyi kölcsönhöz. Érvényes személyazonosító okmánnyal tudjuk igazolni a személyazonosságot, és igazolást kell benyújtanunk a jövedelmünkről is. A pénzintézetek eltérő hitelezési gyakorlata miatt hitelfelvétel előtt érdemes tájékozódni a szükséges dokumentumok pontos listájáról.

Nem csak a fix személyi kölcsön lehet fix

A fix kamatozású kölcsön mindig jó döntés lehet. Ha például ingatlan vásárlása előtt áll valaki, akkor szóba jöhet a fix kamatozású jelzáloghitel. A bankok nem csak a személyi kölcsönöket kínálják fix kamatozással, hanem más hiteleiket is.

Így kaphatod meg a hitelt

Hitel fix részletre 2022 - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Hitel fix részletre 2022 - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Hitel fix részletre 2022 - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Hitel fix részletre 2022 - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

Nem. Fix kamatozású személyi kölcsön ugyanolyan feltételekkel igényelhető, mint bármely más személyi kölcsön.

Fix kamatozású személyi kölcsön igénylésékor személyi igazolvány, lakcímkártya és jövedelemigazolás kell. Alkalmazottnak munkáltatói igazolás, nyugdíjasnak nyugdíjszelvény, vállalkozónak NAV jövedelemigazolás szükséges. A bankok eltérő hitelezési gyakorlata miatt hitelfelvétel előtt fontos tájékozódni a szükséges dokumentumok listájáról.

A legjobb fix személyi kölcsön hitelkalkulátorral található meg egyszerűen. A szakértő pénzügyi oldalakon található kalkulátorok segítségével a hitelek könnyen és gyorsan összehasonlítók. Az ideális személyi kölcsönt hitelkalkulátorral található meg.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Jó hír a CSOK igénylőknek: jelentősen csökkent a büntetőkamat

A kormány csökkentette a CSOK támogatás esetleges késedelmi kamatát. A csökkenés jelentős, hiszen az új szabály értelmében nem lehet magasabb a büntetőkamat 5 százaléknál. Kinek lehet ez fontos? Mutatjuk a részleteket.

Tovább olvasom
Minden, amit a késedelmi kamatról tudni kell

Amikor hitelt veszünk fel egy banknál, vállaljuk, hogy a kölcsön kapott összeget havi részletekben fizetjük, rászámolva a kamatot, amelyet a banknak fizetünk azért cserébe, hogy kölcsön adták nekünk a pénzt. Ezt a kötelezettséget egy fix időre, úgynevezett futamidőre vállaljuk, és aláírásunkkal igazoljuk, hogy a 5-30 év alatt havi rendszerességgel törlesztjük a tartozásunkat.

Tovább olvasom
Hogyan hat a kamatemelés a lakáshitelekre?

A kamatemelés a lakáshitelekre is hat, méghozzá nem is akárhogyan – tudj meg mindent a témával kapcsolatban alábbi cikkünkből!

Tovább olvasom
Tudj meg mindent a Széchenyi Beruházási Hitel MAX-ról!

Ha csak egy kicsi hiányzik, vagy ha mersz nagyban gondolkodni, és konkrét célokat megvalósítani vállalkozásod kapcsán, akkor neked nyújt megoldást a Széchenyi Beruházási Hitel MAX, hogy fejleszd, okosabbá, hatékonyabbá és jövedelmezőbbé tedd vállalkozásodat! A Széchenyi hitelekről már beszámoltunk nemrég, vegyük most alaposabban szemügyre a Széchenyi Beruházási Hitel MAX előnyeit és lehetőségeit.

Tovább olvasom