A stabilitás szinte mindenkinek fontos, ha nem a legfontosabb dolog az életben, és ez mindenre igaz, a hitelekre is. Ha egy hitel törlesztőrészletei hónapról hónapra változnak, akkor nem lehet tervezni a költségekkel. Lássuk be, ez egy erős idegzetű embernek is könnyen kikezdi a türelmét. Pedig egy hitel fix részletre is igényelhető, mi több, egyre több helyen lehet arról hallani, hogy rövidesen ez lesz az általános az újonnan kiadott hiteleknél.

Ha most tervezel hitelt felvenni, akkor – természetesen a céljaidtól függően – érdemes személyi kölcsönben gondolkodnod, hiszen ez a legnépszerűbb hitel fix részletre. A közkedveltsége nem véletlen, hiszen könnyen hozzáférhető, gyors, a kamatai pedig egyre alacsonyabbak, már-már a lakáshitelekével vetekednek. Az előnyök itt még nem értek véget, hiszen nem hagyhatjuk ki azt sem, hogy a személyi kölcsönök online is igényelhetőek a legtöbb banknál, vagyis nem szükséges felkeresned emiatt egy bankfiókot, hanem az otthonod kényelméből oldhatod meg az egész procedúrát.

Hitel fix részletre számos formában kérhető, vagyis igényelheted gyorskölcsönként, szinte azonnali folyósítással, de kisebb összegben, vagy akár több millió forintot is felvehetsz valamivel lassabban, de ez sem vészesen sok, csupán pár nap, esetleg egy hét.

Ha hitelt fix részletre szeretnél felvenni, akkor az ilyenkor szokásos feltételeknek kell megfelelned. A 18. életév betöltése, az állandó, bejelentett, magyarországi lakcím és az érvényes személyazonosító okmányok, illetve be kell szerezned néhány dokumentumot is. Többek között a munkáltatói igazolás, illetve a bankszámlakivonatok. Ha ez nem lenne elegendő, a bank kérhet egyéb biztosítékokat is, ám a legtöbb esetben ez nem jellemző.

Felkeltettük az érdeklődésedet a fix részletű hitelek iránt? Akkor tekintsd meg oldalunkon a pénzintézetek legjobb ajánlatait, és hasonlítsd is össze őket, hogy biztosan a legjobb mellé tehesd le a voksod! Ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

Tanácstalan vagy? Nincs időd foglalkozni a hitelügyintézéssel? Mi szívesen segítünk szaktanácsadással és hitelednek teljes körű ügyintézésével egyaránt.

Ismerkedj meg velünk!