Bárkivel megeshet, hogy pénzzavarba kerül, és segítségre van szüksége. Szerencsére létezik olyan lehetőség, amit pont az ilyen helyzetekre találtak ki: a Provident hitel!

A Provident hitel egy olyan hitelkonstrukció, ami kifejezetten az olyan problémák orvoslására való, mint amit fentebb vázoltunk. Egyszerűsített a hitelfelvétel folyamata, emellett akár online is igényelhető. Ha tényleg csak egy apróbb, átmeneti pénzzavarról van szó, akkor akár 30.000 forint is felvehető, de a maximális összeg is csupán 570.000 forint. A THM 24,8-24,9% a felvenni kívánt hitelösszegtől függően, és a futamidő végéig változatlan, ahogy a törlesztőrészlet is, a törlesztés heti rendszerességgel, átutalással oldható meg, a futamidő pedig 42, 57, 72, illetve 110 hét lehet. A Provident hitel szabad felhasználású konstrukció, nem kell igazolni hozzá semmilyen hitelcélt, tehát az átmeneti pénzzavar megszüntetésére költhető.

A Provident hitel igénylésének feltételei nem térnek el a hasonló, fedezet nélküli hitelkonstrukciók kritériumaitól: a legalább 18 éves életkor, a bejelentett magyarországi lakcím, az igazolt, rendszeres jövedelem, az érvényes azonosító okmányok megléte, illetve egy saját, vagy közös tulajdonú lakossági bankszámla szükséges hozzá, ez utóbbi azonban csak akkor, ha az igénylő kéri hozzá az Otthoni Szolgáltatást.

A Provident igénylésének folyamata egyszerű: telefonon, vagy az interneten is elindítható, a szerződéskötés viszont az úgynevezett Provident hitelpontokban történik egy előre egyeztetett időpontban. Lényeges tudnivaló, hogy a hitel folyósítása – pozitív hitelbírálat esetén – a szerződéskötést követő 10 munkanapon belül történik.

Ha kisebb összegű hitelre van szükséged, akkor a Provident hitel neked találták ki, azonban meg kell jegyeznünk, hogy több pénzintézetnél is elérhető az átmeneti pénzzavar megszüntetésére szolgáló hitellehetőség, így mindenképp érdemes összehasonlítanod őket, mert lehet, hogy számodra megfelelőbb ajánlatot találsz. Oldalunkon ezt egyszerűen megteheted, és ha kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot! Szívesen válaszolunk!