Provident hitel

Provident hitel konstrukciók

Provident

Provident Havi Kölcsön

THM5,6%
Futamidő15 hó
Hitelösszeg50.000 Ft - 600.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
Provident

Provident Heti Kölcsön

THM5,7%
Futamidő40 - 72 hét
Hitelösszeg40.000 Ft - 420.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
Provident

Provident Heti Kölcsön

THM5,7%futamidő alatt változatlan
Futamidő72 héthetente fizetendő
Hitelösszeg40.000 Ft - 420.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

A Provident hitel egy olyan hitelkonstrukció, ami kifejezetten az olyan problémák orvoslására való, mint amit fentebb vázoltunk. Egyszerűsített a hitelfelvétel folyamata, emellett akár online is igényelhető. Ha tényleg csak egy apróbb, átmeneti pénzzavarról van szó, akkor akár 30.000 forint is felvehető, de a maximális összeg is csupán 570.000 forint. A THM 24,8-24,9% a felvenni kívánt hitelösszegtől függően, és a futamidő végéig változatlan, ahogy a törlesztőrészlet is, a törlesztés heti rendszerességgel, átutalással oldható meg, a futamidő pedig 42, 57, 72, illetve 110 hét lehet. A Provident kölcsöne szabad felhasználású konstrukció, nem kell igazolni hozzá semmilyen hitelcélt, tehát az átmeneti pénzzavar megszüntetésére költhető.

A Provident kölcsön igénylésének feltételei nem térnek el a hasonló, fedezet nélküli hitelkonstrukciók kritériumaitól: a legalább 18 éves életkor, a bejelentett magyarországi lakcím, az igazolt, rendszeres jövedelem, az érvényes azonosító okmányok megléte, illetve egy saját, vagy közös tulajdonú lakossági bankszámla szükséges hozzá, ez utóbbi azonban csak akkor, ha az igénylő kéri hozzá az Otthoni Szolgáltatást.

A Provident igénylésének folyamata egyszerű: telefonon, vagy az interneten is elindítható, a szerződéskötés viszont az úgynevezett Provident hitelpontokban történik egy előre egyeztetett időpontban. Lényeges tudnivaló, hogy a hitel folyósítása – pozitív hitelbírálat esetén – a szerződéskötést követő 10 munkanapon belül történik.

Ha kisebb összegű hitelre van szükséged, akkor a Provident kölcsönt neked találták ki, azonban meg kell jegyeznünk, hogy több pénzintézetnél is elérhető az átmeneti pénzzavar megszüntetésére szolgáló hitellehetőség, így mindenképp érdemes összehasonlítanod őket, mert lehet, hogy számodra megfelelőbb ajánlatot találsz. Oldalunkon ezt egyszerűen megteheted, és ha kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot! Szívesen válaszolunk!

Így kaphatod meg a hitelt

Provident hitel - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Provident hitel - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Provident hitel - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Provident hitel - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

Load More

Legutóbbi blogbejegyzések

Terhelt ingatlant szeretnék vásárolni, mire kell figyelni?

Terhelt ingatlant szeretnék vásárolni, mire kell figyelni?

2020.09.24.

Ha terhelt ingatlant szeretnél vásárolni, akkor valamivel több dolgod lesz, illetve több dologra kell kiemelt figyelmet fordítanod, mintha egy tehermentes lakásra, vagy házra vetettél volna szemet. Emellett persze előnyös is lehet a számodra, de óvatosabb és körültekintőbb ügyintézésre lesz szükség, ha jól akarsz kijönni a dologból.

Tovább olvasom
Mikor használjuk megfelelően a hitelfelvételt és mikor nem?

Mikor használjuk megfelelően a hitelfelvételt és mikor nem?

2020.09.23.

Hogy mikor használod megfelelően a hitelfelvétel lehetőségét, az egyrészt egyéntől függ, másrészt a pénzügyi tudatosságtól. Fontos tisztázni egy kérdést, mielőtt belevágnánk: szükséged van a hitelre, vagy csak szeretnéd?

Tovább olvasom
Drágultak a szabad felhasználású jelzáloghitelek!

Drágultak a szabad felhasználású jelzáloghitelek!

2020.09.22.

Drágultak a szabad felhasználású jelzáloghitelek az év eleje óta, ám ezt főleg azok az igénylők fogják tapasztalni, akiknek viszonylag magas a jövedelmük. Jelenleg a személyi kölcsönök kedvező kamatai miatt ez a szegmens amúgy sem túlságosan népszerű, ám persze vannak kivételek.

Tovább olvasom
Ha megtetszik valami, megengedhetem magamnak

Ha megtetszik valami, megengedhetem magamnak

2020.09.21.

A hitelkártya belföldön és külföldön egyaránt a szabadság élményét nyújthatja, s ha pénzügyileg tudatosan élünk, akár a takarékosság eszköze is lehet.

Tovább olvasom