fbpx

OTP személyi kölcsön 2022

OTP

Babaváró kölcsön

THM0,4% ; 9,0%
Futamidő64 - 240 hó
Hitelösszeg1.000.000 Ft - 10.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel
OTP

OTP Fix5 Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel - Online kedvezménnyel

THM8,5% - 14,1%
Futamidő72 - 360 hó
Hitelösszeg500.000 Ft - 130.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel
OTP

OTP Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM11,4% - 17,9%Kamat: 10,99% - 15,99%
Futamidő61 - 84 hó
Hitelösszeg2.000.000 Ft - 8.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel

OTP Személyi kölcsön modern és személyre szabott

Az OTP Banknál az ügyfelek nemcsak a pénzügyi termékek és szolgáltatások széles választékát találják meg, hanem modern és ami még fontosabb, személyre szabott szolgáltatásokat kapnak. A banknak több mint fél évszázados múltja van, s erre akkor is támaszkodhat, ha fejlesztésről van szó. Az OTP Banknál mindig is fontosnak tartották az innovációt, a modern eszközök és módszerek bevezetését. Eközben a pénzintézet stabilan és kiszámíthatóan működik.

Fontos a fenntarthatóság

Az OTP Bank felelős szolgáltatóként tekint magára, ami azt jelenti, hogy a vállalatnál fenntarthatóság az egyik legfontosabb cél. A fenntarthatóságnak több eleme van, a bank nemcsak a pénzügyi kultúra fejlesztésében szeretne élen járni és a lakosságot segíteni, hanem a kultúra és a sport támogatásában, népszerűsítésében, a környezetvédelemben egyaránt aktívan részt vesz.

OTP személyi kölcsön

Az OTP Bank olyan személyi kölcsön szolgáltatást nyújt, amely nem véletlenül népszerű az ügyfelek körében. A pénzintézet megbízható, stabil partner, és akár 8 millió ft szabad felhasználású hitel is igényelhető nála kedvező feltételekkel.

OTP személyi kölcsön és minősített fogyasztóbarát személyi hitel

Az OTP személyi kölcsönt, vagy a bank minősített fogyasztóbarát személyi hitelét azoknak az ügyfeleknek ajánlják, akik szabadon felhasználható forrást keresnek, olyat, amelyhez nem kell például ingatlanfedezet. A személyi kölcsön arra is felhasználható, hogy más fogyasztási hitelt váltson ki, legyen az akár az OTP Banknál, akár más pénzintézetnél. Nagy előny, hogy a személyi kölcsön összegét és futamidejét rugalmasan meg lehet választani, az ügyfelek saját igényeik szerint határozhatják meg azokat. Érdemes tudni, hogy a minősített fogyasztóbarát személyi kölcsön igényléséhez legalább havi nettó 300 000 ft-os, rendszeres jövedelem az elvárt.

Akár 8 millió ft is igényelhető

Az OTP személyi kölcsön keretében minimum 500 000 ft, maximum 8 millió ft igényelhető. A minősített fogyasztóbarát személyi hitel esetében a minimum összeghatár 2 000 000 ft, a maximum pedig szintén 8 millió ft. A kölcsön összege tehát bő skálából (néhány száz ezer ft-tól, 8 000 000 ft-ig) választható. Gondoljuk át, mekkora összegre van szükségünk, mekkora havi törlesztőrészlet kifizetése nem okozott gondot a jövőben!

A futamidő is választható

Ami a személyi kölcsön futamidőket illeti, az OTP személyi kölcsön 24 és 84 hónap közötti futamidőt ajánl. A minősített fogyasztóbarát személyi hitel pedig 61 és 84 hónap közötti futamidő-választást tesz lehetővé. Természetesen a választásunk befolyásolja, hogy néz majd ki a havi törlesztőrészlet. A havi törlesztőrészlet, valamint más adatok megtekinthetőek a bank honlapján elérhető kalkulátorban.

Ilyen kamattal vehetünk fel személyi kölcsönt

Az személyi kölcsön az OTP-nél 11,99-19,99 százalékos éves fix kamatok mellett érhető el. Ugyanez a minősített fogyasztóbarát személyi hitelnél: 10,99-13,99 százalék. Természetesen az is fontos, hogy áll a hiteldíj mutató. A teljes hiteldíj mutató (THM) a személyi kölcsön esetében 12,5-23,2 százalék, a fogyasztóbarát személyi hitel pedig 11,4 és 15,5 százalék között érhető el.

Fix kamatozás

Az OTP által kínált személyi kölcsön azért éri meg különösen, mert a kamatok fixek a futamidő végéig (mindegy a kölcsön összege). A hitelbírálatért a bank nem számol fel díjat, és ha online igényeljük a személyi kölcsönt, akkor folyósítási jutalékot sem kell fizetni. Más esetben a folyósítási jutaléknál a kölcsön összege a mérvadó, annak a 0,75 százalékát kell kifizetni.

Nem szigorúak a feltételek

Az OTP által kínált, szabadon felhasználható személyi kölcsön igénylésének a következő alapfeltételei vannak:

A minősített fogyasztóbarát személyi kölcsön esetében:

Milyen dokumentumokra van szükség az igényléshez?

Az OTP Bank a személyi kölcsönt és a minősített fogyasztóbarát hitelt a következő dokumentumok meglétéhez, bemutatásához köti (abban az esetben, ha az igénylő rendszeres jövedelme, vagy nyugdíja az OTP Bankhoz érkezett):

Ha valaki alkalmazott:

Ha nyugdíjas:

Ha egyéni vállalkozó:

Ha őstermelő, kistermelő, vagy családi gazdálkodó:

A fentiek abban az esetben érvényesek, ha az elmúlt hat hónapban az OTP Bank kezelte a számlánkat, egészen pontosan a pénzintézethez érkezett a rendszeres jövedelmünk, vagy nyugdíjunk. A bank a fentieken kívül más dokumentumokat is bekérhet.

Amennyiben eddig nem az OTP Banknál volt számlánk a következő dokumentumokra is szükségünk lehet:

Ez az 1 000 000 ft-os határ alkalmazottaknál, nyugdíjasoknál és vállalkozóknál egyaránt megvan.

Így kell igényelni az OTP személyi kölcsönt

Az OTP személyi kölcsönt és a minősített fogyasztóbarát személyi hitelt három módon lehet igényelni, pontosabban az igénylést elindítani:

A személyazonosítás, dokumentum bemutatás és az adatok rögzítése után a bank elvégzi a hitelbírálatot, amely rövid időt vesz igénybe. Pozitív hitelbírálat esetén elindul a folyósítás és a kölcsön összege megérkezik számlánkra. Ha folyósítási díj is van, abban az esetben a kölcsön összege kevesebb lesz ezzel a díjjal, azaz a bank levonja, mielőtt utalja.

A havi törlesztőrészlet automatikusan lesz levonva a számlánkról, ezért ügyelni kell rá, hogy mindig legyen rajta elegendő pénz. Természetesen lehetőség van elő-, és végtörlesztésre, ezek részleteit a bank aktuális üzletszabályzatában találjuk meg.

Válasszunk okosan!

A személyi kölcsönök csábító szolgáltatást jelentenek, de ez nem jelenti azt, hogy nem érdemes körültekintően és átgondoltan választani. Érdemes megnézni az OTP Bank ajánlatait és összevetni más pénzintézetek szolgáltatásaival. Néhány alapszabály. Például: mekkora legyen a kölcsön összege? Ha mondjuk csak 500 000 ft-ra van szükségünk, ne vegyünk fel 1 000 000 ft-ot, és ne költsünk olyasmire, amelyet nem engedhetünk meg magunknak, azaz a következő időszakban a kasszánkat túlságosan megterheli a havi törlesztőrészlet előteremtése. A havi törlesztőrészlet mellett figyeljünk oda arra, hogy milyen a hiteldíj mutató, a kamat, a ft futamidő.

Így kaphatod meg a hitelt

OTP személyi kölcsön 2022 - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

OTP személyi kölcsön 2022 - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

OTP személyi kölcsön 2022 - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

OTP személyi kölcsön 2022 - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen. Akkor lehet igényelni OTP Otthonfelújítási Hitelt, ha az ingatlanunk felújításához Otthonfelújítási támogatást vettünk igénybe, mert megfeleltünk a támogatás feltételeinek. Az OTP Otthonfelújítási hitelt évi fix három százalékos, kivételesen alacsony kamattal igényelhetjük.

A számunkra megfelelő kölcsön kiválasztása rendkívüli fontosságú. Ebben szakértő weboldalak hitelkalkulátorai és szakértő cikkei segítenek. Kiválaszthatjuk a futamidőt, a törlesztő részletet, és a Teljes Hiteldíj Mutató mellett a teljes visszafizetendő összeget is megmutatja a hitelkalkulátor. A választás egyszerű és gyors. Már nem kell végigjárnunk a bankfiókokat ahhoz, hogy megtaláljuk a legideálisabb konstrukciót.

Igen. Több is. Az OTP szabad felhasználású jelzáloghitelt, az OTP személyi kölcsönt, és a Babaváró hitel is szabadon, kötöttségek nélkül költhetjük el.

Igen. Az OTP Banknál igényelhetünk CSOK-ot, falusi CSOK-ot, CSOK hitelt, Babaváró hitelt és Otthonfelújítási hitelt is. Az OTP Banknál minden államilag támogatott hitel elérhető.

Igen. Az OTP NHP Zöld otthon lakáshitele a legjobb döntés, ha új ingatlan szeretnénk vásárolni. A Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett Zöld otthon programban magas hitelösszeghez is juthatunk alacsony kamattal. Lényeges, hogy a kiválasztott ingatlannak meg kell felelnie az előírt energetikai besorolásnak, el kell érnie a BB szintet.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Milyen feltételekkel vehetünk fel lakáshitelt 2022-ben?

Milyen feltételekkel vehetünk fel lakáshitelt 2022-ben?

2022.05.24.

Lakáshitelt 2022-ben felvenni sokkal nagyobb kihívás lesz, mint a korábbi években, és nem csak a kamatok emelkedése miatt.

Tovább olvasom
Otthonteremtési támogatás egy gyerekkel: mi érhető el?

Otthonteremtési támogatás egy gyerekkel: mi érhető el?

2022.05.20.

Otthonteremtési támogatásokat egy gyerekkel is igényelhetsz, csak az a kérdés, hogy mit és mennyit. Az alábbiakban ezekről olvashatsz.

Tovább olvasom
Milyen számlacsomagok közül választhatunk az OTP Banknál?

Milyen számlacsomagok közül választhatunk az OTP Banknál?

2022.05.17.

Milyen számlacsomagokat találhatsz az OTP Banknál? Az alábbiakból megtudhatod!

Tovább olvasom
Milyen esetekben nem fizet az életbiztosítás?

Milyen esetekben nem fizet az életbiztosítás?

2022.05.13.

Nem fizet az életbiztosítás bizonyos helyzetekben, hiába fizetted azt éveken át – érdemes tudnod róla, hogy mire kell figyelned!

Tovább olvasom