Az OTP Bank az egyik legrégebbi szereplő a magyar pénzpiacon – jogelődje, az Országos Takarékpénztár 1949-ben jött létre –, és az egyik legnagyobb is, hiszen már külföldön is terjeszkedik. A hitelezésben szintén nagy a tapasztalata, így természetesen OTP személyi kölcsönét is igényelhetünk.

Az OTP személyi kölcsön hasonlít a többi bank személyi kölcsöneihez, és a feltételei is nagyjából ugyanazok, de azért akadnak kisebb-nagyobb különbségek. A THM 7,2-19, 9% között változhat; ezt a felvett hitelösszeg, illetve a futamidő határozza meg, előbbi, 100.000-8.000.000 forint lehet, utóbbi pedig 13-84 hónapig terjedhet. Jó tudni, hogy a kamatra 1% online kedvezményt is lehet kapni, vagyis érdemes az OTP személyi kölcsönét az akciós időszak alatt interneten igényelni!

További információkat itt találsz a személyi kölcsönökkel kapcsolatosan.

Az OTP kölcsön feltételei szintén általánosak: az állandó, magyarországi, bejelentett lakcím, az érvényes személyazonosító okmányok és 18. év betöltése kötelező; ezek az OTP kölcsön alapfeltételei. Ezeken felül persze dokumentumokra is szükség lesz, amik igazolják a fizetési képességet; az ezeken szereplő adatokból számolják ki a maximálisan adható hitelösszeget. A hitelfelvevőnek rendelkeznie kell munkáltatói igazolással, emellett az utolsó háromhavi munkabért bankszámlakivonatokkal is igazolnia kell. Nyugdíjas hitelfelvevő esetén a munkáltatói igazolást a nyugdíjas törzskönyv, vagy a nyugdíjhatározat és háromhavi nyugdíjszelvény, illetve bankszámlakivonat helyettesítheti.

Azonnali igénylésért, kattints ide. 

Mint látható, az OTP személyi kölcsönének feltételei teljesíthetőek, a kondíciói pedig kiválóak, bár, mint az lenni szokott, nem mindenkinek felelnek meg. Ha Te is ebbe a csoportba tartozol, akkor hasonlítsd össze a többi bank hitelkonstrukcióival, és válaszd azt, ami leginkább megfelel az igényeidnek és a pénztárcádnak! Oldalunk a segítségedre siet, hiszen nálunk könnyen összevetheted több bank legjobb ajánlatait, de ha kérdéseid lennének, hozzánk is fordulhatsz: vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!