Gyorskölcsön igénylése, feltételei

Gyorskölcsön többféle formában is igényelhető. A bankok speciális szolgáltatásként többféle módon is lehetővé teszik a hitel felvételét.

Gyorskölcsön

A felvételekor a bank 1 M Ft összeghatárig nem kér ingatlanfedezetet. Viszonylag rövid futamidőre, fix törlesztő részletre kaphatjuk meg. A bank az igénylő igazolható jövedelmét vizsgálja, továbbá –amennyiben ez az összeg önmagában nem jelent megfelelő fedezetet,- egyéb információkat és dokumentumokat is bekérhet.

Személyi kölcsön, gyorskölcsön igénylésekor milyen dokumentumokat kell benyújtani?

Alapesetben személyi igazolvány, lakcímkártya, jövedelemigazolás elég. Ha a jövedelem összege nem elég magas, vagy már van meglévő hitel, amit törlesztenünk kell, a hitelképesség megállapításához lesz szükség egyéb adatokra, dokumentumokra. Az igényelt összeg havi törlesztő részlete és a jelenlegi fix kiadások, (rezsi, meglévő hitel törlesztője stb.) együttes összege nem haladhatja meg összes jövedelmünk bizonyos százalékát. Ennek százalékos arányát a bank meghatározza, ennek függvényében állapítja meg hitelképességünket.

Hogyan igényelhet gyorskölcsönt?

  • Különdíj ellenében otthoni szolgáltatásként is hozzájuthatunk. ez a mód kifejezetten előnyös mozgásában korlátozott személyek esetén, de pusztán kényelmi okokból is kedvező megoldás lehet. Ebben az esetben a bank munkatársa az igényelt készpénzt házhoz hozza, a későbbiekben pedig akár a törlesztő részletekért is házhoz jön. Pár nap alatt az ügyintézés általában.
  • Online igénylés esetén pedig pár perc alatt kitölthetjük az igénylőlapot a bank online felületén és a pozitív elbírálást követően akár pár órán belül készpénzhez juthatunk. Nagy előnye az online igénylésnek, hogy gyakorlatilag pár órára csökken az ügyintézés ideje.

Alapvető feltételek:

  • Alapvető feltétel a betöltött 18. életév, a magyarországi, állandó, bejelentett lakcím, illetve ez utóbbi igazolása. A jövedelem szintén lényeges, és ennek igazolása maximum egy hónapos lehet, de ha ezeket tudod teljesíteni, akkor elindíthatod a procedúrát, és ténylegesen 24 órán belül folyósítják neked az igényelt pénzösszeget, amivel megoldhatod az anyagi problémáidat! A 24 órán belüli átutaláshoz viszont mindenképp az online igénylést kell választanod, ami előtt egy előzetes hitelbírálaton kell átesned. Ha ez sikeres, akkor a videóazonosítás után megbeszélheted a bank ügyintézőjével a teendőidet, majd benyújthatod a dokumentumokat, és várhatod az utalást!

Ha gyorskölcsönt szeretnél felvenni, oldalunk segítségével hasonlítsd össze az elérhető lehetőségeket még a hitelfelvétel előtt, és válaszd a legjobbat! Ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken! Partnerünk ajánlatait is érdemes megtekintened, kattints ide!

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális jelzáloghitel ajánlatait!