A CIB Bank 1988 óta áll a magyar ügyfelek rendelkezésére, jogelődje viszont már 1979-ben megkezdte működését, így mondhatjuk róla, hogy patinás pénzintézet. A CIB személyi kölcsönt is kínál az ügyfeleinek a többi hiteltermék mellett; mi most ezt vesszük górcső alá.

A CIB Bank személyi kölcsöne hasonlít a többi bank azonos típusú hiteltermékeihez, tehát szintén szabad felhasználású hitelkonstrukció, de a hasonlóságok ebben ki is merülnek, hiszen a kondícióik eltérnek. A legfontosabb jellemző a felvehető hitelösszeg, ami megkülönbözteti a CIB személyi kölcsönét a többi konstrukció nagy részétől, ez ugyanis akár 10.000.000 forint is lehet!

A másik, ami kiemelkedik a mezőnyből, a hitel kamata, ami akár 7,77% is lehet, a THM pedig ebben az esetben 8,17%, és ez a teljes futamidő alatt fix. Természetesen a kamat változhat a jövedelmi helyzettől és a felvenni kívánt hitelösszegtől függően, vagyis elmehet akár 22,27%-ig is. A futamidő minimum 12, maximum 84 hónap, illetve az AKTÍV450 és a Magnifica kamatkedvezmény igénybevétele esetén 96 hónap lehet.

További információért a személyi kölcsönökkel kapcsolatosan, kattints ide.

A CIB személyi kölcsön feltételei szintén általánosnak mondhatóak. A 20. betöltött életév, az érvényes személyazonosító okmányok megléte, az állandó, bejelentett, magyarországi lakcím és a három hónapos, határozatlan idejű munkaviszony, vagy cégtulajdonos esetén a 12 hónapnyi folyamatos tevékenység azonos tevékenységi körben majdnem minden banknál alapfeltétel. Ezeken felül csak a KHR rendszer negatív adóslistáján való szereplés lehet kizáró ok, illetve a minimális jövedelmi elvárásokat szükséges teljesíteni.

Ha szeretnéd leadni az igénylésedet a CIB személyi kölcsönére, akkor ezt akár mobilalkalmazáson keresztül is megteheted, amennyiben a bank ügyfele vagy. Számos tehát az előnye, mi mégis azt javasoljuk, hogy hasonlítsd össze a többi pénzintézet ajánlataival, hiszen mindenkinek más a fontos, és lehet, hogy találsz olyan hitelterméket, ami sokkal inkább megfelel a Te igényeidnek! Kérdésed lenne? Tedd fel nekünk megadott elérhetőségeink egyikén!

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!