CIB személyi kölcsön 2023 – Feltételek és részletek

CIB

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍVMBÉR

Induló költségek nélkül, hitelkiváltásra is igényelhető

THM19,13%*Kamat: 17,39%
Futamidő12 - 84 hó
Hitelösszeg300.000 - 10.000.000 FtHitelkiváltás: max. 10 M Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Miért a CIB Bank Zrt?

Az Intesa Sanpaolo csoport leányvállalatként működő CIB Bank stabil nemzetközi háttérrel nyújt teljes körű szolgáltatást lakossági és vállalati ügyfeleinek. Készpénzre van szükség egy ATM-ből vagy lakáshitel kell? A CIB Bank a kereskedelmi banki és befektetési szolgáltatásait évtizedes tapasztalattal nyújtja. Segítenek, tanácsot adnak. A CIB Bank jó választás. 

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

További tudnivalók a CIB személyi hiteléről

A személyi kölcsön keretében igényelhető hitelösszeg tehát 300 000 és 10 000 000 forint között lehet. Ha online, a bank honlapján igényeljük, akkor a maximum 3 000 000 forint.  A futamidő választható: 12-84 hónap között lehetséges. Az éves ügyleti kamat pedig a jövedelem jóváírás összegétől függően 12,89-18,99 százalék, a THM: 13,88-21,05 százalék. A személyi kölcsön szabadon felhasználható, ezen belül hitelkiváltásra is fordítható.

Melyek a hitelfelvétel főbb feltételei?

Online igénylés esetén

Online igénylés esetén, egészen pontosan, ha a CIB Bank internetes oldalát használva igénylünk személyi kölcsönt, akkor a következő feltételeknek kell megfelelni:

CIB személyi kölcsön

Más banknál lévő hitel kiváltása

A CIB előrelépő személyi kölcsönnel lehetőség van hitelkiváltásra, de csak olyan kölcsön esetében, amelyet más bank nyújtott. Az ügyletnek természetesen több feltétele is van. A hitelkiváltás azt jelenti, hogy a CIB Bank az ügyfélnek az említett feltételeknek megfelelő más bank/bankok fedezetlen hiteleit (személyi kölcsönt, hitelkártyát, folyószámlahitelt) egyszerre kiváltja és igény szerint ezen felül akár további, szabad felhasználású összeget is nyújt.

A hitelkiváltásról tudni kell:

A CIB Előrelépő Személyi Kölcsön folyósítása

Ha a hitel szabad felhasználású, a kölcsön összegét a bank öt banki napon belül folyósítja az ügyfél bankszámlájára. Hitelkiváltás esetén a hitel folyósítása a szerződés létrejöttét követő öt banki napon belül történik, méghozzá a következők szerint. Amennyiben személyi kölcsön kiváltására nyújtott a kölcsön összege, akkor az a kiváltandó hitelt nyújtó banknak lesz elutalva.

Hitelkártya és folyószámlahitel típusú termékek alapján fennálló tartozás megfizetésére nyújtott kölcsönt az ügyfél által meghatározott számlaszámra folyósítja a bank. Ha ezen felül van szabad felhasználási hitelcélú kölcsönösszeg, akkor annak folyósítása is az ügyfél által meghatározott számlaszámra történik.

A következő dokumentumokra van szükség az igényléshez

Ha a hitelcél banki hitel kiváltása:

Akkor a kiváltandó személyi hitel fennálló tartozásáról szóló igazolásra lesz szükség. Ennek az igazolásnak az igénybefogadástól számított 7 naptári napon belülinek kell lennie.

A kölcsön törlesztése

A hitel törlesztése havonta történik, méghozzá a tőke és az ügyleti kamat havi esedékes részletének megfizetésével. A törlesztő összeg minden hónapban, a kölcsön folyósításáról szóló visszaigazoló/értesítő levélben meghatározott első törlesztőrészlet esedékességének napjával azonos naptári napon válik esedékessé. A kamat mértéke a kölcsön teljes futamidejére fix, mely azt jelenti, hogy a futamidő alatt a CIB Bank nem jogosult azt egyoldalúan módosítani. Viszont ha a kamatkedvezménynek havi jóváírási kötelezettség teljesítése a feltétele, és ez nem teljesül, akkor a kamat a felek megállapodása alapján módosulhat.

Egyszerű banki ügyintézés

CIB Bank biztonságos és rugalmas mobil-, valamint internetbankos felületein egyszerűen, könnyedén lehet intézni a különböző pénzügyeket. Az internetes bankolásnak, illetve a mobilalkalmazás használatának számos előnye van, hiszen voltaképpen bárhonnan hozzáférhetünk a különböző szolgáltatásokhoz és termékekhez.

A Központi Hitelinformációs Rendszer – KHR

A KHR egy adatbázis, ami a közvélekedéssel szemben nem csak negatív adóslistával rendelkezik. A hazai pénzintézetek itt osztják meg egymással a tapasztalataikat az ügyfeleikről. 

Mi a helyzet a rossz adósokkal? Mi van akkor, ha valaki nem fizeti vissza időre a hitelét? Az, aki bekerül ebbe a rendszerbe negatív adósként nemfizetés miatt, egyik banktól sem kap hitelt. Rossz adósnak számít, túl nagy kockázatot jelent, ezért a bankok elutasítják a hiteligénylését. 

Nem csak az lesz a probléma tehát, hogy egy nemfizetés után végrehajtás indulhat, de a rossz adósok elzárják magukat a későbbi hitelfelvételektől is. 

CIB Személyi kölcsön – érvek, tények, előnyök

A személyi kölcsön a legnépszerűbb hiteltermék Magyarországon. Ez nem véletlen, hiszen csupán egy jövedelemigazolásra van szükség az igényléshez, nem kell fedezetet biztosítani a hitelhez. Ez nem csak olcsóbbá, de egyszerűbbé is teszi az igénylést. És gyorsabbá. 

A gyorsaság pedig döntő érv lehet, mert ha már döntés született, egy cél megvalósításához pénzre van szükség, akkor azt mindenki szeretné minél előbb megvalósítani. De inkább azonnal. Erre a személyi kölcsön tökéletes megoldást kínál. Gyors elbírálás, egyszerűen beszerezhető dokumentumok, és gyors kiutalás. A kölcsön pedig azonnal felhasználtatóvá válik. 

Bármire, bárhol, bármikor

A cib kölcsön népszerűségének egyik fő oka, hogy a személyi kölcsön szabad felhasználású. Igényléskor nem kell megjelölni hitelcélt. Autó, kanapé, konyha felújítás? Arra használható, amire kell. Ami a hiteligénylő célja. Egy ilyen kölcsön olyan, mint egy nyeremény vagy ajándék: bármire felhasználható, elkölthető. 

Ahány féle ember, annyi féle cél. Van, aki utazni akar, van, aki szépítené a lakását vagy a nyaralóját, mások a hobbijukhoz vennének dolgokat. Ezzel a kölcsönnel elérhetővé válik mindenféle álom. Nem lesz akadály. Lehet előre haladni az életben, családot lehet alapítani, gyermeket lehet vállalni, boldog, teljes életet lehet élni. Olyan életet, aminek a kiteljesedését nem akadályozza semmi. 

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön: a legnépszerűbbek között

A személyi kölcsönök között vannak a jók között a legjobbak. Ha nincs hitelbírálati díj és folyósítási díj, azt szeretik az ügyfelek. Minden hitel felvételnél fontosak a felmerülő költségek. Senki nem akar ugyanazért többet fizetni. A hitel összes költségébe beleszámítanak a díjak is, így ha ezeket nem kell megfizetni, akkor az kedvezőbb feltételeket eredményez. És ha nem kell fizetni, nem akarunk fizetni. 

Jóváírás is járhat a kölcsön igénylésekor. Ez több ezer forint is lehet. Amikor pénzt kérünk, és kapunk, ráadásul egy azonnali jóváírással, az befolyásolhatja a döntésünket. A pénzintézet megjutalmazza a hiteligénylőt, és a költségek máris csökkennek. 

A rugalmas kölcsönösszeg pedig abban segít, hogy pont akkora összeget igényeljünk, amekkorára éppen szükség van. Se többet, se kevesebbet. Pont annyit, amennyi kell. 

CIB Babaváró kölcsön – gyermekvállalás előtt állóknak

A Babaváró hitel egy államilag támogatott kölcsön. Az állam a családokat támogatja, és a gyermekvállalást akarja elősegíteni. 10 millió forint is igényelhető, és a Babaváró hitel igényelésekor ez a 10 millió forint kamatmentes lesz a futamidő végéig, ha teljesülnek a szerződésben vállalt feltételek. A Babaváró hitel, ahogy a nevében is benne van, gyereket tervező családok számára érhető el. A szerződésben vállalni kell, hogy gyerek születik. 

Egy fiatal házaspárnak, akik tervezik, hogy gyermekük lesz, igazán nagy segítség a Babaváró hitel. Érdemes tervezni vele, hiszen segíthet az indulásnál felmerülő magas kiadások fedezésében. Ez egy olyan segítség, amit érdemes elfogadni, ha gyermeket szeretnénk. 

CIB Babaváró kölcsön – szabad felhasználásra

A kölcsön igazi különlegessége, hogy szabadon használható fel. Az állami támogatások többségénél a hitelcél kötött, többnyire a lakhatást támogatja a kormány. Vagy lakhatási feltételek javítását. 

A szabad felhasználásnak az az előnye, hogy bármilyen kiadás fedezhető belőle. Ha babakocsira vagy kiságyra lesz szükség, azt is meg lehet belőle vásárolni, de akár nagyobb autót is vehet a család, hogy mindenki beférjen. Hiszen a család gyarapodni fog, több hely kell már az utazáshoz. 

Ha nem kell meghatározni a hitelcélt egy kölcsön igénylésekor, az nem csak az igénylést, de a felhasználást is leegyszerűsíti. Nem kell előre eldönteni, hogy mire lesz majd később szükség. És bármilyen váratlan kiadás esetén a kölcsönből fedezhetőek lesznek a költségek. Egy gyerek mellett pedig bármi előfordulhat. 

CIB Babaváró kölcsön – akár a futamidő végéig kamatmentesen

Az első gyermeknek a szerződéskötést követően öt éven belül kell megszületnie, ebben az esetben a Babaváró hitel a futamidő legvégéig kamatmentes lesz, nem csak az első öt évben. Ha megszületik a második gyerek, akkor a hitel harminc százalékát elengedik, a harmadik gyerek születése után pedig egyáltalán nem kell majd fizetni, hiszen a kölcsönből vissza nem térítendő támogatás lesz. A Babaváró hitelt akár húsz évre is igényelhető, és a szabályok szerint pedig a törlesztőrészlet nem lehet magasabb havi 50 ezer forintnál. A gyermekek megszületése után a hitel szüneteltethető, így ez a konstrukció igazi segítség egy családnak. Terhet vesz le családról. Hogy könnyebb legyen.

CIB Babaváró kölcsön – hogy éri meg a legjobban? vannak buktatók?

A Babaváró hitel igényelésénél körültekintően kell eljárni. A szerződés be nem tartása ugyanis megterhelő lesz az azonnal visszafizetendő támogatás és a megemelkedő törlesztő részlet miatt is. A Babaváró hitelt igénylők nyilván nem gondolnak arra, hogy ez bekövetkezhet. Az igénylésnél mégis érdemes gondolni erre a lehetőségre is. Lehet olyan ok, ami miatt nem születik meg a gyerek. És ha a gyerek nem születik meg, fizetni kell. 

Bár kockázatos lehet a Babaváró hitel igénylése, a másik oldalról sem feledkezhetünk meg. Tízmillió forint szabadon felhasználható kamatmentes kölcsön. Ez nagy segítség. Fiatal házaspárként, gyereket tervezve ez egy olyan összeg, ami komoly támogatás egy családnak. Mielőtt döntés születik, alaposan meg kell fontolni az előnyöket, és figyelembe kell venni a veszélyeket is. Ha az látszik, hogy ez egy olyan lehetőség, ami kihagyhatatlan, akkor igényelni kell Babaváró hitelt. Ilyen lehetőség nincs több Magyarországon. 

CIB Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel

Hazánkban mindenki saját ingatlant, otthont akar. Nem albérletet. A lakáshitelek segítenek otthont vásárolni, segítenek abban, hogy legyen egy fészkünk, ahol a szeretteinkkel élünk. 

A lakáshitelek sokfélék, egyik különleges formájuk a minősített fogyasztóbarát elnevezésű. A minősített szó azt jelenti, hogy a konstrukció feltételei szabályozottak, és folyamatos ellenőrzés alatt állnak. A Magyar Nemzeti Bank felügyeli ezt a programot, és csak azok a pénzintézetek használhatják ezt az elnevezést, amik megfelelnek az előírt feltételeknek. A feltételek szigorúak, és azt a célt szolgálják, hogy az igénylők érdekei ne sérüljenek. 

A fogyasztóbarát kifejezés szó szerint vehető. A rendelet megalkotásakor messzemenően figyelembe vették az igénylők érdekeit és elvárásait. Így egy tökéletes és biztonságos hitelterméket alkottak meg. Olyat, amit szívesen vesznek fel, Olyat, ami jó a hitelfelvevőnek. Átlátható, egyszerű, és gyorsan igénylehető. 

CIB lakáshitel

CIB 10 Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel

Az, hogy egy hitel törlesztő részlete 10 évig változatlan marad, kiszámíthatóvá teszi igénylő pénzügyeit. Ha tíz évig marad változatlan, az a jelenleg gyorsan változó gazdasági környezetben még nagyobb előny. Az, ha a hitel felevő tudja, hogy mekkora költségre számíthat egy évtizedig, tervezhetővé teszi a család kiadásait. 

Rugalmasan és gyorsan igényelhető ez a hitel. A kamatok kedvezőek, és további kedvezményekre is számíthat az igénylő. A hitel akár lakáscélú hitel kiváltására is felhasználható. Ez további előny, hiszen egy jobb konstrukció nagy megtakarítást jelenthet. A megtakarított összeg pedig elkölthető, befektethető. Ha kevesebbet kell fizetni, jobban jár az igénylő. Hiszen ugyanahhoz a hitelösszeghez kisebb költséggel jut hozzá. 

CIB Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel – a minősített fogyasztóbarát elnevezés előnyei

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) által megalkotott és felügyelt Minősítetett Fogyasztóbarát kifejezést csak az előírásoknak megfelelő pénzintézetek és hitelek lesznek jogosultak, és használhatják a hiteleik elnevezésékor. Ez a program a fogyasztókért van, és ahogy a nevében is benne van, csak fogyasztóbarát hiteltermék jelölhető vele. 

Ezek összehasonlítható, innovatív hiteltermékek, ahol a legmesszemenőbben figyelembe vették a fogyasztói elvárásokat és igényeket. Meghatározott a kamat nagyság mellett, a THM mértékét is maximalizált. Az elbírálás ideje, az igénylés módja, és minden, ami ahhoz kell, hogy egy hitel megfeleljen a huszonegyedik század követelményeinek, pontosan szabályozott. Aki ilyen hitelt igényel, biztosra mehet. Nem lesznek apró betűs részek a szerződésben.

Komplex banki szolgáltatások a CIB Banktól – minden egy helyen

A CIB Bank méltó az univerzális kereskedelmi bank névre. Minden pénzügyi termék elérhető a kínálatban, ami a pénzügyek intézéséhez szükséges. Nem kell másik hitelintézetet választani, bármilyen terv vagy cél megvalósítása lebeg a szemünk előtt. A mindennapokhoz vagy speciális igényekhez is igazodik a termékkínálat. A skála széles, lehet választani. Ki lehet választanai azt a terméket vagy szolgáltatást, ami az adott érdeket a legjobban szolgálja. 

Komplex banki szolgáltatások a CIB Banktól – napi pénzügyek

A bankszámla vezetés ma már általánosan elterjedt. Sok esetben kötelező is, hiszen ide érkezhet a nyugdíj vagy a havi fizetés. Bankszámlát nem csak a felnőttek vezethetnek, gondolnak a fiatal felnőttekre, a diákokra, de még a gyermekekre is. Ajánló program is van.  A modern, innovatív megoldások is megjelennek a bankszámlák körül. Internetbank, mobilbank, eBroker, applikációk. És persze, ha bankszámla, akkor bankkártya is. Bankkártya is kérhető a bankszámlához, így könnyebb a számlán elhelyezett pénz kezelése, elköltése. Hitelkártya is igényelhető. Hogy a bank pénzét költsük a sajátunk helyett. Vagy tartaléknak. Vagy kártya halmozóknak. Vagy utazáshoz. Vagy egy nagyobb vásárláshoz. 

Komplex banki szolgáltatások a CIB Banktól – befektetések

A pénz egy részére nincs szükségünk? Befektethető összeg van a bankszámlán? Van megoldás. A nyugdíj-előtakarékossági számla jó megoldás, ha valaki a nyugdíjas éveire tervez. Adó visszatérítés is járhat hozzá. Nyugodt öregkor. Ez mindenki álma. Aktívan lehet eltölteni a nyugdíj éveit, ha ehhez rendelkezésre áll a megfelelő nagyságú összeg. Addig is (vagy mellette) szóba jöhet a Rendszeres Befektetési Alap Program. Vagy a Maraton számlák. Vagy a befektetési alapok. Több közül lehet választani. Vagy a Tandem megtakarítások. Amikor pénzt tesz félre valaki, és azt be is fekteti, a jövőre gondol. A saját és a szerettei jövőjére. A váratlan kiadás nem lesz probléma. A gyereknek lakás kell? Azt is lehet venni belőle. Ahogy nyaralót is a családnak. Egy horgásztó partján. Akár. 

Komplex banki szolgáltatások a CIB Banktól – hitelek

A hitelek nem csak a gazdasági szereplők motorjai, a családokat is segíthetik az előrejutásban. Egy jól megválasztott, felelősen felvett hitel otthonhoz juttathat, új autót lehet belőle venni, fel lehet újítani belőle egy ingatlant, vagy körbe lehet vele utazni belőle a világot. A hitel sokféle lehet. Lehet szabad felhasználású személyi kölcsön, lakáshitel, lakásfelújítási hitel, autóhitel vagy akár folyószámlahitel is, és ott vannak az állami támogatások.

Komplex banki szolgáltatások a CIB Banktól – biztosítások

A biztosításokról nem a hiteltermékek jutnak az eszünkbe. Általában. Pedig van Hitelfedezeti védelem is. Ami jól jöhet, ha bajba kerülünk. Hogy a bajt nem tetézze további baj. Köthető élet és balesetbiztosítás, utazási biztosítás és lakásbiztosítás is. A tárgyi javaink védelmét pedig a széfszolgáltatás védheti. Biztonságban tudhatjuk a javainkat egy páncélszekrényben oly módon, hogy hozzáférhetünk, ha szeretnénk. Ez is a biztosítás egyfajta módja. A biztosítás sokszor felesleges kiadásnak tűnik. És ha minden jól megy, az is lesz. Hiszen a biztosítás egy olyan szolgáltatás, ahol paradox módon, az a legjobb, ha nem kell igénybe venni. 

A felelős hitelfelvétel – a túlzott eladósodottság kockázatai

A túlzott eladósodottságot a Magyar Nemzeti Bank is rendkívül komolyan veszi. Már 2019-ben kiadott egy tájékoztatót, amiben a túlzott eladósodottság kockázataira hívja fel a figyelmet. A nem megfelelően megválasztott konstrukció vagy a túl nagy részlet vállalása – a figyelmeztetés szerint – negatív hatással lehet nem csak a hitel igénylőjére, de a szeretteire és a családjára is. 

Mi az a hitelkalkulátor? Mikor használjuk?

A hitelkalkulátor egy olyan program, ami segítséget nyújt a kiválasztott hitelkonstrukció összehasonlításában. A megadott adatok (hitelösszeg, futamidő) alapján megadja az elérhető hitelek adatait. Az igénylő láthatja a teljes visszafizetendő összeget, amiből kiszámítható, hogy mennyibe fog kerülni a hitelfelvétel. A kamat mellett a THM is látható lesz, és mivel az adatok egy oldalon, egymás alatt jelennek meg, könnyen kiválaszthatóvá válik a legideálisabb konstrukció.

A hitelkalkulátor használat minden hitelfelvétel előtt javasolt. Nem csak azért, mert könnyen, egyszerűen, gyorsan és kényelmesen, otthonról teszi összehasonlíthatóvá a hiteleket. Hanem azért is, mert a hiteligénylők többsége arra törekszik, hogy a legolcsóbb hitelt válassza ki. Ez érthető is, hiszem egy adott hitelösszeg mellett a legalacsonyabb költségek a legvonzóbbak. 

A kölcsönök összehasonlítása – hogy választható ki a legjobb konstrukció?

A legjobb konstrukció hitelkalkulátorral választható ki a legegyszerűbben. Nincs akadálya persze annak sem, hogy a nyakunkba véve a várost, minden bankfiókban kikérdezzük az ügyintézőket. Néhány évtizede az volt a bevett módszer, de akkor még hírből sem ismerték az internetet, okostelefon pedig csak a fantasztikus filmekben volt. 

Ma már nincs erre szükség. És nem is ajánljuk. Miért? Az összehasonlítás egy komplex folyamat. Több adatot figyelembe kell venni, erre pedig egy professzionális program a legalkalmasabb. Amellett tehát, hogy egy otthonról, a nappaliból érhető el a hitelkalkulátor, pontosabb eredményt is hoz annál, mintha mi magunk szeretnénk kinyomozni a legjobb hitel lelőhelyét. 

Használjuk a hitelkakulátort! Profi segítség a legjobb döntéshez. 

Néhány szó az előtörlesztésről

Vannak olyan díjak, amikre a hitelfelvevők nem fordítanak figyelmet az igényléskor. Nem figyelnek ezekre, mert tudják, hogy ezek nem állandó díjak, egyszer merülhetnek fel vagy egyszer sem. Ilyen az előtörlesztés díja is. Érthető és logikus, hogy nem az előtörlesztési díj mértéke határozza meg a hitelfelvételt. Az előtörlesztési díj ugyanis csak akkor fizetendő, ha elő vagy végtörlesztés történik. Ilyen pedig nem feltétlenül van, hiszen ha a futamidő végéig tart a havi törlesztés, akkor ez a költség nem merül fel.

Miért érdemes mégis tájékozottnak lenni az előtörlesztési díj mértékéről? 

Először is azért, mert nem látható előre, hogy lesz-e előtörlesztés. Egy hosszú, akár több évtizedes konstrukciónál nem tudható, hogy nem áll-e elő olyan élethelyzet, amikor a lehetőség lesz az előtörlesztésre. A hitelfelvevő nagyobb összeghez juthat, és dönthet úgy, hogy a hitele egy részét vagy az egészet visszafizeti. Ilyenkor pedig elő vagy végtörlesztési díjat számol fel a hitelező pénzintézet. A díj mértéke pedig befolyásolhatja a döntést.

Van olyan eset is, amikor már a hitelfelvétel pillanatában tisztában van vele az igénylő, hogy elő szeretne törleszteni. Ebben az esetben kiemelten fontos a díj mértéke, hiszen nem mindegy, hogy mennyit kell fizetni azért, hogy a hitel visszafizethető legyen. Már a hitel kiválasztásánál is fontos lesz ez a szempont. Ráadásul több pénzintézet akciós vagy állandó jelleggel lehetőséget ad az ingyenes elő vagy végtörlesztésre bizonyos esetekben. Ilyenkor az a legjobb döntés, ha olyan hitelt igényelünk, amit díjmentesen előtörleszthetünk. 

Kamat és díjkedvezmények

Nem csak az előtörlesztés lehet díjmentes egy konstrukcióban. A pénzintézetek azért, hogy vonzóbbá tegyék a termékeiket gyakran akciókat, programokat hirdetnek meg. Ilyenkor elengedhetik vagy mérsékelhetik a hitelbírálat díját, a folyósítási díjat vagy a végtörlesztés díját.  Gyakran kamatkedvezményt is adnak. Új ügyfeleknek számlanyitási díjkedvezményt vagy az első éves díj eladását ajánlhatják fel. Ha új ügyfélként jelenünk meg egy banknál, mindig tájékozódjunk az aktuális kedvezményekről, és ha jogosultak vagyunk rá, vegyük igénybe őket. A régi ügyfelekről sem feledkeznek meg a pénzintézetek. Hűségprogramok, ajánlási programok számukra is elérhetőek. A kamat és díjkedvezmény olyan, mint egy leárazás. A termék minősége nem változik, mégis olcsóbban lehet hozzájutni. Használjuk ki ezeket a kedvezményeket. 

Online vagy személyesen?

Számlanyitás, befektetés, hiteligénylés. Egyikhez sem kell már bankfiókba menni. Online is intézhetőek a pénzügyek. De melyik a jobb? Online intézzük az ügyeket vagy személyesen?

A személyes ügyintézésnél találkozunk a bank ügyintézőjével. Az is lehet, hogy ismerjük, megbízunk benne. A pénzünk elhelyezése mindig bizalmi kérdés, hiszen vissza akarjuk kapni, ami betettünk. Vagy jó esetben többet. A személyes ügyintézésnél tanácsot kérhetünk és kaphatunk. Szakértő válaszol a kérdéseinkre, segítheti az eligazodást az információk tengerében. Időbe és energiába kerül elutazni a bankfiókba, sorban állni, és beszélgetni. De megérheti.

Az online ügyintézésnél nem kell a bankfiókba menni. Ez kényelmes megoldás. Nem kell parkolóhelyet keresni. A hitelkalkulátor segíthet a döntésben, és ha bizonytalanok vagyunk egy kérdésben, telefonos ügyfélszolgálat is a rendelkezésre áll. Az online ügyintézés innovatív, modern megoldás, és gyakran kedvezményekkel is jár. Jó választás lehet. 

Összefoglalás

A CIB Bank egy univerzális kereskedelmi bank. Számtalan pénzügyi termék elérhető. Ott van a CIB Személyi kölcsön vagy a CIB Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel, de vannak támogatott konstrukciók is, mint a CIB Babaváró hitel. És még sok minden más. A CIB egy tapasztalt, stabil hátterű pénzintézet. Olyan, ahova betérhetünk egy kérdésre, és mindig szakértő választ kapunk. Olyan, ahonnan a legkedvezőbb hiteleket lehet felvenni. Olyan, ahol értenek bennünket, és a segítségünkre lesznek. 

A CIB Bank jó választás. Talán a legjobb. Ki kell próbálni. 

Így kaphatod meg a hitelt

CIB személyi kölcsön 2023 – Feltételek és részletek - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

CIB személyi kölcsön 2023 – Feltételek és részletek - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

CIB személyi kölcsön 2023 – Feltételek és részletek - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

CIB személyi kölcsön 2023 – Feltételek és részletek - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

A CIB Bank személyi kölcsöne bármire felhasználható. A CIB személyi kölcsön szabad felhasználású kölcsön.

Mindenképpen jó választás a CIB Banktól lakáshitelt igényelni. Akár fix kamattal is tudunk lakáshitelt felvenni, és Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel igénylésére is van lehetőség.

Igen. A CIB Babaváró hitel szabad felhasználású, állami kamattámogatott hitelkonstrukció. Gyermekvállalás az elvárás, és akár kamatmentes is lehet a 10 millió forinthoz jutni. Ráadásul a törlesztőrészletünk nem lehet több havi ötvenezer forintnál.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Értékpapírszámla nyitása: útmutató befektetőknek a magas infláció idején

Az értékpapírszámla az alapköve lehet a befektetési portfóliónknak. Akkor, amikor magas az infláció, kiemelten fontos, hogy ne csak megőrizzük a befektetéseink értéket, de infláció feletti hozamot is el kell érni. Utánajártunk, hogy mi is az az értékpapírszámla, és hogy vehetjük fel vele a harcot az inflációval szemben.

Tovább olvasom
A leggyakoribb buktatók: ezeket a hibákat kerüld el, ha lakáshitelt veszel fel!

A lakáshitel igénylés előrelátást igényel. Az Expresszkölcsön szakértői szerint vannak tipikus hibák, amiket jobb elkerülni. Egy-egy hiba nem csak kellemetlen lehet, de akár súlyos anyagi hátrány is érheti az igénylőt. A megfelelő felkészülés azonban segíthet abban, hogy a folyamat zökkenőmentesen menjen végig. Segítünk néhány tippel.

Tovább olvasom
Felújítanál? Íme pár hasznos tipp, mielőtt személyi kölcsönt vennél fel!

A lakásfelújítás fantasztikus ötlet. És ha nincs rá elég pénzed, személyi kölcsönből is megvalósíthatod. Segítünk megvalósítani ezt az ötletet. Szakértőink összeszedték a legfontosabb tippeket, mielőtt személyi kölcsönt vennél fel. Mutatjuk a lényeget, röviden!

Tovább olvasom
A meglévő gyerekek is számítanak a CSOK Plusznál

Jövő évben a CSOK Plusz leváltja a CSOK támogatást. Röviden és közérthetően írunk arról, hogy mi változik, és hogy mennyire fontos az, hogy a meglévő gyerekek is számítanak a CSOK Plusznál. Mert nagyon fontos. Tényleg.

Tovább olvasom