K&H személyi kölcsön 2024 – Részletek és feltételek

K&H

K&H személyi kölcsön

Fix törlesztőrészlet

THM15,9% - 22,4%Kamat: 18,99%
Futamidő24 - 84 hó
Hitelösszeg300.000 Ft - 10.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Online igényelhető személyi kölcsön

A K&H személyi kölcsön nagy előnye, hogy az igénylés teljeskörűen intézhető online. A következő főbb tudnivalókat érdemes ismerni a termékkel kapcsolatban:

 • a kölcsön K&H e-bankban és K&H mobilbankban egyaránt igényelhető
 • a törlesztő fix
 • THM: 18,1–22,4%

A hitel igénylésének feltételei

A K&H személyi hiteltermékének a főbb feltételei a következők:

 • legalább 18 éves betöltött életkor, a kölcsön lejáratakor pedig még nem lehet betölteni a 65. életévet (ez a feltétel adóstárs bevonásával is teljesíthető)
 • állandó magyarországi lakhely és telefonos elérhetőség
 • minimum havi nettó 154 280 Ft igazolt jövedelem
 • legalább 3 hónapos alkalmazotti munkaviszony ugyanannál munkáltatónál, vagy több mint egy éves vállalkozói, vagy nyugdíjas státusz
 • megfelelő adósmúlt, azaz az igénylő nem lehet rajta a KHR rendszer negatív listáján

A kölcsön igénylésének folyamata

Ha már a K&H Bank ügyfele vagy, a személyi kölcsöntermék igénylése háromféleképpen történhet: online, bankfiókban, vagy telefonon.

Online, a K&H e-bank vagy a K&H mobilbank használatával

 • az igénylés a saját e-banki vagy mobilbanki felületen történik és mindössze néhány lépésből áll
 • a kölcsönszerződést online módon lehet aláírni
 • az aláírást követően akár azonnal megérkezik a számlára a kölcsön összege

A lépések a következők:

 1. belépés a K&H e-bank, vagy mobilbank felületre
 2. kalkuláció
 3. a személyes adatok megadása
 4. hitelbírálat
 5. a tranzakció aláírása
 6. utalás, akár azonnal

Bankfiókban

Ha szeretnénk személyesen egy hitelszakértővel beszélni, vagy nem felelünk meg az online igénylés feltételeinek, akkor bármelyik K&H bankfiókban elindíthatjuk az igénylést és intézhetjük az egész ügymenetet.

Ennek a következő a folyamata:

 1. azonosítás
 2. tájékoztatás
 3. kalkuláció
 4. a hitelbírálathoz szükséges adatok megadása
 5. a szerződéskötési ajánlat aláírása
 6. hitelbírálat
 7. a szerződés bank általi elfogadása és aláírása

K&H TeleCenter segítségével

Az azonosítás háromféle módon történhet, miután a telefonos egyeztetés megtörtént: K&H mobilbankon keresztüli hívással, énazonosító megadásával ePIN segítségével, vagy videós azonosítással. A szerződés aláírására pedig telefonos nyilatkozattal nyílik mód.

A folyamat:

 1. azonosítás, K&H mobilbankon vagy videóhíváson keresztül
 2. tájékozódás, kalkuláció
 3. a hitelbírálathoz szükséges adatok megadása
 4. hitelbírálat
 5. szerződés aláírása telefonos nyilatkozattal
 6. a hitel összegének utalása

Mi a helyzet akkor, ha nem vagyunk a K&H Bank ügyfelei?

Ha nem vagy ügyfele a K&H Banknak és nem is szeretnél K&H-s bankszámlát nyitni, akkor is lehet személyi kölcsönt igényelni a pénzintézetnél. Ebben az esetben a pénzintézet egy, az ügyfél által megadott bankszámlára folyósítja az igényelt személyi hitel összegét. A törlesztéshez pedig egy technikai törlesztési számlát hoz létre a bank. Fontos, hogy minden hónapban elegendő összeg álljon rendelkezésre a törlesztési napon a törlesztőszámlán, hogy a K&H bank terhelhesse a megfelelő összeget. A törlesztőrészlet összegét rendszeresen erre a bankszámlára kell majd utalni.

Amennyiben még nem vagy ügyfele a banknak, de szeretnéd munkabér átutalási kedvezménnyel igényelni a pénzintézet személyi kölcsönét, egy K&H lakossági bankszámlára lesz szükséged. Erre a számlára kell érkeznie a jövedelemnek, amely el kell, hogy érje a havi nettó 154 280 forintot. A bank erre a bankszámlára folyósítja a kölcsönt, és havonta ezt a számlát terheli a törlesztőrészlet összegével.

A legfontosabb tudnivalók a munkabér-átutalási kedvezményről

A bank munkabér-átutalási kedvezményt nyújt akkor, ha az ügyfél bankszámlát nyit a banknál és legalább 100 ezer forintot elérő jövedelmet utaltat oda rendszeresen a kölcsön teljes futamideje alatt. A kedvezmény igénybevételéhez a jövedelemvizsgálat időpontját megelőző 6 egymást követő hónapban legalább 4 alkalommal teljesíteni szükséges az elvárt jövedelem átutalást. További feltétel ezek mellett, hogy erről a számláról kell törleszteni a kölcsönt. A munkabér-átutalási kamatkedvezmény mértéke K&H kiemelt személyi kölcsön esetén 2%, K&H személyi hitel esetén pedig 1%. Ha nem teljesülnek a feltételek, a bank megvonja a kedvezményt, ezáltal a törlesztőrészlet emelkedik. Ugyanakkor a kedvezmény automatikusan visszanyerhető, ha ismét teljesülnek a személyi kölcsön feltételei a K&H kiemelt személyi kölcsön, vagy a személyi hitel esetén egyaránt.

Az elő-, és végtörlesztés költségei

Az elő-, és végtörlesztés költsége

 • az elő- vagy végtörlesztett összeg 1 %-a, ha több, mint 1 év múlva jár le a személyi kölcsön
 • az elő- vagy végtörlesztett összeg 0,5 %-a, ha a futamidő utolsó évében történik az elő- vagy végtörlesztés.
 • díjmentes, 12 hónap alatt egy alkalommal, ha az elő-vagy végtörlesztett összeg nem haladja meg a 200 ezer forintot.

Milyen dokumentumokra van szükség a személyi kölcsön igényléséhez?

Ha K&H e-bankon vagy K&H mobilbankon keresztül igényelünk személyi kölcsönt, akkor nem lesz szükség igénylési dokumentumokra. Ha bankfiókon keresztül történik az igénylés, a bank kérhet NAV jövedelemigazolást. Ha az igénylő nem a K&H bank ügyfele, akkor szüksége lesz az elmúlt három hónap számlakivonatára a személyi kölcsön ügyintézésénél.

Rossz adósként nem kaphatunk személyi kölcsönt

A K&H bank elutasítja azon hiteligényléseket, ahol az igénylő aktív módon szerepel a KHR listán. Mit jelent ez? A KHR lista, azaz a  Központi Hitelinformációs Rendszer egy hitelinformációs adatbázis. A lista olyan, törvényben meghatározott adatokat tárol, amely segít meghatározni egy ügyfél hitelképességét. Az aktív státusz azt jelenti, hogy valaki legalább a havi minimálbér összegével folyamatosan, több mint 90 napot meghaladóan késedelembe esett. Amennyiben a tartozás kiegyenlítésre kerül, meghatározott időszakig passzív státusszal szerepel az alany a listán.

Mekkora összeget lehet online igényelni a K&H banknál?

A személyi kölcsönt legfeljebb 5 millió forintig lehet online igényelni, a K&H kiemelt személyi kölcsönt pedig maximum 7 millió forintig.

Így számítható a jövedelemben a GYES, a GYED és a CSED

A GYES, GYED és CSED bevételeket elsődleges, egyedüli bevételi forrásként nem veszi figyelembe a K&H bank a jövedelemigazolás során. A személyi hitel bírálata során a felsoroltak kiegészítő jövedelemként (munkabéren felüli bevételként) beszámíthatóak. A K&H Bank a családi pótlék, GYES, és CSED 100 százalékát elfogadja kiegészítő jövedelemként a személyi kölcsön bírálata során. Azzal viszont számolni kell, hogy a személyi hitel futamideje addig tarthat, amíg az igénylő jogosult a támogatásokra.

A személyi kölcsön szabad felhasználású, de a hitelcélt meg kell jelölni

A K&H személyi kölcsönt bármilyen célra igénybe lehet venni, egy szabadfelhasználású konstrukcióról van szó. A személyi hitel célját ugyanakkor meg kell adni, erre azért van szükség, hogy a K&H Bank meg tudja határozni az igényelhető maximális kölcsönösszeg mértékét, emellett könnyebben bírálja el a személyi kölcsön igénylésének kockázatát. A személyi hitelt elsősorban lakásvásárlásra, ingatlanfelújításra, autóvásárlásra és hitelkiváltásra szokták felhasználni az ügyfelek.

Szükség lehet adóstársra is

A bank kérheti adóstárs bevonását az igénylőtől, erre többféle esetben lehet szükség egy személyi kölcsön igénylés során. A személyi hitelnél az adóstárs hozzátartozó, vagy élettárs lehet. A következő esetekben lehet rá szükség:

Nem elegendő a havi jövedelem:

Ha a kérelmező jövedelme nem elegendő, vagy egyéb feltételeknek nem felel meg. Itt számításba kell venni a már esetlegesen meglévő hitel, hitelek okozta terheket, hiszen a törvényi szabályozás szerint a havi jövedelem egy bizonyos mértékénél nem lehet magasabb a havi adósságteher mennyisége.

Az életkor miatt:

Ha az igénylő nem felel meg a bank életkorra vonatkozó előírásainak (legalább 18 éves életkor, illetve legfeljebb 65 a futamidő végéig), bevonhat adóstársat a személyi kölcsön igényléséhez.

Egyéb esetek:

Más esetben is előfordulhat, hogy a bank adóstárs bevonását kéri a személyi hitel igénylésekor.

Kell ingatlanfedezet a kölcsönhöz?

Nem, nincs szükség ingatlanfedezetre a bank személyi hiteléhez, hiszen az ügyfél jövedelme jelenti a fedezetet. Arról pedig a hitelbírálat dönt, hogy az elegendő-e, és ha igen, mekkora összegre.

Kezdeti költségek

A folyósított hitel összeg 0,75%-a levonásra kerül folyósítási díjként.

Mik a K&H Bank személyi kölcsön igénylés előnyei?

A K&H személyi kölcsön igénylés egyik, talán a legnagyobb előnye, hogy az igényléshez nincs szükség biztosítékra. Ilyenkor legtöbben az ingatlanfedezetre gondolnak, de a biztosíték lehet egy számlán elhelyezett összeg, részvény és kötvény is. A K&H személyi kölcsön igényléséhez egyikre sincs szükség, a K&H Bank nem fog kérni biztosítékot. Az, hogy erre nincs szükség, azért jó, mert könnyebb az ügyintézés, gyorsabb az elbírálás, és a hitelfelvétel költségei is alacsonyabbak. A biztosítéknak felajánlott ingatlant ugyanis fel kell értékeltetni, és ez időbe és pénzbe kerül. Az ingatlanfedezetre jelzálog bejegyzés kerül, és egy közjegyző is szükséges a szerződés megkötéséhez. Mindezekre egy K&H személyi kölcsön igénylésekor nincs szükség.

K&H Bank személyi kölcsön – gyorsan

A K&H személyi kölcsön igénylés másik nagy előnye a gyorsaság. Ez azt jelenti, hogy ha az ügyfél eldönti, hogy K&H személyi kölcsönt igényel, mindössze néhány napot kell arra várnia, hogy a hitelösszeget felhasználhassa. Egy átmeneti pénzavarban ez döntő érv, hiszen azonnal fel lehet használni a kívánt célra a hitelt. Ez nem csak egy pénzavarnál fontos, hanem minden igénylésnél. Az, hogy a K&H személyi kölcsön ilyen gyorsan az igénylő rendelkezésére áll, első helyen van az érvek között, ami alapján a hitelfelvevők a döntésüket meghozzák. Az előminősítés is gyakran csak perceket vesz igénybe. Az előminősítés után pedig szinte azonnal a hitelbírálat következik. És ha az pozitív, tehát az ügyfelet hitelképesnek találta a pénzintézet, már csak a szerződés megkötése, és a kiutalás van hátra.

K&H Bank személyi kölcsön – szabad felhasználás

A K&H személyi kölcsön harmadik fontos előnye az, hogy szabadon felhasználható. A szabad felhasználás nem jelent mást, mint hogy semmi nem szab határt a felhasználásnak. A hitelt nyújtó pénzintézet ugyanis nem korlátozza semmilyen módon a hitel felhasználását. A szabad felhasználás nagy előny. Ahogy a gyorsaság is. És az, hogy nincs szükség fedezetre. Ez a három dolog az, ami miatt a K&H személyi kölcsön a legnépszerűbb hitelfajta.

A hitelfedezeti biztosítás

A biztosítás szóról általában nem a hitel jut az ember eszébe. Gondolhat lakásbiztosításra, balesetbiztosításra, utazási biztosításra vagy életbiztosításra. A hitelekre is lehet biztosítást kötni. A hitelek nagy kiadást és terhet jelenthetnek, és ennek a tehernek a biztosítása ugyanolyan fontos lehet, mint egy gépjármű biztosítása. Egy nem várt esemény, ami lehetetlenné teszi a részletek fizetését, olyan anyagi terhet jelenthet, ami akár tönkre is teheti a családot.

A hitelek biztosítása nem jelent mást, mint hogy a hitel visszafizetése garantált lesz akkor is, ha egy életesemény miatt ezt a hitelfelvevő nem tudja megoldani. A biztosítás megakadályozhatja, hogy visszafordíthatatlan károk érjék a hiteligénylőt.

A hitelfedezeti biztosítás előnyei

A hitelfedezeti biztosítás időszakosan vagy végleg átvállalja a részletek fizetését. Ezzel menetesítve a kötelezettsége alól a biztosítottat. Biztosítás köthető halálesetre, munkanélküliségre, munkaképesség csökkenésére vagy keresőképtelenségre. Meglévő és új hitelhez is köthető hitelfedezeti biztosítás, vagyis ha valaki nem kötött biztosítást a hitel igénylésekor, azt utólag is egyszerűen és gyorsan megteheti.

A szükséges nagyságú jövedelem K&H Bank személyi kölcsön igényléséhez

Az igényléshez szükséges jövedelem minimumát leggyakrabban a mindenkori minimálbérrel megegyező jövedelemben határozzák meg, de vannak olyan pénzintézetek, ahol ennél többet, vagy éppen kevesebbet várnak el. A minimális jövedelem azonban nem lesz elegendő egy nagyobb hitel igényléséhez. Ez azonban ritkán probléma, hiszen általában nincs is szükségünk hatalmas összegre a célunkhoz.

A K&H Bank személyi kölcsön igénylésének feltételei 2024-ben

2024-ben is egyszerűen teljesíthetőek a K&H személyi kölcsön igénylésének alapfeltételei. Az érvényes személyazonosító okmányunk mellett szükségünk lesz egy jövedelemigazolásra is. Ez lehet munkáltatói igazolás, vagy vállalkozók esetében a NAV jövedelemigazolás, nyugdíjasoknál pedig bankszámlakivonat vagy nyugdíjhatározatot, vagy az utolsó három havi nyugdíjszelvény. Jövedelemként elfogadható munkabér, vállalkozói bevétel és a nyugdíj önmagában is, és másodlagos jövedelemként figyelembe veszik a családi pótlékot, a GYES-t, a GYED-et, a vállalkozók osztalékát, a szociális juttatásokat, valamint az ösztöndíjat is, de más másodlagos jövedelmet is elfogadhatnak. Akár adóstárs bevonására is van lehetőség.

A munkaviszonyunkkal kapcsolatban fontos, hogy nem állhatunk sem próbaidő, sem felmondás alatt, és az a legjobb, ha határozatlan időre szóló munkaszerződéssel rendelkezünk.

Mi alakítja a havi törlesztőrészlet nagyságát?

A K&H Bank mindig pozitívan áll hozzá az ügyfelek kéréseihez, ugyanakkor azt is tudni kell, hogy bizonyos kérdésekben szabályok kötik. Jogszabály írja elő azt is, hogy egy jövedelem mekkora mértékben terhelhető. Ha a szabályozás Ötven százalék terhelhetőséget enged meg, akkor egy háromszázezer forintos igazolt havi nettó jövedelem esetén a havi részlet nem lehet magasabb százötvenezer forintnál. Hiába érzi úgy az igénylő, hogy ennél többet is gond nélkül ki tud fizetni, a K&H Bank nem engedélyez majd magasabb törlesztőrészletet. Ez a szabály a hiteligénylőt védi a túlzott eladósodottságtól.

Mekkora a megfelelő havi törlesztőrészlete egy K&H személyi kölcsönnek?

Az ideális törlesztőrészlet megfelel az előírásoknak, és az ügyfél számára is elfogadható. A részlet nem lehet magasabb annál, amit a család költségvetése gond nélkül elbír, és arra is érdemes gondolni, hogy előre nem látható, nem várt események miatt nehézséget jelenthet kifizetni az aktuális részletet.

Az ideális havi törlesztőrészlet kiválasztásakor gondolni kell mindenre. Arra, hogy ez a teher hónapokig vagy évekig minden hónapban jelentkezni fog, és arra is, hogy a nemfizetésnek beláthatatlan következményei lehetnek az igénylőre és szeretteire. Mindenre nem lehet felkészülni. Mégis érdemes végiggondolni a kellemetlenebb forgatókönyveket is. Ha egy váratlan helyzetre kész ötlete van az igénylőnek, akkor az könnyebbé teheti a probléma megoldását.

A magas havi törlesztőrészlet veszélye – a felelős hitelfelvétel fontossága

A Magyar Nemzeti Bank és a K&H Bank is figyelmeztetik az ügyfeleket a felelős hitelfelvétel fontosságára. Ez paradoxonnak tűnhet, hiszen a bankok érdeke az, hogy minél több hitelt helyezzenek ki, és így minél több profitot termeljenek, mégsem az. Egy nemfizetés esetén ugyanis a pénzintézetnek kára keletkezhet, és még ha meg is próbálja csökkenteni a veszteségét, ez időbe, erőforrások felhasználásba, és nem utolsósorban pénzbe kerül neki. A bankoknak az az érdeke, hogy aki felvette a hitelt, az vissza is fizesse azt.

És az ügyfélnek is ez az érdeke. Az érdek tehát közös, érdemes megfogadni a bankok tanácsait ebben a kérdésben, hiszen nagy tapasztalattal és tudással rendelkeznek. A megfelelő nagyságú havi törlesztőrészlet elfogadása, és a felkészülés a nem várt helyzetekre, segíthet abban, hogy a hitelfelvétel segítse a hiteligénylőt a vágyai elérésében. És ez a cél. Nem egy évekig elhúzódó kellemetlen és drága folyamat nemfizetés esetén.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Így kaphatod meg a hitelt

K&H személyi kölcsön 2024 – Részletek és feltételek - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

K&H személyi kölcsön 2024 – Részletek és feltételek - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

K&H személyi kölcsön 2024 – Részletek és feltételek - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

K&H személyi kölcsön 2024 – Részletek és feltételek - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

K&H Személyi kölcsönt 5 millió forintig, K&H Kiemelt Személyi kölcsönt 7 millió forintig igényelhetsz online.

Nézzük meg az online folyamat lépéseit:

 • Előszőr meg kell adnod a személyes adataidat
 • Videóhíváson keresztül azonosítani fognak
 • Igénylésedet és a szerződés aláírását is online fogod végezni
 • Legkésőbb a szerződést követő munkanapon utalásra kerül a kért kölcsön összege

További információt itt találsz, kattints ide. 

A K&H személyi kölcsöne 100% online igényelhető kedvező feltételekkel. A kért hitelösszeg, akár 30 percen belül folyósításra kerülhet, de legkésőbb a szerződés aláírásától számított következő munkanapon.

A kölcsön szabad felhasználású, így a következő finanszírozásokra is felhasználhatod:

 • Autóvásárlásra
 • Hitelkiváltásra, így kiválthatod a rossz konstrukcióval rendelkező hiteleidet
 • Lakásvásárlás vagy felújításra
 • Utazás vagy egyéb családi esemény finanszírozása

A kölcsönigénylés feltételei:

 • 18. életévet betöltése
 • Állandó magyarországi lakcím és rendelkezel telefonos elérhetőséggel
 • Havi minimum 154 280 Ft nettó jövedelemmel rendelkezel
 • Bankszámlára utalt jövedelem
 • Minimum 3 hónapos munkaviszony vagy 12 havi vállalkozói múlt vagy véglegesített nyugdíj
 • Nem szerepelsz a Negatív KHR (BAR) listán, passzív sem aktív státuszban
 • Ha az igénylő (adós) a kölcsön lejáratakor meghaladja a 65 évet, akkor a Bank adóstárs bevonását kérheti

Otthonról kényelmesen tudod igényelni a kölcsönt, így nem kell bankfiókban sorban állnod. Az azonosítás videón keresztül történik a szerződés megkötése és aláírása is online zajlik.
Az igényelt összeget gyorsan, akár 24 órán belül megkaphatod bankszámlára utalva a szerződés aláírását követően.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Minden, amit a falusi CSOK-ról tudnod kell 2024-ben

A falusi CSOK népszerűsége idén is megmaradt. Ez a családtámogatási forma kistelepüléseken érhető el. Vidékre költöznél? Lehet, hogy falusi CSOK segítségével megteheted. Utánajártunk, hogy mit kell róla tudni. Mutatjuk a részleteket.

Tovább olvasom
Áprilisi hitelkamatok: mire számíthatnak a hitelfelvevők?

A hitelkamatok változása hatással van a törlesztőkre és a teljes visszafizetendő összegre is. Alacsonyabb kamattal hitelt igényelni mindenképpen előnyös. De mire számíthatnak a hitelfelvevők? Érdemes-e kamatcsökkenésre várni? Mivel a kérdés összetett, ezért szakértőink segítenek a döntésben.

Tovább olvasom
Mennyi hitelt vehetünk fel átlagkeresettel 2024-ben?

Amikor hitelt igényelünk, tisztában kell lennünk azzal, hogy mekkora hitelösszeggel gazdálkodhatunk. De mi a helyzet, ha átlagkeresettel igényelnénk? Mekkora összeget kapunk? Szakértőink fontosnak tartják a kérdést, ezért utánajártunk, hogy mennyi hitelt vehetünk fel átlagkeresettel 2024-ben. Mutatjuk.

Tovább olvasom
Így valósíthatod meg álmaid esküvőjét személyi kölcsön segítségével

Az esküvő a szerelmet ünnepli, így a legfontosabb az, hogy szeretteink körében és egymás mellett lehessünk ezen a különleges napon. De mi a helyzet akkor, ha nincs elegendő pénzünk arra, hogy megvalósítsuk álmaink esküvőjét? Mit tehetünk? Megoldás, ha hitelt veszünk fel? Utánajártunk a kérdéseknek, és megmutatjuk, hogyan valósíthatod meg álmaid esküvőjét személyi kölcsön segítségével.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával