A K&H Bank jelenleg Magyarország második legnagyobb bankja, és 1987 óta fontos szereplője a hazai pénzpiacnak. A K&H személyi kölcsön ennek megfelelően képes felvenni a versenyt a többi hitelintézet termékeivel. Lássuk a részleteket!

A K&H személyi kölcsön szabad felhasználású hitelkonstrukció, mint az ebben a szegmensben elvárható, tehát fordíthatod lakásvásárlás esetén önerő pótlására, a megvásárolt, vagy meglévő lakás felújítására, de akár tartós fogyasztási cikkekre, autóra, utazásra is; csak rajtad áll, mire költöd el az így felvett pénzösszeget. A kondíciók hasonlóak a személyi kölcsönöknél megszokottakhoz: a THM 5,9%, tehát kedvező ajánlat, ráadásul ez, illetve a törlesztőrészlet a hitel futamidejének végéig fix. A felvehető, maximális hitelösszeg 7.000.000 forint, ha a jövedelmed eléri a havi nettó 300.000 forintot, ennél alacsonyabb, de legalább 100.000 forint jövedelem esetén pedig 5.000.000 forint. A hitel futamideje 24-84 hónapig változtatható a felvenni kívánt hitelösszegtől függően. Lényeges tudnivaló még, hogy a hiteligénylés online is elintézhető, és a szerződéskötésnek nincs díja.

Kis kitérő: ha lakásvásárlás, illetve felújítás a cél, akkor a K&H személyi kölcsön akár 7.000.000 forintig is igényelhető, de így tulajdoni lapot kell mellékelned a dokumentumokhoz.

A K&H személyi kölcsön feltételei a szokásosak, azaz 18. betöltött életév, magyarországi, állandó, bejelentett lakhely, érvényes személyazonosító okmányok megléte, illetve a minimum 3 hónapos alkalmazotti munkaviszony, 12 hónapos vállalkozói múlt, vagy véglegesített nyugdíj szükséges az igényléshez. Természetesen ebben az esetben is kizáró ok a KHR rendszerben való szereplés. A dokumentumok tekintetében sincs számottevő különbség a többi bank által kértekhez képest: munkáltatói igazolás, bankszámlakivonat kell hozzá, és ha online igényled, akkor – igaz, hogy csak maximum 3.000.000 forintig – 24 órán belül, de legkésőbb a következő banki munkanapon folyósításra is kerül az összeg!

Több információt a kölcsönökkel kapcsolatosan itt találsz, kattints ide!

Ha felkeltette az érdeklődésedet a K&H személyi kölcsön, akkor mielőtt leadnád az igénylésedet, hasonlítsd össze a többi bank hiteleivel, hogy biztosan azt válaszd, amelyik a legmegfelelőbb a számodra. Ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken! K&H személyi kölcsön – online azonnal igényelhető oldalunkon.

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!