Lakáshitel ajánlatok 2024

Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés
Az ajánlatokat THM szerint rendeztük sorba
Raiffeisen

Raiffeisen Lakáshitel - 10 éves kamatperiódussal

Közjegyzői díj visszatérítés max. 50 ezer Ft-ig

THM6,32% - 6,90%Kamat: 6,14% - 6,69%
Futamidő132 - 300 hó
Hitelösszeg1.000.000 Ft - 120.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel

- promóció -

magnet

MagNet Stabil Tízes Lakáshitel

Nincs folyósítási díj*

THM7,0% - 7,1%Kamat: 6,70%
Futamidő120 - 360 hó
Hitelösszeg5.000.000 Ft - 100.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel

- promóció -

K&H

K&H Minősített Fogyasztóbarát lakáshitel - 5 éves kamatperiódussal

Induló díjkedvezményekkel

THM7,0% - 7,6%Kamat: 6,79% - 6,89%
Futamidő60 - 360 hó
Hitelösszeg4.000.000 Ft - 100.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel

- promóció -

ERSTE

Piaci kamatozású lakáscélú hitel - 10 éves kamatperiódussal

Induló költségek visszatérítésre kerülnek

THM6,76% - 7,26%Kamat: 6,54% - 6,89%
Futamidő120 - 360 hó
Hitelösszeg4.000.000 Ft - 100.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel

- promóció -

Unicredit

Stabil Kamat hitel lakáscélra

Többféle kamatkedvezménnyel elérhető

THM7,29% - 8,59%Kamat: 6,92% - 7,81%
Futamidő72 - 240 hó
Hitelösszeg1.000.000 Ft - 60.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel

- promóció -

OTP

Végig Fix Lakáshitel Egyszeri kamatcsökkentéssel

Több induló díj is elengedésre kerül

THM7,3%Kamat: 6,97%
Futamidő72 - 360 hó
Hitelösszeg3.000.000 Ft - 130.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel

- promóció -

Ezt jelenti a lakáshitel

A lakáshitel egy olyan kölcsönt jelent, amelyet ingatlan vásárlására, építésére, bővítésére, vagy felújítására lehet felhasználni. Ha ezeket nem tudjuk önerőből finanszírozni, a lakáshitel nyújt megoldást. Ilyen típusú kölcsönnel szinte már mindenki találkozott, az emberek előszeretettel használják a lakáscélra fordítható hitelterméket, hiszen az komoly segítséget jelenti az egyről a kettőre lépésben, a saját otthon megvalósításában.

Mik a feltételei?

A hitelező pénzintézet meghatározza, hogy az adott lakáshitelhez mekkora önerőt kell biztosítanunk, illetve a jövedelmünk is számít, hiszen fontos, hogy meg tudunk-e felelni a törlesztési kötelezettségeknek. Ezek mellett persze többféle feltétel akad, vannak közöttük általánosak és olyanok is, amelyek banktól, szolgáltatástól függnek. Az ingatlan becsült forgalmi értékének legfeljebb nyolcvan százalékát lehet hitelből fedezni, azonban a gyakorlatban a bankok általában nem mennek el eddig a határig, a legtöbb esetben 30, 40, vagy akár 50 százalékos önerőt kell biztosítania annak, aki lakáshitelt szeretne felvenni.

Mennyibe kerül egy lakáshitel?

A lakáshitelek piaca széles, és a különböző termékek között nagy különbségek is lehetnek a költségeket tekintve. Érdemes hitelkalkulátort használni, vagy szakértő segítségét kérni az ajánlatok összehasonlításához, mert a bankok például bizonyos feltételek teljesülése mellett akár komoly kedvezményeket is biztosíthatnak az adósnak. Fontos ismerni a részleteket. Akadnak a díjai a földhivatali ügyintézésnek, a közjegyzői okirat kiállításának, vagy például az értékbecslésnek is. Ott vannak továbbá az ügyvédi költségek, valamint a vásárlást követő vagyonszerzési illeték. Számolni kell azzal is, hogy a későbbiekben, a kölcsön futamideje alatt milyen költségek terhelhetik még az adóst, ilyen lehet például az elő-, vagy végtörlesztés, és a szerződésmódosítás díja. A felsoroltak közül néhányat akár el is engedhet a hitelező, így komolyabb kedvezményekhez is lehet jutni egy meggondolt választással.

Ha nem tudjuk fizetni a törlesztőt

Előfordulhat olyan élethelyzet, anyagi válság, hogy nem tudjuk fizetni a lakáshitelünk törlesztőrészletét. Semmiképpen se essünk kétségbe, és mindenképpen egyeztessünk erről a hitelező bankkal, hátha sikerül közös megoldást találni. A megoldás azért nagyon fontos, mert ha hosszabb távon nem vagyunk képesek megfelelni a szerződésben meghatározott feltételeknek, az a szerződés felmondásához vezethet. Meghatározott időt követően a pénzintézet felmondhatja a szerződést, és egy összegben követelheti vissza fennálló tartozásunkat, a fedezetként szolgáló ingatlan akár elárverezésre is kerülhet.

Így zajlik az igénylés

Amennyiben lakáshitel felvételében gondolkodunk, érdemes alaposan szemügyre venni a bankok kínálatát, és összevetni saját igényeinkkel. Ha ez megtörtént, a pénzintézet információkat fog kérni tőlünk anyagi helyzetünkre, valamint a megvásárolni/felépíteni/bővíteni kívánt ingatlanra vonatkozóan. Szükség lesz az ingatlan 30 napnál nem régebbi tulajdoni lapjára, amelyen fel kell legyen tüntetve (legalább széljegyként) a tulajdonjog-bejegyzés iránti kérelmünk. Ha családi házról, ikerházról, sorházról vagy építési telekről van szó, egy földhivatali, 90 napnál frissebb helyszínrajzot, térképmásolatot is be kell mutatnunk. A bank elvégezteti az ingatlan értékbecslését, majd megtörténik a hitelbírálat.

Ezek kizáró okok lehetnek lakáshitel igénylésnél

Megfelelő önerő hiányában nem gondolkodhatunk lakáshitelben, ahogyan a fedezetről is gondoskodni kell. Fontos továbbá, hogy ne legyen hiteltartozásunk, rendelkezzünk legalább három hónapos, folyamatos munkaviszonnyal, és legyen elegendő, igazolt bevételünk.

Mekkora lehet a futamidő?

A futamidő rugalmas, a hitelezőn és az adóson is múlik, hogy milyen hosszú a törlesztés ideje. Akár 35 évig is törleszthetünk, de érdemes a futamidő-típust is meggondoltan kiválasztani, figyelembe véve a kamatperiódusokat is. Az olcsóbb lakáskölcsönök törlesztőrészlete gyakrabban változhat a futamidő alatt, a drágább típusú hitelek pedig általában kiszámíthatóbbak.

Az elfogadható jövedelmek lakáshitelnél

A bankok a lakáshiteleknél természetesen megvizsgálják az igénylő jövedelmi helyzetét, bekérik az erre vonatkozó dokumentumokat, ami azért fontos, hogy kiderüljön, az állam, illetve a pénzintézet saját szabályozásának megfelelően az adós képes lesz-e majd rendben törleszteni. A nettó jövedelmet igazolni kell, ez lehet munkabér, vállalkozói jövedelem, vagy akár nyugdíj is. Ezek az úgynevezett elsődleges jövedelmek, amelyek kiegészíthetőek másodlagos forrásokkal (szociális támogatások, családi pótlék, GYED, GYES, bérbeadásból származó bevétel, stb.), ám ez utóbbiak elsődleges jövedelemként nem vehetőek számításba.

Így használható fel a lakáshitel

A lakáshitel célja kötött, azaz a hitelező pénzintézet felé igazolni kell, hogy a szerződésben meghatározottak szerint költöttük el az igényelt kölcsönt. Ebben a konstrukcióban az esetek jelentős részében a következő hitelcélok szerepelnek: új vagy használt lakás/ ház vásárlása, új lakás/ház építése, felújítás, korszerűsítés, bővítés.

Biztosan megkapjuk a kölcsönt, ha

Ha megvan a kívánt önerőnk, az ingatlan, amely fedezetként szolgál és átmegyünk a bank minősítésén, azaz megfelelünk a jövedelemarányos törlesztési mutatónak (JTM).

Mit kell tudni a JTM-ről?

A jövedelemarányos törlesztési mutató (JTM) voltaképpen egy állami szabályozás eredménye, a célja pedig az, hogy megfékezze a lakosság túlzott eladósodását. A szabályozás meghatározza, hogy adott jövedelem és kölcsöntípus mellett mekkora lehet a maximális havi törlesztőrészlet. Egy lakáshitelnél 600 000 forint havi nettó jövedelem alatt 25, 35 és 50 százalékos a JTM, attól függően, hogy mekkora a kamatperiódus (kevesebb, mint öt év: 25 százalék, 5 és 10 év között: 35 százalék, 10 év fölött: 50 százalék). Mindez 600 000 forint feletti havi nettó jövedelemnél: 30, 40 és 60 százalék.

Az önerő akár nulla százalékos is lehet

Ez abban az esetben fordulhat elő egy lakáshitelnél, ha felújítunk, bővítünk, korszerűsítünk és a fedezetként bevont ingatlan értéke meghaladja a hiteligény összegét. Ha a felvett kölcsön nem több, mint az adott ingatlan forgalmi értékének nyolcvan százaléka, a fenti munkálatok egésze finanszírozható hitelből. Viszont, ha lakásvásárláshoz, vagy házépítéshez szeretnénk lakáshitelt (és nyilván az ilyen típusú kérelem van többségben), akkor mindenképpen biztosítanunk kell önerőt. A saját erő elvárt nagysága sok mindentől függhet, például a jövedelmi helyzetünktől, a megvásárolandó, vagy megépítendő ingatlantól, annak elhelyezkedésétől, állapotától, értékétől. A bankok úgy ajánlanak finanszírozási formát, hogy ezeket a paramétereket megvizsgálják és értékelik. Így, vagy úgy, az ingatlan forgalmi értékének maximum 80 százaléka fedezhető kölcsönből, azaz legalább 20 százalékot nekünk kell előteremtenünk. A gyakorlatban ennél valószínűleg nagyobb arányú önerő biztosítására kell felkészülnünk, ha most állunk igénylés előtt.

Mi számít(hat) önerőnek a lakáshitel esetében?

Egy lakáshitelnél önerőként a következők használhatóak fel: készpénz, elkészült munkálatok értéke (építési jellegű hitelek esetén), a helyszínen tárolt, még be nem épített építési anyag (építési jellegű hitelek esetén), lakástakarék-pénztári szerződés alapján folyósított megtakarítás, munkáltatói, önkormányzati támogatás és/vagy kölcsön, lakásépítési támogatás új ház építése és új építésű lakóingatlan vásárlása esetén, illetve egyéb ingatlanfedezet. Az önerő eltérő lehet ingatlan vásárlásnál és építkezésnél, felújításánál. Előbbi esetben elsősorban készpénz jelenti az önerőt, utóbbinál viszont az elkészült munkálatok értéke, sőt a még be nem épített építési anyagok is beszámíthatóak önerőként. Az elkészült munkák értékét műszaki szakértő határozza meg, általában készültségi fokonként.

A lakáshitel igénylésnél ingatlanfedezet is lehet önerő

A lakáskölcsönök elvárt ingatlanfedezete mellett lehetőség van kiemelt ingatlanfedezetet is felajánlani. Utóbbi kiegészítheti, vagy akár helyettesítheti is az önerőt.

Gyermekvállalás és lakásvásárlás

Hazánkban a két élethelyzet gyakran jár kéz a kézben. A bővülő család új, nagyobb otthont szeretne. Felmerül a kérdés, hogy a várandós nők jövedelmét miként fogadják el a hitelező bankok. Mondhatjuk, hogy többféle módon. Van, ahol elfogadják a korábbi nettó jövedelmet, másutt annak csökkentett mértékét, míg akad olyan pénzintézet is, ahol csak a GYES-t. A GYES viszont önállóan nem állja meg a helyét,  nem számít elsődleges jövedelemnek. Ilyen esetben egy adóstárs jelenthet megoldást.

Babaváró és CSOK, mint önerő

A személyi kölcsönök önerőként faló felhasználása tiltva van, megakadályozandó a lakosság túlzott eladósodása, de más a helyzet az utóbbi évek családtámogatási rendszerének termékeivel. Megkötésekkel, de a babaváró hitel és a CSOK vissza nem térítendő támogatása egyaránt felhasználható önerőként egy lakáshitelnél. A bankok gyakorlata eltérő lehet, általánosságban a babaváró összegének legfeljebb 75 százaléka fogadható el önerőként, a CSOK-ot a Magyar Nemzeti Bank ajánlása szerint el lehet fogadni, de nem kötelező.

Ezekre a dokumentumokra van szükségünk a laksáhitelnél

Egy lakáshitel igénylésekor a következő dokumentumok beszerzésére lesz szükségünk: személyazonosító igazolvány, lakcímigazolvány, adóigazolvány, vállalkozói igazolvány (vállalkozók esetében), munkáltatói igazolás, nyugdíjas igazolás és nyugdíjszelvény (nyugdíjasok esetében), jövedelemigazolás a NAV-tól (vállalkozóknak), NAV jövedelemigazolás (például azoknak, akik készpénzben kapják meg jövedelmüket, vagy ha az igénylő tulajdonos a munkáltatói igazolást kiállító cégben, vagy hozzátartozója állította ki a munkáltatói igazolást, stb…), NAV nemleges igazolás köztartozásról (ha a jövedelem saját vállalkozásból származik), az utolsó három hónap banki számlakivonata, a fedezetként szolgáló ingatlan tulajdoni lapja, hitelkérelmi adatlap.

A bank határozza meg az ingatlan értékét

A pénzintézet egy általa megbízott értékbecslő segítségével állapítja meg a fedezetként bevonni kívánt ingatlan forgalmi értékét. Egy ilyen értékbecslés sokféle szempontot (állapot, műszaki színvonal, földrajzi elhelyezkedés) vesz figyelembe. A bank mérlegeli, hogy egyáltalán hitelezhető-e az ingatlan, s ha igen, milyen értéket képvisel. Az ekkor megbecsült forgalmi érték egy fontos szám, hiszen ennek legfeljebb nyolcvan százalékát hitelezheti meg a pénzintézet. Ez a maximális hányad, nyugodtan kalkulálhatunk azzal, hogy a valóságban a becsült forgalmi érték inkább 50-70 százaléka vehető fel lakáskölcsön keretében.

Milyen díjakkal kell számolnunk egy lakáshitelnél?

Mindenképpen érdemes utánajárni és utánaszámolni a plusz költségeknek. A szerződés közjegyzői okiratba foglalása ilyen például, vagy ott vannak a különböző földhivatali díjak. Vannak olyan hiteltermékek, amelyeknél a plusz költségek bizonyos részét a bankok elengedik. Fontos tudni, hogy a lakáskölcsön pozitív elbíráláshoz lakásbiztosítást is kell kötnünk.

A CSOK hitel is egy lakáshitel

A CSOK támogatás, maximum 15 millió forintos hitel része is egy lakáshitel. Az államilag támogatott, kedvezményes (legfeljebb 3 százalékos, fix kamatozású) konstrukció ma már nemcsak új, hanem használt ingatlanra is igénybe vehető. A CSOK hitelnél egyfelől meg kell felelni az állami támogatás vonatkozó feltételeinek, másrészt hitelképesnek is kell lenni.

Minősített fogyasztóbarát lakáshitel

A minősített fogyasztóbarát lakáshitel elnevezés egy olyan lakáshiteltípust jelent, amely megfelel a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ide vonatkozó szabályozásának. Ezek a kölcsönök minősítetten megbízhatóak és kiszámíthatóak. A bankok termékeik neve mellé tehetik a minősített fogyasztóbarát jelzést, persze ennek ára van rájuk vonatkozóan, azaz többféle kritériumnak meg kell felelniük. Az MNB a kritériumok meghatározásánál az átláthatóság mellett az adósok biztonságát igyekezett szem előtt tartani. A minősített fogyasztóbarát lakáshiteknél a kamatperiódusok 3, 5, vagy 10 évente változhatnak, de a teljes futamidőre is lehet fixálni a kamatozást. Fontos, hogy a kamatok maximum 3,5 százalékponttal lehetnek magasabbak a kiválasztott referenciaértéknél. A bankok vállalják, hogy 15 napon belül elvégzik a hitelbírálatot, miután megkapták az értékbecslést. A bírálat mellett a folyósítás is gyorsított: ha minden rendben van, két nap alatt hozzájuthatunk az igényelt összeghez. A folyósítási díj a hitelösszeg legfeljebb 0,75 százaléka lehet, maximum 150 ezer forint. Az előtörlesztés lakástakarék-alapból díjmentes, de egyébként is jók a feltételei. A felszámolt díj az előtörlesztett összeg legfeljebb egy százaléka lehet.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Így kaphatod meg a hitelt

Lakáshitel ajánlatok 2024 - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Lakáshitel ajánlatok 2024 - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Lakáshitel ajánlatok 2024 - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Lakáshitel ajánlatok 2024 - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

Egy olyan hitelkonstrukció, aminek igényléséhez fedezetre van szükség, amire bejegyezhetik a jelzálogjogot; ez többnyire valamilyen ingatlan. A kamatozása kedvező, a futamideje hosszabb, a hitelösszeg pedig magasabb, mint egy személyi kölcsöné. Új, vagy használt lakást, illetve házat vásárolhatsz belőle, de építkezhetsz is, vagy korszerűsítheted, felújíthatod, bővítheted az ingatlanodat, és hitelkiváltásra, illetve adósságrendezésre is felhasználhatod.

Az előzetes hitelbírálatot követően össze kell állítanod a szükséges dokumentációt, majd benyújthatod a hiteligénylésedet. Ezután a bank értékbecslést végeztet egy szakemberrel, ezt követően pedig hitelbírálaton kell átesned. A bírálat után következik a szerződéskötés, amit a folyósítás követ, a legutolsó lépés pedig a jelzálogjog bejegyzése a földhivatalnál, amit a bank végez.

Valamelyik személyazonosító okmányodra szükséged lesz, ezen felül pedig lakcímkártyát, jövedelemigazolást, bankszámlakivonatokat, adásvételi szerződést, tulajdoni lapot, alaprajzot kell benyújtanod. Ezek mellett a bank helyszínrajzot, építési engedélyt, költségvetést és használati megosztási szerződést is kérhet.

Megoldhatod az önerőt személyi kölcsönből is, de fontos tudnod, hogy ez befolyásolni fogja a fedezetes hitel maximálisan felvehető összegét. A JTM szabályozás ugyanis kimondja, hogy a jövedelmed maximum 50%-át fordíthatod törlesztésre, vagy, ha magas a jövedelmed, akkor a 60%-át, és ebbe beleszámítják majd az önerőhöz felvett személyi kölcsönöd törlesztését is.

Tartalmazza:

 • a folyósítási díjat
 • az ügyintézés díját
 • az adminisztrációk költségeit
 • a kezelési költséget
 • az értékbecslési díjat
 • a helyszíni szemle díját
 • az ingatlan-nyilvántartási  díjat
 • a hitelközvetítői díjat
 • a számlavezetési díjat

Nem tartalmazza:

 • a közjegyző díját
 • az ingatlanfedezeti biztosítás díját
 • a szerződésmódosítás díját
 • az előtörlesztés és a végtörlesztés díját
 • az egyéb költségeket
 • a kamatváltozásokból következő többletköltségeket

THM-ről bővebben itt olvashatsz, kattints ide.

A rövid futamidővel akkor járhatsz jól, ha a jövedelmed magas, és gyorsan szeretnéd visszatörleszteni a kölcsönödet, hosszabb futamidő esetén pedig alacsonyabbak lesznek a kamatok és a törlesztőrészletek, ám a törlesztés akár három évtizedig is tarthat.

A szerződésmódosítást erre találták ki; ezzel bármikor átírathatod a futamidőt, de fontos, hogy ennek díja van.

Ha hosszabb ideig nem tudod fizetni a törlesztőrészleteket, akkor a bank értékesíti a fedezetül szolgáló ingatlant. Ha az aktuális minimálbér összegével 90 napnál tovább tartozol, akkor a KHR negatív adóslistára kerülnek az adataid, és nem vehetsz fel hitelt. Érdemes jelezni a banknak, ha fizetési nehézségeid támadnak, hiszen van lehetőség a könnyítésre, ám csak abban az esetben, ha nincs késedelmed.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

7 gyakori pénzügyi hiba, amiket ne kövess el!

Ha arra törekszel, hogy pénzügyi terveidet stabil alapokra helyezd, elkerülhetetlenül találkozol olyan kihívásokkal, amelyek könnyen vezethetnek hibákhoz. A sikeres pénzügyi menedzsment kulcsa azonban nem csak a jövedelem növelése, hanem az is, hogy elkerüld az általános hibákat, amelyek akár hosszú távon is hátráltathatják pénzügyi növekedésedet. Mutatunk 7 gyakori pénzügyi hibát, amelyeket érdemes elkerülni.

Tovább olvasom
Bővült a kör: még egy bank kínál lakáshitelt 10 százalék önerővel

Már az MBH Banknál is igényelhető akár 10 százalék önerővel lakáshitel. Ezzel egy újabb bank teszi lehetővé ezt a lehetőséget. De miért fontos ez? Miért lehet ez előnyös az igénylőnek? És persze a legfontosabb: ki és milyen feltételekkel igényelhet 10 százalék önerővel lakáshitelt? Mutatjuk.

Tovább olvasom
Így vehetsz fel lakáshitelt osztatlan közös tulajdonú ingatlanra

Kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy egy osztatlan közös tulajdonú ingatlanra szeretnénk lakáshitelt felvenni. Mennyire lesz ez nehéz? Mennyi időt vesz igénybe? Milyen lépéseket kövessünk? Lehet osztatlan közös tulajdonú ingatlanra lakáshitelt felvenni? Minden kérdésre választ adunk. Szakértőnk cikke.

Tovább olvasom
Milyen célokra használják fel legtöbben a személyi kölcsönt?

Hányan találkoztak már azzal a helyzettel, amikor hirtelen szükség lenne némi anyagi segítségre? Az ilyenkor felmerülő pénzügyi kihívásokra számos megoldás létezik, az egyik legelterjedtebb pedig a személyi kölcsön igénylése. Sokan először erre a lehetőségre gondolnak, mikor váratlan kiadások vagy nagyobb beruházások előtt állnak. De miért is választják ezt a megoldást oly sokan? És milyen célokra használják fel legtöbben a személyi kölcsönt? Mutatjuk.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával