Az Erste Bank 1997 óta van jelen a magyarországi pénzpiacon, de a jogelődje, a Mezőbank már 1986-ban megalakult. A számos egyéb hiteltermék mellett az Erste személyi kölcsönt is kínál az ügyfeleinek; nézzük meg, mit lehet tudni róla!

Az Erste Bank személyi kölcsöne hasonló feltételekkel és kondíciókkal vehető igénybe, mint a többi hitelintézet hasonló termékei, de van egy fontos különbség, ez pedig a felvehető hitelösszeg, ami akár 10.000.000 forint is lehet! Ekkora hitelösszeget fedezet nélkül nem sok banknál lehet igényelni, hiszen a személyi kölcsönnél fokozottabb a kockázat a bank részéről, mivel csak az adós fizetőképessége a biztosíték arra, hogy a hitel megtérül.

Attól függetlenül, hogy nem szükséges fedezetet biztosítani hozzá, az Erste személyi kölcsöne is szabadon felhasználható. A kamat 7,49%-tól indul és a futamidő végéig fix, a törlesztőrészlet szintén, a THM pedig 8,2%. A kölcsön futamideje minimum 36, maximum 96 hónap lehet, és ezt hathavi lépésközzel lehet módosítani.

Az Erste személyi kölcsön feltételei szintén hasonlóak a többi pénzintézetnél előfordulókkal. Az állandó, bejelentett, magyarországi lakcím, a személyazonosító okmányok megléte, illetve a leinformálható jövedelem mindenképp szükséges; ez utóbbinak legalább háromhavinak kell lennie. A KHR rendszerben való szereplés az Erste személyi kölcsön esetében is kizáró ok, de ezt tekinthetjük általános feltételnek. Van viszont egy különbség: az elvárt életkora szokásos 18-hoz képest itt 23 év; erre fontos figyelni!

Ha olyan hitelt keresel, ami nagy összegű, de mégsem kell hozzá fedezetet biztosítanod, akkor az Erste személyi kölcsöne tökéletes választás! Abban az esetben viszont nem feltétlenül igaz ez az állítás, ha kisebb összeggel is beéred, de ahhoz, hogy ezt megtudd, össze kell hasonlítanod az elérhető ajánlatokat. Oldalunk segítségével ezt könnyen megteheted, de ha kérdéseid maradnának, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és segítünk!

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

Tanácstalan vagy? Nincs időd foglalkozni a hitelügyintézéssel? Mi szívesen segítünk szaktanácsadással és hitelednek teljes körű ügyintézésével egyaránt.

Ismerkedj meg velünk!