Cofidis hitel és személyi kölcsön – Feltételei és a folyósítás menete

Cofidis

Adósságrendező Hitel

Nem kell új számlát nyitnia vagy bankot váltania a hitelért

THM22,50% - 35,40%Kamat: 20,47% - 30,69%
Futamidő36 - 96 hónap
Hitelösszeg100.000 Ft - 10.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Cofidis

Fapados Kölcsön

100% online, számlanyitás nélkül, 10 millió Forintig

THM16,06% - 33,40%Kamat: 14,99% - 29,17%
Futamidő36 - 84 hó
Hitelösszeg800.000 Ft - 10.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Cofidis személyi kölcsön

A Cofidis személyi kölcsönök népszerűek. De ne csak erre a termékre gondoljunk, ha rájuk gondolunk. Adósságrendező hitel, áruhitel, autóhitel, online hitel. Választhatunk. Amire szükségünk van. Amelyik a legjobb nekünk. Vagy a legkényelmesebb.

A Cofidis személyi kölcsön fapados elnevezésű konstrukciója

Ez egy szabad felhasználású, kedvező feltételekkel rendelkező hitelt takar. A fapados kölcsönnel akár 24 óra alatt hozzájuthatunk a kívánt pénzösszeghez, 10 millió forintig. Nincsenek rejtett költségek és extra szolgáltatások. Van viszont videó hívás, vagy önkiszolgáló szolgáltatás, amelyek segítségével 100 százalékban online végezhető a hitelfelvétel.

Cofidis fapados kölcsön – előnyök

 • fapados kölcsönnek több előnye is akad, ezek a következők:
 • szabad felhasználású
 • a kamatozás a futamidő végéig fix
 • nincsenek többletköltséget jelentő plusz szolgáltatások, csak ha mi igényeljük

A legnagyobb előnyök

 • nem kell számlát nyitni a Cofidisnél, és így jövedelmet sem kell utaltatni
 • akár 10 millió forintig igényelhető
 • a hitel előminősítés gyors

Cofidis fapados kölcsön – alapfeltételek

 • a rendszeres havi jövedelemnek legalább nettó 133 ezer forintnak kell lennie
 • legalább 3 hónapos munkaviszonnyal kell rendelkezni, vagy nyugdíjjal. Az egyéni vállalkozóknak legalább 2 éve megkezdett tevékenységgel.
 • 18 éves betöltött életkor
 • állandó magyarországi lakcím
 • saját névre szóló bankszámla, és arra érkező jövedelem

Az igénylés menete a Cofidis fapados kölcsön esetében

 • előzetes kalkuláció
 • előminősítés (online vagy telefonon)
 • szerződéskötés (videó hívással, önállóan az úgynevezett önkiszolgálóban)

Cofidis személyi kölcsön

Minősített fogyasztóbarát személyi kölcsön a Cofidistől

Cofidis személyi kölcsön egyik újabb típusa a minősített fogyasztóbarát személyi hitel. Az elnevezés és a kategória feltételeinek meghatározása a Magyar Nemzeti Banktól származik.

Ahhoz, hogy egy pénzintézet használhassa a minősített fogyasztóbarát személyi hitel elnevezést különféle feltételeknek kell megfelelnie a terméket illetően. Ez az átláthatóságot és a könnyebb összehasonlítást szolgálja.

A Cofidis minősített fogyasztóbarát hitele

 • 3 millió forinttól 10 millió forintig igényelhető
 • szabadon felhasználható
 • a futamidő végéig fix kamatozású
 • már meglévő bankszámlára folyósítják
 • a visszafizetés havi egyenlő részletekben történik
 • akár 2 napon belül utalják
 • nincs hitelbírálati díj és folyósítási jutalék

Ezért éri meg?

 • alacsony kamat, magas hitelösszeg
 • nincs szükség jövedelem-átutalásra
 • 100 százalékban online intézhető

Kinek lehet jó?

Azoknak érdemes gondolkodniuk ebben a hitelben:

 • akik nagyobb összegű, szabad felhasználású kölcsönt szeretnének
 • kényelmesen, online intéznék a hitelfelvételt
 • olyan terméket keresnek, amelyet a Magyar Nemzeti Bank minősített

Ki igényelheti a Cofidis minősített fogyasztóbarát hitelét?

Azok az ügyfelek igényelhetnek Cofidis Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitelt, akik betöltötték a 18. életévüket, állandó magyarországi lakcímük van, van saját bankszámla számuk, telefonos elérhetőségük (mobil vagy vezetékes), e-mail címük.

Ezek mellett nem szerepelnek aktív adósként a KHR-listán. Ha az igénylő munkavállaló, legalább 3 hónapos munkaviszonnyal kell rendelkeznie, ha egyéni vállalkozó, legalább 2 éves múlttal kell rendelkeznie a tevékenységét illetően. Fontos, hogy rendszeres jövedelemmel kell rendelkezni a Cofidis személyi kölcsön igénybevételéhez.

Ezek az adatok/dokumentumok szükségesek az igényléshez

 • elérhetőségek (telefonszám, e-mail cím)
 • kártyaformátumú személyazonosító igazolvány, vagy kártya formátumú vezetői engedély, vagy útlevél
 • lakcímkártya

Jövedelemigazolások

 • jövedelemigazolás alkalmazott esetén: munkáltatói igazolás, amely 30 napnál nem lehet régebbi. A munkáltatói igazolás helyett NAV online kereset kimutatás is megfelelő.
 • fizetési számla 2 hónapnál nem régebbi kivonata (bankszámlakivonat) minden oldalának másolata (a netbankból nyomtatott kivonat esetén csak teljes havi kivonatot fogadja el a Cofidis, tört havi számlatörténet nem megfelelő)
 • nyugdíjasként: nyugdíj éves elszámoló lap másolata. Rokkantsági ellátás esetén, a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által kiállított határozat fénymásolata is kell
 • egyéni vállalkozóknak: előző éves NAV jövedelemigazolás
 • gyermek után családi pótlékra jogosultaknak: Magyar Állam Kincstár által kiállított igazolás fénymásolata, vagy saját névre szóló bankszámlakivonat, amelyre a családi pótlék utalás érkezik a kincstártól
 • egyéb jövedelemigazolás (például: ingó, ingatlan bérbeadásából származó jövedelem, cafeteria): az egyéb jövedelem típusától függően NAV által kiállított jövedelemigazolás fénymásolata vagy munkáltatói igazolás

Mit kell tudni az online szerződéskötésről?

A Cofidis a személyi kölcsön online szerződéskötés során két lehetőséget biztosít az ügyfélnek. Van közvetlen elektronikus (valós idejű), illetve közvetett elektronikus (nem valós idejű) szerződéskötési lehetőség. A valós idejű szerződéskötést hétköznap 8 és 20 óra között lehet kezdeményezni, azt ezt követő dokumentumfeltöltés bármilyen időpontban elintézhető. A nem valós idejű szerződéskötést 0-24-ben lehet kezdeményezni minden nap.

A folyósítási határidő

A teljes körű online hitelfelvétel esetén a befogadást követő naptól számított maximum 2 munkanap. Ha a Cofidis igazolja, hogy a határidő-mulasztás a pénzintézet hibáján kívül következett be, és a Cofidis minden tőle telhetőt megtett annak elkerülése érdekében, úgy a mulasztás időtartama a határidőbe nem számít bele.

Ha a bank nem fizet időben

Amennyiben a Cofidis ezen határidőben a személyi kölcsön összegét nem folyósítja, a Cofidis 1 munkanapot nem meghaladó késedelme esetén a teljes folyósított összeg 0,25%-át, ennél hosszabb késedelem esetén pedig a folyósított összeg 0,75%-át megfizeti. Erre a fizetésre a folyósítást követő 5 munkanapon belül kerül sor.

A szerződés felmondása

Az ügyfélnek joga van a kölcsönszerződéstől számítva 14 napon belül elállni, amelyet írásban tud megtenni. Az ügyfél díjmentesen felmondhatja a személyi kölcsön szerződést, akkor is, ha a Cofidis a kölcsönt már folyósította. Ebben az esetben az ügyfél az elállásról (felmondásról) szóló nyilatkozatának elküldését követően haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül köteles a kölcsön összegét és a kölcsön lehívásának időpontjától a visszafizetés időpontjáig felszámítható, a szerződés szerint megállapított hitelkamatot visszafizetni.

Mi történik, ha szerepelsz a KHR negatív adóslistájában?

Amikor valaki szerepel a negatív adóslistában, a hitele elutasításra kerül. A bankok eltérő hitelezési gyakorlata miatt elképzelhető, hogy mégis jóváhagyják az igénylést, (bár ez rendkívül ritka), és többnyire kiemeltem kommunikálják ezt, hiszen ez egy versenyelőny.

Negatív adóslista – elutasított igénylés

A bankok hozzáállása azonban szinte egységes. Nem tesznek kivételt, elutasítják a hitelkérelmet. Elutasítják a hitelkérelmet, hiszen úgy tűnik számukra, hogy az adós nagy valószínűséggel nem tud, vagy nem akar majd fizetni.

Negatív adóslista – a megelőzés a megoldás

A negatív adóslistán való szereplés hátrányait csak megelőzni lehet. Ha valaki olyan helyzetbe kerül, hogy nem tud fizetni, érdemes mindent megtenni annak érdekében, hogy az aktuális részlet befizetésre kerüljön, hiszen a nemfizetés élethosszig tartó negatív megítélést hoz az ügyfélnek.

Ilyenkor ezt is mérlegelni kell, hiszen nem csak a nemfizetés negatív hatásaival kell szembesülnie a családnak, hanem azzal is, hogy a jövőben elzárja magát mindenféle hitelfelvételi lehetőségtől.

A havi törlesztő részlet nagysága

A havi részlet nagyságát több tényező is befolyásolja. Mindegy milyen típusú hitelről van szó. A részlet lesz az, amit havonta, rendszeresen el kell utalni, ezt minden hónapban ki kell fizetni addig, amíg a törlesztés véget nem ér.

A részlet jövedelemfüggő

Alapszabály, hogy minél nagyobb a havi nettó jövedelem, annál magasabb lehet a részlet is. Tehát nem csak a hitelfelvevő elképzelése számít majd, hanem az is, hogy a pénzintézet szerint ez vállalható-e az igénylőnek.

A Jövedelemarányos Törlesztési Mutató

A pénzintézet sem dönthet ebben szabadon. A törlesztés nagyságát jogszabály szabályozza. Százalékban határozza meg a szabályozás, hogy mekkora része lehet az a jövedelemnek, amit az igénylő a törlesztésre fordíthat.

A százalék függ az igényelt hitel típusától, és a nettó jövedelem nagyságától, de még attól is, hogy hol élünk, és mit szeretnénk vásárolni.

Cofidis adósságrendező hitel

Az adósságrendezés egy kedvelt hitelcél. Ezzel a módszerrel egy hitele lesz az igénylőnek a kettő vagy több kölcsön helyett. Egy hitel, egy részlet, egy gond. Könnyebb átláthatóság, könnyebb kezelhetőség, és gyakran alacsonyabb költségek.

A Cofidis magyarországi fióktelepe

Mint a nemzetközi pénzpiacon megszokott, a Cofidis is fiókteleppel van jelen Magyarországon. Ez az önálló pénzintézet fogadja be az igényléséket, és fizeti ki az igényelt kölcsönöket, és a részletek is hozzájuk érkeznek be.

Személyi kölcsönök a Cofidisnél

Két megoldás közül is választhatunk, ha személyi kölcsönt szeretnénk igényelni. Ez egy bevett gyakorlat a bankoknál, hiszen minden termék más, mások az előnyei, és így az igénylő a számára legmegfelelőbbet választhatja anélkül, hogy egy másik bankhoz kellene fordulnia.

Videós azonosítás a Cofidisnél– egyszerű és gyors igénylés

Online igénylés esetén is szükség van arra, hogy igazoljuk a személyazonosságunkat. Gondoljunk csak bele, ilyenkor nem találkozunk személyesen a banki ügyintézővel, neki mégis kétséget kizáróan biztosnak kell lennie abban, hogy azok vagyunk, akiknek mondjuk magunkat. Erre feltétlenül szükség van a biztonságos hitelezéshez.

Az azonosítás egy internet elérésére alkalmas bármilyen számítástechnikai eszközzel megtörténhet. Ez lehet laptop vagy asztali gép (ha van web kamerája) vagy akár egy mobiltelefon is.

Az azonosítás gyors és egyszerű, semmi bonyolultra ne gondoljunk. Be kell mutatnunk az érvényes személyazonosító okmányaink minden oldalát, és magunkról is készítenünk kell egy videót. Ez gyakorlatilag szelfizést jelent, élőben. Ez ma már annyira bevett gyakorlat, hogy az ügyfelek teljesen természetesen fogadják, és aki először azonosítja magát videó hívás segítségével, annak a bank szakértő kollégái segítséget nyújtanak. És nem feledjük: ki sem kell hozzá mozdulni otthonról.

Az online igénylésről

Az online igénylésnek csak az egyik módja a videós azonosítás. Online szerződéskötésre a honlap önkiszolgáló felületén is van lehetőség. Itt a szerződést segítség nélkül, a nap huszonnégy órájában megköthetjük.

A belépés után a rendszer logikus lépések sorozatával vezeti végig az igénylőt a folyamaton. Ez a modern, innovatív megoldás nem csak gyors, de biztonságos is. Nem kell bankfiókba menni, nem kell sorban állni, nem kell várakozni, nem kell utazni. Kényelmes megoldás a huszonegyedik század emberének. Anélkül megköthető egy szerződés, hogy bárkivel is találkoznák. Teljesen online. Az igényléstől a dokumentumok benyújtásán át a szerződéskötésig.

A teljes visszafizetendő összeg fogalma

A teljes összeg, amit a futamidő alatt vár majd tőlünk a bank, a tőkéből és a kamatokból áll. A részlet, amit havonta fizetni kell, tartalmazza mindkettő összegét.

A teljes összeg úgy jön ki, hogy a futamidőt meg kell szorozni a havi részlettel. Egy hetvenkét hónapos futamidő esetén például, ha a havi részlet negyvenezer forint, akkor a kettő szorzata lesz a teljes összeg, vagyis kettőmillió nyolcszáznyolcvanezer forint. Fontos, hogy a számolásnál a hónapokkal és nem az évekkel számoljunk, hiszen havonta kell fizetni és nem évente. A teljes összeg nagysága fontos, hiszen befolyásolhatja a döntésünket.

A teljes visszafizetendő összeg egy fontos adat

A teljes összeg annyira lényeges, hogy a hitelkalkulátorok is megadják ezt az adatot. Ezzel könnyen összehasonlíthatóvá válnak a konstrukciók, és ez segít abban, hogy a legjobb döntés születhessen meg.

A szakemberek gyakran felhívják a figyelmet arra, hogy a kamat nem alkalmas a hitelek összehasonlítására. Nem alkalmas rá, hiszen egyéb költségek is felmerülnek, ezért elképzelhető, hogy egy alacsonyabb kamatozású hiteltermék összességében többe kerül az igénylőnek az egyéb díjak miatt.

A THM, vagyis a Teljes Hiteldíj Mutató jól összehasonlítható teszi a termékeket, hiszen nem csak a kamatot veszi figyelembe, hanem más, felmerülő kiadásokat is. A teljes összeg is egy jó megoldás az összehasonlításra. Használjuk ezt a számot, hogy a legjobb konstrukció tudjuk igényelni.

A hitel teljes díja – mit jelent ez a fogalom?

A kölcsön teljes díja az a szám, ami pontosan meghatározza az igénylőnek, hogy mekkora költséget jelent számára a hitel felvétele. A teljes díj minden költséget tartalmaz, nem marad ki belőle semmi. ( A THM bár tökéletes az összehasonlításhoz, a hitel teljes díját nem mutatja meg, vannak ugyanis olyan tételek, amiket nem tartalmaz.)

A teljes díjhoz a szokásosnak nevezhető kamat és kezelési költségen túl, más díjak is tartoznak. Ezek lehetnek a hitelbírálat díja, az esetleges számlavezetési díj, biztosítás, és egyes speciális hiteleknél további költségekkel is számolni kell. A teljes díj fontos információ, érdemes figyelni rá.

A hitel teljes díja – érdemes figyelni rá

Miért lehet fontos a teljes díj?

Először is: pontos és teljes képet mutat az egész folyamat alatt felmerülő költségekről, az igénylés benyújtásától kezdve egészen a szerződés utolsó részletének kifizetéséig. Átlagemberként ugyanis érhetnek bennünket meglepetések. Nem kell azonban pénzügyi szakembernek lenni, a teljes díj minden kiadást pontosan megad.

Másodszor: amikor hitelt igényel valaki, nem árt már a legelején tisztában lenni azokkal a kiadásokkal, amiket a futamidő alatt ki kell fizetni. Ez a tudás lehetőséget ad felkészülésre, nem kerülhet kellemetlen helyzetbe az igénylő, sőt, még a hitelfelvétel előtt dönthet úgy, hogy eláll az igényléstől a felmerülő magas költségek miatt.

A hitel teljes díja – minden költség egy számban

A teljes díj olyan, mint egy jó tanács. Mindent figyelembe vesz, mindennel számol, meglepetések helyett tiszta képet ad – és ez bizony nagy segítség. Ha hűtőszekrényt vásárolunk, de a szállítás többi kerül, mint maga hűtőszekrény, akkor azt jobb, ha már a vásárlás előtt tudjuk, és nem csak akkor szembesülünk vele, amikor már felhozták a lépcsőn az ötödikre. Ha kifizettük, már nincs visszaút.

Ez a helyzet a hitelekkel is. Nem később szeretnénk szembesülni azzal, hogy súlyos tízezreket kell fizetnünk. Jobb, ha előre tudjuk. Ha előre tudjuk, dönthetünk. Ha csak a szerződés aláírása után tudunk meg dolgokat, akkor az kellemetlen pillanatokat, rosszabb esetben kellemetlen éveket okozhat.

Cofidis autóhitel

A Cofidis a legnagyobb autófinanszírozó Magyarországon. Országos hálózatát több mint, kétszázötven szerződött partner adja. Személyes tanácsadásra és korszerű termékekre számíthatunk, ha autót szeretnénk vásárolni részletfizetéssel. A feltételek egyszerűek és áttekinthetőek, több ezer elégedett hitelfelvevő tudja ezt megerősíteni.

Gépjármű hitel esetén az autó kiválasztása után a szerződéskötés következik. A hitelfelvételhez huszonöt százalék önerővel kell rendelkeznünk, és az autó azonnal a tulajdonunkba kerül.

Zárt végű pénzügyi lízingre is van lehetőség, húsz százalékos önerő mellett. Ilyenkor az autó tulajdonosa a futamidő végéig a Cofidis. A gépjármű tulajdonjoga a futamidő végén megszerezhető.

Ha autóvásárlás előtt állunk, gondoljunk arra, hogy autót szabad felhasználású hitelből, például személyi kölcsönből is vehetünk, ráadásul ilyenkor önerőre sincs szükség.

Cofidis autóhitel

Cofidis Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel – a fogyasztóbarát megoldás

A Magyar Nemzeti Bank által életre hívott és felügyelt Minősítetett Fogyasztóbarát kifejezést, csak az előírásoknak megfelelő bankok és hiteltermékek kaphatják meg, és használhatják a hiteleik elnevezésében. Ez a program a fogyasztókért jött létre, és ahogy a nevében is benne van, csak fogyasztóbarát terméket jelölhet.

Ezek összehasonlítható, innovatív hiteltermékek, ahol a legmesszemenőbben figyelembe vették a fogyasztók elvárásait és igényeit. Meghatározták a kamatok, a THM mértékét, az elbírálás idejét, az igénylés módját, és mindent, ami ahhoz kell, hogy egy hitel megfeleljen a huszonegyedik század követelményeinek. Aki ilyen hitelt igényel, biztosra mehet. Nincsenek apró betűs részek a szerződésben.

Cofidis megújuló hitel – hitel újra és újra

Ez a hitel egy megújuló hitelkeret. A megújulás azt jelenti, hogy a befizetésekkel a hitelkeret feltöltődik. Éppen úgy, mint egy folyószámlahitelnél. De ehhez nem kell számlát nyitni.

Mivel ez hitelkeret, újra és újra igénybe vehető, és ehhez még újabb hitelbírálatra sincs szükség. A hitelkeret növelését bármikor lehet kérni, ráadásul a havi törlesztőrészlet nagysága meg sem változik, csak a futamidő lesz hosszabb.

A megújuló hitelek közkedveltek. Egy hitelkeret, ami újabb hitelbírálat nélkül felhasználható, minden családnak jól jöhet egy váratlan eseménynél, vagy akkor, ha a terveik megvalósításához pénzre van szükségük. Ez a hitelkeret mindig ott van, olyan, mintha pénz lenne a pénztárcánkban. És csak akkor vesszük elő, ha szükségünk van rá.

Cofidis megújuló hitel – különleges lehetőség

A biztonság fontos dolog. Biztonságban akarjuk tudni a szeretteinket, a családunkat, a gyermekeinket és a szüleinket. Egy hitelkeret pénzügyi biztonságot ad. Nem kell azon aggódni, hogy egy nagyobb, nem tervezett kiadás lehetetlen helyzetbe hoz bennünket.

A pénzügyi biztonság sok féle módon megteremthető, ennek egyik módja lehet egy hitelkeret. Egy bármikor, bármire felhasználható hitelkeret. Pénzre bármikor szükség lehet. Új család alapításakor, betegség vagy utazás esetén, gyermekszületéskor vagy egy továbbtanulás esetén. De új bútorra is szükség lehet, és a fűnyírót is cserélni kell időnként. Egy hitelkeret különleges lehetőség. Éljünk vele, tudjuk biztonságban a szeretteinket. Ők a legfontosabbak, tegyünk meg értük mindent.

Cofidis megújuló hitel – előnyök

Ennél a hitelnél nincs kényelmi díj, számlavezetési díj, és folyósítási díj sem. És ha a hitelkeret nem kerül felhasználásra, akkor kamatot sem kell fizetni. Teljesen online igényelhető, és akár egy napon belül hozzá lehet jutni. Igazán gyorsan és egyszerűen igényelhető, hogy a lehető leggyorsabban felhasználható legyen, ha szükség lenne rá.

Minimális jövedelemmel igényelhető, és az előtörlesztés ingyenes, sőt, még számlát sem kell nyitni hozzá. A hitelkeret havonta is lehívható, és mivel szabad felhasználású, bármire fordítható. Lakásfelújítás? Autószerviz? Esküvő? Bármire, szabadon elkölthető, az igénylő döntése szerint.

Cofidis adósságrendező hitel

Az adósságrendezés olyan, mint rendrakás. Rendet tehetünk a pénzügyinkben. A rend átláthatóságot jelent és könnyebb kezelhetőséget. Az adósságrendezés ugyanis azzal jár, hogy minden hitelünket beleolvasztjuk egy újba. A régi hiteleink megszűnnek, azokat visszafizetjük, és csupán egyetlen egy hitelünk marad. Egy hitel, egy részlet. Mindössze egy részletet kell majd havonta befizetni, ezzel pedig a saját dolgunkat könnyítjük meg.

Könnyebb egy hitelt fizetni, mint kettő vagy hármat esetleg többet? Biztosan. Egy bank, egy számla, egy részlet. Csupán erre kell figyelni, ezzel kell számolni, világos és egyszerű pénzügyek, nyugodtabb mindennapok. És az adósságrendezésnek számos előnye lehet. Olyan előnyök, amelyeket élvezhetünk, ha igénybe vesszük ezt a hitelformát.

Cofidis adósságrendező hitel – előnyök, érvek, javaslatok

A hitelkiváltás célja, hogy a törlesztőrészlet alacsonyabb legyen. Vagyis, hogy spóroljunk. Kevesebbet fizessünk – ugyanazért. Ki ne akarná ezt? Mindenki kevesebbet akar fizetni.

A hitelkiváltással tehát nem csak egyszerűbb lesz az életünk, de kevesebbet is kell fizetni. Bármekkora számú és bármilyen fajtájú hitelt ki lehet váltani. Így lesz az autóhitelből, a személyi kölcsönből és a jelzáloghitelből egyetlen hitel. És mindez online, otthonról, kényelmesen és gyorsan elérhető.

Nincs szükség számlanyitásra, nincs szükség arra, hogy a fizetésünket máshova utaljuk, mint eddig, a hitel pedig forint alapú, tehát nincs árfolyamkockázat sem.

Ha pedig a hitelkiváltással egy időben szükségünk lenne még pénzre valamelyik tervünk megvalósításához, annak sincs akadálya. A hitelkiváltással ugyanis szabadon felhasználható újabb összeghez lehet jutni.

Cofidis hitel – miért válasszuk?

Egy megbízható, patinás, nagy múltú pénzintézet választása mindig jó döntés. Megbízható, hozzáértő segítséget kaphatunk, bármilyen kérdésünk vagy kérésünk van. Szakértő munkatársak válaszolnak a kérdéseinkre és oldják meg kéréseinket. Legyen szó bármiről. Tanácsot és segítséget kaphatunk, hogy a legjobb döntést hozhassuk meg. És ez fontos. Hiszen pénzről van szó, hosszú távú döntésekről van szó. És a környezetünket érintő döntésekről van szó. Ezért a legjobb döntést akarjuk meghozni.

A döntéseink kihatnak a teljes életünkre, meghatározzák a jövőnket. A jó döntések jót hoznak. Döntsünk jól! Döntsünk jól, hogy hosszú éveken át elégedettek lehessünk. Hogy boldogan és kiegyensúlyozottan élhessünk.

Hogy találhatjuk meg a legjobbat?

A megfelelő pénzintézet kiválasztása után a második lépés a megfelelő konstrukció kiválasztása. Ebben szakértő weboldalak segítséget nyújtanak, a pénzügyekről szóló cikkeikkel és a kalkulátoraikkal.

A hitelkalkulátor használat egyszerű. Meg kell adni a felvenni kívánt hitelösszeget és a vállalt futamidőt. A kalkulátor minden elérhető hitelnél megadja a havi részletet, a kamatot, a THM-et és teljes visszafizetendő összeget. Ezek alapján gyorsan és könnyen lehet döntést hozni. Mégpedig jó döntést.

A jó döntés azt jelenti, hogy megtaláltuk a nekünk való hitelek közül a legkedvezőbbet. Ahol ugyanazért a legkevesebbet kell fizetni. Így megtakaríthatunk, és még otthonról sem kell kimozdulnunk, hiszen a kalkulátor online érhető el.

Hitelbiztosítás a Cofidisnél

A biztosítás szóról általában nem a hitel jut az ember eszébe. Gondolhat lakásbiztosításra, balesetbiztosításra, utazási biztosításra vagy életbiztosításra.

A hitelekre is lehet biztosítást kötni. A hitelek nagy kiadást és terhet jelenthetnek, és ennek a tehernek a biztosítása ugyanolyan fontos lehet, mint egy gépjármű biztosítása. Egy nem várt esemény, ami lehetetlenné teszi a részletek fizetését, olyan anyagi terhet jelenthet, ami akár tönkre is teheti a családot. Ezt pedig mindenképpen el kell kerülni.

A hitelek biztosítása nem jelent mást, mint hogy a hitel visszafizetése garantált lesz akkor is, ha egy életesemény miatt ezt a hitelfelvevő nem tudja megoldani. A biztosítás megakadályozhatja, hogy visszafordíthatatlan károk érjék a hiteligénylőt.

Hitelbiztosítás – előnyök

A hitelbiztosítás időszakosan vagy végleg átvállalja a részletek fizetését. Ezzel menetesítve a kötelezettsége alól a biztosítottat.

Biztosítás köthető halálesetre, munkanélküliségre, munkaképesség csökkenésére vagy keresőképtelenségre. Meglévő és új hitelhez is köthető hitelbiztosítás, vagyis ha valaki nem kötött biztosítást a hitel igénylésekor, azt utólag is egyszerűen és gyorsan megteheti. Mindössze az ügyfélszolgálaton kell jelezni az igényt.

A biztosítás akkor a legjobb, ha soha nem kell igénybe venni. De ha szükség van rá, kell, hogy legyen. Kössünk hitelbiztosítást! Ezzel is növelhetjük a saját és szeretteink biztonságát. Azokét, akik a legfontosabbak nekünk.

A szerződés aláírása

Mivel online kötjük meg a szerződést, felmerül a kérdés, hogy hogyan lesz az a szerződés aláírva. A bank mindig elektronikusan írja alá a szerződésünket.

Az ügyfelek három féle módon is szerződhetnek. Szerződhetnek szóban. Ilyenkor szóbeli szerződéskötés történik. Papír alapú szerződéskötést is lehet választani, ebben az esetben postán érkezik meg a szerződés, amit aztán vissza kell küldeni. Vagy úgy, mint a bank, elektronikusan is lehet szerződést kötni.

Azt is tudni kell, hogy adóstárs esetén, vagy hitelbiztosítás megkötéséhez szóbeli szerződéskötési mód nem választható.

A kölcsönösszeg utalása és a törlesztés menete

Mivel nem lesz számlánk a hitelt nyújtó pénzintézetnél, felmerül a kérdés, hogy hogyan fogják utalni a kölcsönösszeget. Nos, a válasz egyszerű: a mi számlaszámunkra. A hitel igénylésekor meg kell adni egy olyan számlaszámot, amire a kiutalást kérjük, és a bank erre a számlára utalja az összeget a pozitív hitelbírálat után.

A törlesztés is erről a számláról történhet csoportos beszedési megbízással, eseti átutalással vagy rendszeres átutalási megbízás megadásával. Lehetőség van csekkes befizetésre, és készpénzes befizetésre is. Érdemes azonban elektronikus fizetési formát választani, mert csekkes vagy készpénzes törlesztés esetén alkalmanként díjat kell fizetni.

Összefoglalás

Egy megbízható pénzintézet hosszú évekig segíthet bennünket és szeretteinket abban, hogy jobban, boldogabban éljünk. Ha jól választunk pénzintézetet, és jól választunk konstrukciót, az hozzájárulhat ahhoz, hogy jobban éljünk. A hitelkeret biztonságot adhat, az adósságrendezés egyszerűbbé teheti a mindennapokat, az autóhitellel pedig egy jobb, szebb autót vásárolhatunk.

A szabad felhasználású hiteleket pedig végtelen módon használhatjuk. És mindezekhez még hitelbiztosítást is köthetünk. Olyan bankot kell választani, amiben megbízunk, ami innovatív, modern termékeket kínál, és ahol gyorsan, kényelmesen lehet hitelt igényelni.

A Cofidis mindezt tudja. Válasszuk a Cofidist, hogy nyugodtan aludjunk, és a céljainkra koncentrálhassunk. Hogy kiteljesedhessünk, legyőzhessük az akadályokat, és elmondhassuk, hogy tudatosan és felelősen vettünk fel és használtunk fel hiteleket. Foglalkozzunk magunkkal és a szeretteinkkel, a pénzügyeket bízzuk hozzáértőre.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Így kaphatod meg a hitelt

Cofidis hitel és személyi kölcsön – Feltételei és a folyósítás menete - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Cofidis hitel és személyi kölcsön – Feltételei és a folyósítás menete - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Cofidis hitel és személyi kölcsön – Feltételei és a folyósítás menete - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Cofidis hitel és személyi kölcsön – Feltételei és a folyósítás menete - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Személyi igazolvány, útlevél, vagy kártya formátumú vezetői engedély
 • Lakcímkártya
 • Adóigazolvány
 • 30 napnál nem régebbi munkáltatói igazolás
 • Amennyiben Ön nyugdíjas: nyugdíj éves elszámoló lap másolata
 • 2 hónapnál nem régebbi bankszámlakivonat
 • Ha készpénzben kapja jövedelmét, az utolsó havi bérpapír fénymásolatára is szükség van
 • Amennyiben családi pótlékra jogosult: MÁK által kiállított igazolás fénymásolata
 • Egyéb jövedelem igazolás: NAV által kiállított jövedelemigazolás fénymásolata

A Cofidisnél a gyors és gördülékeny ügyintézés mellé sűrűn ajánlják a Hitelbiztosítás igénybevételét. Ez a felelős pénzügyi szolgáltatások egyik fontos alapköve. Egy hitel felvétele után bármikor bekövetkezhet egy váratlan esemény, amely miatt az ügyfél nem tudja fizetni a havi törlesztőrészleteket. Ebben az esetben életbe lép a biztosítás, így a biztosító átvállalja az időszaki vagy teljes törltesztést, azaz nem következik be a roppant kellemetlen fizetésképtelenség.

A Cofidis fapados hitelt többféleképpen lehet törleszteni. A két legkényelmesebb módja az, ha elektronikusan, állandó havi átutalással, vagy csoportos beszedési megbízással tesszük. Ugyanakkor a törlesztőket van lehetőség csekken és készpénzben is befizetni az OTP bankfiókokban, de ez havi 1000 forint pluszköltséget jelent.

Igen, igényelhet. A jövedelmet persze igazolni kell, ezt pedig NAV igazolással lehet megtenni mindkét esetben.

Az önkiszolgáló szerződéskötés azt jelenti, hogy bármikor a nap 24 órájában, a hét minden napján meg lehet kötni a szerződést, amelyet akár szóbeli nyilatkozattal is érvényesíthetünk. A Cofidis személyi kölcsön ilyen típusú felvételét azoknak az ügyfeleknek ajánlja a pénzintézet, akiknek nincs szükségük személyes segítségre. Ugyanakkor ha a Cofidis személyi hitel szerződéshez biztosítás is kapcsolódik, vagy van társigénylő, abban az esetben csak videóhívást lehet választani, valamint papíralapú aláírást.

Igen. A Cofidis minősített fogyasztóbarát személyi hiteléhez többféle hitelfedezeti biztosítást is lehet igényelni. Három csomag (Extra, Silver és Szimpla) csomag létezik, a módozatok egymástól eltérően teljes és végleges munkaképesség csökkenés, keresőképtelenség, munkanélküliség és/vagy haláleset kockázatokra nyújtanak fedezetet.

Az előtörlesztési díj alapesetben az előtörlesztett összeg 0,50 százaléka, a futamidő utolsó évében azonban nem kell fizetni. A Cofidist nem illeti meg költségtérítés, ha tizenkét hónap alatt egy alkalommal az adós által teljesített előtörlesztés összege nem haladja meg a kétszázezer forintot.

A kamatozás a futamidő végéig rögzített. Az évi ügyleti kamat 14,83–15,78 százalék, a THM 15,88–16,97 százalék.

3 és 10 millió forint kölcsönösszeg között havi nettó 450 ezer forint.

Cofidis személyi kölcsön nagyon egyszerűen igényelhető videó azonosítás segítségével online otthonról. Rugalmas felhasználásuknak köszönhetően a felvett összeget arra költöd, amire csak szeretnéd, tehát az összeg felhasználását semmivel sem kell igazolnod. Az igényelt összeg, akár 24 órán belül folyósításra is kerülhet.

Több termék közül választhatsz:

 • Cofidis Megújuló hitel
 • Cofidis Fapados Kölcsön
 • Cofidis Adósságrendező hitel
 • Cofidis Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

 

Egy rendelkezésre álló hitelkeret mely ingyenes mindaddig, amíg a hitelkeret lehívásra nem került. Erre a folyamatos hitelkeretre úgy kell tekinteni, mint egy hitelkártyára csak ennél a terméknél nincs kártyadíj és más semmilyen egyéb költség.
A hitelösszege 100.000 Ft – 1.500.000 Ft-ig terjed, ezt az összeget viszont folyamatosan fel lehet használni a törlesztési futamidő 14 – 54 hónap.

5 érv, hogy a megújuló hitel miért jó neked:

 • 100% online igényelheted otthonról
 • Ingyenesen rendelkezésre álló hitelkeret
 • Nincsenek extra díjak és költségek
 • Passzív KHR (BAR) listás személy is igényelheti
 • Szabad felhasználású

Hiteligénylés feltételei:

 • Betöltött 18. életév
 • Állandó magyarországi lakcím
 • Minimum nettó 100 000 Ft havi jövedelem
 • Munkavállalók esetében minimum 3 hónapos munkaviszony
 • Saját telefonszám
 • Saját bankszámla, nem kell bankot váltani

A Cofidis Fapados Kölcsön egy kedvező feltételekkel rendelkező hitel, rejtett költségek nélkül. Akár 10 millió forint is igényelhető, akár 24 órán belül.

A termék előnyei:

 • Szabadon felhasználható
 • Akár 10 millió forint is igényelhető
 • Kedvező feltételekkel
 • Nem kell számlát nyitni elég ha van lakossági számlád valamelyik banknál
 • Passzív státuszú ügyfél is igényelheti

Hiteligénylés feltételei:

 • Betöltött 18. életév
 • magyarországi lakcím
 • Minimum nettó 133 000 Ft havi jövedelem
 • 5 000 000 Ft feletti kölcsönösszeg esetén társigénylő bevonása szükséges
 • Munkavállalók esetében minimum 3 hónapos munkaviszony
 • Saját telefonszám
 • Saját bankszámla, nem kell bankot váltani

A kölcsön, akár lakáshitel célra is felhasználható, áruhitel terméke külön van a pénzintézetnek.
Érdemes megnézned a többi terméket is, mert más hitelek között is tudsz válogatni.

A Cofidis adósságrendező kölcsönével összevonhatod a hiteleidet és ezzel csökkentheted a havi kiadásodat, hogy csak egy hitelt fizetsz. Az adósságrendező kölcsön 500.000 – 10.000.000 Ft-ig igényelhető. (meglévő ügyfelek 100 000 Ft-tól igényelhetik)

A termék előnyei:

 • Akár egy hitel is kiváltható
 • A kiváltáson kívül szabadon felhasználható kölcsönt is igényelhetsz
 • Kedvező feltételekkel elérhető
 • Nem kell számlát nyitni, elég ha van lakossági számlád valamelyik banknál
 • KHR (BAR) passzív státuszú ügyfél is igényelheti

Hiteligénylés feltételei:

 • Betöltött 18. életév
 • Állandó magyarországi lakcím
 • Minimum nettó 133 000 Ft havi jövedelem
 • Saját telefonszám
 • Saját bankszámla, nem kell bankot váltani

Jövedelem / hitelösszeg:

 • Legalább 133.000 Ft nettó jövedelem esetén: 100.000 – 2.999.999 Ft igényelhető
 • Legalább 250.000 Ft nettó jövedelem esetén: 3.000.000 – 4.999.999 Ft igényelhető
 • Legalább 400.000 Ft nettó jövedelem esetén: 5.000.000 – 10.000.000 Ft igényelhető

A Cofidis hitelterméke aktív negatív listával nem igényelhető, de lezárt hitelstátusszal igen.
Adóslistával kapcsolatos bővebb információt itt találsz. 

Nézzük milyen feltételeknek kell megfelelned, hogy biztosra menj az igénylés során.

 • 18 éves életkort be kell töltened
 • állandó magyarországi lakcímmel rendelkezel
 • személyes okmányok
 • bankszámlakivonattal rendelkezel
 • 3 hónapos munkaviszonyod van vagy rendelkezel már 2 havi teljes utalt munkabérrel
 • nem szerepelsz a negatív KHR listán aktív státusszal

Nézd meg az egyéb banki ajánlatainkat is, mert számos ajánlatot találsz oldalunkon.

A Cofidisnél három termék közül tudsz választani, nézzük a feltételeket a jövedelemre.

 • Megújuló hitel
  • Igazolt jövedelmed legalább 100.000 forint legyen
  • adóslistán szerepelve is felveheted, ha a tartozást már kiegyenlítetted, tehát kifizetted már a fennálló tartozásodat csak nem kerültél le teljes mértékben
 • Fapados kölcsön
  • Legalább nettó 133.000 forint jövedelemmel kell rendelkezni
  • Ezt a terméket szintén igényelheted KHR listásként, ha a fennálló tartozásodat kifizetted
 • Adósságrendező hitel
  • Legalább 133.000 Ft nettó jövedelem esetén: 100.000 – 2.999.999 Ft igényelhető
  • Legalább 250.000 Ft nettó jövedelem esetén: 3.000.000 – 4.999.999 Ft igényelhető
  • Legalább 450.000 Ft nettó jövedelem esetén: 5.000.000 – 10.000.000 Ft igényelhető
  • A kölcsönt szintén igényelheted KHR listásként, ha a fennálló tartozásodat kifizetted és így passzív a státuszod a KHR-ben

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

7 gyakori pénzügyi hiba, amiket ne kövess el!

Ha arra törekszel, hogy pénzügyi terveidet stabil alapokra helyezd, elkerülhetetlenül találkozol olyan kihívásokkal, amelyek könnyen vezethetnek hibákhoz. A sikeres pénzügyi menedzsment kulcsa azonban nem csak a jövedelem növelése, hanem az is, hogy elkerüld az általános hibákat, amelyek akár hosszú távon is hátráltathatják pénzügyi növekedésedet. Mutatunk 7 gyakori pénzügyi hibát, amelyeket érdemes elkerülni.

Tovább olvasom
Bővült a kör: még egy bank kínál lakáshitelt 10 százalék önerővel

Már az MBH Banknál is igényelhető akár 10 százalék önerővel lakáshitel. Ezzel egy újabb bank teszi lehetővé ezt a lehetőséget. De miért fontos ez? Miért lehet ez előnyös az igénylőnek? És persze a legfontosabb: ki és milyen feltételekkel igényelhet 10 százalék önerővel lakáshitelt? Mutatjuk.

Tovább olvasom
Így vehetsz fel lakáshitelt osztatlan közös tulajdonú ingatlanra

Kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy egy osztatlan közös tulajdonú ingatlanra szeretnénk lakáshitelt felvenni. Mennyire lesz ez nehéz? Mennyi időt vesz igénybe? Milyen lépéseket kövessünk? Lehet osztatlan közös tulajdonú ingatlanra lakáshitelt felvenni? Minden kérdésre választ adunk. Szakértőnk cikke.

Tovább olvasom
Milyen célokra használják fel legtöbben a személyi kölcsönt?

Hányan találkoztak már azzal a helyzettel, amikor hirtelen szükség lenne némi anyagi segítségre? Az ilyenkor felmerülő pénzügyi kihívásokra számos megoldás létezik, az egyik legelterjedtebb pedig a személyi kölcsön igénylése. Sokan először erre a lehetőségre gondolnak, mikor váratlan kiadások vagy nagyobb beruházások előtt állnak. De miért is választják ezt a megoldást oly sokan? És milyen célokra használják fel legtöbben a személyi kölcsönt? Mutatjuk.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával