A Cofidis 1982-ben alapították Franciaországban, Magyarországon azonban csak 2005-ben mutatkozott be, tehát viszonylag fiatal pénzintézetről van szó, a fejlődése viszont a kezdetek óta töretlen. Mivel folyamatosan bővíti mind a termékeit, mind a szolgáltatásait, így a Cofidisnél személyi kölcsön igénylésére is van lehetőség, mi több, ezt online is meg lehet tenni!

A Cofidis személyi kölcsönei minden tekintetben hozzák az elvártakat. A Fapados Kölcsön például 6,9%-os THM-mel rendelkezik, amiből a kamat mindössze 6,69%, 500.000-től 10.000.000 forintig igényelhető, a futamidő pedig 36-84 hónapig terjedhet. Fontos előnye, hogy nem kötelező hozzá számlát nyitni a Cofidisnél, illetve az is, hogy azok a KHR listán szereplők is igényelhetik, akik már kiegyenlítették a tartozásukat.

Két további Cofidis személyi kölcsön konstrukció létezik még: az egyik az adósságrendező hitel, ami gyakorlatilag megegyezik a Fapados Kölcsönnel, a másik pedig a Megújuló Hitel, aminek az a különlegessége, hogy a már visszafizetett tőkerész újból felhasználható, így gyakorlatilag biztonsági tartalékként működik. A THM ennek esetében 19,81-24,81%, a futamidő 57 hónap, a felvehető hitelösszeg pedig 100.000 – 1.500.000 forint lehet.

Ami viszont megkülönbözteti a Cofidis személyi kölcsöneit a többi bank hasonló termékeitől, az a videóazonosítás; ez a szolgáltatás arra szolgál, hogy a hitelfelvétel még gyorsabb, még kényelmesebb lehessen! Az azonosítást az igénylő kezdeményezheti az otthonából, és mindössze webkamera és mikrofon szükséges hozzá. Természetesen a hiteligénylést nem lehet elindítani a megfelelő dokumentumok nélkül, és az alapvető feltételeket is teljesíteni kell, de ha ezek megvannak, akkor a fotelben ülve elintézhető szinte az egész folyamat!

Ha olyan hitellehetőséget keresel, amihez ki se kell mozdulnod az otthonodból, akkor a Cofidis személyi kölcsöneit Neked találták ki! Tény azonban, hogy ma már létezik ez a szolgáltatás más bankoknál is, így mindenképp érdemes összehasonlítani egyéb pénzintézetek konstrukcióival. Oldalunk segítségével ezt könnyedén megteheted, és ha kérdésed lenne, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken!