Trive Bank személyi kölcsön 2024 – Részletek és feltételek

Trive

eHitel 12

Gyors, teljesen online igénylés

THM35,04%Kamat: 30%
Futamidő12 hó
Hitelösszeg450.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
Jelenleg nálunk nem elérhető

- promóció -

Cofidis

Megújuló Hitel

Akár nettó 100 000 Ft igazolt jövedelemtől

THM29,24% - 33,79%Kamat: 29,24% - 33,79%
Futamidő14 - 54 hónap
Hitelösszeg100.000 - 1.500.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

A Trive Bank személyi kölcsöne – egy újdonság, amihez könnyű hozzájutni

A Trive Bank 2022. november 9-én vette meg a Sopron Bankot, és átnevezte Trive Bank Hungary Zrt.-re. A pénzintézet teljesen digitálisan működik, és személyi kölcsönt, később pedig lekötött betéteket és folyószámlákat is kínál majd ügyfeleinek. A Trive Bank személyi kölcsön 2023. december 15-én a következő feltételekkel érhető el:

eHitel 12

 • Hitelösszeg: 450 000 Ft
 • Futamidő: 12 hónap
 • Törlesztőrészlet: 43 869 Ft/hó
 • Jelzálog: nem szükséges
 • Nem kell számlát nyitni, jövedelmet utalni.

eHitel 6

 • Hitelösszeg: 450 000 Ft
 • Futamidő: 6 hónap
 • Törlesztőrészlet: 81 697 Ft/hó
 • Jelzálog: nem szükséges
 • Nem kell számlát nyitni, jövedelmet utalni.

Igénylési feltételek

 • Magyar állampolgárság
 • Legalább 18 éves kor
 • Jövedelem: minimum 230 000 Ft/hó
 • Munkaviszony: minimum 3 hónap

Trive személyi kölcsön – részletek

A THM (Teljes Hiteldíj Mutató) meghatározása mindig az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik.

A feltételek változása esetén a THM mértéke módosulhat. A THM kalkuláció során az ügyleti kamattal számol a Trive Bank.

A Trive Bank a Trive személyi kölcsön szerződés megkötéséhez nem írja elő számlavezetési díj megfizetéséhez kötött fizetési számla nyitását.

A reprezentatív példában feltüntetett THM értéke az előzetes tájékoztatásunkat szolgálja. A konkrét ajánlatra vonatkozó THM értéket a Trive személyi kölcsön szerződésünk tartalmazza majd.

A tájékoztatás soha nem teljes körű, és soha nem minősül ajánlattételnek. A Trive személyi kölcsönnel kapcsolatos pontos feltételeket tartalmazó tájékoztatást a részletes feltételek tartalmazzák. Ha minden részlet érdekel bennünket, akkor itt tájékozódhatunk.

Trive személyi kölcsön –a legjobb lehet

A Trive személyi kölcsön egyik nagy előnye, hogy minimális dokumentációval is könnyen igényelhető.

Az igényléshez csupán a jövedelmet kell igazolni. És ez még nem minden. Mert nem csak hogy elég, ha igazolt a jövedelem, de a pénz elköltését sem kell semmiféle módon dokumentálni hitelt nyújtó pénzintézetnek.

Miért jó ez? Nézzünk egy lakáshitelt. Fedezetre van szükség, és a pénz csak az ingatlan felépítésére vagy megvásárlására fordítható. És ezt dokumentumokkal igazolni is kell. És ez plusz költséget jelent, időt és energiát kell rá szánni.

Néha még a hitelfelvételt követő sokadik is évben is igazolásokat és szerződéseket kell leadni, hogy teljesüljenek a szerződés feltételei. A Trive személyi kölcsönnél ilyen nincs.

Nem kell hitelcélt megjelölni a szerződés megkötésekor, és igazolni sem kell a hitelösszeg felhasználását.

Hiszen a Trive személyi kölcsön bármire elkölthető.

A könnyített dokumentációs elvárás mellett biztosítékra sem lesz szükség a hitelfelvételhez.

Nem kell fedezetként ingatlant felajánlani.

Ez több okból is előnyös. Ha nincs ingatlanunk, vagy azt nem akarjuk fedezetként felajánlani a hitelhez, akkor is igényelhető a személyi kölcsön. Egy fedezet bevonása költséges és időigényes, ráadásul még az elbírálás ideje is hosszabb a fedezetes hitelnek.

Trive személyi kölcsön – egyszerűen, szabadon

Az egyszerűsége és szabad felhasználhatósága miatt a személyi kölcsön az egyik favorit a hitelek között.

A statisztikák szerint személyi kölcsönből kiemelkedően magas összeget igényelünk évente. A személyi kölcsön a Trive Bank kínálatában is elérhető.

A szabad felhasználás szó szerint értendő. Akármire elkölthetjük az igényelt összeget.

Ráadásul személyi kölcsönhöz nincs szükség ingatlanfedezetre, és számlával sem kell igazolnunk, hogy mire költjük el a felvett összeget. Nem véletlenül ennyire népszerű a személyi kölcsön.

Trive személyi kölcsön igénylés

Trive személyi kölcsön – fix kamatozással

Kedvező, fix kamattal igényelhetjük.

A hitelösszeget nem választhatjuk meg. A futamidőt mi választjuk. Mi tudjuk, mennyi idő alatt akarjuk visszafizetni a hitelt, hiszen a futamidő hossza befolyásolja a törlesztő részlet nagyságát.

Fontos, hogy a szabadon felhasználhatósága miatt akár hitelkiváltásra is fordíthatjuk a felvett összeget.

A hitelfelvétel egyszerű, a hitelbírálat csak néhány percig tart.

Személyi kölcsönhöz nem kell ingatlanfedezet sem.

Trive személyi kölcsön online

Az online hiteligénylés ma már mindennapos. Természetes lett, hogy az ügyfelek otthonról igényelnek hitelt, anélkül, hogy bemennének egy bankfiókba.

Az online igénylés kényelmes és biztonságos.

Mindössze egy megfelelő számítástechnikai eszközre van hozzá szükség, és minden, az igényléstől a szerződés aláírásáig, az interneten történhet.

Több érv is szól amellett, hogy valaki az online hiteligénylést válassza. Nincs sorban állás, nincs várakozás, nincs utazás. Nem kell parkolóhelyet keresni, nem kell órákat tölteni azzal, hogy lebonyolódjon egy igénylés beadása. Gyorsan, otthonról, kényelmesen. Ez az online hiteligénylés.

Trive Bank személyi kölcsön – egy szabad felhasználású hitel

A szabadon felhasználható hitelek a legnépszerűbbek. Ez nem véletlen, hiszen a felhasználásukat nem kell igazolni, szabadon, bármire elkölthetők.

A személyi kölcsönt válasszuk vagy a jelzáloghitelt? A hitelcél kiválasztása után a következő lépés a hiteltípus kiválasztása.

Vannak olyan hitelek, amelyek csak meghatározott körben használhatóak fel. Ilyenek például a felújítási hitelek. Ezeknél a hiteleknél gyakran a hitelcélt számlával kell igazolni, és az sem ritka, hogy előzetesen egy tervet kell benyújtanunk a felhasználásról.

Ez érthető módon korlátozza a felhasználást, és az adminisztráció terheket ró ránk.

A szabad felhasználású hiteleknél nincsenek ilyen jellegű elvárások. Nem véletlen a szabad felhasználás népszerűsége. Ki akarna számlákkal bajlódni?

A Trive személyi kölcsönt mire lehet elkölteni?

Bármire felhasználható a hitelösszeg.

A szabad felhasználású kölcsönök előnye a hitelcél meghatározásához kötött kölcsönökkel szemben az, hogy nincs szükség sem a hiteligénylés alatt, sem utána adminisztrációra.

Nem kell számlákat bemutatni a hitelt nyújtó pénzintézetnek, nem kell semmilyen módon igazolni a pénz elköltését. Ez egyszerűbbé teszi a felhasználást.

Az egyszerűség pedig fontos tényező egy hiteltípus kiválasztásánál. A személyi kölcsönnek ráadásul nem csak a felhasználása, de az igénylése is egyszerű.

A szabad felhasználást szó szerint lehet venni. Nincs olyan dolog, amire ne lehetne elkölteni a felvett összeget. Persze vannak szokásosnak nevezhető felhasználási módok.

Ilyen a felújítás vagy a bútor vásárlás. Ezek olyan, szinte minden családban felmerülő események, amiknél felmerülhet a személyi kölcsönből történő megvalósítás.

De a személyi kölcsönt fel lehet használni másra is. Mivel nincs korlátozva a Trive személyi kölcsön felhasználása, adott, hogy az éppen felmerülő költséget finanszírozza belőle az igénylő.

Trive személyi kölcsön – bármire

A Trive személyi kölcsön felhasználásának más területei is lehetnek.

Ez lehet egy bútor, egy hobbihoz szükséges eszköz, hogy a nem tervezett eseményekről nem is beszéljünk.

Gyakori ugyanis, hogy egy nem várt történés átmeneti pénzzavart okoz. Ez lehet baleset, munkanélküliség, egy elromló TV vagy egy lerobbanó gépkocsi.

Ilyenkor, ha az igénylő nem rendelkezik megtakarítással, vagy nem elegendő a megtakarítása, esetleg a megtakarítását nem akarja elkölteni, akkor a Trive Bank személyi kölcsön megoldást nyújthat a kialakult helyzetre.

Nem kell persze váratlan esemény, az is lehet, hogy egy régóta kergetett álom megvalósításának jött el az ideje.

A Trive személyi kölcsön egy fogyasztási hitel, amit az igénylő többnyire a mindennapjaik megszépítéséhez vesz igénybe.

Nem csak fogyasztásra lehet azonban felhasználni a Trive hitelt. Be lehet azt fektetni, vállalkozást lehet indítani belőle.

A szabad felhasználás lehetővé teszi, hogy a Trive kölcsönt bármire elköltse az igénylő. Ha van egy jó ötlet egy vállalkozás indításához, és csak a tőke hiányzik az induláshoz, a Trive személyi kölcsön megoldás lehet erre is.

És a kölcsönösszeget be is lehet fektetni. Azt tudni kell, hogy nem ezek a leggyakoribb felhasználási módok, leggyakrabban fogyasztásra igényelnek személyi kölcsönt.

Ahogy látható, a Trive Bank személyi kölcsöne a személyi kölcsönök minden előnyével rendelkezik. Szabadon felhasználható, gyorsan igényelhető, és nem kell hozzá ingatlanfedezet sem.

Ez a különlegesen gyors elbírálású hitel lehetővé teszi a szinte azonnali felhasználást. És ez jó. Igényeljünk Trive bank személyi kölcsönt, és valósítsuk meg a céljainkat.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Így kaphatod meg a hitelt

Trive Bank személyi kölcsön 2024 – Részletek és feltételek - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Trive Bank személyi kölcsön 2024 – Részletek és feltételek - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Trive Bank személyi kölcsön 2024 – Részletek és feltételek - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Trive Bank személyi kölcsön 2024 – Részletek és feltételek - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

A Trive személyi kölcsönt csak online igényelhető. Az online igényléshez a Trive Bank honlapján található űrlapot kell kitölteni.

A Trive személyi kölcsön igényléséhez az alábbi dokumentumokra van szükség:

 • személyigazolvány
 • lakcímkártya
 • bankszámlakivonat

A Trive személyi kölcsön kamatai a hitelfelvevő jövedelmi helyzetétől és a kölcsön összegétől függően sem változnak. A kamatozás fix.

A Trive személyi kölcsön futamideje 6 vagy 12 hónap.

A Trive személyi kölcsön összege 450 000 forint.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Jó hír a diákhitelekről: év végéig marad a kamatstop

A 2024-es év egyik legfontosabb pénzügyi híre a hallgatók számára, hogy az év végéig meghosszabbították a diákhitelekre vonatkozó kamatstopot. Ez a lépés jelentős megkönnyebbülést jelent a diákok és családjaik számára, akik az infláció és a megélhetési költségek növekedése mellett küzdenek a felsőoktatási tanulmányok finanszírozásával. Mutatjuk a részleteket.

Tovább olvasom
5 tipp, hogyan csökkentheted a bankszámlád költségeit

A pénzügyi stabilitás elérésének egyik kulcsfontosságú eleme a költségek csökkentése. Mindenkinek. A bankszámla költségeit gyakran figyelmen kívül hagyjuk, pedig ezek összege jelentősen megnövelheti a pénzügyi terheinket. Szerencsére néhány egyszerű lépéssel jelentősen csökkenthetők ezek a költségek. Szakértőink utánajártak a lehetőségeknek, és mutatnak öt tippet, hogyan csökkentheted a bankszámlád költségeit

Tovább olvasom
Mennyibe kerül egy bankszámla valójában? Ismerd meg a költségeit!

A bankszámla fenntartása ma már alapvető pénzügyi szükséglet a modern világban. Sokan még sincsenek tisztában azzal, hogy valójában mennyibe is kerül. A bankszámla költségei számos tényezőtől függnek, beleértve a bankot, a számla fajtáját és a kapcsolódó szolgáltatásokat. Szakértőink részletesen bemutatják a bankszámlákhoz kapcsolódó leggyakoribb díjakat és költségeket, hogy jobban megértsd, mire számíthatsz.

Tovább olvasom
Személyi kölcsön alacsony THM-mel: Ismerd meg a Provident új ajánlatát!

Ha már személyi kölcsön, legyen alacsony a THM. Miért? Mert az alacsony THM alacsony törlesztőt eredményezhet. És ezt tudja a Provident is, ezért megalkotta a Tervező kölcsönét. És erről jobb, ha tudsz. Ismerd meg a Provident új ajánlatát!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával