Akciós hitel ajánlatok 2024

Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés
Az ajánlatokat THM szerint rendeztük sorba
Provident

Provident Tervező kölcsön

Igényelje új ügyfélként*

THM12,9%Kamat: 12,19%
Futamidő22 hó
Hitelösszeg450.000 Ft - 1.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

K&H

K&H személyi kölcsön

Fix törlesztőrészlet

THM15,9% - 22,4%Kamat: 18,99%
Futamidő24 - 84 hó
Hitelösszeg300.000 Ft - 10.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Cofidis

Fapados Kölcsön

100% online, számlanyitás nélkül, 10 millió Forintig

THM16,06% - 33,40%Kamat: 14,99% - 29,17%
Futamidő36 - 84 hó
Hitelösszeg800.000 Ft - 10.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Cofidis

Megújuló Hitel

Akár nettó 100 000 Ft igazolt jövedelemtől

THM29,24% - 33,79%Kamat: 29,24% - 33,79%
Futamidő14 - 54 hónap
Hitelösszeg100.000 - 1.500.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

OTP

OTP Személyi kölcsön

Online igénylés akár 15 perc alatt

THM14,9% - 29,5%Kamat: 14,99% - 24,99%
Futamidő24 - 84 hó
Hitelösszeg500.000 Ft - 10.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel

- promóció -

Mi az az akciós hitel?

Az akciók hirdetése szervesen hozzátartozik a kereskedelemhez, hiszen ezek által a kereskedő új ügyfeleket vonzhat be, ráadásul az esetlegesen beragadt készletektől is gyorsabban megszabadulhat. A bankoknál ez utóbbi nem jellemző, de az új ügyfelek forgalomnövekedést hoznak magukkal, ami nagyobb nyereséget is jelenthet. Ésszerű döntés tehát akciós hitel lehetőségeket piacra dobni, és többnyire folyószámlanyitás és egyéb szolgáltatások is járnak velük.

De ne gondoljuk, hogy ezzel csak a bank jár jól. Az akció természetétől függően az igénylőnek is megéri akciós hitelt igényelni, hiszen alacsonyabb THM, extra szolgáltatások, ingyenes számlavezetés, a jutalékok és díjak elengedése, vagy valamilyen egyéb előny jár vele.

Mikor akciós az akciós hitel?

Fontos, hogy az akciós hitelek csak ideig-óráig elérhetőek, és az akció időtartamát a kibocsátó bank határozza meg. Ha tehát olyan akciós hitelt látunk, ami épp megfelel, akkor ne habozzunk, hanem adjuk be az igénylést. A legjobb, hogy ez valószínűleg online is megtehető, hiszen az akciós hitelek nagy része az interneten is igényelhető.

Akciós hitel természetesen bármelyik hiteltípusból kikerülhet, vagyis nem csak a személyi kölcsönök különböző variációihoz juthatunk hozzá így, hanem jelzáloghitelekhez és hitelkártyához is, mi több, időnként az új folyószámlák nyitásához is kapcsolódik valamilyen kedvezmény. Tehát érdemes figyelni az újdonságokat, mert ha lemaradunk, csak drágábban vehetjük fel ugyanazt a hitelt.

Az akciós hitel – akció a hitelek között

A pénzintézetek időnként akciós hiteleket kínálnak. Az akciós hitelek lehetnek olcsóbbak, elengedhetik a díjak egy részét, vagy tartalmazhatnak jóváírásokat. Amikor hitelt veszünk fel, az akciós hitelek előnyösebbek számunkra. Érdemes megkeresnünk ezeket a hiteleket, hiszen így kevesebbet kell fizetnünk azért, hogy elérjük a céljainkat.

Az akciós hitelek a legkedvezőbbek. A bankok akciókat hirdetnek meg időről időre, így kedvezményes THM-el vagy díjkedvezménnyel juthatunk kölcsönhöz. Egy sikeres nagyvállalkozó mondta egy interjúban, hogy csak az akció miatt soha nem vesz fel kölcsönt, de ha van akció, azt mindig igénybe veszi, amikor hitelre van szüksége. Ezt az utat mi is követhetjük. Csak azért, mert éppen kedvezőbb kamattal vehetünk fel hitelt, nem biztos, hogy érdemes hitelt igényelnünk. De amikor hitelre van szükségünk, biztos, hogy érdemes megkeresni az akciós hiteleket.

Akciós hitel – mindenféle kedvezmények

Többféle akciót is meghirdethetnek a bankok. Gyakori, hogy az új ügyfeleknek kínálnak kedvezőbb feltételeket, így csábítva őket magukhoz. Előfordul, hogy hosszabb futamidővel vehetünk fel egy kölcsönt, így alacsonyabb lesz a törlesztő részletünk, és kisebb jövedelem is elég lehet az igényléshez. Időnként elengedik a folyósítási jutalékot, vagy egyéb díjakat mérsékelnek. A leggyakoribb az akciós hiteleknél, hogy kamatkedvezménnyel kínálják őket. Az alacsonyabb kamat pedig alacsonyabb THM-et eredményez, és így a teljes visszafizetendő összeg is alacsonyabb lesz.

Akciós hitel – mindenkinek jó lehet

Amikor egy kedvező ajánlatot látunk, elgondolkodunk, hogy nem túl szép-e ahhoz, hogy igaz legyen. A kereskedelemben gyakran akcióznak, ki akarják árulni a beragadt árukészletet, vagy be akarják csalogatni a vevőket az üzletbe. A bankok nem az árukészletük miatt akcióznak. Ők az új ügyfelek megszerzése miatt adják a kedvezményeket. Alacsonyabb THM esetén a bank kevesebb bevételhez jut, de ezt kompenzálhatja, hogy új ügyfelük lesz, aki akár hosszú távon is a banknál marad, és így később is igénybe veszi majd a bank szolgáltatásait, ezzel hasznot hozva a pénzintézetnek. Egy banki akció tehát nekünk is jó, és a bank is jól járhat. Ez egy olyan ajánlat, ami mindkét félnek előnyös lehet.

Az akciós hitel – meddig tart?

Az akciókat a bank csak egy bizonyos ideig tartja fenn, ez alatt az idő alatt élhetünk a kedvezményekkel. A kedvezmények sokfélék lehetnek, és gyakran több kedvezményt is kínálnak egyszerre a bankok. Az akció ideje alatt élhetünk ezekkel a kedvezményekkel. A bank weboldalán mindig feltüntetik az akció időtartamát és feltételeit. Ha az akció lejár, már csak a szokásos feltételekkel juthatunk hitelhez.

Miért válasszuk az akciós hitelt?

Az akciós hitellel kedvezményekhez juthatunk. Éljünk ezekkel az akciókkal, hiszen így pénzt takaríthatunk meg, kevesebbet kell visszafizetnünk, kevesebbe kerül a hitelünk. A megtakarított pénz a zsebünkben marad, és arra költjük el, amire akarjuk. Ha nem muszáj, ne a hitel visszafizetésére fordítsuk.

Akciós hitel – autóvásárlásra is jó

Aki ki szeretné egészíteni a megtakarítását autóvásárláshoz, az az autólízing mellett az akciós hitelt választhatja. Több előnye is van egy autó megvásárlásának akciós hitelből. Nincs szükség önerőre, a teljes vételár finanszírozható akciós hitelből. Az autó egyből a vásárló tulajdonába kerül, és akár az átírás költsége is kifizethető akciós hitelből. Ez nagy szabadságot ad a gépkocsi kiválasztásánál. Nem lesz probléma az autó életkora sem, hiszen nem kell hitelcélt megjelölni az igényléskor.

Akciós hitel igénylés – hitel helyett akciós hitel

Mivel az igényléskor nem kell megjelölni a hitelcélt, ezért az igényelt összeg bármire felhasználható. Az egyik ilyen cél lehet, egy másik kölcsön kiváltása. A gyorsan változó gazdasági környezetben előfordulhat, hogy kedvezőbb feltételekkel lehet kölcsönhöz jutni, így a hitelkiváltás megtakarítást eredményezhet. A megtakarítás mellett a másik előnye lehet a kiváltásnak, hogy egyszerűsödnek a pénzügyek. Ezt úgy lehet elérni, hogy több hitelt vált ki egyszerre az igénylő, és így csökken a havi kötelezettségek száma, hiszen kevesebb számlára kell pénzt utalni. Ha kettő vagy több részlet helyett csak egy részletet kell elutalni, az jobban nyomon követhető, és így jobban is tervezhető.

Akciós hitel igénylés – egy könnyen igényelhető hitel

Ha már akciós hitelt igényelünk, az legyen egyszerű. Az egyszerű igénylési folyamat, a kisebb számú elvárt dokumentum vonzóvá tesz egy hitelterméket. Minél kevesebb dokumentumot vár el a pénzintézet, annál gyorsabban és könnyebben beadható az igénylés. Ráadásul, ha ezek a dokumentumok kéznél vannak, és nem kell a beszerzésükkel bajlódni, az további érv a hitel mellett. Az egyszerűség abban is megnyilvánulhat, hogy nem kell sokat várni a bírálatra. Az akciós hitelt akár egy napon belül jóváhagyhatják, szemben más hitelekkel, ahol heteket vagy akár hónapokat is kell várni egy bírálatra. Ez tervezhetővé teszi a kiadásokat, és a cél megvalósításával sem kell várni.

Akciós hitel igénylése a mindennapokhoz

Az akciós hitel egy fogyasztási kölcsön. Jellemzően fogyasztásra használják fel a hiteligénylők, annak ellenére, hogy szabadon bármire elkölthetnék. A fogyasztás azt jelenti, hogy olyan terméket vagy szolgáltatást vesznek igénybe a kölcsönből az igénylők, ami jobbá, teljesebbé, szebbé teszi az életüket. Szebbé teheti az életét az igénylő, bármire is vágyik. Az akciós hitelt a saját céljai elérésére, megvalósítására használhatja. Olyan életet élhet, amilyet megálmodott magának. Senki nem szól bele, mire fordítja a felvett kölcsönt. Még az akciós hitelt nyújtó pénzintézet sem.

Akciós hitel vállalkozás fejlesztéséhez

Az akciós hitel azonban nem csak fogyasztásra lehet felhasználni. Egy jól menő vállalkozás sokat hozzátehet egy élethez. És ha ehhez csak a tőke hiányzik, van lehetőség. Új autó helyett lehet kenyérboltot is nyitni. Ritkán jut eszébe az igénylőknek ez a lehetőség. Pedig ez egy igazi lehetőség. Ez lehet az az út, ami jobbá és szebbé teszi az életet az igénylő és a szerettei számára.

Akciós hitel igénylés – a tájékozódás fontosságáról

El kell kerülni azokat a helyzeteket, amik oda vezetnek, hogy a hitelfelvétel vége rémálom legyen egy álom megvalósulása helyett. A tájékozódás persze nem csak ezért fontos. Egy tájékozott igénylő pontosan tisztában van a lehetőségekkel, és ki tudja választani a legjobb konstrukciót. A legjobb konstrukciót, ami a legkisebb költséggel jár. Egy tájékozott hiteligénylő nem fizet többet egy hitelért, mint amennyit feltétlenül szükséges. Azt kifizeti, de egy forinttal sem többet. Csak annyit. A tájékozódás megakadályozza, hogy olyanért kelljen fizetni, amiért nem muszáj.

Tájékozódni kell minden akciós hitel felvétele előtt!

Hitelkiváltás akciós hitellel

A hitelkiváltásnak vagy az adósságrendezésnek több módja is van. A hitelkiváltás leggyakrabban jelzálog alapú hitellel történik, és lehetőség van szabad felhasználású hitellel kiváltani a meglévő hitelt. Abban az esetben jöhet szóba a hitelkiváltás, ha az alacsonyabb részlettel realizált megtakarítás magasabb lesz, mint az új hitel felvételével járó költségek. Egy akciós hitelnek az lehet az előnye egy jelzálogalapú hitellel szemben, hogy nem csak gyorsabban, de alacsonyabb költségekkel lehet azt igényelni. Ilyenkor ugyanis nincs értékbecslési díj, közjegyzői díj, és az ingatlan jelzálogjogának bejegyzéséért sem kell fizetni.

Magasabb jövedelemmel nagyobb akciós hitelt kaphatunk

Minél magasabb az igénylő jövedelme, a JTM szabályai szerint annál nagyobb összegű hitelt kaphat. Ráadásul a magas jövedelem csökkenti a bank kockázatát, és ezt a bank azzal hálálja meg, hogy a magasabb jövedelemmel rendelkező ügyfeleinek alacsonyabb kamattal kínálja a kölcsönét. Az tehát, aki magas jövedelemmel igényel, kétszeresen is jól jár. Hiszen nagyobb összegű akciós hitelhez juthat, olcsóbban.

A Központi Hitelinformációs Rendszerről – röviden

A KHR a hitelfelvevők adatait tartalmazza. Hitelfelvételkor hozzájáruló nyilatkozatot íratnak alá a bankok az ügyfelekkel, azért, hogy ezeket az adatokat kezelhessék, és más bankokkal is megoszthassák. Ha jó ügyfélnek számít valaki, akkor ez előny is lehet, de nemfizetéskor az ügyfél adatai a negatív adóslistára kerülnek. A negatív adóslista negatív hatással van a rajta szereplőkre. A listán szereplők igénylését elutasítják a bankok. A listában szereplő adatok tartalmazzák a hitelfelvevő és a hitel adatait, és azt is, hogy mekkora az az összeg, amit az adós késve vagy egyáltalán nem fizetett vissza.

Központi Hitelinformációs Rendszer – nem szabad belekerülni

Aki felkerül a negatív adóslistára az nem csak a végrehajtás kellemetlenségével nézhet szembe, de azzal is, hogy többet nem fog hitelt kapni. A listán évekig szerepelhet egy rossz adós, és a pénzügyi múltjából soha nem törlődik ki nemfizetés ténye. Akinek elévült már a nemfizetése, az is szembesülhet elutasítással vagy azzal, hogy csak magasabb kamattal kínálnak majd neki hitelt a bankok, mivel kockázatos ügyfélnek tartják.

Az akciós hitel igényléshez szükséges dokumentumok

Minden hiteligénylésnél a pénzintézetek elvárnak bizonyos dokumentumokat az igénylőktől.

A személyazonosságot minden esetben megfelelő módon kell igazolni. Erre az érvényes személyigazolvány, jogosítvány, az útlevél és a lakcímkártya alkalmas.

Az igénylést megelőző három havi eredeti bankszámlakivonatra is szükség lesz.

A jövedelmet egy alkalmazott munkáltatói igazoláson tudja igazolni. Ez lehet bankos formanyomtatvány, vagy annak tartalmával megegyező munkáltatói igazolás is. Egyéni vállalkozó NAV jövedelemigazolással, és NAV nullás igazolással igazolhat jövedelmet. Egy nyugdíjastól három havi nyugdíjszelvényt, NYUFIG igazolást, vagy egy olyan bankszámlakivonatot kérnek, ahova a nyugdíja érkezik.

Hol találhatunk igazán jó akciós hiteleket?

Szinte minden pénzintézetnél. Amikor akciós hitel igénylése mellett dönt valaki, rákereshet az akciós hitel kifejezésre az interneten. Az interneten keresni jó ötlet, gyors és egyszerű megoldás, és a keresés után még számtalan hirdetéssel lehet találkozni.

Személyesen is lehet jó akciós hitelt keresni. Be kell menni a bankfiókba, és elmondani, hogy mit szeretnénk. A banki ügyintéző tanácsot is adhat a legjobb akciós hitel kiválasztásához. Az ügyintéző elmondja a lehetőségeket, és segíthet mérlegelni az előnyöket és hátrányokat. Ez egy pénzügyeihez kevésbé értő igénylőnek jó lehet, de időigényes, és utazni is kell hozzá.

Akciós hitel kalkulátor is igénybe vehető a kereséshez. Mik az akciós hitel kalkulátor használatának előnyei?

 • Nem kell utazni ahhoz, hogy a legjobb hitelkonstrukció kiválasztható legyen.
 • Nem kell parkolóhelyet keresni a bankfiók előtt, nem kell sorban állni.
 • Otthonról elvégezhető a keresés.
 • Minden hitel megtalálható egy helyen.
 • Sok adat elérhető a hitelekről. (kamat, THM, teljes visszafizetendő összeg)
 • Összehasonlíthatóak a konstrukciók.
 • Egyszerű és gyors.
 • Egy program segít a keresésben.

akciós hitel ajánlatok

Az akciós hitelt mire lehet felhasználni?

Az akciós hitelt bármire el lehet költeni. Bármire felhasználható a hitelösszeg. A szabad felhasználású kölcsönök előnye a hitelcél maghatározásához kötött kölcsönökkel szemben az, hogy nincs szükség sem a hiteligénylés alatt, sem utána adminisztrációra. Nem kell számlákat bemutatni a hitelt nyújtó pénzintézetnek, nem kell semmilyen módon igazolni a pénz elköltését. Ez egyszerűbbé teszi a felhasználást. Az egyszerűség pedig fontos tényező egy hiteltípus kiválasztásánál. Az akciós hitelnek ráadásul nem csak a felhasználása, de az igénylése is egyszerű.

A szabad felhasználást szó szerint lehet venni. Nincs olyan dolog, amire ne lehetne elkölteni a felvett összeget. Persze vannak szokásosnak nevezhető felhasználási módok. Ilyen a lakásfelújítás vagy az autóvásárlás. Ezek olyan, szinte minden családban felmerülő események, amiknél felmerülhet az akciós hitelből történő megvalósítás. De az akciós hitelt fel lehet használni másra is. Mivel nincs korlátozva az akciós hitel felhasználása, adott, hogy az éppen felmerülő költséget finanszírozza belőle az igénylő.

Akciós hitel – kamat és díjkedvezmények

A pénzintézetek azért, hogy vonzóbbá tegyék a termékeiket gyakran akciókat, programokat hirdetnek meg. Ilyenkor elengedhetik vagy mérsékelhetik a hitelbírálat díját, a folyósítási díjat vagy a végtörlesztés díját. Gyakran kamatkedvezményt is adnak. Új ügyfeleknek számlanyitási díjkedvezményt vagy az első éves díj elengedését ajánlhatják fel. Ha új ügyfélként jelenünk meg egy banknál, mindig tájékozódjunk az aktuális kedvezményekről, és ha jogosultak vagyunk rá, vegyük igénybe őket.

A régi ügyfelekről sem feledkeznek meg a pénzintézetek. Hűségprogramok, ajánlási programok számukra is elérhetőek. A kamat és díjkedvezmény olyan, mint egy leárazás. A termék minősége nem változik, mégis olcsóbban lehet hozzájutni. Használjuk ki ezeket a kedvezményeket.

Mennyi idő alatt juthatunk az akciós hitelhez?

Bankonként eltérő kiutalási időt vállalnak. A pozitív hitelbírálat utáni azonnali utalástól néhány napig terjed az az idő, amíg a pénz megjelenik a számlánkon. Amennyiben az akciós hitelt választjuk, általában három munkanap, míg online igénylés esetén már csak két munkanap lehet a kiutalási idő az igénylés befogadása után.

Akciós hitel igénylés bankszámla nélkül

Bankszámla nélkül is lehet akciós hitelt igényelni, ám ez nem jelenti azt, hogy valamilyen módon ne kellene igazolnunk a jövedelmünket. A készpénzben kapott jövedelem sem kizáró ok, ám ezt is igazolni kell, azaz legális, adózott jövedelemnek kell lennie. A készpénzben kapott fizetést egy előző évi jövedelemigazolással lehet leigazolni. Fontos tudni, hogy ha bankszámla nélkül igényeljük az akciós hitelt, akkor sárga csekken kell megoldanunk a törlesztést, hiszen nincs számlánk, amiről utalhatnánk. Létezik olyan megoldás is, hogy a pénzintézet üzletkötője személyesen keres fel bennünket, és neki kell átadnunk a törlesztőrészletet készpénzben.

A THM – A Teljes Hiteldíj Mutató

Ha akciós hitelt igényelünk, a THM lesz az a százalék, amit figyelni kell.

A szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy ne a kamatot figyeljék az igénylők a legkedvezőbb hitel kiválasztásakor, hanem a THM-et. A THM ugyanis a hitel majdnem minden költségét tartalmazza, ezért alkalmas az összehasonlításra. A THM ezért jött létre: hogy a hitelek egyszerűen összehasonlíthatók legyenek. A THM egy igazi segítség, ami a tájékozódást segíti, nem hagyja, hogy elvesszünk a rengeteg adat között.

A túlzott eladósodás kockázata – hogy kerülhető el?

Akciós hitel igénylésekor a felelős hiteligénylő alaposan tájékozódik a feltételekről. A felelős kölcsönigénylés a tudatosság kezdődik. Először is alaposan át kell gondolni, hogy a kölcsönre, amit igényelni akarunk, valóban szükség van. Csak akkor szabad elindítani az igénylést, ha már minden más lehetőséget kizárt. Az eladósodás és az adósságspirál veszélyeket rejt. Ha már az látszik, hogy nincs más megoldás, csak a hitel, akkor is körültekintően kell eljárni. Tudni kell, hogy a bankok kamatot számítanak fel a kölcsönre, és az néha nagyon magas. Amikor eldőlt, hogy nincsen másik megoldás, mint a bankkölcsön, akkor azt kell átgondolni, hogy melyik pénzintézettől igényelhető a legmegfelelőbb hitelt. A felelős hitelfelvétel másik fontos eleme a tudatos kiválasztás, vagyis az, hogy nem az első, szembejövő ajánlatot fogadja el az igénylő, hanem megnézi azt, hogy melyik konstrukció felel meg legjobban az igényeinek. Ez azért fontos, hogy ne vállaljon túl sokat, mert a vissza nem fizetett hitelt először csak késedelmi kamatokkal növelik, később viszont komolyabb nehézségek is származhatnak abból, ha elmarad a törlesztőrészlet befizetése.

Döntsünk körültekintően hitelfelvételkor!

Mikor várnak el akciós hitel igénylésekor munkáltatói igazolást?

A jövedelmet minden akciós hitel igénylésénél igazolni kell. Ha valaki alkalmazott, akkor munkáltatói igazolást kell bemutatnia. Az önfoglakoztatóktól nem fogadnak el munkáltatói igazolást a bankok, nekik NAV jövedelemigazolással kell a jövedelmüket igazolni.

A munkáltatói igazolás tartalmazza a havi nettó jövedelmet, azt, hogy mióta dolgozik valaki az adott cégnél, és az is fontos, hogy nincs már próbaidőn, és nem áll felmondás alatt sem. A bank ezen adatok alapján dönt arról, hogy az igénylőt hitelképesnek találja vagy sem. A bankok jellemzően a saját munkáltatói igazolás formátumukat kérik, de gyakran az azzal megegyező tartalmú munkáltatói igazolást is elfogadják. A munkáltatói igazolást cégszerűen alá kell íratni, és le kell pecsételtetni.

Szükséges jövedelemigazolások akciós hitel igénylésekor

Jövedelemigazolás alkalmazott esetén: munkáltatói igazolás, amely 30 napnál nem lehet régebbi. A munkáltatói igazolás helyett NAV online kereset kimutatás is megfelelő.

Bankszámla 2 hónapnál nem régebbi kivonata. Minden oldalának másolata.

Nyugdíjasként: nyugdíj éves elszámoló lap másolata. Rokkantsági ellátás esetén, a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által kiállított határozat fénymásolata is kell.

Egyéni vállalkozóknak: előző évi NAV jövedelemigazolás.

Gyermek után családi pótlékra jogosultaknak: Magyar Állam Kincstár által kiállított igazolás fénymásolata, vagy saját névre szóló bankszámlakivonat, amelyre a családi pótlék utalás érkezik a kincstártól.

Egyéb jövedelemigazolások.

A hitelfedezeti biztosítás akciós hitelhez

A biztosítás szóról általában nem a hitel jut az ember eszébe. Gondolhat lakásbiztosításra, balesetbiztosításra, utazási biztosításra vagy életbiztosításra.

Az akciós hitelre is lehet biztosítást kötni. Az akciós hitelek is nagy kiadást és terhet jelenthetnek, és ennek a tehernek a biztosítása ugyanolyan fontos lehet, mint egy gépjármű biztosítása. Egy nem várt esemény, ami lehetetlenné teszi a részletek fizetését, olyan anyagi terhet jelenthet, ami akár tönkre is teheti a családot. A hitelek biztosítása nem jelent mást, mint hogy a hitel visszafizetése garantált lesz akkor is, ha egy életesemény miatt ezt a hitelfelvevő nem tudja megoldani. A biztosítás megakadályozhatja, hogy visszafordíthatatlan károk érjék a hiteligénylőt.

A hitelfedezeti biztosítás előnyei

A hitelfedezeti biztosítás időszakosan vagy végleg átvállalja a részletek fizetését. Ezzel menetesítve a kötelezettsége alól a biztosítottat. Biztosítás köthető halálesetre, munkanélküliségre, munkaképesség csökkenésére vagy keresőképtelenségre. Meglévő és új hitelhez is köthető hitelfedezeti biztosítás, vagyis ha valaki nem kötött biztosítást a hitel igénylésekor, azt utólag is egyszerűen és gyorsan megteheti.

A biztosítás akkor a legjobb, ha soha nem kell igénybe venni. De ha szükség van rá, kell, hogy legyen. Kössünk hitelfedezeti biztosítást az akciós hitelre!

Akciós hitel igénylése online

Innovatív, modern pénzügyi megoldás az online igénylés. Mit jelent a végig online igénylés? Online igényléskor nem kell bemenni a bankfiókba. Még telefonálni sem kell. Amire szükség lesz, az egy internet elérésére alkalmas számítástechnikai eszköz. Online igényléskor a bank honlapján történik az igénylés teljes folyamata, egészen a kiutalásig. Otthon ülhet az igénylő a foteljában, kezében a telefonnal, és igényel egy hitelt. Minden az interneten keresztül történik. A személyazonosság megállapítása, a szükséges dokumentumok benyújtása, és az igénylés leadása is. Itt tudható meg, hogy a bank jóváhagyta az igénylést, és hogy mikor utalja a számlára a pénzt. Nincs bankszámla, amire utalhatnának? Az is nyitható. Online is.

Mitől online egy online akciós hitel?

Az online hitelfelvétel abban különbözik a hagyományos hitelfelvételtől, hogy részben vagy teljesen online igényelhető. Online igényléskor a folyamat az interneten zajlik, nem szükséges bankfiókba menni. Ez egy kényelmes és gyors szolgáltatás.

Milyen költségei vannak az online akciós hitelnek?

Az online akciós hitelek költségei nem térnek el a hagyományos hitelfelvétel költségeitől. Sőt, a bankok gyakran kamat és egyéb kedvezményeket is adnak az online igénylőknek. Ez érthető is, hiszen nem terheljük a bankfiókban dolgozó ügyintézőket.

Az online akciós hitel igénylés menete

Rendelkeznünk kell a szükséges dokumentumokkal. Ilyen a munkáltatói igazolás, a bankszámlakivonat, a személyazonosító okmány és a lakcímkártya, esetleg a telefonszámla. Ezután a pénzintézet weboldalán lehet benyújtani az igénylést, majd egy videós azonosításon kell átesni. Ha ez megvan, akkor a dokumentumok feltöltése következik. A hitelbírálat után pedig megtörténik a folyósítás.

Futamidő és hitelösszeg korlátozás az online akciós hiteleknél

Mindig az adott pénzintézet határozza meg, hogy mekkora összeget igényelhetünk online, és mekkora lehet a futamidő. A bankok eltérő hitelezési gyakorlata miatt igénylés előtt érdemes tájékozódni erről.

Mik az online akciós hitel igénylés előnyei?

Az internetes hiteligénylés egyszerű, könnyű és gyors. Nem kell elutaznunk a bankfiókba, nem kell sorban állnunk. Ráadásul a pénzintézetek gyakran kamat és díjkedvezményt adnak online igénylés esetén.

Hitelkiváltás akciós hitellel

Akciós hitel igénylésekor nincs szükség fedezetre. Elegendő a jövedelmet igazolni. A szabad felhasználású jelzáloghitelhez viszont fedezetre van szükség. A fedezet bevonása pedig azzal jár, hogy az elbírálás ideje három hétre növekszik, szemben az akciós hitel néhány napos elbírálásával. Sokkal gyorsabban igényelhető tehát az akciós hitel, ezért ez a megoldás népszerűbb a hiteligénylők körében. A gyorsaság mellett pedig az egyszerűség a másik érv, hiszen a fedezetként felajánlott ingatlant fel kell értékeltetni, és a közjegyzőhöz is el kell menni a szerződés aláírása miatt. És ez még nem minden. Az akciós hitel igénylése ugyanis olcsóbb, mint a szabad felhasználású jelzáloghitelé.

Több olyan költség van ugyanis, amit ilyenkor az igénylőnek kell fizetnie. Ilyen az értékbecslés költsége, a közjegyző díja és a jelzálogjog bejegyzésért is fizetni kell. Az ingatlan tulajdoni lapját is ki kell kérni, és a térképmásolatra is szükség lesz. És ezekért is fizetni kell. Lakásbiztosítást is kell kötni a fedezetként bevont ingatlanra, és ez is plusz költséget jelent. Az akciós hitellel történő hitelkiváltás tehát egyszerűbb, gyorsabb és a költségei is alacsonyabbak. Van azonban olyan eset, amikor mégis megérheti a szabad felhasználású jelzáloghitelt választani a hitelkiváltáshoz, ezért fontos tájékozódni a döntés előtt. Ez a döntés ugyanis hosszú távra szólhat, ezért nem mindegy, hogy melyik módozat mellett dönt az igénylő.

Akciós hitel igénylése adóstárssal

Az, hogy mennyire vagyunk hitelképesek, az igazolt jövedelmünk nagysásától függ. Ötszázezer forint alatti nettó jövedelem esetén a törvény maximum ötven százalékos terhelhetőséget enged meg. De a helyzet nem ennyire egyszerű. A bankok eltérő hitelezési szokása mellett a hitel típusától is függ a terhelhetőség mértéke, ami akár a jövedelmünk huszonöt százalékáig is lecsökkenhet. Ez növelhető egy adóstárssal.

Adóstárs bevonásával növelhető az akciós hitel összege

Házastársak esetén a hitelügyletbe mindkét házastárs adósként kerül bevonásra. A bankok leggyakrabban ezt a gyakorlatot követik. Ha a házastársak közös jövedelme sem éri el a kívánt mértéket, adóstárs is bevonható. Bankonként eltérő, hogy mikor és mennyi adóstársat engednek bevonni, adóstárs ugyanis nem csak egy lehet.

Az adóstárs ugyanúgy felel a tartozásért, mint az adós. Egyformák a kötelezettségeik. Ha az adós nem fizet, az adóstársnak kell helytállnia, és kifizetni a részleteket. Adóstárs bevonásával növelhető az az összeg, amit meg szeretnénk kapni, ezért az adóstárs bevonása nem egyedi jelenség. Ilyenkor az adóstárs jövedelmét is figyelembe veszi a bank a hitelbírálat során. Ezzel nem csak a hitel összege növekszik, hanem az esély is arra, hogy a bank nem utasítja el a hitelkérelmünket. Adóstárs bevonásával a futamidő is lecsökkenthető. A bank a kért hitelösszeghez olyan futamidőt határoz meg számunkra, ami belefér a jövedelmünkbe. Amennyiben hosszúnak találjuk ezt, adóstárs bevonásával lecsökkenthetjük az általunk optimálisnak tartott mértékűre.

Ki legyen az adóstársunk?

Adóstársat többnyire ingatlanhitelbe vonunk be, de más hiteleknél is segítségünkre lehet ez a megoldás. Adóstársnak olyan személyt vonjunk be, akinek a bizalmát maximálisan élvezzük. Adóstársnak lenni ugyanis kockázatos dolog. Nemfizetés esetén ugyanis az adóstárs fizetését ugyanúgy letilthatják, mint az adósét, sőt az ingatlana is veszélybe kerülhet, ha a dolgok nagyon rosszra fordulnak. Célszerű az akciós hitelt egyedül felvenni, ha mégis adóstárs bevonása mellett döntünk, járjunk el a szokásosnál is körültekintőbben az akciós hitel kiválasztásakor, és alaposan fontoljuk meg a döntést. Egy negatív periódus az életünkben ugyanis oda vezethet, hogy a felkért adóstárssal megromlik a kapcsolatunk.

Az adóstárs bevonásával növelhetjük a felvett hitelösszeget.

A költségek és a THM akciós hitelnél

A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) tökéletes eszköz az akciós hitelek összehasonlítására. Minél kisebb a THM, annál kevesebbet kell visszafizetnünk. Vannak azonban olyan költségek, amiket nem tartalmaz, nekünk azonban azokat is ki kell fizetnünk.

Kamat és THM akciós hitelnél

A Teljes Hiteldíj Mutató bevezetése előtt a kamat nagysága volt az iránymutató, ebből próbáltunk tájékozódni. A kamat azonban nem az akciós hitel teljes költsége, hiszen egy akciós hitel felvételekor számolnunk kell egyéb kiadásokkal is, még akkor is, ha a kamat határozza meg leginkább a THM-t. A kamat mellett lesz folyósítási díj és hitelbírálati díj is. Ezeket is ki kell fizetnünk. Ahogy a kezelési költséget és az egyéb adminisztrációs költségeket is. Lesz díja a kötelezően megnyitandó folyószámlának is, és elképzelhető, hogy a közvetítőnek is kell jutalékot fizetni. Jelzáloghitelek esetén további kiadásaink is lehetnek. Lehet értékbecslési díj, és a helyszíni szemlének is van díja. Az ingatlan-nyilvántartási eljárás is pénzbe kerül, ahogy a tulajdoni lap és jelzálogjog bejegyzése is. A THM mindezekkel számol, így könnyítve meg számunkra az akciós hitelek összehasonlítását, és a döntést, hogy melyik konstrukciót válasszuk. Vannak azonban olyan költségek is, amiket nem tartalmaz a THM.

Mi az, amit nem tartalmaz a THM?

A THM nem tartalmazza a közjegyzői és ügyvédi díjakat, a fedezetül szolgáló ingatlan biztosításának díját és az átutalások díját sem. Lehetnek még költségeink, például elő vagy végtörlesztésnél és szerződésmódosításnál is. Ezeket nem tartalmazza a THM. Ahogy a nemfizetésből adódó késedelmi kamatokat sem. Mivel vannak olyan költségek, amiket a THM nem tartalmaz, ezért igényléskor ezekkel is számolnunk kell, hiszen ezek ismeretében tudunk jó döntést hozni.

Nem tartalmaz minden költséget a THM – nem is jó?

Ahogy látható, a THM által nem tartalmazott díjak között vannak olyanok, amik nem feltétlenül fognak felmerülni. Optimális esetben ilyen a késedelmi kamat is. A többi díj pedig a mi számlánk kondíciójától, illetve a megkötött lakáshitel típusától függ. Ne gondoljunk tehát arra, hogy mivel a THM nem tartalmaz minden költséget, ezért nem tudja betölteni a szerepét, hogy összehasonlíthatóvá tegye a különböző konstrukciókat. A THM tökéletesen alkalmas az összehasonlításra, bátran használhatjuk. Profi hiteligénylők persze figyelembe vehetik a kimaradó díjakat is. Nekünk, földi halandóknak pedig marad a THM. Ami tökéletes megoldás.

A THM egy olyan mutatószám, ami segít eligazodni a díjak között. Amikor alacsonyabb a THM, kisebb lesz a havi törlesztő részlet, és a teljes visszafizetendő összeg is. Az alacsonyabb THM a kedvezőbb a számunkra.

Az akciós hitel költségeiről

Az akciós hitel felvétele pénzbe kerül. A tájékozott hitelfelvevő a döntés előtt összehasonlítja a THM-eket, ez azonban nem tartalmaz minden, az akciós hitelhez kacsolódó költséget. Ezen kívül számolnunk kell azzal is, hogy lesznek a banktól független költségeink is. Az akciós hitel felvétele előtt tudnunk kell, hogy az mennyibe fog kerülni nekünk, és azt is, hogy a pénzintézet ebből mennyit ír majd jóvá számunkra az akciós hitel folyósítása után.

Milyen költségei vannak az akciós hitel igénylésének?

Az akciós hitelnek lesznek költségei, de ennek egy részét a bank beleépíti a törlesztő részletekbe. Ilyen például a kamat. A hitelbírálati díjat és a folyósítás díját azonban egy összegben is elkérhetik tőlünk, illetve levonhatják a kiutalt összegből. Azzal is számolhatunk, hogy egy nagyobb előtörlesztést fogunk majd végrehajtani. Ebben az esetben érdemes már előre tudnunk ennek a költségét, hiszen egy előtörlesztés akár több százezer forintos költséget is jelenthet a felvett hitelösszegtől függően.

Az akciós hitel igénylésénél is van hitelbírálat

És meg kell felelnünk a hitelbírálaton. Nem szerepelhetünk ugyanis a KHR-ben negatív adósként, és megfelelő jövedelemmel, és munkahellyel is rendelkeznünk kell, és lehet, hogy ingatlannal is, amit fedezetként bevonhatunk a hitelügyletbe. Ha egy előző hitelfelvételnél már megfeleltünk a feltételeknek, és azóta nem állt be változás az élethelyzetünkben, akkor nagy valószínűséggel újra kaphatunk hitelt. Ez persze egyáltalán nem biztos, még akkor sem, ha az akciós hitelt a számlavezető bankunktól igényeljük. A pénzintézetek legtöbbször egymásétól eltérő hitelezési gyakorlatot folytatnak. Igénylés előtt fontos, hogy tájékozódjunk az aktuális feltételekről.

Az akciós hitel célja, hogy egy kedvező kamatozású, olcsó hitelt találjunk. Amikor például a régi hitelünket akarjuk lecserélni egy akciós hitelre, számolnunk kell. Lényeges, hogy összehasonlítsuk a régi és az új kölcsönünk havi törlesztőrészleteit, és kiszámoljuk, hogy mennyi pénzt takaríthatunk meg, ha az új hitelt veszünk fel. Akkor éri meg a hitelcsere, ha a nyereségünk több, mint a váltásból adódó költségeink. A hitelcsere ugyanis nem ingyenes. És nem csak az új hitelünk igénylésének költségeivel kell számolnunk, hanem azzal is, hogy a régi kölcsön felmondásakor a bankok díjat kérnek majd a végtörlesztésért. Ez többnyire egy százalék körül van, de a díjak pénzintézetenként eltérhetnek. Az új kölcsönszerződés megkötése is pénzbe kerül. Ha a csere költsége magasabb, mint az alacsonyabb kamatok miatt elért nyereségünk, akkor nem érdemes akciós hitelt igényelni.

Akciós hitellel kevesebbet fizethetünk

Az akciós hitel eredménye jó esetben kicsi havi törlesztőrészlet lesz. Az alacsony törlesztőrészlet alacsony teljes visszafizetendő összeget eredményez, ezáltal pedig az igénylő pénzt takaríthat meg. És ez az akciós hitel célja. Az akciós hitel célja, hogy ugyanazért a kölcsönösszegért kevesebbet kelljen fizetni. De hogy érhető el a kisebb havi törlesztőrészlet? Alacsonyabb lesz a havi törlesztőrészlet, ha az akciós hitel kamata és a THM is kisebb. Az alacsonyabb THM kisebb teljes visszafizetendő összeget eredményez, ez pedig csökkenti a havi törlesztőrészlet nagyságát.

Minél kisebb a teljes visszafizetendő összeg, annál kevesebbet kell fizetni a hitelért, és ez kedvező az igénylőnek.

Rövidítésekről

Számtalan szakértő cikk foglalkozik pénzügyi kérdésekkel. Segítünk eligazodni a rövidítések között.

MNBMagyar Nemzeti Bank

THM – Teljes Hiteldíj Mutató

JTM – Jövedelemarányos Törlesztési Mutató

CSOK – Családi Otthonteremtési Kedvezmény

NHP ZOP – Növekedési Hitelprogram Zöld Otthon program

KHR – Központi Hitelinformációs Rendszer

NHP – Növekedési Hitelprogram

A reprezentatív példáról

A pénzintézetek a hitelkonstrukcióikat reprezentatív példákon keresztül mutatják be. Mit jelent ez pontosan? A pénzintézetek a reprezentatív példáknál adott paraméterekkel számolják ki a kölcsön adatait. Adott a kölcsönösszeg, a futamidő, és fontos a hitel célja is. Mindig megadják a számítás dátumát, és figyelembe veszik az aktuális akciókat, kedvezményeket is. Az is fontos, hogy a folyósítás egyösszegű-e.

De ha adottak a paraméterek, akkor mire jó a reprezentatív példa? Bár a megadott adatok nem fognak egyezni az igénylő által kértekkel, mégis jó iránymutatást adhat ez a példa. A THM így ugyanis pontosan kiszámítható. A reprezentatív példa olyan, mint a kiállítási darab egy boltban. Nem azt fogjuk megvenni, mégis segíthet a kiválasztásban. És éppen ez a célja. Segíteni, irányt matatni. A THM egy fontos szám, de egy hozzá nem értő számára lehetetlen vállalkozás a kiszámítása. Ez a példa segít eligazodni a rengeteg adat, és a szám között.

Összefoglalás

Az akciós hitel kedvező lehet az igénylőnek. Ugyanúgy, mint az üzletekben, itt is lehet akciósan termékhez jutni. A bankokban hiteltermékhez. Akciósan. Vegyük igénybe az akciós hitelt, ha lehetőségünk van rá, és takarítsunk meg pénzt. És azt költsük el másra. Az akciós hitel akár hosszú távú előnyöket is hozhat. Hosszú távú pénzügyi előnyüket. Ha hitelfelvétel előtt állunk, keressünk akciós hitelt. Megéri.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Így kaphatod meg a hitelt

Akciós hitel ajánlatok 2024 - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Akciós hitel ajánlatok 2024 - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Akciós hitel ajánlatok 2024 - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Akciós hitel ajánlatok 2024 - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

A felvehető hitelösszeg bankonként változik, de fontos hozzátenni, hogy az akció sosem a felvehető hitelösszegre vonatkozik. A maximum elérhető hitelösszeg 10.000.000 forint.

Ha akciós személyi kölcsönről van szó, akkor a futamidő megegyezik azokéval, általában 1-8 év, ha viszont jelzáloghitel, akkor 30 év a maximum.

A THM a Teljes Hiteldíj Mutató rövidítése. Ebből tudható meg az, hogy egy év alatt az adott hitelnél a tőketartozáson felül mekkora összeget kell visszafizetni. A THM a kamatból, a kezelési költségből, a bankszámlavezetés díjából, jelzáloghitel esetén pedig ezen felül az értékbecslés, az ingatlan-nyilvántartási eljárás és a helyszíni szemle díjából áll. Az akciók nagy része alacsonyabb THM-et ígér. További információt itt találsz. 

Szinte bármilyen, ami egy nem akciós hitel esetében előfordulhat, vagyis folyósítási, elő- és végtörlesztési, szerződésmódosítási és számlavezetési díj lehetséges. Viszont az akciós hitelek egy részének épp az a lényege, hogy ezeket a díjakat, vagy egy részüket elengedik.

Amennyiben személyi kölcsönről van szó, ezekre amúgy sincs szükség, a jelzáloghitelek esetében viszont mindenképp, hiszen ezt törvény szabályozza, így az elengedésük sem lehetséges.

Ugyanaz, mint ami a többi hitel esetében, vagyis az első lépés a hitelkonstrukció, illetve a bank kiválasztása, ezt a dokumentumok beszerzése, majd leadása követi. Az igénylés történhet személyesen, illetve – személyi kölcsön esetében – online is, majd ezt követi a hitelbírálat és a folyósítás.

Természetesen lehetséges, hogy a bank kizár egy ügyfelet a hitelfelvételből, ám ez nem függ attól, hogy az adott hitel akciós-e, vagy sem, mivel ekkor minden hitel felvételét elutasítják. Az okok többfélék is lehetnek:

 • KHR negatív adóslistán való szereplés
 • a jövedelem nem elegendő, vagy nem igazolható
 • a minimális munkaviszony ideje még nem telt le
 • az életkor vagy túl alacsony, vagy túl magas
 • hiányzik a magyarországi, állandó, bejelentett lakcím

Ha a befizetés késedelmes, akkor késedelmi kamatot terhelnek be, amikor pedig hosszú időn át egyáltalán nem történik befizetés, akkor a felmondási időpontban a bank felmondja a hitelszerződést, és a teljes hitelösszeget egy összegben követeli.

A KHR listán való szereplés a legtöbb banknál elutasítást von maga után, ám a Cofidisnél passzív, a Providentnél pedig aktív státusz esetén is lehet kölcsönt igényelni, bár ezek nem feltétlenül akciósak.

Amennyiben hosszabb ideig nem tudod fizetni a törlesztőrészleteidet, akkor a bank felmondja a hitelszerződést, a teljes tőketartozás egy összegben válik esedékessé, és értékesítik a fedezetül szolgáló ingatlant. Ha 90 napnál tovább tartozol az aktuális minimálbér összegével, akkor az adataid a KHR negatív adóslistára kerülnek, és minden további hitelfelvétel lehetetlenné válik. Érdemes jelezni a banknak a fizetési nehézségeket, mert van lehetőség könnyítésre, de csak abban az esetben, ha nincs késedelemben a befizetés.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

7 gyakori pénzügyi hiba, amiket ne kövess el!

Ha arra törekszel, hogy pénzügyi terveidet stabil alapokra helyezd, elkerülhetetlenül találkozol olyan kihívásokkal, amelyek könnyen vezethetnek hibákhoz. A sikeres pénzügyi menedzsment kulcsa azonban nem csak a jövedelem növelése, hanem az is, hogy elkerüld az általános hibákat, amelyek akár hosszú távon is hátráltathatják pénzügyi növekedésedet. Mutatunk 7 gyakori pénzügyi hibát, amelyeket érdemes elkerülni.

Tovább olvasom
Bővült a kör: még egy bank kínál lakáshitelt 10 százalék önerővel

Már az MBH Banknál is igényelhető akár 10 százalék önerővel lakáshitel. Ezzel egy újabb bank teszi lehetővé ezt a lehetőséget. De miért fontos ez? Miért lehet ez előnyös az igénylőnek? És persze a legfontosabb: ki és milyen feltételekkel igényelhet 10 százalék önerővel lakáshitelt? Mutatjuk.

Tovább olvasom
Így vehetsz fel lakáshitelt osztatlan közös tulajdonú ingatlanra

Kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy egy osztatlan közös tulajdonú ingatlanra szeretnénk lakáshitelt felvenni. Mennyire lesz ez nehéz? Mennyi időt vesz igénybe? Milyen lépéseket kövessünk? Lehet osztatlan közös tulajdonú ingatlanra lakáshitelt felvenni? Minden kérdésre választ adunk. Szakértőnk cikke.

Tovább olvasom
Milyen célokra használják fel legtöbben a személyi kölcsönt?

Hányan találkoztak már azzal a helyzettel, amikor hirtelen szükség lenne némi anyagi segítségre? Az ilyenkor felmerülő pénzügyi kihívásokra számos megoldás létezik, az egyik legelterjedtebb pedig a személyi kölcsön igénylése. Sokan először erre a lehetőségre gondolnak, mikor váratlan kiadások vagy nagyobb beruházások előtt állnak. De miért is választják ezt a megoldást oly sokan? És milyen célokra használják fel legtöbben a személyi kölcsönt? Mutatjuk.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával