fbpx

Cetelem személyi kölcsön 2022

Egy kölcsön, ami hozzásegíti Önt célja gyors, várakozás nélküli eléréséhez, és kedvező feltételekkel valósíthatja meg álmait: utazhat, nézhet nagy képernyős TV-n meccset a barátaival vagy újíthatja fel, szépítheti tovább otthonát, gyönyörűvé téve azt. A Cetelem személyi kölcsön a szabad felhasználásának köszönhetően széles körű lehetőséget biztosít Önnek, azonnal, egyszerűen, érthetően és átláthatóan.

Ön eldönti, mit szeretne, és a Cetelem szabad felhasználású kölcsönnel azonnal megvalósíthatja.

A Magyar Cetelem Bank évek óta áll az ügyfelek rendelkezésére, és biztosítja számukra a kölcsönhöz jutás lehetőséget. A Cetelem a magyar piacon jól ismert és kedvelt pénzintézet, nem véletlenül. Szakmailag kiválóan képzett, tapasztalt kollégák végzik itt a munkájukat. Önnek csak fel kell vennie a kapcsolatot a bankkal, és segítőkész, szakértő kollégái végigvezetik Önt hitelfelvétel folyamatán. Az online és telefonos ügyfélszolgálat naprakész információkkal segíti Önt a hét minden napján.

Miért érdemes Cetelem személyi kölcsönt választani?

Nem kell aggódnia a kamatozás miatt, hiszen az a futamidő végéig fix, és még számlát sem kell nyitnia. A hitelösszeg az Ön igényinek megfelelően választhatja meg 400 000 Ft-tól 9 900 000 Ft-ig. A futamidő rendkívül rugalmas. Ha Ön két év alatt akar törleszteni, azt is megteheti, de akár nyolc évre is szétoszthatja a részleteket. Reprezentatív példa a Cetelem honlapján található.

A Cetelem személyi kölcsönt egy stabil hátterű, professzionális pénzintézet nyújtja Önnek.

A Magyar Nemzeti Bank honlapján található kalkulátorral összehasonlíthatja a Cetelem Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitelajánlat és más pénzügyi szolgáltatók által kínált hasonló termékeket.

Ki igényelhet a Cetelemnél személyi kölcsönt?

A Cetelem Személyi Kölcsön igénylésének feltételei egyszerűek. Ha ön Magyarországon élő, felnőtt magyar állampolgár (húsz év felett), és már három hónapja dolgozik (és már lejárt a próbaideje), valamint nem volt olyan hitele, amit nem törlesztett (nem szerepel mulasztással a KHR rendszerben) és máris érdeklődhet.

Mire használható fel a Cetelem szabad felhasználású személyi kölcsön?

Bármire.

Legyen az családi esemény, gyógykezelés, utazás vagy műszaki cikk. A rendkívül széles felhasználású Cetelem kölcsön jól jöhet bármilyen élethelyzetben, bármilyen cél magvalósításához. Önnek csak visszahívást kell kérnie, és a pozitív hitelbírálat után máris rendelkezhet az igényelt összeggel.

Kondíciók

Cetelem Személyi kölcsön referencia THM: 9,84%

Cetelem Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel referencia THM 8,90%

3 000 000 Ft hitelösszeg és 60 hónap futamidő esetén

Cetelem szabad felhasználású személyi kölcsön 24–96 hónap között választható futamidővel, 400 000–9 900 000 Ft-ig terjedő hitelösszegben igényelhető. A teljes hiteldíj mutató (THM) Standard ügyfélminősítésnél 9,84%-24,32%-ig; Medium ügyfélminősítésnél 9,84%-21,89%-ig terjedhet.

A Cetelem Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel 24–84 hónap között választható futamidővel, 500 000–9 900 000 Ft-ig terjedő hitelösszegben igényelhető. A teljes hiteldíj mutató (THM) A1 ügyfélminősítésnél 6,90%-14,96%-ig; A2 ügyfélminősítésnél 6,90%-16,11%-ig terjedhet.

Mit kell tennie, hogy Cetelem kölcsönhöz jusson?

Ahhoz hogy hozzájusson a Magyar Cetelem Zrt bank kölcsönéhez, Önnek el kell döntenie, hogy mire szeretné költeni a cetelem szabad felhasználású kölcsönt, és önnek, és közvetlen környezetének meg kell határoznia a futamidőt. Ez után a bank munkatársainak segítségével rövid időn belül lezajlik az elbírálás, és pozitív döntés estén a bank az összeget az Ön számlájára utalja 3 napon belül.

A havi törlesztő részlet

A havi törlesztő részlet meghatározásánál figyelembe kell vennie, hogy a túlzott eladósodás komoly pénzügyi nehézséget okozhat Önnek és környezetének. Az előzetes körültekintő tájékozódás csökkentheti a Cetelem személyi kölcsön felvételének kockázatát.

Ön akár 9 900 000 Ft is hozzájuthat.

A Cetelem személyi kölcsön kalkulátor segítségével választhatja ki az Önnek legmegfelelőbb futamidőt és havi törlesztő részletet.

Személyi kölcsön kalkulátor. Válasszon hitelcélt!

Az Ön által kívánt hitelösszeg és futamidő megadásával a személyi kölcsön kalkulátor megmutatja önnek a havi törlesztőrészlet nagyságát, a fizetendő teljes összeget és teljes hiteldíj mutató (thm) összegét is.

Ami még fontos lehet: A Magyar Cetelem Zrt. (Bank) korlátlan, díjmentes előtörlesztési lehetőséget biztosít az ügyfelei részére. További részletek és feltételek megtalálhatóak a vonatkozó hirdetményekben, illetve ÁSZF-ben. A Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának és a hitelbírálat jogát fenntartja, az ajánlattételi kötöttséget kizárja.

Amire figyeljen!

A hitelfelvétel előtt fontos tájékozódnia, hogy milyen módon okozhat Önnek és közvetlen környezetében élőknek problémát a túlzott eladósodás. A megfelelő tájékozódás csökkentheti a túlzott eladósodás veszélyét. Vegye figyelembe a teljes hiteldíj mutatót, az egyszeri folyósítási díj mértékét, hogy nyugodtan élvezhesse a szabad felhasználású kölcsönét. Fontos tudnia a tejes fizetendő összeget.

Hitelfelvétel előtt tájékozódjon! Gondolja át a kockázatokat!

Az előzetes, körültekintő tájékozódás csökkentheti a túlzott eladósodás veszélyét! A túlzott eladósodás komoly pénzügyi nehézséget okozhat Önnek és közvetlen környezetének! A hitelfelvétel előtt tájékozódjon a feltételekről és gondolja át a kockázatokat!

A hitelbírálathoz szükséges dokumentumok

A bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának joga a Magyar a Cetelem Banké. Önt a beadandó dokumentumokról a hitelbírálat során értesíti.

A bekért dokumentumok leggyakrabban a személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya, bankszámla kivonat (két hónapnál nem régebbi, a hitelkérelemben megjelölt tartózkodási hely címére szóló eredeti fizetési számla (bankszámla) kivonat, vagy vezetékes, illetve mobil telefonszámla szerződés) és munkáltatói igazolás (igazolható, legalább 3 hónapja folyamatos jövedelem és munkaviszony, melyben nem áll próbaidő vagy felmondás alatt)(30 napnál nem régebbi, ugyanazon munkáltatónál eltöltött min. 3 hónapja fennálló, határozatlan idejű vagy legalább a futamidővel megegyező határozott idejű munkaviszonyról szóló munkáltatói igazolás (az MNB által standardizált munkáltatói igazolás, vagy a Magyar Cetelem Zrt. formanyomtatványa, vagy a Magyar Cetelem Zrt. formanyomtatványán szereplő adatokat tartalmazó egyéb munkáltatói igazolás),)

Kérjen visszahívást!

A Magyar Cetelem Bank biztosítja Önnek hogy online jelezze, ha visszahívást kér, és képzett, tájékozott kollégái teljes körű felvilágosítást adnak személyi kölcsönről, amihez 400 000 Ft-tól akár 9 900 000 Ft-ig igényelhet.

Kapcsolattartás a kölcsön futamideje alatt

A Cetelem bank sms-ben és levélben a teljes futamidő alatt segít Önnek, hogy naprakész információi legyenek szabad felhasználású hitele aktuális egyenlegéről, állapotáról.

Ha Önnek kérdése merül fel, az online vagy a telefonos ügyfél-szolgálathoz fordulhat.

A hiteligénylés folyamata

Önt az online kérés után a Cetelem Bank visszahívja, teljes körűen tájékoztatja, és meghatározza a szerződéskötéshez szükséges dokumentumokat. Azonnali előzetes bírálatot és ajánlatot ad Önnek. A hitel elbírálása a szükséges dokumentumok beérkezése után történik. Az Ön által kért összeg, ami 400 000 Ft és 9 900 000 ft között lehet, a pozitív elbírálást követően három napon belül érkezik meg az Ön által megadott bankszámlára, amit Ön ezután szabadon, bármilyen céljára felhasználhat. A bank sms-ben és levélben tájékoztatja önt a havi törlesztőrészlet nagyságáról és befizetés gyakoriságáról valamint határidejéről. A Cetelem Bank a hitelbírálat jogát fenntartja.

A hitelösszeget ön határozza meg. Ez lehet 400 000, 500 000, 600 000 vagy 9 900 000 Ft. Reprezentatív példa a Cetelem honlapján található. Itt találja a szerződéskötéshez szükséges dokumentumokat is.

Hitelfedezeti biztosítás

A Cetelem a végleges bírálat estén a hitelösszeg felhasználható, a kölcsönre pedig, a saját biztonsága érdekében, hitelfedezeti biztosítást köthet.

Ez a biztosítás végleg vagy egy időre átvállalja a havi törlesztőrészleteit, amennyiben Ön hosszabb időre, betegség vagy egyéb ok miatt álláskeresővé válik.

A hitelfedezeti biztosítás pontos részleteiről az ÁSZF ad tájékoztatást Önnek.

Netbank

Pár perc alatt regisztrálhat a Cetelem NetBankba, mely bárhonnan kényelmes és gyors hozzáférést biztosít pénzügyeihez. Ez a XXI. századi megoldás, egyszerűsíti a mindennapi bankolást, azonnal, éjjel-nappal a rendelkezésére áll.

A Magyar Cetelem Zrt

A Magyar Cetelem Bank régi, patinás szereplője a magyar pénzügyi piacnak, amit sok ezer elégedett, szabad felhasználású kölcsönt felvevő ügyfél is bizonyít.

A Magyar Cetelem Bank Zrt. 1996 óta van jelen Magyarországon. Alapítója, és egyben 100%-os tulajdonosa a francia Cetelem S.A., amely közel 50 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a fogyasztási hitelezés területén. 1999-óta a BNP Paribas csoport tagja, amely az euró-zóna második legnagyobb pénzügyi csoportja, valamint a világ első 8 legnagyobb pénzügyi csoportjának egyike.

A Magyar Cetelem tevékenysége a lakossági fogyasztási hitelezési tevékenységre specializálódott, a tartós fogyasztási cikkek szinte teljes skálájára nyújtva áruvásárlási kölcsönt. A hazai piaci sajátosságokhoz képest új, ügyfélcentrikus szemléletű és a modern technikai eszközöket alkalmazó, ugyanakkor konzervatív kockázatkezelést megvalósító rugalmas, egyúttal felelős hitelezési politikája által az áruhitelezés területén piacvezető szerepet tölt be.

A Cetelem nagy hangsúlyt fektet a minőségi és biztonsági követelményekre, különös tekintettel a felelős hitelezés alapelveire. A fenntartható fejlődés elkötelezett híveként fokozatosan beépíti a környezetvédelmi szemléletmódot vállalati kultúrájába és üzleti tevékenységébe.

A Magyar Cetelem Bank fontosnak tartja, hogy a társadalom hosszú távú érdekeit szem előtt tartva, aktívan részt vegyen környezetünk védelmében.

2010. április 1-től indítottuk el a Cetelem a Zöldebb Környezetért Programot, amelynek keretein belül már számos lépést tettünk környezetbarát működésünkért:

A Cetelem ma már 27 országban van jelen, nemzetközi terjeszkedése pedig töretlen.

Így kaphatod meg a hitelt

Cetelem személyi kölcsön 2022 - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Cetelem személyi kölcsön 2022 - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Cetelem személyi kölcsön 2022 - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Cetelem személyi kölcsön 2022 - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

Forint alapú személyi kölcsönt igényelhet.

A törlesztőrészletek változatlanságát a törlesztés első hat hónapjára biztosítjuk, így tudni fogja, hogy mekkora törlesztőrészlet megfizetésére köteles. Az első hat hónapot követően a törlesztőrészlet mértéke újra megállapításra, és további hat hónapos időszakra ismételten rögzítésre kerül. Az egymást követő hat hónapos időszakok törlesztőrészletei között az eltérés maximum 5% lehet, azaz törlesztőrészlete maximum 5%-kal növekedhet.

Előfordulhat, hogy olyan váratlan esemény – baleset, munkahely elvesztése – éri, ami miatt nem tudja tovább törleszteni hitele hátralévő részleteit. Amennyiben Ön rendelkezik hitelfedezeti biztosítással, lehetőségeiről tájékozódjék a biztosítási tájékoztatóból, és vegye fel a kapcsolatot a biztosítóval. Amennyiben nem rendelkezik hitelfedezeti biztosítással, hívja a Bankot és munkatársai segítenek megoldást találni.

Személyi kölcsön igénylése esetén a hitelfedezeti biztosítás nem kötelező. A hitelfedezeti biztosítás egy plusz szolgáltatás, mely bizonyos esetekben mentesítheti Önt a törlesztőrészlete megfizetése alól. Részletes információkat biztosítási tájékoztatónkban talál.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Milyen feltételekkel vehetünk fel lakáshitelt 2022-ben?

Milyen feltételekkel vehetünk fel lakáshitelt 2022-ben?

2022.05.24.

Lakáshitelt 2022-ben felvenni sokkal nagyobb kihívás lesz, mint a korábbi években, és nem csak a kamatok emelkedése miatt.

Tovább olvasom
Otthonteremtési támogatás egy gyerekkel: mi érhető el?

Otthonteremtési támogatás egy gyerekkel: mi érhető el?

2022.05.20.

Otthonteremtési támogatásokat egy gyerekkel is igényelhetsz, csak az a kérdés, hogy mit és mennyit. Az alábbiakban ezekről olvashatsz.

Tovább olvasom
Milyen számlacsomagok közül választhatunk az OTP Banknál?

Milyen számlacsomagok közül választhatunk az OTP Banknál?

2022.05.17.

Milyen számlacsomagokat találhatsz az OTP Banknál? Az alábbiakból megtudhatod!

Tovább olvasom
Milyen esetekben nem fizet az életbiztosítás?

Milyen esetekben nem fizet az életbiztosítás?

2022.05.13.

Nem fizet az életbiztosítás bizonyos helyzetekben, hiába fizetted azt éveken át – érdemes tudnod róla, hogy mire kell figyelned!

Tovább olvasom