Cetelem személyi kölcsön

Egy kölcsön, ami hozzásegíti Önt célja gyors, várakozás nélküli eléréséhez, és kedvező feltételekkel valósíthatja meg álmait: utazhat, nézhet nagy képernyős TV-n meccset a barátaival vagy újíthatja fel, szépítheti tovább otthonát, gyönyörűvé téve azt. A Cetelem személyi kölcsön a szabad felhasználásának köszönhetően széles körű lehetőséget biztosít Önnek, azonnal, egyszerűen, érthetően és átláthatóan.

Ön eldönti, mit szeretne, és a Cetelem szabad felhasználású kölcsönnel azonnal megvalósíthatja.

A Magyar Cetelem Bank évek óta áll az ügyfelek rendelkezésére, és biztosítja számukra a kölcsönhöz jutás lehetőséget. A Cetelem a magyar piacon jól ismert és kedvelt pénzintézet, nem véletlenül. Szakmailag kiválóan képzett, tapasztalt kollégák végzik itt a munkájukat. Önnek csak fel kell vennie a kapcsolatot a bankkal, és segítőkész, szakértő kollégái végigvezetik Önt hitelfelvétel folyamatán. Az online és telefonos ügyfélszolgálat naprakész információkkal segíti Önt a hét minden napján.

Miért érdemes Cetelem személyi kölcsönt választani?

Nem kell aggódnia a kamatozás miatt, hiszen az a futamidő végéig fix, és még számlát sem kell nyitnia. A hitelösszeg az Ön igényinek megfelelően választhatja meg 400 000 Ft-tól 9 900 000 Ft-ig. A futamidő rendkívül rugalmas. Ha Ön két év alatt akar törleszteni, azt is megteheti, de akár hat évre is szétoszthatja a részleteket. Reprezentatív példa a Cetelem honlapján található.

A Cetelem személyi kölcsönt egy stabil hátterű, professzionális pénzintézet nyújtja Önnek.

A Magyar Nemzeti Bank honlapján található kalkulátorral összehasonlíthatja a Cetelem Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitelajánlat és más pénzügyi szolgáltatók által kínált hasonló termékeket.

Ki igényelhet a Cetelemnél személyi kölcsönt?

A Cetelem Személyi Kölcsön igénylésének feltételei egyszerűek. Ha ön Magyarországon élő, felnőtt magyar állampolgár( húsz év felett), és már három hónapja dolgozik( és már lejárt a próbaideje), valamint nem volt olyan hitele, amit nem törlesztett (nem szerepel mulasztással a KHR rendszerben) és máris érdeklődhet.

Mire használható fel a Cetelem szabad felhasználású személyi kölcsön?

Bármire.

Legyen az családi esemény, gyógykezelés, utazás vagy műszaki cikk. A rendkívül széles felhasználású Cetelem kölcsön jól jöhet bármilyen élethelyzetben, bármilyen cél magvalósításához. Önnek csak visszahívást kell kérnie, és a pozitív hitelbírálat után máris rendelkezhet az igényelt összeggel.

Kondíciók

Cetelem Személyi kölcsön referencia referencia THM: 9,47%

Cetelem Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel referencia THM 9,25%

3 000 000 Ft hitelösszeg és 60 hónap futamidő esetén

Cetelem szabad felhasználású személyi kölcsön 24–96 hónap között választható futamidővel, 400 000–9 900 000 Ft-ig terjedő hitelösszegben igényelhető. A teljes hiteldíj mutató (THM) A1 ügyfélminősítésnél 7,85%-15,05%-ig; A2 ügyfélminősítésnél 7,85%-18,52%-ig terjedhet.

A Cetelem Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel 24–84 hónap között választható futamidővel, 500 000–9 900 000 Ft-ig terjedő hitelösszegben igényelhető. A teljes hiteldíj mutató (THM) A1 ügyfélminősítésnél 7,44%-12,04%-ig; A2ügyfélminősítésnél 7,44%-13,16%-ig terjedhet.

Mit kell tennie, hogy Cetelem kölcsönhöz jusson?

Ahhoz hogy hozzájusson a Magyar Cetelem Zrt bank kölcsönéhez, Önnek el kell döntenie, hogy mire szeretné költeni a cetelem szabad felhasználású kölcsönt, és önnek, és közvetlen környezetének meg kell határoznia a futamidőt. Ez után a bank munkatársainak segítségével rövid időn belül lezajlik az elbírálás, és pozitív döntés estén a bank az összeget az Ön számlájára utalja 3 napon belül.

A havi törlesztő részlet

A havi törlesztő részlet meghatározásánál figyelembe kell vennie, hogy a túlzott eladósodás komoly pénzügyi nehézséget okozhat Önnek és környezetének. Az előzetes körültekintő tájékozódás csökkentheti a Cetelem személyi kölcsön felvételének kockázatát.

Ön akár 9 900 000 Ft is hozzájuthat.

A Cetelem személyi kölcsön kalkulátor segítségével választhatja ki az Önnek legmegfelelőbb futamidőt és havi törlesztő részletet.

Személyi kölcsön kalkulátor. Válasszon hitelcélt!

Az Ön által kívánt hitelösszeg és futamidő megadásával a személyi kölcsön kalkulátor megmutatja önnek a havi törlesztőrészlet nagyságát, a fizetendő teljes összeget és teljes hiteldíj mutató (thm) összegét is.

Ami még fontos lehet: A Magyar Cetelem Zrt. (Bank) korlátlan, díjmentes előtörlesztési lehetőséget biztosít az ügyfelei részére. További részletek és feltételek megtalálhatóak a vonatkozó hirdetményekben, illetve ÁSZF-ben. A Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának és a hitelbírálat jogát fenntartja, az ajánlattételi kötöttséget kizárja.

Amire figyeljen!

A hitelfelvétel előtt fontos tájékozódnia, hogy milyen módon okozhat Önnek és közvetlen környezetében élőknek problémát a túlzott eladósodás. A megfelelő tájékozódás csökkentheti a túlzott eladósodás veszélyét. Vegye figyelembe a teljes hiteldíj mutatót, az egyszeri folyósítási díj mértékét, hogy nyugodtan élvezhesse a szabad felhasználású kölcsönét. Fontos tudnia a tejes fizetendő összeget.

Hitelfelvétel előtt tájékozódjon! Gondolja át a kockázatokat!

Az előzetes, körültekintő tájékozódás csökkentheti a túlzott eladósodás veszélyét! A túlzott eladósodás komoly pénzügyi nehézséget okozhat Önnek és közvetlen környezetének! A hitelfelvétel előtt tájékozódjon a feltételekről és gondolja át a kockázatokat!

A hitelbírálathoz szükséges dokumentumok

A bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának joga a Magyar a Cetelem Banké. Önt a beadandó dokumentumokról a hitelbírálat során értesíti.

A bekért dokumentumok leggyakrabban a személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya, bankszámla kivonat(két hónapnál nem régebbi, a hitelkérelemben megjelölt tartózkodási hely címére szóló eredeti fizetési számla (bankszámla) kivonat, vagy vezetékes telefonszámla, illetve ezek hiányában gáz- vagy villanyszámla) és munkáltatói igazolás(igazolható, legalább 3 hónapja folyamatos jövedelem és munkaviszony, melyben nem áll próbaidő vagy felmondás alatt)(30 napnál nem régebbi, ugyanazon munkáltatónál eltöltött min. 3 hónapja fennálló, határozatlan idejű vagy legalább a futamidővel megegyező határozott idejű munkaviszonyról szóló munkáltatói igazolás (az MNB által standardizált munkáltatói igazolás, vagy a Magyar Cetelem Zrt. formanyomtatványa, vagy a Magyar Cetelem Zrt. formanyomtatványán szereplő adatokat tartalmazó egyéb munkáltatói igazolás),)

Kérjen visszahívást!

A Magyar Cetelem Bank biztosítja Önnek hogy online jelezze, ha visszahívást kér, és képzett, tájékozott kollégái teljes körű felvilágosítást adnak személyi kölcsönről, amihez 400 000 Ft-tól akár 9 900 000 Ft-ig igényelhet.

Kapcsolattartás a kölcsön futamideje alatt

A Cetelem bank sms-ben és levélben a teljes futamidő alatt segít Önnek, hogy naprakész információi legyenek szabad felhasználású hitele aktuális egyenlegéről, állapotáról.

Ha Önnek kérdése merül fel, az online vagy a telefonos ügyfél-szolgálathoz fordulhat.

A hiteligénylés folyamata

Önt az online kérés után a Cetelem Bank visszahívja, teljes körűen tájékoztatja, és meghatározza a szerződéskötéshez szükséges dokumentumokat. Azonnali előzetes bírálatot és ajánlatot ad Önnek. A hitel elbírálása a szükséges dokumentumok beérkezése után történik. Az Ön által kért összeg, ami 400 000 Ft és 9 900 000 ft között lehet, a pozitív elbírálást követően három napon belül érkezik meg az Ön által megadott bankszámlára, amit Ön ezután szabadon, bármilyen céljára felhasználhat. A bank sms-ben és levélben tájékoztatja önt a havi törlesztőrészlet nagyságáról és befizetés gyakoriságáról valamint határidejéről. A Cetelem Bank a hitelbírálat jogát fenntartja.

A hitelösszeget ön határozza meg. Ez lehet 400 000, 500 000, 600 000 vagy 9 900 000 Ft. Reprezentatív példa a Cetelem honlapján található. Itt találja a szerződéskötéshez szükséges dokumentumokat is.

Hitelfedezeti biztosítás

A Cetelem a végleges bírálat estén a hitelösszeg felhasználható, a kölcsönre pedig, a saját biztonsága érdekében, hitelfedezeti biztosítást köthet.

Ez a biztosítás végleg vagy egy időre átvállalja a havi törlesztőrészleteit, amennyiben Ön hosszabb időre, betegség vagy egyéb ok miatt álláskeresővé válik.

A hitelfedezeti biztosítás pontos részleteiről az ÁSZF ad tájékoztatást Önnek.

Netbank

Pár perc alatt regisztrálhat a Cetelem NetBankba, mely bárhonnan kényelmes és gyors hozzáférést biztosít pénzügyeihez. Ez a XXI. századi megoldás, egyszerűsíti a mindennapi bankolást, azonnal, éjjel-nappal a rendelkezésére áll.

A moratóriummal kapcsolatos kérdések

A kialakult vírushelyzet miatt a kormány rendeletben hiteltörlesztési moratóriumot hirdetett. A moratórium ideje alatt a havi törlesztést a bank automatikusan felfüggeszti. A moratóriuma a már elbírált és folyósított kölcsönökre vonatkozik.

Részletes tájékoztatást a Cetelem munkatársaitól kaphat.

A Magyar Cetelem Zrt

A Magyar Cetelem Bank ( 1062 Budapest Teréz körút 55) régi, patinás szereplője a magyar pénzügyi piacnak, amit sok ezer elégedett, szabad felhasználású kölcsönt felvevő ügyfél is bizonyít.

A Magyar Cetelem Bank Zrt. 1996 óta van jelen Magyarországon. Alapítója, és egyben 100%-os tulajdonosa a francia Cetelem S.A., amely közel 50 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a fogyasztási hitelezés területén. 1999-óta a BNP Paribas csoport tagja, amely az euró-zóna második legnagyobb pénzügyi csoportja, valamint a világ első 8 legnagyobb pénzügyi csoportjának egyike.

A Magyar Cetelem tevékenysége a lakossági fogyasztási hitelezési tevékenységre specializálódott, a tartós fogyasztási cikkek szinte teljes skálájára nyújtva áruvásárlási kölcsönt. A hazai piaci sajátosságokhoz képest új, ügyfélcentrikus szemléletű és a modern technikai eszközöket alkalmazó, ugyanakkor konzervatív kockázatkezelést megvalósító rugalmas, egyúttal felelős hitelezési politikája által az áruhitelezés területén piacvezető szerepet tölt be.

A Cetelem nagy hangsúlyt fektet a minőségi és biztonsági követelményekre, különös tekintettel a felelős hitelezés alapelveire. A fenntartható fejlődés elkötelezett híveként fokozatosan beépíti a környezetvédelmi szemléletmódot vállalati kultúrájába és üzleti tevékenységébe.

A Magyar Cetelem Bank fontosnak tartja, hogy a társadalom hosszú távú érdekeit szem előtt tartva, aktívan részt vegyen környezetünk védelmében.

2010. április 1-től indítottuk el a Cetelem a Zöldebb Környezetért Programot, amelynek keretein belül már számos lépést tettünk környezetbarát működésünkért:

A Cetelem ma már 27 országban van jelen, nemzetközi terjeszkedése pedig töretlen.

Így kaphatod meg a hitelt

Cetelem személyi kölcsön - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Cetelem személyi kölcsön - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Cetelem személyi kölcsön - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Cetelem személyi kölcsön - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

Forint alapú személyi kölcsönt igényelhet.

A törlesztőrészletek változatlanságát a törlesztés első hat hónapjára biztosítjuk, így tudni fogja, hogy mekkora törlesztőrészlet megfizetésére köteles. Az első hat hónapot követően a törlesztőrészlet mértéke újra megállapításra, és további hat hónapos időszakra ismételten rögzítésre kerül. Az egymást követő hat hónapos időszakok törlesztőrészletei között az eltérés maximum 5% lehet, azaz törlesztőrészlete maximum 5%-kal növekedhet.

Előfordulhat, hogy olyan váratlan esemény – baleset, munkahely elvesztése – éri, ami miatt nem tudja tovább törleszteni hitele hátralévő részleteit. Amennyiben Ön rendelkezik hitelfedezeti biztosítással, lehetőségeiről tájékozódjék a biztosítási tájékoztatóból, és vegye fel a kapcsolatot a biztosítóval. Amennyiben nem rendelkezik hitelfedezeti biztosítással, hívja a Bankot és munkatársai segítenek megoldást találni.

Személyi kölcsön igénylése esetén a hitelfedezeti biztosítás nem kötelező. A hitelfedezeti biztosítás egy plusz szolgáltatás, mely bizonyos esetekben mentesítheti Önt a törlesztőrészlete megfizetése alól. Részletes információkat biztosítási tájékoztatónkban talál.

Legutóbbi blogbejegyzések

Milyen hatásai lehetnek a dollár erősödésének?

Milyen hatásai lehetnek a dollár erősödésének?

2021.07.22.

Erősödött a dollár júniusban, és bár hullámzó a teljesítménye, bizakodásra ad okot a jelenlegi állapota is – mutatjuk a részleteket!

Tovább olvasom
Hogyan biztosítsunk magunknak jövedelmet munkanélküliség esetén?

Hogyan biztosítsunk magunknak jövedelmet munkanélküliség esetén?

2021.07.21.

Jövedelmet munkanélküliség esetén biztosítani magunknak nem egyszerű, de nem is lehetetlen – az alábbiakból megtudhatod, mi a teendő ebben a helyzetben!

Tovább olvasom
Mivel nyújt többet egy prémium lakossági bankszámla?

Mivel nyújt többet egy prémium lakossági bankszámla?

2021.07.20.

A prémium lakossági bankszámlák segítségével különféle előnyökhöz juthatsz – mutatjuk, mit kell tudnod róluk!

Tovább olvasom
Miért előnyös a Sberbank Lendület Hitelkártya?

Miért előnyös a Sberbank Lendület Hitelkártya?

2021.07.19.

A Sberbank Lendület Hitelkártya egy viszonylag új termék, mely érdemes lehet a figyelmedre, ha hitelkártyát szeretnél igényelni – mutatjuk a részleteit!

Tovább olvasom