[vc_row][vc_column][vc_column_text]

A személyi kölcsön olyan hiteltípus, ami nem igényel fedezetet, a hitelfelvétel folyamata egyszerű és gyors, emellett a legnépszerűbb a banki termékek hosszú sorában, köszönhetően az előnyeinek. Ha még nem találkoztál vele, akkor röviden összefoglaljuk Neked, hogy mit érdemes tudnod róla.

Személyi kölcsön minden kereskedelmi bank portfóliójában megtalálható, tehát a választék széles. Közös jellemzőjük, hogy biztosítékként csupán a jövedelmedet kell igazolnod, és viszonylag gyorsan eljuthatsz a folyósításig. Számos altípusa van, amiket különféle szempontok szerint lehet szétválasztani, de a felhasználás típusa, illetve az igénylés körülményei a leginkább mérvadóak.

A személyi kölcsön többnyire szabad felhasználású, ám létezik valamilyen hitelcéllal felvehető változata is; ilyen például az autóhitel, vagy az adósságrendezésre, illetve hitelkiváltásra költhető, speciális személyi kölcsön. Ám a többség tényleg bármire fordítható, vagyis finanszírozhatod belőle a nyaralásodat, a tanulmányaidat, vagy bármit, amire épp szükséged van.

A személyi kölcsönt kétféleképpen igényelheted: személyesen egy bankfiókban, vagy online. Az utóbbi esetében gyorskölcsönről beszélhetünk, hiszen általánosnak mondható, hogy az interneten leadott személyi kölcsön-igénylések 24 órán belül folyósításra kerülnek, de nem ritka az egy órás átfutási idő sem! Egyéb információkat is találsz a kölcsönökről a blogunkban, tekintsd meg itt. 

Ha már szóba került a gyorskölcsön: létezik olyan változata is, ami csak a kisebb pénzügyi zavarok megoldására szolgál, vagyis igen kis összegű, többnyire párszázezer forint, és a futamideje is rövid, hónapokban mérhető; cserébe garantált az igen gyors folyósítás. Egyelőre csak kevés pénzintézet kínálja, ám egyre terjed, mert az előnyei számosak, hátránya viszont alig akad.

Ha Te is személyi kölcsönt szeretnél felvenni, akkor a legjobb helyen jársz! Oldalunkon könnyedén összehasonlíthatod a bankok legjobb ajánlatait, így egyszerűen kiválaszthatod azt, amelyik a leginkább megfelel neked, sőt, el is indíthatod az igénylésedet! Ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken!

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

Tanácstalan vagy? Nincs időd foglalkozni a hitelügyintézéssel? Mi szívesen segítünk szaktanácsadással és hitelednek teljes körű ügyintézésével egyaránt.

Ismerkedj meg velünk!