Kis összegű hitel


Kis összegű hitel igénylése

Kis összegű hitelt gyorsított elbírálással és ügyintézéssel igényelhetünk 1M Ft alatti összegig. Mivel a bank ezekre a hiteltípusokra nem kér ingatlanfedezetet, csak a jövedelem alapján dönti el, hogy a fizetőképesség garantált-e. Emiatt szigorúbb az elbírálás, mint pl. ingatlanfedezetre igényelt hitel esetén. Bizonyos esetekben, pl. amikor a jövedelem önmagában nem jelent elegendő fedezetet, bank bekérhet további dokumentumokat is a fizetőképesség megállapításához. A bankok többféle módon is kínálják ezt a szolgáltatást. Igényelhetjük:
  • Online ügyintézéssel: ez talán a leggyorsabb mód arra, hogy mielőbb készpénzhez jussunk, amennyiben a bank elbírálása pozitív. Akár pár óra alatt lezajlik az ügyintézés.
  • Otthoni szolgáltatásként: kényelmi okokból is választható, de mozgásában korlátozott személy esetén kifejezetten előnyös szolgáltatás. Ebben a formában is viszonylag hamar, pár nap alatt kezünkben lehet az igényelt készpénz.
  • Gyorskölcsönként: amennyiben jövedelmünk elég magas, és nincs szükség további dokumentumokra, a gyorshitel a legjobb választás.
Az összes bank gyorskölcsön ajánlatai egy helyen! Hasonlítsa össze ITT

Kis összegű hitel igényléséhez milyen dokumentumokat kell benyújtani?

A benyújtandó papírok: jövedelemigazolás, személyes okmányok. Amennyiben a bank a várható törlesztő részlet mértékéhez képest nem tartja elegendőnek a jövedelmünket, további dokumentumokat is kérni fog fizetőképességünk vizsgálatához. Fizetésünk, jövedelmünk csak egy meghatározott százalékig terhelhető, ez általános előírás.

Összes bank Kis összegű hitel ajánlatai egy helyen az expresszkolcson.hu-n!