K&H Bank ATM

Székhely: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

Nyitvatartás

Hétfő:
Non-stop nyitvatartás
Kedd:
Non-stop nyitvatartás
Szerda:
Non-stop nyitvatartás
Csütörtök:
Non-stop nyitvatartás
Péntek:
Non-stop nyitvatartás
Szombat:
Non-stop nyitvatartás
Vasárnap:
Non-stop nyitvatartás

Elérhetőségek

Celli Út 92, Pápa, Veszprém, 8500

Gyakran Ismételt kérdések

Legutóbbi blogbejegyzések

Online gépjármű biztosítás gyorsan és egyszerűen?

A gépjármű-biztosítás napjainkban elengedhetetlen része az autótulajdonosok életének, hiszen nemcsak anyagi védelmet nyújt a váratlan károk esetén, de sok esetben jogszabályi követelmény is. Az online biztosítási rendszerek térnyerésével egyre egyszerűbbé válik a megfelelő biztosítás kiválasztása, de ez a döntés még így is kihívásokkal járhat. Utánajártunk, hogyan választhatsz gyorsan és egyszerűen megfelelő gépjármű-biztosítást az online térben.

Tovább olvasom
Középkorúak milyen nyugdíjjal számolhatnak?

A nyugdíjra való felkészülés minden generáció számára kulcsfontosságú, de a középkorúak esetében különösen időszerűvé válik. Ahogy az emberek elérik a 40-es, 50-es éveiket, egyre többet gondolnak arra, hogy milyen anyagi helyzetben lesznek majd, amikor elérkezik az idő, hogy vissza vonuljanak a munkából. Azonban a kérdés túlmutat a pénzügyi felkészülésen: felelősség és boldogság szempontjából is fontos, hogyan tekintünk nyugdíjas éveinkre. Szakértőnk ír a témáról röviden.

Tovább olvasom
Megnövekedett a személyi kölcsön igénylések száma

Az elmúlt hónapokban a Magyar Nemzeti Bank (MNB) friss kimutatása szerint jelentősen megnőtt a személyi kölcsön igénylések száma. A jelenség több tényezőre vezethető vissza, amelyek együttesen befolyásolják a magyar háztartások pénzügyi döntéseit. De vajon mi állhat a háttérben, és mit tehetünk, ha mi is a kölcsön felvételén gondolkodunk? Utánajártunk a jelenségnek. Szakértőnk cikke.

Tovább olvasom
Miért emelkednek a lakáshiteleknek a kamatai?

Az utóbbi években a lakáshitelek kamatai jelentősen megemelkedtek, és ez sokakat érint, akik új lakást szeretnének vásárolni vagy meglévő hitelüket kiváltani. De mi áll a kamatok emelkedésének hátterében? Utánajártunk és megvizsgáltuk a főbb tényezőket, amelyek hatással vannak a lakáshitelek kamatainak alakulására. Mutatjuk a lényeget.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával