Raiffeisen Bank BUDAPEST – Fiók és ATM

Székhely: 1133 Budapest, Váci út 116-118.

Nyitvatartás

Hétfő:
08:00 – 17:00
Kedd:
08:00 – 16:00
Szerda:
08:00 – 16:00
Csütörtök:
08:00 – 16:00
Péntek:
08:00 – 15:00
Szombat:
Zárva
Vasárnap:
Zárva

Elérhetőségek

Szentmihályi út 137, Budapest, Budapest, 1152

Gyakran Ismételt kérdések

Legutóbbi blogbejegyzések

Így vehetsz fel lakáshitelt osztatlan közös tulajdonú ingatlanra

Kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy egy osztatlan közös tulajdonú ingatlanra szeretnénk lakáshitelt felvenni. Mennyire lesz ez nehéz? Mennyi időt vesz igénybe? Milyen lépéseket kövessünk? Lehet osztatlan közös tulajdonú ingatlanra lakáshitelt felvenni? Minden kérdésre választ adunk. Szakértőnk cikke.

Tovább olvasom
Milyen célokra használják fel legtöbben a személyi kölcsönt?

Hányan találkoztak már azzal a helyzettel, amikor hirtelen szükség lenne némi anyagi segítségre? Az ilyenkor felmerülő pénzügyi kihívásokra számos megoldás létezik, az egyik legelterjedtebb pedig a személyi kölcsön igénylése. Sokan először erre a lehetőségre gondolnak, mikor váratlan kiadások vagy nagyobb beruházások előtt állnak. De miért is választják ezt a megoldást oly sokan? És milyen célokra használják fel legtöbben a személyi kölcsönt? Mutatjuk.

Tovább olvasom
Adómentes befektetési formát keresel? Mutatjuk a lehetőségeket!

Egy befektetésnél az adómentesség növelheti a hozamot. És ez a cél. A hozam maximalizálása. De milyen adómentes befektetési formák vannak? És miért jó ez a befektetőknek? Utánajártunk, és mutatjuk a lehetőségeket.

Tovább olvasom
Mennyit spórolhatunk meg a kölcsönünk előtörlesztésével?

Merthogy spórolhatunk. Akár milliós összeget is. De mi az előtörlesztés? Mikor érdemes előtörleszteni? És persze a lényeg: mennyit spórolhatunk meg a kölcsönünk előtörlesztésével? Utánajártunk, és mutatjuk az eredményt. És nem lesz meglepetés: nagyon sokat is megspórolhatunk.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával