K&H – Soroksár

Székhely: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

Nyitvatartás

Hétfő:
08:00 – 17:00
Kedd:
08:00 – 16:00
Szerda:
08:00 – 16:00
Csütörtök:
08:00 – 16:00
Péntek:
08:00 – 15:00
Szombat:
Zárva
Vasárnap:
Zárva

Elérhetőségek

Hősök Tere 14, Budapest, Budapest, 1239

Gyakran Ismételt kérdések

Legutóbbi blogbejegyzések

Mi a gépjármű assistance biztosítás? Tudj meg mindent egy helyen!

Gépjármű assistance biztosítás nem más, mint az úton maradás biztonsági hálója. Szakértőink bemutatják ezt a talán kevésbé ismert biztosítási formát, lerántjuk a leplet egy tévhitről, és ami a legfontosabb: bemutatjuk, hogy miért lehet nagyon jó, ha van gépjármű assistance biztosításod.

Tovább olvasom
Augusztustól emelkedik a tranzakciós illeték: mi vár a számlatulajdonosokra?

Augusztustól jelentős változások lépnek életbe a magyar pénzügyi rendszerben, amely számos számlatulajdonost érinthet. Az új intézkedés részeként a tranzakciós illeték emelésére kerül sor, ami a mindennapi banki műveleteket drágítja meg. Utánajártunk, és részletesen bemutatjuk, hogy mit jelent ez a változás, hogyan befolyásolja a számlatulajdonosokat, és milyen érdekességek húzódnak meg a tranzakciós illeték története és működése mögött.

Tovább olvasom
Mekkora törlesztőt fizetünk az Otthonfelújítási támogatás után? Megmutatjuk!

Az Otthonfelújítási támogatással korszerűbb, alacsonyabb fenntartási költségű lehet az ingatlanunk. De mennyibe kerül ez nekünk havonta? Megtérül ez a beruházás? Érdemes ennyit havonta kifizetni? Megmutatjuk!

Tovább olvasom
Nyaralj gondtalanul: Hasznos pénzügyi tippek a biztonságért

A nyaralás az év egyik legjobban várt pillanata, amikor végre kikapcsolódhatunk a mindennapi rutinból, és feltöltődhetünk új élményekkel. Azonban ahhoz, hogy a pihenés valóban gondtalan legyen, érdemes néhány pénzügyi szempontot figyelembe venni. Összegyűjtöttünk néhány hasznos tippet, amelyek segítenek megőrizni pénzügyeid biztonságát, és elkerülni a váratlan kiadásokat.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával