MBH Bank

Székhely: 1134 Budapest, Kassák Lajos utca 18.

Nyitvatartás

Hétfő:
07:30 – 12:00
Kedd:
Zárva
Szerda:
07:30 – 15:30
Csütörtök:
Zárva
Péntek:
07:30 – 13:30
Szombat:
Zárva
Vasárnap:
Zárva

Elérhetőségek

Szabadság Tér 10, Izsák, Bács-Kiskun, 6070

Gyakran Ismételt kérdések

Legutóbbi blogbejegyzések

Mennyibe kerül egy bankszámla valójában? Ismerd meg a költségeit!

A bankszámla fenntartása ma már alapvető pénzügyi szükséglet a modern világban. Sokan még sincsenek tisztában azzal, hogy valójában mennyibe is kerül. A bankszámla költségei számos tényezőtől függnek, beleértve a bankot, a számla fajtáját és a kapcsolódó szolgáltatásokat. Szakértőink részletesen bemutatják a bankszámlákhoz kapcsolódó leggyakoribb díjakat és költségeket, hogy jobban megértsd, mire számíthatsz.

Tovább olvasom
Személyi kölcsön alacsony THM-mel: Ismerd meg a Provident új ajánlatát!

Ha már személyi kölcsön, legyen alacsony a THM. Miért? Mert az alacsony THM alacsony törlesztőt eredményezhet. És ezt tudja a Provident is, ezért megalkotta a Tervező kölcsönét. És erről jobb, ha tudsz. Ismerd meg a Provident új ajánlatát!

Tovább olvasom
Mire figyeljünk a diákszámla kiválasztása során?

A diákszámla egy speciális bankszámla, amit tanulók vehetnek igénybe. Számos kedvezmény és testreszabott szolgáltatások várják a diákokat. De hogy lehet megtalálni a diákszámlák között a legjobbat? Mutatjuk, hogy mire figyeljünk a diákszámla kiválasztása során.

Tovább olvasom
Ezekre a munkálatokra használhatod fel az otthonfelújítási támogatást

Mi az az otthonfelújítási támogatás? Milyen új formában érhető el? Kik vehetik igénybe? Milyen munkálatokra használható fel az otthonfelújítási támogatás? Minden a részletekről egy helyen.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával