MBH Bank

Székhely: 1134 Budapest, Kassák Lajos utca 18.

Nyitvatartás

Hétfő:
08:00 – 17:00
Kedd:
08:00 – 16:00
Szerda:
08:00 – 16:00
Csütörtök:
08:00 – 16:00
Péntek:
08:00 – 15:00
Szombat:
Zárva
Vasárnap:
Zárva

Elérhetőségek

Fő Utca 86, Tét, Győr-Moson-Sopron, 9100

Gyakran Ismételt kérdések

Legutóbbi blogbejegyzések

Befektetési alapok és külföldi értékpapírok a magyarok új kedvencei

Az elmúlt években jelentős változások zajlottak le a magyar befektetési piacon. Az egykor népszerű megtakarítási formák, mint a bankbetétek vagy az állampapírok, elveszítették vonzerejüket, részben a folyamatosan csökkenő kamatok, és a változó gazdasági környezet miatt. Az emberek egyre inkább keresik azokat a lehetőségeket, amelyek magasabb hozamot biztosíthatnak, ugyanakkor diverzifikáltabb portfóliót is kínálnak. Emiatt egyre többen fordulnak a befektetési alapok és a külföldi értékpapírok felé. Mutatjuk, hogy miért.

Tovább olvasom
5 érv, amiért érdemes diákszámlát nyitni

Az élet zenei ritmusához hasonlóan a pénzügyi tervezés is fontos része az önálló életre való felkészülésnek. Diákszámla nyitása nemcsak praktikus lépés, hanem egy izgalmas utazás kezdete is. Mutatjuk, miért érdemes belevágni ebbe, és hogyan kapcsolódnak a népszerű zenei előadókhoz

Tovább olvasom
Jön a qvik: elsők között lesz elérhető az OTP-nél az új fizetési mód

Az online fizetési technológiák szinte megállíthatatlan fejlődésével újabb innovatív megoldások jelennek meg a piacon, amelyek célja a vásárlói élmény javítása, és a tranzakciók gyorsítása. Az OTP Bank, Magyarország egyik vezető pénzintézete, hamarosan elérhetővé teszi az új Qvik nevű fizetési módot, amely jelentős előrelépést jelenthet a hazai pénzügyi szektorban. Szakértőnk cikke.

Tovább olvasom
A legjobb befektetések: mibe volt érdemes befektetni az utóbbi időben?

A befektetők mindig igyekeznek a legjobb hozamot elérni a befektetésükkel. De mibe volt érdemes befektetni eddig? Mire figyeljünk egy befektetésnél? Hogyan válasszuk ki a számunkra legideálisabb befektetést? Minden kérdésre választ adnak szakértőink.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával