Budapest Bank Zrt. – Rákoskeresztúri Fiók

Székhely: 1138 Budapest, Váci út 193.

Nyitvatartás

Hétfő:
08:00 – 17:00
Kedd:
08:00 – 16:00
Szerda:
08:00 – 16:00
Csütörtök:
08:00 – 16:00
Péntek:
08:00 – 15:00
Szombat:
Zárva
Vasárnap:
Zárva

Elérhetőségek

Pesti Út 159-163., Budapest, Budapest, 1173

Időpontfoglalás

Személyi kölcsön

Budapest Bank további termékei

Gyakran Ismételt kérdések

Legutóbbi blogbejegyzések

Nagyobb összegű személyi kölcsön felvétele, miért jobb választás?

Az élet tele lehet meglepetésekkel és változásokkal, amelyekre azonnal kell reagálnunk. Akár lakásfelújításról, akár egy váratlan orvosi kiadásról, vagy egy régóta tervezett álomnyaralásról van szó, előfordulhat, hogy hirtelen nagyobb összegre van szükségünk. Ilyen helyzetekben egy nagyobb összegű személyi kölcsön felvétele jó megoldás lehet, hiszen rugalmas, gyors és egyszerűen igényelhető pénzügyi eszköz, amely számos előnnyel járhat. De miért lehet ez a legjobb választás? Mutatjuk, hogy miért.

Tovább olvasom
Hogyan találj alacsony kamatozású személyi kölcsönt?

A személyi kölcsön igénylése sok ember számára lehet megfelelő megoldás, amikor váratlan kiadásokkal, nagyobb beruházásokkal vagy akár adósságrendezéssel kell szembenézniük. Azonban az egyik legfontosabb tényező, amit figyelembe kell venni a kölcsön kiválasztásakor, az a kamat. Az alacsony kamatozású személyi kölcsön megtalálása kulcsfontosságú lehet abban, hogy hosszú távon ne terheld meg túlzottan a pénzügyeidet. De hogyan találhatod meg a legkedvezőbb ajánlatot? Mutatjuk. hogyan.

Tovább olvasom
Online gépjármű biztosítás gyorsan és egyszerűen?

A gépjármű-biztosítás napjainkban elengedhetetlen része az autótulajdonosok életének, hiszen nemcsak anyagi védelmet nyújt a váratlan károk esetén, de sok esetben jogszabályi követelmény is. Az online biztosítási rendszerek térnyerésével egyre egyszerűbbé válik a megfelelő biztosítás kiválasztása, de ez a döntés még így is kihívásokkal járhat. Utánajártunk, hogyan választhatsz gyorsan és egyszerűen megfelelő gépjármű-biztosítást az online térben.

Tovább olvasom
Középkorúak milyen nyugdíjjal számolhatnak?

A nyugdíjra való felkészülés minden generáció számára kulcsfontosságú, de a középkorúak esetében különösen időszerűvé válik. Ahogy az emberek elérik a 40-es, 50-es éveiket, egyre többet gondolnak arra, hogy milyen anyagi helyzetben lesznek majd, amikor elérkezik az idő, hogy vissza vonuljanak a munkából. Azonban a kérdés túlmutat a pénzügyi felkészülésen: felelősség és boldogság szempontjából is fontos, hogyan tekintünk nyugdíjas éveinkre. Szakértőnk ír a témáról röviden.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával