Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Költözz be álmaid otthonába a Gránit Bank lakáshitelével!

2023.04.14.
Szerző: Csongrádi Richárd
Utoljára módosítva: 2023. április 14. 13:16

A lakáshitel egy hitel, amit ingatlan megvásárlására fordíthatunk. De tényleg csak ennyi lenne? Nagyon nem! Sokkal több ennél. Ahhoz, hogy megtudd, költözz be álmaid otthonába a Gránit Bank lakáshitelével, és meglátod, hogy mennyivel több! Mutatjuk, miért.

Költözz be álmaid otthonába a Gránit Bank lakáshitelével!

Szerezd meg álmaid otthonát a Gránit Bank lakáshitelével

A Gránit lakáshitel akciós kamattal, 5 perces előbírálattal, és akár türelmi idővel is igényelhető. A türelmi idő akár két év is lehet. A türelmi idő alatt csak a kamatot kell fizetni. A türelmi idős Gránit lakáshitel is lakáshitel. Csak az első két évben nem kell még törleszteni a tőkét. Elég a kamatokat fizetni. Ez a türelmi idő lényege. Nincs tőketörlesztés huszonnégy hónapig. A Gránit Bank türelmesen vár két évet. A türelmi idős Gránit lakáshitel egy új hiteltermék, azért alkották meg, hogy igazodjanak az ügyfelek elvárásaihoz. Hiszen egy ingatlan megvásárlása után több kiadás is várja a vásárlót. Ezeket a kiadásokat pedig könnyebb teljesíteni, ha valaki türelmi idős Gránit lakáshitelt igényel.

Magas hitelösszeg, rugalmas futamidő, és választható kamatperiódus. Ez a Gránit lakáshitel. A Gránit lakáshitel ingatlannal kapcsolatos célok elérésében segítheti az igénylőt. A Gránit lakáshitelhez minden esetben szükség van fedezetre, ami többnyire a megvásárolt ingatlan. A hitelcél kötött, a Gránit lakáshitel nem használható fel szabadon. Meg kell határozni, mely ingatlant szeretnénk megvásárolni, és a Gránit hitelt csak ennek az ingatlannak a megvásárlására fordíthatjuk. Ahogy a nevében is benne van, a Gránit lakáshitel egy lakásvásárlási hitel. Új és használt ingatlan megvásárlására igényelhető, de felhasználható építéshez és hitelkiváltáshoz is.

Csak 5 perc az előminősítés

A Gránit Bank lakáshitelnél lehetőség van előminősítésre. De mi az az előminősítés? Az előminősítés során a Gránit Bank rövid idő alatt tájékoztat bennünket arról, hogy megkapjuk-e a hitelt, és ha igen, akkor mekkora összegre számíthatunk az általunk megadott adatok alapján. Használjuk ezt a lehetőséget, hiszen fontos tudni, hogy kaphatunk-e hitelt, és azt is tudnunk kell, hogy mekkora összeget költhetünk majd a kiválasztott ingatlan megvásárlására.

Lakásvásárlás a Gránit Bank lakáshitelével

A Gránit Bank lakáshitel igénylés folyamata szinte azonos minden kölcsönnel. Az igényléshez meg kell felelnünk az alapfeltételeknek. Ha megfelelünk a feltételeknek, és az előzetes, öt perces hitelbírálat alapján jogosultak leszünk a hitelre, akkor be kell nyújtanunk a kért dokumentumokat. A személyes okmányainkat, és a jövedelemigazolásunkat is kérni fogják. Ez lehet munkáltatói igazolás, nyugdíjszelvény vagy NAV jövedelemigazolás. Az utolsó havi bankszámlakivonatunk is kelleni fog. Gránit Bank lakáshitel igénylésénél el fogja várni tőlünk, hogy a fedezetként felajánlott ingatlant felértékeltessük. Egy a Gránit Bank által kijelölt ingatlan értékbecslő fogja ezt megtenni. Az értékbecslés időbe telik, és a költségét nekünk kell állnunk. Ezután következik az időpont egyeztetés a közjegyzővel, és végül aláírhatjuk a hitelszerződést. Pozitív elbírálás esetén néhány napon belül utalja számunkra az igényelt hitelösszeget.

Még haszonra is szert tehetsz – gondoltad volna?

Amikor lakást vásárolunk, azt többnyire nem befektetési céllal tesszük. De egy ingatlan megvásárlása lehet befektetés, még akkor is, ha azt azért vásároljuk, hogy benne éljünk a családunkkal. Miért számít befektetésnek egy ingatlanvásárlás? Azért, mert az ingatlan értéke folyamatosan növekszik. Ez az elmúlt időszakra volt jellemző, de fontos tudni, hogy ez nem garancia arra, hogy ezután is így lesz. Ha lakáshitel segítségével vásárolunk ingatlant, azzal szembesülhetünk, hogy megérte lakáshitel segítségével megvenni a lakást, mert az ingatlan értéke jobban növekedett, mint amennyit a lakáshitel után fizetünk. Az ingatlan is lehet tehát befektetés. De mi a fontos egy befektetésnél általában? Mire figyeljünk? Egy hosszú távú befektetés akkor jöhet szóba, ha a befektetett összeget évekig nélkülözni tudjuk. A hosszú távú befektetés magas hozamot hozhat, van azonban néhány dolog, amire oda kell figyelnünk. A hosszú távú befektetések nagy türelmet igényelnek, hiszen gyakran tíz évnél is hosszabb időre kötjük le a pénzünket. A befektetés ideje alatt viszont nem igényelnek napi figyelmet. Mivel hosszabb távon fektetünk be, a piacot jellemző árfolyam-ingadozások nem befolyásolják a hozamot, ami hosszú távú befektetések esetén jellemzően magas. A hosszú távú befektetés kiválasztásához szakértelemre, és tapasztalatra van szükség. Nem lesz könnyű megtalálni a számunkra legmegfelelőbb befektetési formát. Alaposan meg kell fontolnunk a döntésünket, mert évekig nem tudunk majd azon változtatni.

A Gránit Bank lakáshitelével tehát nem csak egy csodálatos otthonunk lehet. A Gránit Bank lakáshitelével még pénzt is kereshetünk. Gondoltad volna?

Összefoglalás

A Gránit lakáshitel akciós kamattal, 5 perces előbírálattal, és akár 2 éves türelmi idővel is igényelhető. A türelmi idő alatt csak a kamatot kell fizetni, nincs tőketörlesztés. A hitel magas hitelösszeget, rugalmas futamidőt, és választható kamatperiódust kínál. A Gránit Bank előminősítést is biztosít, amelynek során rövid idő alatt tájékoztatást kaphatunk arról, hogy jogosultak vagyunk-e a hitelre és mekkora összegre számíthatunk. A hitel igénylése során meg kell felelnünk az alapfeltételeknek, és előzetes hitelbírálat után be kell nyújtanunk a kért dokumentumokat. A Gránit Bank lakáshitelével még haszonra is szert tehetünk, hiszen egy ingatlan megvásárlása hosszú távú befektetésnek is tekinthető.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

1.000.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Tervező kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

450.000 Ft - 1.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Melyik bankoknál igényelhetünk türelmi idős lakáshitelt?

Melyik bankoknál igényelhetünk türelmi idős lakáshitelt?

2023.10.27.

A türelmi idős lakáshitel a Gránit Banknál és az OTP Banknál érhető el. Az Expresszkölcsön pénzügyi szakértői röviden és közérthetően mutatják be ezeket a hiteleket. Két perces olvasási idő.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával