Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

A fogyasztóbarát személyi kölcsön igénylése online is lehetséges!

2021.08.04.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. február 28. 17:26

A személyi kölcsönök igénylése online már egy ideje lehetséges, de a fogyasztóbarát változatnál ez hatványozottan igaz!

A fogyasztóbarát személyi kölcsön igénylése online is lehetséges!

Személyi kölcsönt igényelni online már évek óta lehet, és bár még mindig nem minden pénzintézetnél, illetve nem is ugyanazon a módon, de a legtöbb pénzintézet már kínálja valamilyen szinten ezt a szolgáltatást. A fogyasztóbarát személyi kölcsön igénylése online azonban kötelező a bankok számára, még ha neked, mint igénylőnek ez nem is feltétlenül lenne szükséges.

A Magyar Nemzeti Bank által kialakított feltételrendszerben szerepel az is, hogy a Minősített Fogyasztóbarát minősítést kizárólag olyan személyi kölcsön kaphatja meg, amelyet lehet online is igényelni. Ez eddig csak egy előzetes elvárás volt, azonban július 1.-től már kötelező, tehát, ha egy bank fogyasztóbarát személyi kölcsönt kínál, akkor biztosak lehetünk benne, hogy azt online is lehet igényelni.

Mely bankoknál lehetséges a fogyasztóbarát személyi kölcsön igénylése online?

A fogyasztóbarát személyi kölcsönt jelenleg a következő bankoknál igényelheted:

Budapest Bank
Cetelem
Cofidis
Erste Bank
MKB Bank
OTP Bank
Takarékbank

Más pénzintézetek egyelőre még nem álltak be a sorba, de mivel a Minősített Fogyasztóbarát minősítés kritériumai nem teljesíthetetlenek, és nem csak az ügyfelek, de a bankok számára is előnyös ilyen típusú személyi kölcsönöket és más hiteleket kínálni, valószínű, hogy ez a lista hamarosan bővülni fog.

Miért előnyös a fogyasztóbarát személyi kölcsön?

A Minősített Fogyasztóbarát minősítést elnyert személyi kölcsönök főbb jellemzői: a fix kamatozás, az annuitásos törlesztés, a szabad felhasználhatóság, a legfeljebb 84 hónapos futamidő, valamint az, hogy a kamatfelár 500.000 forintos hitelösszeg alatt nem haladhatja meg a 15 százalékpontot, felette pedig a 10 százalékpontot a választott referenciaértékhez képest. Ezek mellett persze nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy a fogyasztóbarát személyi kölcsön igénylése online is lehetséges, hiszen ez nem csak a kényelmet, de a gyors ügyintézést és folyósítást is garantálja.

Igényelj fogyasztóbarát személyi kölcsönt online oldalunkon, mindössze néhány kattintással!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Érdemes-e Minősített Fogyasztóbarát Személyi Kölcsönt választani?

Érdemes-e Minősített Fogyasztóbarát Személyi Kölcsönt választani?

2021.09.05.

A Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitelt a Magyar Nemzeti Bank hívta életre, hogy egy könnyen összehasonlítható, kedvező feltételrendszerű személyi kölcsönhöz juthassunk. Megvizsgáljuk, hogy mik az előnyei egy hagyományos személyi kölcsönnel szemben, érdemes-e ezt választani, és hogy pontosan mit jelent a Minősített Fogyasztóbarát jelző.

Tovább olvasom
Minősített fogyasztóbarát személyi hitel – miben különbözik majd a személyi kölcsöntől?

Minősített fogyasztóbarát személyi hitel – miben különbözik majd a személyi kölcsöntől?

2021.01.07.

A koronavírus-járvány által kialakult krízishelyzet egy kiemelten ügyfélorientált attitűd megalkotására kényszerítette a financiális piacot, így 2021 januárjától megjelennek a pénzügyi szortimentben a minősített fogyasztóbarát személyi hitelek.

Tovább olvasom
Indul a fogyasztóbarát személyi kölcsön – mit érdemes tudni  róla?

Indul a fogyasztóbarát személyi kölcsön – mit érdemes tudni róla?

2021.01.15.

Indul a fogyasztóbarát személyi kölcsönök értékesítése; az alábbiakban összeszedtük, amit tudnod kell, mielőtt benyújtod az igénylésedet.

Tovább olvasom
Mit kell tudnod, ha az OTP Banknál szeretnél személyi kölcsönt igényelni?

Mit kell tudnod, ha az OTP Banknál szeretnél személyi kölcsönt igényelni?

2021.10.22.

Az OTP Bank a legnagyobb univerzális kereskedelmi bankként a hiteltermékek széles skáláját kínálja magánszemélyeknek is. Ha szabad felhasználásra személyi kölcsönt szeretnénk igényelni, azt az OTP Banknál is megtehetjük. Összeszedtük, hogy mit kell tudnunk, ha az OTP Banknál szeretnénk személyi kölcsönt igényelni.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával