A személyi kölcsön a legnépszerűbb hiteltermék, hiszen rengeteg jó tulajdonsággal rendelkezik. Kezdve a könnyű hozzáférhetőséggel és a relatíve alacsony kamatokkal. Nem véletlen, hogy a bankok a kedvező kamatkörnyezetnek köszönhetően egyre újabb konstrukciókat vezetnek be, mivel a konkurencia nagy, a verseny szintén, így muszáj felvenniük a kesztyűt. A Takarékbank szintén beszállt a versenybe, és kiadta a Takarék Fix személyi kölcsön termékét, amivel eddig még nem foglalkoztunk, ám most eljött az ideje

A Takarékbank személyi kölcsön hasonlít a többi bank által kínált azonos típusú hitelekhez, vagyis ugyanúgy szabad felhasználású, egyszerűen igényelhető konstrukció, ám a kondíciói némileg eltérőek. A THM a futamidő végéig fix, 8,06-19,51%, az igényelhető hitelösszeg minimum 200.000, maximum 8.000.000 forint lehet, a futamidő pedig 24-84 hónap. Nem kertelünk, ha kimondjuk, hogy ugyan a Takarék fix személyi kölcsöne a jobbak közül való, de versenyt talán nem fog nyerni; ennek ellenére lesznek olyan ügyfelek, akik ezt fogják választani.

Tekintsd meg itt a partnerünk ajánlatait is!

Természetesen feltételei is vannak, de ezek sem különböznek a más kölcsönöknél megszokottaktól. A betöltött 18. életév, az állandó, bejelentett, magyarországi lakcím, a határozatlan, vagy határozott idejű munkaszerződés, a mindenkori minimálbért elérő, vagy meghaladó jövedelem és az érvényes személyazonosító okmányok elengedhetetlenek. Az életkorhoz tartozik egy kikötés is: ha az igénylő még nem töltötte be a 21. életévét, társigénylő bevonására van szükség. A KHR rendszer negatív adóslistáján való szereplés kizáró ok, mint majdnem minden hitel esetében, és természetesen dokumentumokra is szükség van hozzá: 30 napnál nem régebbi munkáltatói igazolásra és 3 havi bankszámlakivonatra. Ha ezek a feltételek teljesülnek, akkor rövid idő alatt igényelhető a Takarék fix személyi kölcsön!

Több információt a kölcsönökkel kapcsolatosan itt találsz, kattints ide!

A Takarék Fix személyi kölcsöne tehát egy korrekt ajánlat meglepetések nélkül. Ha szabadon felhasználható hitelre van szükséged, akkor a választás előtt mindenképp hasonlítsd össze az elérhető legjobb ajánlatokat oldalunk segítségével, és válaszd a legmegfelelőbbet, ha pedig kérdésed lenne, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken!

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!