A Budapest Bank 1987 óta van jelen a piacon, az első három kereskedelmi bank egyike. Természetesen a kezdetek óta szerepel a termékei között a személyi kölcsön, ám azóta eltelt jó pár év, és a Budapest Bank személyi kölcsönei is átalakultak. Lássuk, hogy jelenleg milyen kondíciókkal ajánlja a bank ezt a hitelterméket!

A legelső a Budapest Bank személyi kölcsönei közül a „Privát Kölcsön”. Jellemző rá a 24,9%-os THM, az igénybe vehető összeg 500.000-2.990.000 forint között mozoghat, a futamidő 12-84 hónap lehet. A törlesztőrészlet fix a futamidő lejártáig, a minimálisan elvárt jövedelem 70.000 forint, és extra szolgáltatásként választható a törlesztés módja: lehet állandó átutalási megbízás, csoportos beszedési megbízás, vagy postai csekk, de a legfontosabb, hogy nem szükséges mellé számlát nyitni a Budapest Banknál.

Lényeges, hogy a megszokott háromhavi munkaviszony helyett ez esetben hat hónap, illetve vállalkozó esetén 12 havi vállalkozói múlt szükséges a felvételéhez.

Budapest bank személyi kölcsöneivel kapcsolatoan itt olvashatsz többet, kattints ide!

A következő Budapest Bank személyi kölcsön a „Prémium Kölcsön Számlával”. Különbözik az előzőtől, méghozzá nem kis mértékben, ugyanis a THM ennél – számlanyitás esetén – 7,9-12,8%, számla nélkül 17,7-18,9%, a felvehető hitelösszeg 800.000-6.000.000 forint, a futamidő pedig 6-84 hónap. A minimálisan elvárt jövedelem ez esetben 250.000 forint, az elvárt munkaviszony minimum 12 hónap. Lényeges tulajdonsága ennek a hitelterméknek, hogy online is igényelhető

A harmadik Budapest Bank személyi kölcsön a „Hűség Hitel”. Szintén akadnak különbségek: a THM 20,5%, a felvehető hitelösszeg 500.000-6.000.000 forint, a futamidő pedig 12-84 hónap, de ehhez is kötelező a számlanyitás.

További hiteltermékek még ingatlanfedezet bevonása nélkül: a „Hitelkiváltó Kölcsön”, amelynek kondíciói megegyeznek a Hűség Hitelével, kivéve a THM-et, ez ugyanis 16,2%-ról indul, illetve a „Hitel Expressz”, ami kis összegű, fiókban, készpénzben vehető fel, de ezeken felül teljes mértékben megegyezik a Privát Kölcsönnel.

Ha olyan hitelre lenne szükséged, amelyhez nem szükséges fedezet, akkor a személyi kölcsöneit is érdemes számításba venned, de ne dönts elhamarkodottan, inkább hasonlítsd össze őket a többi pénzintézet ajánlataival! Ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!