Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Minden, amit a Széchenyi Likviditási Hitelről érdemes tudni!

2021.04.07.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2021. április 7. 17:04

A Széchenyi Likviditási Hitel komoly segítséget nyújthat a vállalkozásod sikeressé tételében – az alábbiakból mindent megtudhatsz róla!

Minden, amit a Széchenyi Likviditási Hitelről érdemes tudni!

Széchenyi Likviditási Hitel szabad felhasználású forgóeszközhitel, amit számla nélküli finanszírozással vehetsz igénybe, méghozzá korlátozás nélkül a vállalkozásod működéséhez kapcsolódó kiadások fedezésére, de akár meglévő hiteltartozásaid kiváltásra is fordíthatod.

Mire használható a Széchenyi Likviditási Hitel?

Széchenyi Likviditási Hitelt készletek beszerzésére, vagy olyan szolgáltatások igénybevételének finanszírozására használhatod fel, mint például a szállítás-rakodás, a raktározás, a csomagolás, a különféle eszközeid karbantartása, a továbbképzés, a hirdetés, a reklám és a propaganda, a tervezés és a lebonyolítás, a könyvvizsgálat, illetve a könyvviteli szolgáltatások. Fontos viszont, hogy ezek mindössze példák, de ezeken túl is felhasználhatod gyakorlatilag bármire.

A Széchenyi Likviditási Hitel előnyei

A Széchenyi Likviditási Hitel tehát szabad felhasználású, és állami kamat-, kezelési költség- és kezességi díjtámogatás is jár hozzá. Lényeges, hogy nincs szükség hozzá ingatlanfedezetre, a hitelbírálat pedig egyszerű és gyors, ráadásul az ország több mint 200 pontján tudod igényelni az arra kijelölt helyeken.

A Széchenyi Likviditási Hitel feltételei

A Széchenyi Likviditási Hitelt olyan mikro-, kis- és középvállalkozások igényelhetik, amelyeknek nincs lejárt köztartozása, sem lejárt hiteltartozása, és megfelelnek a Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzatában meghatározott minden más feltételnek is, amelyeket a KAVOSZ Zrt. weboldalán részletesen is megtalálhatsz.

A Széchenyi Likviditási Hitel kondíciói

A Széchenyi Likviditási Hitel hitelkeretének összege maximum 250 millió forint, de nem haladhatja meg a vállalkozás 2019. évi bérköltségének kétszerese, vagy a 2019. évi árbevételének 25 %-a közül a magasabb összeget. A hitel futamideje 2-3 év, a hitel törlesztését pedig maximum 9 hónap lejártát követően havi, egyenlő összegű törlesztőrészletekben kell befizetni. A hitel nettó ügyleti kamata évente fix 0,2%.

Ha felkeltette az érdeklődésedetSzéchenyi Likviditási Hitel, akkor keresd fel a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének irodáinak egyikét, vagy a területi kereskedelmi és iparkamarák irodáit, illetve a KAVOSZ Zrt. irodáit! Ha a Széchenyi Likviditási Hitelről egyéb információkra lenne szükséged, a KAVOSZ Zrt. weboldalán mindent megtalálhatsz.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Vállalati hitel sorozatunk 4. - Likviditási hitel

Vállalati hitel sorozatunk 4. - Likviditási hitel

2020.11.07.

A szabad felhasználású likviditási hitel egy olyan eszköz lehet a vállalkozások kezében, amely nemcsak rövid távú segítséget jelenthet, hanem hosszabb távon is hasznot hozhat számukra.

Tovább olvasom
Pénzügyi nehézségekkel küzd a vállalkozásom – mit tehetek?

Pénzügyi nehézségekkel küzd a vállalkozásom – mit tehetek?

2021.01.12.

Egy jól működő vállalkozás is küzdhet pénzügyi nehézségekkel, ilyenkor jól jön a külső anyagi segítség. Ilyen esetben faktoringban érdemes gondolkodni? Esetleg hitelt célszerű felvenni? Összegyűjtöttünk néhány lehetőséget a pénzügyi nehézségekkel küzdő vállalkozások számára.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával