Takarék fix jelzáloghitelek Hirdetés

Legjobb lakáshitel ajánlatok januárban

2021.01.28.
Szerző: expresszkolcson.hu

Végre eldöntötted, hogy teljesíted régi vágyad és saját ingatlanba költözöl? De hiába gyűjtögettél évek óta, még mindig hiányzik egy kis tőke a lakásvásárláshoz? Nézzük melyek a legkedvezőbb lakáshitel ajánlatok 2021 januárjában.

Legjobb lakáshitel ajánlatok januárban

Mit kell figyelembe venni, hogy jól válasszak a lakáshitel ajánlatok közül?

Ha megvan álmaink lakása, de ki kell egészíteni a megtakarításunkat, akkor nem marad más választásunk, mint körülnézni a bankoknál, és kiválasztani a számunkra legideálisabbat a lakáshitel ajánlatok közül. Mielőtt felkeressük a pénzintézeteket, jó, ha tisztában vagyunk néhány dologgal. A legkedvezőbb ajánlat felkutatásához nem árt tudni, hogy pontosan mit is szeretnénk, mennyi pénzre van szükségünk, és azt mire akarjuk költeni. Mindezt meg fogja kérdezni az ügyintéző. Ezen kívül érdekelni fogja őket, hogy mekkora a havi keresetünk, mivel a hitellel ők kockázatot vállalnak, ezért bármekkora összeget nem bocsátanak a rendelkezésünkre. Fontos lehet továbbá a lakás értéke, amelyikre fel szeretnénk venni a hitelt. Ha az meghaladja a felvenni kívánt összeget, akkor nem szoktak akadékoskodni, viszont minden bank kéri az úgynevezett önerő bemutatását, amely településenként és pénzintézetenként változhat, de általában a kért kölcsön körülbelül húsz százaléka. Ennek az összegnek rendelkezésre kell állnia a lakásvásárláshoz, illetve a hitelfelvételhez.

Melyek a legkedvezőbb lakáshitel ajánlatok?

Ha minden korábban felsoroltnak meg tudunk felelni, akkor már csak a nekünk szimpatikus pénzintézetet kell felkeresnünk. Ott tájékoztatni fognak minket, hogy milyen lakáshitel ajánlatok közül választhatunk. Itt még eldönthetjük, mennyi idő alatt akarjuk visszafizetni a kölcsönt. Választhatunk rövid lejáratú, 5-10 éves, vagy hosszabb lejáratú, 10 tíz év fölötti lakáshitelek közül. Harmincöt év a maximum jelenleg, de bankja válogatja, sok mindentől függhetnek a lehetőségek, például a hitelkérelmező életkorától. Ekkor még meg kell néznünk, hogy mennyi ideig fizethetünk fix összeget, mennyi ideig esetlegesen változót, illetve a várható THM-ről is tájékoztatást kaphatunk. Most, januárban a rövid lejáratú kölcsönökben a Raiffeisen jár az élen, de jó választás lehet a Budapest Bank és a K&H is. Hosszabb lejáratú kölcsönök esetén az előbbieken kívül az Erste Bank és a CIB Bank mellett az OTP-t is érdemes felkeresnünk. Minimális különbségek vannak az ajánlataikban, a fent felsorolt szempontok – összeg, fizetés, fix összeg, önerő – fogják eldönteni, hogy melyik pénzintézetet érdemes választanunk.

Ajánlataink

Archívum

Hirdetés

Ajánlott hitelek

Megújuló Hitel

THM

20,74 - 24,60%

Futamidő

13-57 hónap

Hitelösszeg

100.000 - 1.500.000 Ft

§

Provident Havi Kölcsön

THM

24,6%

Futamidő

30 hó

Hitelösszeg

600.000 Ft - 1.500.000 Ft

§

Hűség Hitel

THM

16,2%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 6.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Mennyi idő alatt kapjuk meg a lakáshitelt?

Mennyi idő alatt kapjuk meg a lakáshitelt?

2021.04.24.

Ha megtaláltuk a legmegfelelőbb otthont, de nincs elegendő megtakarításunk, hogy megvehessük, akkor a bankok ajánlatai közül válogathatunk a hitelek között. Ha minden feltételnek meg tudunk felelni, és valóban jogosultak vagyunk a kölcsönre, akkor pedig egy nagyon fontos kérdés marad: mennyi idő alatt kapjuk meg a lakáshitelt?

Tovább olvasom
Lakáskölcsön – hol és hogyan?

Lakáskölcsön – hol és hogyan?

2019.03.05.

Ingatlant szeretnél vásárolni? Lakáskölcsön, amiből rengetegféle létezik, és mivel az ingatlanpiac jelenleg még mindig felívelőben van, az ehhez kapcsolódó banki termékek piaca is folyamatosan változik. Nem egyszerű eligazodni ebben a rengetegben, ezért jelen cikkünkben ehhez adunk Neked néhány támpontot.

Tovább olvasom
Nézzük át részletesen az MKB Kamatkövető Lakáshitelt!

Nézzük át részletesen az MKB Kamatkövető Lakáshitelt!

2021.02.02.

Az MKB Kamatkövető Lakáshitel érdemes lehet a figyelmedre a tulajdonságai okán, ezért az alábbiakban részletesen is megnézzük, mit érdemes tudni róla.

Tovább olvasom
Hitellehetőségek tavaszi lakásfelújításhoz

Hitellehetőségek tavaszi lakásfelújításhoz

2020.03.25.

A tavaszi nagytakarítás mindenki számára ismerős munka; ilyenkor húzzuk el a bútorokat, hogy mögöttük még a falat is portalaníthassuk, ilyenkor jön el az ablakpucolás ideje, és még sorolhatnánk, hányféle ház körüli munkát szokás ilyenkor elvégezni. De mi van akkor, ha a takarítás már nem elég, hanem ennél sokkal többre van szükség? Nos, a lakásfelújítás megoldás erre a problémára, viszont ez a megoldás csak újabb problémát szül: miből? Hitellehetőségek mindig vannak, csupán a legmegfelelőbbet kell megtalálni!

Tovább olvasom