Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Cetelem személyi kölcsön ajánlatáról mit kell tudni?

2020.07.27.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. március 3. 13:50

A különleges helyzetekben különleges megoldásokra van szükség – a Cetelem személyi kölcsön ajánlata is ebben a szellemben készült el. Az alábbiakban részletezzük, hogy mit érdemes tudni róla, és azt is elmondjuk, miért és kinek érdemes élnie ezzel a lehetőséggel.

Cetelem személyi kölcsön ajánlatáról mit kell tudni?

Cetelem személyi kölcsön ajánlata – a többi, mostanában megjelent személyi kölcsönhöz hasonlóan – 5,75%-os THM-mel indul, ami a kormány által biztosított időszakban, azaz 2020. december 31.-ig így is marad, az azt követő időszakban, vagyis a második kamatperiódus alatt pedig 6,99%, vagyis jelenleg ez az egyik legjobb ajánlat a piacon. Ahogy viszont az lenni szokott, ha van egy hatalmas előny, akkor van hátrány is, ebben az esetben pedig ráadásul nem is csak egy, ám szerencsére ez csak bizonyos esetekben igaz.

Cetelem személyi kölcsön ajánlata ugyanis csak abban az esetben mutatja a fenti értéket, azaz a 6,99%-os THM-et, amennyiben 3.000.000 forint maximális hitelösszeget igénylünk, ami viszonylag alacsony a jelenleg elérhető 10.000.000 forintos összegmaximumhoz képest, amit más bankok kínálnak. Sokan vannak azonban olyanok, akiknek ez az összeg is bőven megfelelő, sőt, nem is vennének fel ennél többet, inkább kevesebbet, így számukra ez nem jelent problémát, éppen ellenkezőleg. A másik „hátrány”, hogy mindössze 60 hónap lehet a maximális futamidő a fenti THM érték esetében, ami szintén kevesebb, mint az egyéb pénzintézeteknél, ám ez megint csak nézőpont kérdése, és lesz olyan hiteligénylő, akinek ez bőven elegendő lesz.

Ha viszont magasabb hitelösszegre van szükség, akkor a Cetelem személyi kölcsön ajánlatával egészen 7.000.000 forintig is elmehetünk, ebben az esetben viszont a THM már 11,99%, de sajnos ugyanez áll arra az esetre is, ha az igényelt hitelösszeg nem éri el a 3.000.000 forintot.

A hátrányoknak azonban itt vége is szakad, és további előnyök sorakoznak: a Cetelem személyi kölcsön ajánlatának igénylésekor ugyanis nincs folyósítási díj, nem szükséges hozzá bankot váltani, bármikor, díjmentesen előtörleszthető, ráadásul online, személyes kontaktus nélkül is igényelhető.

Amennyiben kérdésed lenne a Cetelem személyi kölcsön ajánlatával kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

14,0% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Cetelem személyi kölcsön – mit kell tudni róla?

Cetelem személyi kölcsön – mit kell tudni róla?

2019.03.16.

A személyi kölcsönök piaca egyre csak bővül és bővül, hiszen ez a legnépszerűbb hiteltermék az ügyfelek körében. Nem véletlen, hiszen egyszerűen és gyorsan hozzáférhetőek, a kondícióik pedig kedvezőek. Magyarországon manapság szinte minden banknál találhatunk olyan hitelkonstrukciót, ami megfelelhet az igényeinknek, így a Cetelem Banknál is.

Tovább olvasom
Cetelem, Saját Ritmus személyi kölcsön

Cetelem, Saját Ritmus személyi kölcsön

2018.09.25.

Sokszor említettük már, hogy a személyi kölcsön felvétele előtt érdemes körülnézni a piacon, hogy milyen újabb, kedvezőbb ajánlatokkal jöttek ki a bankok. Megéri némi időt fordítani erre, hiszen így olyan hitelt is lehet találni, mint amilyen a Cetelem Saját Ritmus személyi kölcsön!

Tovább olvasom
Banki hitelt, válogatottan oldalunkról!

Banki hitelt, válogatottan oldalunkról!

2019.04.20.

Ha még sosem vettél fel banki hitelt, de tudod, hogy egyszer, sőt, hamarosan szükséged lesz rá. Szeretnél egy gyorstalpalót arról, hogy mik közül választhatsz, akkor jó hírünk van. Az alábbiakban olvashatod!

Tovább olvasom