Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Milyen feltételekkel igényelhetők a Széchenyi MAX+ hitelek?

2023.06.16.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2023. június 16. 13:07

A Széchenyi MAX+ hitelek a kis és középvállalkozások kedvezményes konstrukciói. Állami támogatással lehet fejleszteni és működni. Mutatjuk, részletesen, az elérhető Széchenyi MAX+ konstrukciókat.

Milyen feltételekkel igényelhetők a Széchenyi MAX+ hitelek?

A Széchenyi MAX+ hitel

Az Széchenyi Kártya Program 2022 végétől él, és a Széchenyi Kártya Program MAX+ elnevezést kapta. A program hitelei kedvezményesek, a legfontosabb paraméterei a következők:

  • a teljes futamidő alatt fix a kamat
  • a hitelösszeg akár 500 millió forint is lehet, a minimum hitelösszeg 1 millió forint
  • a kamat, a kezelési költség és a kezességi díjtámogatás a kormány által biztosított
  • gyors és egyszerű adminisztráció
  • a mikro-, kis- és középvállalkozások számára többféle választás áll rendelkezésre versenyképességük növelése érdekében

Széchenyi Kártya Folyószámla hitel MAX+

A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel MAX+ a napi működési költségek finanszírozásában jelent segítséget a kkv-k számára. A hitelkeret legfeljebb 250 millió forint. A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel MAX+ konstrukciót maximum 3 éves futamidővel lehet igényelni. A kölcsön kamata évi fix 5 százalék. A Széchenyi Kártya Program MAX+ program fő célja, hogy a vállalkozások versenyképességét növelje a különböző területeken nyújtott támogatással. A kedvezményes hiteltermékekre az alábbiak jellemzőek:

  • legalább 1, de akár 250 millió forintos hitelösszeg igényelhető a programon belül
  • a kamat a teljes futamidő alatt fix
  • a magyar kormány biztosítja a program kamat-, kezelési költség- és kezességi díjtámogatását
  • gyors, kényelmes adminisztráció
  • a mikro-, kis- és középvállalkozások különböző finanszírozási igényeit figyelembe véve változatos konstrukciók érhetőek el

Széchenyi Turisztikai Kártya MAX+

A Széchenyi Turisztikai Kártya MAX+ a turisztikai szektorban működő vállalkozások számára elérhető folyószámlahitel. A Széchenyi Turisztikai Kártya MAX+ a kedvezőtlen gazdasági folyamatok hatásának enyhítésére és kivédésre alkalmas állami díjtámogatott hiteltermék. Széchenyi Turisztikai Kártya MAX+ jelentős állami kamat, hitelbírálati díj és költségtámogatással igényelhetjük, és szabadon felhasználhatjuk.

A Széchenyi Turisztikai Kártya MAX+ szabad felhasználású folyószámlahitel. Beruházásra és a napi kiadások fedezésére, akár bérfizetésre is használható. A folyószámlahitelek a legdrágább hiteltermékek között vannak, ezért különösen előnyös a Széchenyi Turisztikai Kártya MAX+, hiszen mindenféle költség nélkül nyújt segítséget a vállalkozásunk számára.

A Széchenyi Turisztikai Kártya MAX+ hitelkeretének összege 1 millió forint és 300 millió forint között van. A hitel futamideje maximum 3 év. A felvett hitel visszafizetése egy összegben, a szerződés lejáratának napján lesz esedékes. A hitel futamideje alatt a vállalkozásunk teljes kamat és kezelési költség támogatáshoz jut, ezért nincs kamat és kezelési költség fizetési kötelezettségünk. A Széchenyi Turisztikai Kártya MAX+ egy tejesen nullás hitel, hiszen a hitelkeret megnyitásakor az állami támogatásnak köszönhetően hitelbírálati díjat sem kell fizetnünk. Az Expresszkölcsön szakértői szerint ez a legfontosabb terméke a programnak.

Széchenyi Likviditási hitel MAX+

A Széchenyi Likviditási Hitel MAX+ arra szolgál, hogy különböző forgóeszközöket szerezzenek be segítségével a vállalkozások. Azok a forgóeszközök finanszírozhatók belőle, amelyek szükségesek a vállalkozás működéséhez. A Széchenyi Likviditási Hitel MAX+ 3 éves futamidőre igényelhető, a kamat évi fix 5 százalék.

Széchenyi Beruházási hitel MAX+

A Széchenyi Beruházási Hitel MAX+ segítségével többféle beruházási hitelcél finanszírozható. A termék felhasználási köre széles, az agrárszektorban is igénybe lehet venni. A hitelösszeg akár 500 millió forint is lehet. A kölcsön évi fix 5 százalék kamatozású. A Széchenyi Beruházási Hitel MAX+ esetében a futamidő maximum 10 év. A hitelösszeg maximuma 500 millió forint.

Széchenyi Lízing MAX+

A Széchenyi Lízing MAX+ arra szolgál, hogy elősegítse a különböző pénzügyi lízingügyletek finanszírozását. Ennél a terméknél évi fix 5 százalékos kamattal kell számolni. A Széchenyi Lízing MAX+ beruházási kölcsönök kiegészítéseként lehet felhasználni. Az igénylés új vagy használt haszongépjárművek, gépek, berendezések és eszközök pénzügyi lízing keretében történő finanszírozására adható be. A Széchenyi Lízing MAX+ legfeljebb 7 éves futamidővel igényelhető, a hitel kamata évi fix 5%.

Széchenyi Mikrohitel MAX+

A beruházásokat segítő Széchenyi Mikrohitel MAX+ hitelterméket a legkisebb vállalkozások részére alakították ki. A Széchenyi Mikrohitel MAX+ a mikro- és kisvállalkozások beruházási céljainak megvalósítását igyekszik segíteni. Azért hívták életre e terméket, hogy lehetőséget teremtsen a legkisebbek számára. Számos mikro-, és kisvállalkozás küzd nehézségekkel, sokan nem jutnak megfelelő hitelhez. Ezen cégek versenyképességének javítása szintén fontos cél, a Széchenyi Mikrohitel MAX+ konstrukcióban kezdő és már nagyobb múlttal rendelkező vállalkozások is részt vehetnek. A hiteltermék az ingatlan vásárlás mellett különböző tárgyi eszköz finanszírozására is igényelhető. A támogatott kamat évi fix 5%, a hitel futamideje pedig maximum 10 év a hitelösszeg 50 millió forint.

Agrár Széchenyi hitel MAX+

Az Agrár Széchenyi hitel MAX+ a mezőgazdasági szektorban tevékenykedő vállalkozások részére létrehozott szabad felhasználású folyószámlahitel. A konstrukció kedvezményes feltételrendszerrel, állami kamat és kezességi díjtámogatással áll rendelkezésre. Ez a hiteltermék előnyös feltételekkel bír: teljes állami kamat, kezességi díj és költségtámogatás, sok millió forint hitelösszegig elérhető, akár ingatlanfedezet nélkül, gyors és egyszerűsített hitelbírálat, az ország több mint 200 pontján igényelhető, használható átutalás révén, bankkártyával készpénzfelvételre és vásárlásra.

Összefoglalás

A Széchenyi MAX+ hitelek kis- és középvállalkozások számára kínálnak kedvezményes finanszírozást. Ezek a hitelek állami támogatásokkal igényelhetők, a futamidő alatt fix kamatozásúak, a hitelösszeg akár 500 millió forint is lehet, a minimum összeg 1 millió forint. Kamat-, kezelési költség- és kezességi díjtámogatással igényelhetők.

A programban számos hiteltermék érhető el, mint például a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel MAX+, amely a napi működési költségek finanszírozását segíti, a hitelkeret legfeljebb 250 millió forint. Szintén elérhető a Széchenyi Turisztikai Kártya MAX+, amely a turisztikai szektorban működő vállalkozásokat támogatja, a hitelkeret maximum 300 millió forint.

A Széchenyi Likviditási Hitel MAX+ segítségével a vállalkozások forgóeszközöket szerezhetnek be, míg a Széchenyi Beruházási Hitel MAX+ különböző többféle beruházási hitelcélok finanszírozására használható, a hitelösszeg itt akár 500 millió forint is lehet.

A Széchenyi Lízing MAX+ a pénzügyi lízingügyletek finanszírozását támogatja, az igénylés új vagy használt haszongépjárművek, gépek, berendezések és eszközök pénzügyi lízing keretében történő finanszírozására adható be.

A mikrovállalkozások számára a Széchenyi Mikrohitel MAX+ kínál segítséget, amely a beruházásokat támogatja, a hitelösszeg maximum 50 millió forint.

Az agrárszektor számára az Agrár Széchenyi hitel MAX+ nyújt támogatást, ami egy szabad felhasználású folyószámlahitel, állami kamat- és kezességi díjtámogatással.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

1.000.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Tervező kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

450.000 Ft - 1.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

MFB Krízis Hitel Plusz 2021 hitelprogram részletesen

MFB Krízis Hitel Plusz 2021 hitelprogram részletesen

2021.01.13.

Az MFB Krízis Hitel Plusz hitelprogram létrehozásának célja a koronavírus okozta gazdasági problémák mérséklése. A részleteket alább olvashatod!

Tovább olvasom
Milyen hitelt kaphatnak a kezdő vállalkozások?

Milyen hitelt kaphatnak a kezdő vállalkozások?

2020.11.18.

A pénzintézetek általában két lezárt üzleti évet kérnek ahhoz, hogy hitelt adjanak egy cégnek. Jogosan merül fel a kérdés: mennyit és hogyan kaphatnak a kezdő vállalkozások? Blogbejegyzésünkben erre keressük a választ.

Tovább olvasom
Már igényelhető a Széchenyi Lízing GO!

Már igényelhető a Széchenyi Lízing GO!

2021.09.06.

2021. szeptember első napjától elérhető a Széchenyi Lízing GO!. A hitelek mellett a Széchenyi Kártya Program mostantól egy teljesen új termékkel, egy lízingkonstrukcióval is segíti a vállalkozásokat. A konstrukció KAVOSZ Zrt által gondozott, és a KAVOSZ Zrt-n keresztül érhető el. Mutatjuk, hogyan.

Tovább olvasom
Mitől lesz sikeres egy vállalkozás?

Mitől lesz sikeres egy vállalkozás?

2021.01.25.

Azt, hogy mitől lesz sikeres egy vállalkozás, számos tényező befolyásolhatja. Az alábbiakban néhány hasznos tanáccsal látunk el ezzel kapcsolatban.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával