Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Tudj meg mindent a Széchenyi Beruházási Hitel MAX-ról!

2022.09.23.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. szeptember 23. 10:35

Ha csak egy kicsi hiányzik, vagy ha mersz nagyban gondolkodni, és konkrét célokat megvalósítani vállalkozásod kapcsán, akkor neked nyújt megoldást a Széchenyi Beruházási Hitel MAX, hogy fejleszd, okosabbá, hatékonyabbá és jövedelmezőbbé tedd vállalkozásodat! A Széchenyi hitelekről már beszámoltunk nemrég, vegyük most alaposabban szemügyre a Széchenyi Beruházási Hitel MAX előnyeit és lehetőségeit.

Tudj meg mindent a Széchenyi Beruházási Hitel MAX-ról!

A Széchenyi Beruházási Hitel MAX, ahogyan a neve is jelzi a beruházási célokhoz nyújt hitelt, illetve a befektetéshez kapcsolódó forgóeszköz beszerzéshez kínál kölcsönt. Széles körben felhasználható, a beruházáshoz és az eszközbeszerzéshez kapcsolódóan szinte bármire fordítható, ami a vállalkozást segíti, tehát új erőforrás kiépítését és a korábbi teljesítmény növelését, javítását szolgáló kellékek beszerzésére, továbbá a technológiaváltást segítő eszközök telepítésére egyaránt fordítható.

Miben nyújt segítséget a Széchenyi Beruházási Hitel MAX?

A korszerűsítéssel a vállalkozások közelebb kerülhetnek céljaikhoz, ezáltal javíthatnak teljesítményükön és bevételeiken egyaránt. Minden kis,- és középvállalkozás számára igényelhető, amelynek nincs lejárt köztartozása, vagy lejárt hiteltartozása. Az igénylés további feltétele, hogy a vállalkozás legalább egy teljesen lezárt működési évet maga mögött tud, illetve eleget tesz a Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzatában leírt további feltételeknek.

Széchenyi Beruházási Hitel MAX hitelcél lehet például egy ingatlan megvásárlása, vagy felépítése, hogy például új telephelyet, vagy raktárt biztosítson a vállalkozáshoz. Szintén hitelcél lehet a járművásárlás, legyen az új, vagy használt haszongépjármű (például teherautó) vagy az ezekhez tartozó vontatmányok beszerzése. Bármilyen berendezés, gép, eszköz vásárolható.

Milyen érvek szólnak a Széchenyi Beruházási Hitel MAX mellett?

A kölcsön széleskörűen felhasználható beruházásokra, legyen szó új eszköz, vagy ingatlan megvásárlásáról, technológiaváltást, fejlődést elősegítő eszközpark beszerzéséről, így könnyedén megvalósíthatod vállalkozásod legújabb álmait. A jelentős állami kamattámogatásnak köszönhetően kedvezményesen nyújt hitelt a vállalkozások számára, illetve a kezelési költségek és a kezesség esetében is jelentős díjtámogatást ad.

Bővebben a számokról

A nagy álmok megvalósításához nagy összegekre is szükség lehet, ezért a Széchenyi Beruházási Hitel MAX akár 400 millió forint hitelösszeget is kínálhat, a legalacsonyabb hitelösszeg pedig egymillió forint. A hitelfelvételkor a vállalkozásnak a beruházásra szánt összeg 10%-ával rendelkeznie kell a szerződés megkötéséhez. A futamidő maximum 10 évig terjedhet, a törlesztést legkésőbb a 24 hónapos türelmi idő leteltekor szükséges megkezdeni. Az ügyleti kamat pedig az állami támogatás 11%-os hozzájárulásának köszönhetően mindössze 1,5%. Ez tovább csökken 0,5%-ra, ha a hitelfelvétellel az energiahatékonyság növelése, vagy a technológiaváltás a cél. A kezelési költségekre is vonatkozó támogatásnak köszönhetően a kezelési díjra 2% egyszeri költséget számolnak fel a hitel futamideje alatt.

Hol igényelhető?

Ahogyan a Széchenyi Kártya Program összes hitelterméke (Széchenyi Kártya Folyószámlahitel MAX, Széchenyi Likviditási Hitel MAX, Széchenyi Lízing MAX, Széchenyi Mikrohitel Max) úgy a Széchenyi Beruházási Hitel MAX is elérhető a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ), a településhez tartozó kereskedelmi és iparkamara, valamint a KAVOSZ teljes irodahálózatának közel 200 irodájának mindegyikében, ahol az intézmények minden kérdésre megadják a választ a vállalkozók számára a Széchenyi Beruházási Hitel MAX kapcsán, beleértve a konstrukciókat, pontos feltételeket a hiteligénylés kapcsán. Ezekben az irodákban a vállalkozások ingyen kaphatnak tájékoztatást a kritériumokról. Nincs jutalék, nincs sikerdíj, sem megbízási, vagy tanácsadói díj, hogy a vállalkozások valóban segítséget és támogatást kapjanak a lehető leggyorsabb, legegyszerűbb és legolcsóbb módon a Széchenyi Beruházási Hitel MAX megigénylésével. A KAVOSZ legfrissebb tájékoztatása szerint 2022. szeptember 1-től már számos bank és hitelintézetben elérhető és igényelhető. A CIB Bank, a Citibank Europe plc Magyarországi Fióktelepe, az Erste Bank, a Gránit Bank, a K&H Bank, a MagNet, az MKB, az Oberbank AG Magyarországi Fióktelepe, az OTP, a Raiffeisen, a Takarékbank és Unicredit bankfiókjaiban már igényelhető a Széchenyi Beruházási Hitel MAX.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Tervező kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

450.000 Ft - 1.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Széchenyi kártya, mit kell tudni?

Széchenyi kártya, mit kell tudni?

2020.02.20.

A Széchenyi Kártya egy államilag támogatott, kedvezményes feltételrendszerű, akár tárgyi biztosíték nélküli folyószámlahitel. A kis- és középvállalkozásokat célozza, és rövid átfutási idővel igényelhető. Jelen cikkünkben a főbb tudnivalókat foglaljuk össze.

Tovább olvasom
Vállalati hitel sorozatunk 1. - Széchenyi beruházási hitel plusz

Vállalati hitel sorozatunk 1. - Széchenyi beruházási hitel plusz

2020.11.04.

A vállalati hitelekről érdemes olvasni, hiszen az utóbbi időszakban eléggé felkapott lett a szegmens. Nem véletlenül, hiszen az állami támogatásoknak is köszönhetően nagyon sok kedvező termékkel találkozni. Vállalkozása van és beruházna? Nézze meg, milyen lehetőséget nyújt a megújított Széchenyi Kártya Program!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával