Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Tudj meg mindent az Erste Bank személyi kölcsöneiről!

2022.03.30.
Szerző: Csongrádi Richárd
Utoljára módosítva: 2022. március 30. 11:16

Az Erste Bank személyi kölcsönei hozzák a kötelezőt, azaz a bank portfóliójában mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet.

Tudj meg mindent az Erste Bank személyi kölcsöneiről!

Az Erste Bank személyi kölcsönei lényegüket tekintve nem különböznek más bankok hasonló típusú hitelkonstrukcióitól, azaz olyan szabad felhasználású hitelek, amelyek igényléséhez nem szükséges önerő, vagy fedezet.

Az Erste Bank személyi kölcsöneinek egyszerű az igénylése, gyorsan hozzá lehet jutni a kívánt összeghez, amit bármire fel lehet használni. A személyi kölcsönök általában kisebb összegűek, de akár több millió forint is elérhető, és ez nincs másként az Erste Banknál sem.

Mivel többféle konstrukció közül lehet választani, az alábbiakban bemutatjuk az Erste Bank személyi kölcsöneit, illetve az igényléssel kapcsolatos, fontosabb tudnivalókat.

Az Erste Bank személyi kölcsönei

Személyi kölcsön minden bank kínálatában szerepel, és esetenként akár többféle is, így a választás viszonylag nehéz, bár természetesen meg lehet könnyíteni. Az Erste Bank személyi kölcsönei például alapvető helyzetet teremtenek, hiszen a bank mindössze négyféle konstrukciót kínál:

  • a Most Személyi Kölcsön az átlagosnak tekinthető konstrukció
  • a Most Extra Személyi Kölcsön ennek „extra” változata
  • a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel a Magyar Nemzeti Bank elvárásai szerinti változat
  • a Babaváró Hitelt pedig a gyermeket tervező házaspárok számára kínálja a bank.

Most Személyi Kölcsön

Az Erste Bank személyi kölcsönei közül a Most Személyi Kölcsön a legnépszerűbb, és nem véletlenül, hiszen a kondíciói kiválóak. A hitel THM értéke 10,94-20,70%, az igényelhető hitelösszeg 500.000-10.000.000 forint lehet, a futamidő pedig 36-96 hónap, azaz 3-8 évig terjedhet.

A Most Személyi Kölcsön feltételei hasonlóak a más bankoknál megismertekhez, bár akadnak különbségek is. A betöltött 23. életév, az állandó, bejelentett, magyarországi lakcím és az érvényes személyazonosító okmányok az Erste Bank személyi kölcsöneinél is alapfeltételnek számítanak.

Ezeken túl szükséges még egy, az igénylő nevére szóló telefonszám, ami lehet vezetékes, vagy akár mobil is, egy legalább 3 hónapos bankszámla, amelyre jövedelem – minimum nettó 100.000 forint – érkezik, és természetesen az igénylő nem szerepelhet a KHR adóslistán sem.

Most Extra Személyi Kölcsön

Nagy vonalakban megegyezik a Most Személyi Kölcsönnel, ezért csak a különbségekre fókuszálunk: a Most Extra Személyi Kölcsön esetében az igényelhető hitelösszeg 1.500.000-10.000.000 forint lehet, a minimálisan elfogadható jövedelem pedig 250.000 forint; ezeket leszámítva mind kondícióiban, mind feltételeiben a fentebb leírtak a mérvadóak.

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

Ebben az esetben azonban más bővebben beszélhetünk különbségekről, hiszen a Fogyasztóbarát minősítést csak olyan hitelkonstrukciók kaphatják meg, amelyek megfelelnek a Magyar Nemzeti Bank által támasztott, igen szigorú feltételeknek.

A Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel esetében a THM érték 11,15% és 15,78% között változhat a futamidőtől és a felvett hitelösszegtől függően, a futamidő 48-84 hónap, vagyis 4-7 év lehet hathavi lépésközzel, az igényelhető összeg pedig 1.500.000-10.000.000 forint.

A feltételek a fentiekkel megegyeznek, de fontos tudni, hogy bankfióki igénylés esetén 3 munkanap, online történő igénylés esetén pedig 2 munkanap a hitelbírálati határidő; ezt a szükséges dokumentumok és egyéb feltételek teljesítésétől számítják.

Babaváró Hitel

A Babaváró Hitelt talán senkinek sem kell bemutatni, hiszen az utóbbi évek egyik sikerterméke. Az Erste Bank személyi kölcsönei közül ugyan kissé kilóg, ami a kondícióinak és feltételeinek köszönhető, ám alapvetően ebben az esetben is egy szabadon felhasználható, fedezet nélküli konstrukcióról van szó.

A Babaváró Hitel THM értéke 0,48-8,94% – az utóbbi a kamattámogatás elvesztése esetén lesz érvényes –, a futamideje maximum 20 év, a felvehető hitelösszeg pedig maximum 10 millió forint lehet. A 0,48%-os THM-et is érdemes megmagyarázni, hiszen ugyan a kölcsön kamatmentes, ám kezességvállalási díjat fizetni kell, ami a fennálló tartozás 0,5%-a.
A babaváró hitel feltételei egyrészt megegyeznek a Erste Bank személyi kölcsöneinek kritériumaival, másrészt viszont a kormány által megszabott extra feltételeket is teljesíteni kell; ezekről bővebben is olvashatsz további bejegyzéseinkben.

Ha fedezetlen hitelre lenne szükséged, az Erste Bank személyi kölcsönei között megtalálhatod azt a konstrukciót, ami megfelelhet az elképzeléseidnek. Érdemes azonban összehasonlítanod őket más bankok ajánlataival is; ezt oldalunk segítségével pillanatok alatt megoldhatod, majd az igénylési folyamatot is elindíthatod mindössze néhány kattintással!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

14,0% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Banki hitelt, válogatottan oldalunkról!

Banki hitelt, válogatottan oldalunkról!

2019.04.20.

Ha még sosem vettél fel banki hitelt, de tudod, hogy egyszer, sőt, hamarosan szükséged lesz rá. Szeretnél egy gyorstalpalót arról, hogy mik közül választhatsz, akkor jó hírünk van. Az alábbiakban olvashatod!

Tovább olvasom
Erste személyi kölcsön kalkulátor – miért érdemes használni?

Erste személyi kölcsön kalkulátor – miért érdemes használni?

2019.02.25.

Ha az Erste Bank ügyfele vagy, és vettél már fel tőlük hitelt, akkor valószínűleg előtte kipróbáltad az Erste személyi kölcsön kalkulátorát is. Ha viszont nem, akkor most elmondjuk, miért is érdemes azt használni!

Tovább olvasom
ERSTE Most Személyi Kölcsön

ERSTE Most Személyi Kölcsön

2018.08.03.

A személyi kölcsönök piacán folyamatos a fejlődés, újabbnál újabb hiteltermékek jelennek meg. Az ERSTE Bank új személyi kölcsöne a legfrissebb; nézzük meg, mit nyújt a többi hiteltermékhez képest!

Tovább olvasom
Erste hitelkártya részletek

Erste hitelkártya részletek

2019.05.20.

Hitelkártyát igényelnél, de nem tudod, melyik banknál érdemes? Nos, ebben a cikkben nem fogjuk konkrétan megmondani, melyiket kell választanod, csak bemutatjuk neked az Erste hitelkártyáit, majd adunk egy tanácsot, hogy mit tegyél, ha döntésre szeretnél jutni.

Tovább olvasom