Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Nézzük át az UniCredit Bank Green személyi kölcsönét részletesen!

2021.09.14.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. március 3. 13:27

A személyi kölcsönök Magyarországon a legnépszerűbb hitelfajták közé tartoznak. A szabad felhasználás, és a gyors kiutalási idő teszi vonzóvá őket. Vannak olyan személyi kölcsönök, mint például az UniCredit Bank Green személyi kölcsöne, amik egy meghatározott cél esetén kedvezményt adnak nekünk. Mik ezek a kedvezmények? Mire érdemes igénybe venni az UniCredit Bank Green személyi kölcsönt? Mutatjuk.

Nézzük át az UniCredit Bank Green személyi kölcsönét részletesen!

UniCredit Bank Green személyi kölcsön

Ha napelemek telepítését tervezzük, az UniCredit Bank Green személyi kölcsöne segíthet nekünk ennek megvalósításában. A kölcsönt úgy alakította ki a pénzintézet, hogy az illeszkedjen egy fenntartható energiához kapcsolódó beruházáshoz. A kölcsön rugalmas, az elbírálástól számított hat hónapon belül bármikor lehívható, így a törlesztést csak akkor kezdjük, ha a beruházásunk már elkészült. Napelem-beruházás esetén kamatkedvezményt kapunk, így a THM csupán 7,28% lesz. (ehhez százötvenezer forint jóváírásnak kell érkeznie az UniCreditnél vezetett bankszámlánkra).

UniCredit Bank Green személyi kölcsön feltételei

A futamidőt huszonnégy és kilencven hónap között választatjuk meg. A kedvezményes kamat hét százalék alatt marad. Egy és öt millió forint közötti összeget kérhetünk, ami biztosan elég egy számunkra megfelelő teljesítményű házi napenergia erőmű megépíttetésére. A száznyolcvan napos lehívási idő segítségével optimálisan kezdhetjük el a törlesztést úgy, hogy a beruházásunkat akár önerő nélkül is finanszírozhatjuk.

A személyi kölcsön pozitív bírálatához szükségünk lesz jövedelemre. Ez származhat munkaviszonyból, nyugdíjból vagy vállalkozásból is, azzal a feltétellel, hogy az már legalább három hónapja fennáll. Ennek a jövedelemnek legalább két hónapja bankszámlára kell érkeznie, és el kell érnie a minimálbér összegét. Tartozásunk sem lehet, ha szerepelünk negatív adósként a Központi Hitelinformációs Rendszerben, nem kapjuk meg a hitelt.

Be kell majd mutatnunk a személyi igazolványunkat, lakcímkártyánkat és az adóigazolványunkat. Kelleni fog a két utolsó bankszámlakivonatunk, amire a jövedelmünk érkezik. Ha dolgozunk egy harminc napnál nem régebbi munkáltatói igazolást kérnek tőlünk, ha már nyugdíjasok vagyunk, akkor egy NYUFIG igazolás kell vagy egy nyugdíjszelvény.(ha készpénzben kapjuk a nyugdíjunkat) Ezután már csak a hitelkérelmi adatlapot kell kitöltenünk.

Egy kis biztonság

Generali hitelfedezeti biztosítást is köthetünk a hitel teljes futamidejére, amely segítséget nyújt számunkra a hitel visszafizetéséhez, ha nehéz helyzetbe kerülünk.

A népszerű személyi kölcsönök közül az UniCredit Bank Green személyi kölcsöne zöld energiához kapcsolódó beruházás (ezt igazolni kell) kedvezményes kamatozású hitelt ad nekünk, amit hat hónap alatt bármikor igénybe vehetünk. Ha napelem beruházás előtt állunk, érdemes megfontolni, hogy az UniCredit Bank Green személyi kölcsönével valósítsuk azt meg.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Miben különbözik a személyi kölcsön és a szabad felhasználású jelzáloghitel?

Miben különbözik a személyi kölcsön és a szabad felhasználású jelzáloghitel?

2021.09.30.

A személyi kölcsön és a szabad felhasználású jelzáloghitel felhasználását tekintve nem különbözik egymástól. Mindkettő korlátozás nélkül, szabadon, bármire elkölthető. Az igénylés menete, a kamatok, a felmerülő előzetes költségek és a kiutalási idő viszont már lényeges eltéréseket mutatnak. Megnéztük, miben különbözik a személyi kölcsön és a szabad felhasználású jelzáloghitel. Melyiket érdemes választani nagyobb hitelösszegnél? Melyik a jobb, ha gyorsan kell a pénz és rövid időre? Mutatjuk.

Tovább olvasom
Oney személyi kölcsöne – mit kell tudni róla?

Oney személyi kölcsöne – mit kell tudni róla?

2019.01.30.

Ha rendszeresen olvasod a blogunkat, akkor biztos észrevetted már, hogy két célunk van vele: egyrészt fel akarjuk hívni az emberek figyelmét a felelős hitelfelvétel fontosságára, másrészt igyekszünk minél szélesebb képet mutatni a magyarországi hitelezési helyzetről. Ez utóbbi kapcsán be szoktuk mutatni azokat a hiteleket, illetve a kibocsájtó pénzintézeteket, amik viszonylag frissek; ilyen az Oney is. Tekintsük át, mit tud nyújtani az érdeklődők számára az Oney személyi kölcsöne!

Tovább olvasom
Cetelem, Saját Ritmus személyi kölcsön

Cetelem, Saját Ritmus személyi kölcsön

2018.09.25.

Sokszor említettük már, hogy a személyi kölcsön felvétele előtt érdemes körülnézni a piacon, hogy milyen újabb, kedvezőbb ajánlatokkal jöttek ki a bankok. Megéri némi időt fordítani erre, hiszen így olyan hitelt is lehet találni, mint amilyen a Cetelem Saját Ritmus személyi kölcsön!

Tovább olvasom
Miért jó a babaváró kölcsön?

Miért jó a babaváró kölcsön?

2019.10.30.

Gyakorlatilag biztosak vagyunk benne, hogy ha jogosult vagy rá, akkor már biztosan hallottál a babaváró kölcsönről, hiszen erről szóltak a hírek az elmúlt hónapokban. Ha viszont valamiért elkerülte a figyelmedet, akkor röviden összefoglaljuk neked, hogy miért jó a babaváró kölcsön!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával