Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Nézzük át az UniCredit Bank Green személyi kölcsönét részletesen!

2021.09.14.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. március 3. 13:27

A személyi kölcsönök Magyarországon a legnépszerűbb hitelfajták közé tartoznak. A szabad felhasználás, és a gyors kiutalási idő teszi vonzóvá őket. Vannak olyan személyi kölcsönök, mint például az UniCredit Bank Green személyi kölcsöne, amik egy meghatározott cél esetén kedvezményt adnak nekünk. Mik ezek a kedvezmények? Mire érdemes igénybe venni az UniCredit Bank Green személyi kölcsönt? Mutatjuk.

Nézzük át az UniCredit Bank Green személyi kölcsönét részletesen!

UniCredit Bank Green személyi kölcsön

Ha napelemek telepítését tervezzük, az UniCredit Bank Green személyi kölcsöne segíthet nekünk ennek megvalósításában. A kölcsönt úgy alakította ki a pénzintézet, hogy az illeszkedjen egy fenntartható energiához kapcsolódó beruházáshoz. A kölcsön rugalmas, az elbírálástól számított hat hónapon belül bármikor lehívható, így a törlesztést csak akkor kezdjük, ha a beruházásunk már elkészült. Napelem-beruházás esetén kamatkedvezményt kapunk, így a THM csupán 7,28% lesz. (ehhez százötvenezer forint jóváírásnak kell érkeznie az UniCreditnél vezetett bankszámlánkra).

UniCredit Bank Green személyi kölcsön feltételei

A futamidőt huszonnégy és kilencven hónap között választatjuk meg. A kedvezményes kamat hét százalék alatt marad. Egy és öt millió forint közötti összeget kérhetünk, ami biztosan elég egy számunkra megfelelő teljesítményű házi napenergia erőmű megépíttetésére. A száznyolcvan napos lehívási idő segítségével optimálisan kezdhetjük el a törlesztést úgy, hogy a beruházásunkat akár önerő nélkül is finanszírozhatjuk.

A személyi kölcsön pozitív bírálatához szükségünk lesz jövedelemre. Ez származhat munkaviszonyból, nyugdíjból vagy vállalkozásból is, azzal a feltétellel, hogy az már legalább három hónapja fennáll. Ennek a jövedelemnek legalább két hónapja bankszámlára kell érkeznie, és el kell érnie a minimálbér összegét. Tartozásunk sem lehet, ha szerepelünk negatív adósként a Központi Hitelinformációs Rendszerben, nem kapjuk meg a hitelt.

Be kell majd mutatnunk a személyi igazolványunkat, lakcímkártyánkat és az adóigazolványunkat. Kelleni fog a két utolsó bankszámlakivonatunk, amire a jövedelmünk érkezik. Ha dolgozunk egy harminc napnál nem régebbi munkáltatói igazolást kérnek tőlünk, ha már nyugdíjasok vagyunk, akkor egy NYUFIG igazolás kell vagy egy nyugdíjszelvény.(ha készpénzben kapjuk a nyugdíjunkat) Ezután már csak a hitelkérelmi adatlapot kell kitöltenünk.

Egy kis biztonság

Generali hitelfedezeti biztosítást is köthetünk a hitel teljes futamidejére, amely segítséget nyújt számunkra a hitel visszafizetéséhez, ha nehéz helyzetbe kerülünk.

A népszerű személyi kölcsönök közül az UniCredit Bank Green személyi kölcsöne zöld energiához kapcsolódó beruházás (ezt igazolni kell) kedvezményes kamatozású hitelt ad nekünk, amit hat hónap alatt bármikor igénybe vehetünk. Ha napelem beruházás előtt állunk, érdemes megfontolni, hogy az UniCredit Bank Green személyi kölcsönével valósítsuk azt meg.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

MBH Személyi Kölcsön

THM

14,6% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Sláger kölcsön

THM

14,9%

Futamidő

18 hó

Hitelösszeg

350.000 Ft - 700.000 Ft

Hirdetés

Fix Kamat személyi kölcsön

THM

14,41% - 21,77%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 12.000.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Online vagy személyes hitelfelvétel: melyiket válasszuk?

Online vagy személyes hitelfelvétel: melyiket válasszuk?

2022.11.25.

Az online vagy személyes hitelfelvétel választásának kérdése egyszerű, hiszen az internetet használva kényelmesen juthatunk kölcsönhöz, ám az éremnek két oldala van.

Tovább olvasom
5 dolog, amire figyelj, ha személyi kölcsönt veszel fel!

5 dolog, amire figyelj, ha személyi kölcsönt veszel fel!

2022.08.12.

Ha személyi kölcsönt veszel fel, akad néhány tényező, amelyekkel jobb tisztában lenned, hogy a lehető legjobbat hozhasd ki a helyzetből.

Tovább olvasom
Cetelem személyi kölcsön ajánlatáról mit kell tudni?

Cetelem személyi kölcsön ajánlatáról mit kell tudni?

2020.07.27.

A különleges helyzetekben különleges megoldásokra van szükség – a Cetelem személyi kölcsön ajánlata is ebben a szellemben készült el. Az alábbiakban részletezzük, hogy mit érdemes tudni róla, és azt is elmondjuk, miért és kinek érdemes élnie ezzel a lehetőséggel.

Tovább olvasom
Az önerő-igazolásról mit érdemes tudni?

Az önerő-igazolásról mit érdemes tudni?

2020.04.06.

A jelzáloghitelek felvételéhez önerőre van szükség – ez egy olyan alapigazság, ami sajnos manapság már megkerülhetetlen, hiszen törvénybe is foglalták. Ahhoz, hogy lakáshitelt tudj felvenni, önerő-igazolásra lesz szükséged. Amelyből a bank megtudhatja, hogy mekkora összeggel rendelkezel, a folyósítható hitelösszeget pedig ez alapján számolják ki.

Tovább olvasom