Az Unicredit Bank 1990 óta szolgálja ki ügyfeleit Magyarországon, ám akkoriban még Creditanstalt néven; mai elnevezését csak 2007 óta használja. Az Unicredit személyi kölcsön a Stabil Kamat elnevezést kapta – nem véletlenül –, és több kedvezménnyel is felhívja magára a figyelmet, ezért érdemes alaposabban megnézni, mit nyújt!

Az Unicredit személyi kölcsön – tartozó kamatkedvezmények sokrétűek, ezért először ezekkel foglalkozunk. Fontos, hogy a kölcsön igénybevételéhez számlát kell nyitni a banknál, és ezt a futamidő végéig fenn is kell tartani, ugyanis erről történik a törlesztés, illetve erre kell egy bizonyos összegű jóváírásnak érkeznie. Ha ez a jóváírás eléri, vagy meghaladja a 300.000 forintot, akkor, a Prémium Aktív kamatkedvezménnyel 8,5%-os kamat érhető el, a THM pedig 8,97%; ennek kapcsán jegyeznénk meg, hogy a kamatkedvezmény nélküli THM 19,86%, ami több, mint a duplája a kedvezményesnek! Jó tudni, hogy a jóváírásnak nem feltétlenül kell jövedelemként érkeznie, illetve több forrásból is származhat. Az Aktív kamatkedvezmény esetében ugyanezek a számok 150.000 forintra, 13%-os kamatra és 14,01%-os THM-re módosulnak.

Tekintsd meg itt a partnerünk ajánlatait is!

Az Unicredit személyi kölcsön paraméterei minimum felvehető összeg 300.000, míg a maximális 7.000.000 forint, a futamidő 12-84 hónap között mozog, a törlesztőrészlet pedig fix. Lényeges tudnivaló, hogy köthető hozzá hitelfedezeti biztosítás is.

A feltételek természetesen az Unicredit személyi kölcsön esetében sem teljesíthetetlenek, és nagyjából egyeznek a többi banknál megszokottakkal. A 18. életévet be kell tölteni hozzá, a személyazonosító okmányoknak érvényesnek kell lennie, az állandó, bejelentett, magyarországi lakcím és ennek igazolása lakcímkártyával szintén kötelező, és a három hónapos, bejelentett munkaviszony, valamint a munkáltatói igazolás is szükséges lesz a hitelkérelem pozitív elbírálásához.

Több információt a kölcsönökkel kapcsolatosan itt találsz, kattints ide!

Elgondolkodtál az Unicredit személyi kölcsön felvételén? Ne siesd el! Ugyan tényleg remek ajánlat, de találhatsz jobbat is, ha alaposan körülnézel a piacon, és ebben oldalunk a segítségedre lesz. Kérdésed van? Tedd fel nekünk megadott elérhetőségeink egyikén!

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!