fbpx

Unicredit személyi kölcsön és lakáshitel

Hirdetés
Unicredit

UniCredit Felújítási Személyi Kölcsön

THM8,40% - 19,86%Kamat: 7,88% - 18%
Futamidő60 - 120 hó
Hitelösszeg1.600.000 Ft - 7.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel

Az UniCredit Bank tapasztalt pénzügyi szolgáltatóként kínál hiteleket, biztosításokat, befektetési lehetőségeket, méghozzá olyan formában, hogy a lehető legszélesebb választási lehetőségeket biztosítsa termékei révén ügyfeleinek. Az UniCredit személyi kölcsön mellett különféle lakáscélú hitelek, kamattámogatott konstrukciók is elérhetőek a banknál.

Stabil kamat személyi kölcsön

Az UniCredit Bank által kínált stabil kamat személyi kölcsön fix törlesztőrészletekkel hozza el a szabadon elkölthető hitelek előnyeit. A stabil kamat személyi kölcsön ráadásul elérhető kamatkedvezményekkel, és folyósítási díjat sem kell fizetni. A szabad felhasználású stabil kamat személyi kölcsön a következő főbb paraméterekkel rendelkezik: ahogy említettük, fix a törlesztőrészlet, és nincs folyósítási díj, ezek mellett a THM 7,86-19,86 %, a futamidő választható (12 és 96 hónap között), az igényelhető hitelösszeg pedig 300 000 és 10 000 000 ft közötti.

Az UniCredit Bank személyi kölcsön felvételéhez szükség van UniCreditnél vezetett bankszámlára, a folyósítás és a törlesztés is azon történik. Az UniCredit Bank számlát a személyi kölcsön futamideje alatt végig fent kell tartani.

Az igénylés feltételei

Az UniCredit Bank személyi kölcsön igényléséhez szükséges dokumentumok

Az UniCredit Bank az UniCredit Bank személyi kölcsön különböző típusainak igénylése esetén a következő dokumentumok benyújtását teszi kötelezővé. Azzal a megjegyzéssel, hogy az alábbi iratok mellett más dokumentumokra is szükség lehet.

UniCredit Felújítási Személyi Kölcsön

Az UniCredit Bank felújítási kölcsöne egy célhoz kötött személyi kölcsön, amelynél a törlesztőrészlet a futamidő teljes ideje alatt fix, illetve akár a teljes összeg ingyenesen előtöröleszthető.

A főbb paraméterei a következők

Kamatkedvezmények az UniCredit felújítási személyi kölcsön terméknél

Ebben a konstrukcióban négyfajta kamatkedvezmény érhető el:

A Felújítási Prémium Aktív kamatkedvezmény (THM: 8,86%-9,96%) eléréséhez legalább 250 000 forint havi jóváírás szükséges UniCredit Bank által vezetett bankszámlára. A jóváírásnak nem kell feltétlenül jövedelemnek lennie és több utalásból is érkezhet. A választható futamidő: 60-120 hónap.

Felújítási Prémium Aktív Plusz kamatkedvezmény (THM: 11,48%-12,64%) úgy kapható meg, ha legalább 250 000 forint havi jóváírás érkezik az UniCredit Bank által vezetett bankszámlára, valamint rendelkezni kell a hitelhez kapcsolódó, megfelelő Generali hitelfedezeti biztosítással. A jóváírásnak nem kell feltétlenül jövedelemnek lennie és több utalásból is érkezhet. A választható futamidő pedig: 60-120 hónap.

A Felújítási Prémium Aktív Extra kamatkedvezmény (THM: 7,86%-9,41%) eléréséhez legalább 400 000 forint havi jóváírás szükséges UniCredit Bank által vezetett bankszámlára. A jóváírásnak nem kell feltétlenül jövedelemnek lennie és több utalásból is érkezhet. A választható futamidő: 60-120 hónap.

Felújítási Prémium Aktív Extra Plusz kamatkedvezmény (THM: 10,44%-12,06%) úgy kapható meg, ha legalább 400 000 forint havi jóváírás érkezik az UniCredit Bank által vezetett bankszámlára, valamint rendelkezni kell a hitelhez kapcsolódó, megfelelő Generali hitelfedezeti biztosítással. A jóváírásnak nem kell feltétlenül jövedelemnek lennie és több utalásból is érkezhet. A választható futamidő pedig: 60-120 hónap.

Az igénylés feltételei

Az UniCredit Bank a következő feltételeket szabta meg a 25 év alatti gyermeket nevelő házaspárok, élettársak, vagy egyedülállók, illetve éppen gyermeket várók lakásfelújítási kölcsönénél.

Többgyermekes családok otthonteremtési kamattámogatott hitele

A többgyermekes családok otthonteremtési kamattámogatott hitele az UniCredit Bank kínálatában is megtalálható. A kölcsönösszeg, amely minimum 1 millió forint, egyaránt felhasználható használt és új lakás vásárlására, valamint építésre. Két gyermek esetén legfeljebb 10 millió forint kölcsönt lehet igényelni, három gyermek esetén pedig legfeljebb 15 millió forintot. A THM 3,16-3,20 %, a futamidő választható 60 és 300 hónap között.

Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel

Az UniCredit Bank által kínált Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel a Magyar Nemzeti Bank által meghatározott feltételeknek megfelelően egyszerű és gyors ügyintézést tesz elérhetővé, emellett könnyen érthető, előre meghatározott és áttekinthető rendszerben igényelhető.

Kamatkedvezmény figyelembevételével számított THM 6,93 és 8,37 % közötti. A hitelösszeg: 1 000 000-80 000 000 forint. A futamidő: 48-360 hónap.

A hitel főbb paraméterei

Akkor igényelhetünk minősített fogyasztóbarát lakáshitelt, ha

 Többféle kedvezmény is elérhető

Az UniCredit Bank visszatéríti az értékbecslés díját, amelyet az értékeléskor a helyszínen kell megfizetni. A bank ezt a díjat a folyósítást követő 90 napon belül megtéríti. Ehhez hasonlóan a közjegyzői okirat díjával sem kell számolni, a bank ezt maximum 50 000 forintig szintén visszatéríti. A hitelösszeg átutalási díját az UniCredit Bank elengedi (ingatlan vásárlás esetén a hitelösszeg, mint vételárrész, kizárólag átutalással teljesíthető az eladó bankszámlájára). Stabil Kamat Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel esetén nem kell megfizetni a Takarnet rendszerből lekért nem hiteles tulajdoni lap lekérésének díját.

UniCredit Stabil Kamat hitel lakáscélra

Az UniCredit stabil kamat hitel nemcsak az ingatlanvásárlási, vagy építési terveket segít megvalósítani, hanem lakásfelújítási elképzeléseket is. A konstrukció kiszámítható, a rögzített kamatozásnak köszönhetően a törlesztőrészlet a futamidő (5-20 év) alatt nem fog változni. A THM mértéke 6,95-10,50 %.

A következő kamatkedvezmények érhetőek el

Babaváró kölcsön

A babaváró kölcsön egy szabad felhasználású személyi hitel, amelyet államilag támogatott, kedvezményes feltételekkel lehet felvenni, méghozzá ingatlanfedezet nélkül. Gyermekvállalás előtt állóknak remek lehetőséget biztosít céljaik megvalósításában.

Számos előnye van

Ezek a legfontosabb feltételek

A babaváró kölcsönt házaspárok igényelhetik. Akkor, ha

Így kaphatod meg a hitelt

Unicredit személyi kölcsön és lakáshitel - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Unicredit személyi kölcsön és lakáshitel - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Unicredit személyi kölcsön és lakáshitel - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Unicredit személyi kölcsön és lakáshitel - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

A babaváró kölcsön egy szabad felhasználású személyi kölcsön, amely államilag támogatott, és már egy gyermek születése esetén kamatmentes. A gyermeknek a szerződéskötéstől számított öt éven belül kell megszületnie a kamatmentességhez. Az igényelhető kölcsönösszeg: 1-10 millió Ft. A választható futamidő: 72-240 hónap. A havi törlesztőrészlet maximalizált, legfeljebb 50 000 Ft lehet, amely tartalmazza az évi 0,5 százalékos állami kezességvállalási díjat is.

Az UniCredit Bank visszatéríti az értékbecslés és a közjegyzői okirat díját, legfeljebb 50 ezer forintig. Elengedi a hitelösszeg utalási díját és a Takarnet rendszerből lekért nem hiteles tulajdoni lap és térképmásolat díját. Ezek mellett különböző mértékű kamatkedvezmények is elérhetőek.

Az UniCredit Bank az értékbecslés elkészítésétől számított 15 munkanapon belül elvégzi a hitelbírálatot. Ha minden feltétel adott, akkor  2 munkanapon belül folyósítja a kölcsönt.

Ennél a személyi kölcsön konstrukciónál ezzel kapcsolatban a szabály az, hogy az igénylő, illetve kiskorú gyermeke – együttes igénylés esetén az igénylők együtt, vagy kiskorú gyermekeik – a felújítással érintett lakásban együttesen legalább 50 százalékos mértékben bejegyzett tulajdoni hányaddal kell, hogy rendelkezzenek.

Az UniCredit Felújítási személyi kölcsön azok számára érhető el, akik a következő kategóriák valamelyikébe tartoznak: gyermeket nevelő  házaspárok, élettársak, vagy akik egyedül nevelik a gyermeküket, gyermekeiket, illetve éppen gyermeket várnak. Emellett feltétel még többek között, hogy a nevelt gyermek nem lehet 25 évnél idősebb, a várt magzatnak legalább 12 hetesnek kell lennie. Az igénylőknek azonos lakóhellyel rendelkezniük és a felújítandó ingatlanban kell lakniuk, méghozzá legalább egy éve (kivéve, ha a gyermek fiatalabb, mint 1 éves és/vagy az ingatlan tulajdonjogának megszervezése, vagy az ingatlan nyilvántartási bejegyzése a kérelem benyújtását megelőző egy éven belül történt). Az igénylőknek köztartozásmenteseknek kell lenniük, és legalább az egyiküknek 1 éve – legfeljebb 30 napos megszakítással – TB-biztosítottnak kell lennie, vagy ugyanennyi ideig, vagy ideje felsőoktatási tanulmányokat kell folytatnia, vagy folytatott tanulmányokat.

Minimum követelmények:

  • alkalmazott esetén 3 hónapos munkaviszony szükséges
  • jövedelem legalább 3 hónapja számlára érkezik
  • minimum nettó minimálbérrel rendelkezik
  • nincs negatív információ a KHR rendszerben

Felvehető hitelösszeg: 300.000 Ft – 10.000.000 Ft.
Futamidő: 12 – 96 hónap.
Hitelösszeg szabadon felhasználható, így bármire fordítható.

Folyamatos kedvezmények

Negatív KHR listás személy nem igényelhet kölcsönt.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Milyen feltételekkel vehetünk fel lakáshitelt 2022-ben?

Milyen feltételekkel vehetünk fel lakáshitelt 2022-ben?

2022.05.24.

Lakáshitelt 2022-ben felvenni sokkal nagyobb kihívás lesz, mint a korábbi években, és nem csak a kamatok emelkedése miatt.

Tovább olvasom
Otthonteremtési támogatás egy gyerekkel: mi érhető el?

Otthonteremtési támogatás egy gyerekkel: mi érhető el?

2022.05.20.

Otthonteremtési támogatásokat egy gyerekkel is igényelhetsz, csak az a kérdés, hogy mit és mennyit. Az alábbiakban ezekről olvashatsz.

Tovább olvasom
Milyen számlacsomagok közül választhatunk az OTP Banknál?

Milyen számlacsomagok közül választhatunk az OTP Banknál?

2022.05.17.

Milyen számlacsomagokat találhatsz az OTP Banknál? Az alábbiakból megtudhatod!

Tovább olvasom
Milyen esetekben nem fizet az életbiztosítás?

Milyen esetekben nem fizet az életbiztosítás?

2022.05.13.

Nem fizet az életbiztosítás bizonyos helyzetekben, hiába fizetted azt éveken át – érdemes tudnod róla, hogy mire kell figyelned!

Tovább olvasom