Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

A legjobb ajánlat autóhitel helyett!

2020.11.14.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. november 14. 10:21

Sokan sokfélét ajánlanak, ha autóvásárlásra szeretnél kölcsönt felvenni, de egyik sem nyerte el a tetszésed? A legjobb ajánlatokat autóhitel helyett akár nálunk is megtalálhatod, hiszen személyi kölcsönt minden kereskedelmi bank kínál az ügyfeleinek, és a legjobbakat össze is gyűjtöttük!

A legjobb ajánlat autóhitel helyett!

Természetes, hogy mindenkinek más a véleménye ebben a kérdésben, hiszen vagy értékesíti az adott hitelterméket, vagy jó tapasztalata volt vele, és ezért szeretne meggyőzni téged. Mi ugyan az előbbi kategóriába tartozunk, ám nem célunk olyasmiről meggyőzni, ami nem jó; épp ellenkezőleg! Mi komolyan azt gondoljuk, hogy a legjobb ajánlat autóhitel helyett egy személyi kölcsön, és az alábbiakban el is mondjuk neked, hogy miért!

Először is tudnod kell, hogy az autóhitelből vásárolt gépjárművet fedezetként bevonják a hitel alá. Ennek előnye, hogy kevesebb lehet a törlesztőrészlet és alacsonyabbak a díjak, a hátránya viszont, hogy fizetésképtelenség esetén az autó elvész, és az addig befizetett pénzednek is búcsút mondhatsz, és még úgy sem tudod megoldani a nehéz helyzetedet, hogy eladod az autót, hiszen az tulajdonképpen a bank tulajdona, és a törzskönyv is egy banki trezorban pihen, anélkül pedig az eladás is lehetetlen.

És most lássuk, miért a személyi kölcsön a legjobb ajánlat autóhitel helyett! Ebben az esetben kicsit több is lehet a törlesztőrészlet és a díjak összege, de – hangsúlyozzuk – nem feltétlenül, viszont az autó a Te tulajdonod lesz, tehát bármikor eladhatod, ráadásul a felvett összeget nem csak a megvásárlására, de amellett a szervizelésére is költheted! Az, hogy az ügyintézés nagyságrendekkel gyorsabb, mint az autóhitel esetében, csak a hab a tortán!

A bankok legjobb ajánlatait autóhitel helyett oldalunkon is megtalálhatod, és össze is hasonlíthatod őket egymással, aminek segítségével könnyen kiválaszthatod azt, amelyik a leginkább megfelel az elvárásaidnak! Amennyiben kérdésed lenne a személyi kölcsönökről, vagy az igénylés menetéről, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Személyi kölcsön autóvásárlásra, jó ötlet e?

Személyi kölcsön autóvásárlásra, jó ötlet e?

2017.10.16.

Most készülsz életed első autójának megvásárlására, netalán lecserélnéd a régit? Ha nem teheted meg, hogy a teljes vételárat készpénzben fizesd ki, és a bankszámládon sincsen tartalék, jó ötlet lehet a személyi kölcsön. 

Tovább olvasom
Autóvásárlás hitelből: feltételek és tudnivalók egy helyen

Autóvásárlás hitelből: feltételek és tudnivalók egy helyen

2023.06.22.

Egy autó megvásárlás többnyire családi döntés eredménye. Ahogy az is, hogy autóhitelt igényeljenek-e a vásárláshoz. Segítünk a döntésben. Összehasonlítottuk az autóhitel és a lízingelés lehetőségét. Mutatjuk, hogy mire jutottunk.

Tovább olvasom
Autóhitel 2020-ban – mik a lehetőségek?

Autóhitel 2020-ban – mik a lehetőségek?

2020.02.25.

Ha használt autót szeretnél vásárolni, akkor több lehetőség közül is választhatsz. Az autóhitel 2020-ban is a rendelkezésedre áll, csupán jól kell választanod.

Tovább olvasom
Miért éri meg autóhitelnél a lízing?

Miért éri meg autóhitelnél a lízing?

2020.03.02.

Arra a kérdésre, hogy miért éri meg autóhitelnél a lízing, egyszerű a válasz: mert számos előnye van. Felvet azonban egy újabb kérdést: kinek éri meg? Nos, az alábbi cikkben erre keressük meg a választ.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával