Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Gyorskölcsön ajánlatok – nézzük a legjobbakat!

2020.09.10.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. március 3. 13:23

Gyorskölcsön ajánlatokat keresel? Nálunk megtalálod a legjobbakat! Tudjuk, hogy ezt sokan állíthatják magukról, ám mi nem csak a levegőbe beszélünk, hanem mutatjuk is őket, sőt, azt is elolvashatod az alábbiakban, hogy miért is ezek a legjobbak.

Gyorskölcsön ajánlatok – nézzük a legjobbakat!

A gyorskölcsön ajánlatok nagy része 24 órán belüli folyósítást ígér, ám, ha igazán gyorsat szeretnél, megoldható az egy órán belüli folyósítás is. Természetesen ehhez meg kell felelned bizonyos feltételeknek, amik egy része általános, a személyi kölcsönöknél megszokott kritérium, van azonban egy olyan, ami csak ezeknél szerepel: az adott banknál kell vezetned a folyószámládat, méghozzá huzamosabb ideje. A három bank, ahol ilyen feltételek mellett egy órán belül hitelhez juthatsz: a K&H Bank, az OTP Bank és a Budapest Bank. A gyorskölcsön ajánlat ez esetben is csak online igénylésre vonatkozik, amit akár oldalunkról is elindíthatsz a gyorskölcsönök menüpontjában.

Ha nem csak a gyorsaság, de a költségek is számítanak, akkor a THM az iránymutató a gyorskölcsön ajánlatok között. Ebben az esetben a Provident ajánlata az egyik legjobb a maga 5,6%-os THM-vel. Ha nagyobb összegre van szükséged, akkor a Sberbank, az Erste Bank, az OTP Bank és a Cofidis is kínál kedvező kamatozású kölcsönt, de a Takarékbank ajánlata sem nevezhető éppenséggel rossznak. Figyelned kell viszont azt is, hogy ezeknél a gyorskölcsön ajánlatoknál tól-ig értéket adnak meg, és hiába hangzik jól a minimum, ha nem kapod meg a bank sajátos feltételrendszere miatt. Éppen ezért érdemes egy előzetes hitelkalkulációt végezned az adott bank weboldalán található kalkulátorral.

A harmadik szempont a hitelösszeg, ami fontos szokott lenni az olyan esetekben, amikor hitelre van szükség. A gyorskölcsönök tulajdonképpen fedezet nélküli személyi hitelek, így ezek esetében is a bank által megadott maximális összeg a mérvadó. A manapság elérhető legnagyobb hitelösszeg személyi kölcsönöknél 10.000.000 forint, amit gyorskölcsön ajánlatban a Sberbank, az Erste Bank, a CIB bank és a Budapest Bank nyújt.

Amennyiben gyorskölcsön ajánlatokat keresel, hasonlítsd össze az oldalunkon szereplő hiteltermékeket, és igényeld néhány kattintással! Kérdésed van? Tedd fel nekünk elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Mire használható fel a lakástakarék összeg?

Mire használható fel a lakástakarék összeg?

2018.04.16.

Sokan nem tudják, hogy a közismert célokon felül mire lehet felhasználni a lakástakarék által elérhető megtakarítási összeget és az állami támogatást, ezért úgy döntöttünk, hogy minden részletre kiterjedően végigvesszük a lakásvásárláson és felújításon, valamint a hitel-előtörlesztésen felüli lehetőségeket!

Tovább olvasom
Azonnali kölcsön az expresszkolcson.hu által

Azonnali kölcsön az expresszkolcson.hu által

2018.12.03.

Azonnali kölcsön? Nincs időd kivárni a személyi kölcsönök pár napos átfutási idejét, de még a gyorskölcsön 24 óráját is soknak találod a jelenlegi helyzetedben? Van egy jó hírünk! Ugyan nem azonnal, de egy órán belül pénzhez juthatsz, ha a MiniKölcsönt választod, és ami még jobb, csupán pár kattintás!

Tovább olvasom
Miért éri meg a fix törlesztőrészlet?

Miért éri meg a fix törlesztőrészlet?

2018.08.29.

Szeretnél hitelt felvenni, de nem tudod eldönteni, hogy fix, vagy változó kamatozású hitelt válassz? Tartasz a kamatkockázatoktól? Egyre többen választják a bankoknál a fix kamatozású hiteleket. Hiszen a futamidő végéig fix a törlesztőrészletet nyújtanak, és a törlesztőrészlet a végtörlesztésig nem változtatható sem az adós, sem a bank részéről.

Tovább olvasom
Személyi kölcsön nyaraláshoz – Mennyivel előtte ajánlott igényelni, hogy időben kézhez is kapjuk?

Személyi kölcsön nyaraláshoz – Mennyivel előtte ajánlott igényelni, hogy időben kézhez is kapjuk?

2017.04.17.

Személyi kölcsön nyaraláshoz? Természetesen, hiszen így akkor is megvalósítható a családi nyaralás, ha éppen idén újítja fel a lakást is, vagy éppen más, nagyobb összegű kiadásai is annak, ami nem tűr halasztást.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával