Sberbank személyi kölcsön 2021

Utoljára módosítva: 2021. október 15. 12:13

Sberbank

Babaváró kölcsön

THM0,43% ; 6,45%
Futamidő60 - 240 hó
Hitelösszeg300.000 Ft - 10.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel
Sberbank

FelújítLAK Személyi kölcsön

THM7,21% - 14,57%Kamat: 6,89 - 13,49%
Futamidő36 - 108 hó
Hitelösszeg800.000 Ft - 6.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel
Sberbank

Fair Plusz személyi kölcsön

THM7,21%Kamat: 6,89%
Futamidő36 - 96 hó
Hitelösszeg800.000 Ft - 10.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel
Hirdetés
Sberbank

Fair személyi kölcsön

THM11,17% - 14,57%Kamat: 10,49% - 13,49%
Futamidő36 - 96 hó
Hitelösszeg800.000 Ft - 10.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel
Sberbank

Fair Adósságcsökkentő Plusz Személyi kölcsön

THM7,48%Kamat: 6,89%
Futamidő36 - 96 hó
Hitelösszeg800.000 Ft - 10.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel

Fair személyi kölcsön

A Sberbank Fair személyi kölcsön már havi 150 000 forint nettó jövedelemtől igényelhető. Lássuk a konstrukció további elemeit! (A banknak létezik egy fair plusz személyi kölcsön konstrukciója is.)

A legfőbb tudnivalók a fair személyi kölcsön termékkel kapcsolatban

 fair személyi kölcsön igénylésének feltételei

A következő dokumentumokra van szükség a fair személyi kölcsön igényléséhez

A fair személyi kölcsön igényléséhez érvényes személyi igazolványra, vagy kártya formátumú vezetői engedélyre, esetleg útlevélre van szükség. A jövedelmet pedig a következő módokon kell igazolni.

Alkalmazotti jövedelem esetén:

A Sberbank személyi kölcsön igénylésnél elfogadja a külföldi jövedelmet is, de kizárólag az Ausztriából származó jövedelmet. További megkötés, hogy az ügyletbe kötelező adóstárs bevonása. Az adóstársa az adós élettársa, vagy házastársa lehet, és az adósok egyikének igazolhatóan életvitelszerűen Magyarországon kell tartózkodnia. Ezen kívül szükség van német vagy angol nyelvű munkáltatói igazolásra a bank formanyomtatványán.

Nyugdíjasoknál

Vállalkozóknál

Babaváró kölcsön

A babaváró kölcsön egy maximum 10 millió forintos személyi kölcsön, amelyhez a feltételek teljesülése mellett állami kamattámogatás jár. A bank akkor köt szerződést az igénylővel, ha az ügyfél megfelel a kölcsön államilag szabályozott feltételeinek, emellett a Sberbank is hitelképesnek kell minősítse.

Ezt kell tudni a babaváró kölcsönről

Kik igényelhetik?

A babaváró kölcsönt olyan házaspárok igényelhetik, ahol a feleség már betöltötte a 18. életévét, de még nem töltötte be a 41. életévét. Emellett a házaspár legalább egyik fele legalább 3 éves, folyamatos TB-jogviszonnyal rendelkezik, mindkét fél rendelkezik magyarországi lakcímmel, és egyiküknek sincs köztartozása. A házaspár mindkét tagjának büntetlen előéletűnek kell lennie, és egyik igénylő sem szerepel a KHR negatív adóslistán.

A hitel bírálatát a bank végzi el, méghozzá 10 banki munkanapon belül.

Egy gyermek, két gyermek, vagy több

A babaváró kölcsön kamattámogatásának feltétele a szerződéskötéstől számított öt éven belül született (vagy örökbefogadott) gyermek. De mi történik, ha több gyermek születik? Akkor még inkább kedvezményes lesz a támogatás.

Ha a házaspárnak második közös gyermeke születik (a futamidő alatt), akkor a fennálló kölcsöntartozás 30 %-ának megfelelő összegű gyermekvállalási támogatásra válik jogosulttá. Harmadik gyermek esetében pedig a teljes fennálló tartozást elengedi az állam.

A gyermekek születését követően ráadásul 3-3 évre felfüggeszthető a kölcsön törlesztése.

Bónusz a Sberbanktól

A Sberbank egy úgynevezett bónuszt hirdetett meg a babaváró kölcsönre kötött szerződés esetén. Ennek a bónusznak a mértéke a folyósított kölcsönösszeg 1 százaléka, maximum 100 000 forint lehet. Eléréséhez a következő feltételeket kell teljesíteni. A bónusz igénybevételéhez az adósnak és az adóstársnak is külön bankszámla nyitása szükséges. A legmagasabb összegű bónusz (100 000 forint) a 10 000 000 forintos kölcsön összeg folyósítása esetén kapható a feltételek teljesítésekor. A bónusz a babaváró kölcsönre kötött kölcsönszerződés esetén abban az esetben jár, ha a folyósítás hónapját közvetlenül követő három naptári hónap közül legalább kettő naptári hónapban, havonta legalább 100 ezer forint jóváírás történik a babaváró kölcsön törlesztésére szolgáló fizetési számlán bankszámlán, valamint az adóstárs fizetési számláján egyaránt. A jóváírások történhetnek több részletben is. A feltételek teljesítése esetén a Sberbank az adós Babaváró kölcsön törlesztésére szolgáló bankszámláján valamint az adóstárs fizetési számláján a kölcsön folyósított összege 0,5 százalékának megfelelő összeget (legfeljebb 50 000-50 000 forintot) jóváír. Az összeg jóváírását a bank legkésőbb a folyósítás hónapját követő negyedik hónap 15. napjáig teljesíti. Ha a jóváírásra vonatkozó feltételt az adós és adóstárs közül csak az egyik fél teljesíti, úgy a teljesítő fél jogosult a jóváírásra.

FelújítLAK személyi kölcsön

A felújítLAK személyi kölcsön keretében a Sberbank 6,89-13,49 százalékos kamatozást, illetve 7,55- 14,96 százalékos THM-et kínál lakásfelújításra.

Mit kell tudni még erről a személyi kölcsön termékről?

A Sberbank személyi kölcsön felújítLAK terméke főbb paraméterei a következők:

Kik igényelhetnek Sberbank felújítLAK személyi kölcsönt?

Azok a gyermeket nevelő (vagy váró) személyek igényelhetik ezt a hitelterméket, akik betöltötték a 23 éves életkort, és a futamidő lejáratakor még nincsnek 70 évesek. E személyi kölcsön típust igénylő ügyfél nem lehet rajta a KHR negatív adóslistáján. Az igénylőnek vállalnia kell, hogy bankszámlaszerződést köt a bankkal, és annak fenntartását a teljes futamidő alatt vállalja. Legalább havi nettó 150.000 forintot kell igazolni, és a rendszeres jövedelemnek a bankszámlára kell érkeznie. Ezek mellett az ügyfélnek ki kell töltenie és be kell nyújtania egy úgynevezett felújítási tervet a bank formanyomtatványán. Az ügyfélnek a vonatkozó kormányrendelet alapján gyermeket váró, vagy nevelő személynek kell lennie, erről pedig magánokiratba foglalt nyilatkozatot kell tenni a banknak.

Fair Adósságcsökkentő személyi kölcsön

A Sberbank fair adósságcsökkentő személyi kölcsön terméke arra szolgál, hogy már meglévő hitelünk terheit, költségeit csökkentsük. A bank ezt a személyi kölcsön típust 10,49-13,49 százalékos kamattal kínálja, 11,93-14,87 százalékos THM mellett.

A fair adósságcsökkentő személyi kölcsön főbb paraméterei:

Kik igényelhetik a fair adósságcsökkentő személyi hitelt?

 

Így kaphatod meg a hitelt

Sberbank személyi kölcsön 2021 - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Sberbank személyi kölcsön 2021 - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Sberbank személyi kölcsön 2021 - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Sberbank személyi kölcsön 2021 - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

A személyazonosításhoz érvényes személyi igazolványra, vagy vezetői engedélyre, vagy útlevélre van szükség, emellett lakcímkártya is kell. Természetesen jövedelmet is kell igazolni a bank által elvárt módon. A meglévő, kiváltandó hitel/hitelek adataira szintén szükség van, de ezt a bank maga kérdezi le a KHR rendszerből.

A fair adósságcsökkentő személyi kölcsön hitelkiváltásra (más pénzintézeteknél lévő kölcsönöknél), illetve szabad felhasználásra igényelhető.

A felújítási terv és nyilatkozat egy (a felújítLAK személyi kölcsönhöz tartozó) banki formanyomtatvány. A lakásfelújítási személyi kölcsön igényléséhez szükséges leadni.

Abban az esetben az igénybevett kölcsön piaci hitellé válik, és az addig igénybevett kamattámogatás teljes összegét egy összegben vissza kell fizetni – a bankon keresztül – a Magyar Államkincstár felé.

Ez a személyi kölcsön akkor felel meg az állami kamattámogatás feltételeinek, ha az igénylő házaspárnak a szerződéskötéstől számított öt éven belül legalább egy gyermeke születik (vagy egy magzat betölti a várandósság 12. hetét ezen az időszakon belül). Vagy: ha a házaspár ezen időszakon belül gyermeket fogad örökbe.

Igen, de a kölcsönkérelem benyújtását megelőző 180 napban már magyarországi TB-jogviszonyt kell tudni felmutatni.

A fair plusz személyi kölcsön abban különbözik a fair személyi kölcsöntől, hogy ehhez legalább havi nettó 250. 000 forint igazolható, bankszámlára érkező, a bank által elfogadható rendszeres jövedelemmel kell rendelkezni. Emellett azt is vállalni kell, hogy a legalább ekkora összegű rendszeres jóváírás a kölcsön teljes futamideje alatt a banknál vezetett bankszámlán teljesül. A fair plusz személyi kölcsön konstrukcióban a kamat: 6,89, a THM: 7,21 százalék.

Legutóbbi blogbejegyzések

Mit kell tudnod, ha az OTP Banknál szeretnél személyi kölcsönt igényelni?

Mit kell tudnod, ha az OTP Banknál szeretnél személyi kölcsönt igényelni?

2021.10.22.

Az OTP Bank a legnagyobb univerzális kereskedelmi bankként a hiteltermékek széles skáláját kínálja magánszemélyeknek is. Ha szabad felhasználásra személyi kölcsönt szeretnénk igényelni, azt az OTP Banknál is megtehetjük. Összeszedtük, hogy mit kell tudnunk, ha az OTP Banknál szeretnénk személyi kölcsönt igényelni.

Tovább olvasom
Babaváró hitel mellé kaphatunk lakáshitelt?

Babaváró hitel mellé kaphatunk lakáshitelt?

2021.10.20.

A Babaváró hitel ma az egyik legnépszerűbb támogatási forma Magyarországon. Szabad felhasználású hitel, az igénylők jelentős része mégis ingatlan vásárlásra fordítja, gyakran önerőként felhasználva a lakáshitel mellé. A fiatal házasok ugyanannyi Babaváró hitelt igényeltek az elműt évben, mint amennyi lakáscélú hitelt a bankok összesen folyósítottak. Mi az oka ennek a népszerűségnek? Kaphatunk-e a Babaváró hitel mellé másik hitelt? Ennek jártunk utána.

Tovább olvasom
Milyen dokumentumokra van szükség CSOK igényléséhez?

Milyen dokumentumokra van szükség CSOK igényléséhez?

2021.10.18.

A Családi Otthonteremtési Kedvezmény nyújtását feltételekhez kötik. Ezeknek a feltételeknek a meglétét az igénylőnek igazolnia kell. Megnéztük, hogy milyen dokumentumokra van szükség CSOK igényléshez. Íme, a részletek.

Tovább olvasom
A kárbejelentés menete

A kárbejelentés menete

2021.10.14.

Amikor egy gépjárművel baleset történik, a kárt be kell jelenteni. Személyi sérülés esetén minden esetben értesíteni kell a rendőrséget és a mentőket is. Ha nincs személyi sérülés, csak az autók sérültek meg, ki kell tölteni a kék- sárga kárbejelentő lapot. A kárbejelentő lap egy formanyomtatvány, amit a biztosító bocsát a rendelkezésünkre, vagy egy nyomtatványboltban is beszerezhetjük.

Tovább olvasom