Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Három személyi kölcsön ajánlat összehasonlítva

2020.08.14.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. február 28. 17:27

Ha három személyi kölcsön közül kellene választanod, melyik mellett döntenél? Másként is meg lehet közelíteni ezt a kérdést: mi alapján hoznád meg a döntésedet? Nem mindegy ugyanis, hogy miként választod ki a számodra legmegfelelőbb személyi kölcsönt, hiszen rengeteg szempontot kell megvizsgálnod, ahogy azt is mérlegelned kell, hogy melyik lényeges a számodra, és melyik kevésbé.

Három személyi kölcsön ajánlat összehasonlítva

Három személyi kölcsön összehasonlítása ráadásul nem is nehéz, de ha hitelt akarsz felvenni, akkor ennél lényegesen több adataival kell majd megbirkóznod. Szerencsére van segítséged: oldalunkon minden fontos adatot megtalálsz, ami ahhoz kell, hogy jó döntést hozhass, de annak érdekében, hogy ezt némi tapasztalattal tehesd meg, három személyi kölcsön összehasonlításával mutatjuk meg, mire kell figyelned.

Az egyik legfontosabb adat, amit figyelned kell, amikor kedvező személyi kölcsönt keresel, a THM érték, ami például a Provident kölcsönénél a legalacsonyabb, mindössze fix 5,6%, és ez a jövő január 1.-én esedékes korlátozás-eltörlés után is így marad. Lényeges viszont ezen kívül még másik két információ is, amit oldalunkon könnyedén megtalálsz, ezek pedig a futamidő, illetve a felvehető hitelösszeg. A Provident kölcsöne e tekintetben nem tartozik az élmezőnybe, mivel a maximális futamideje csak 15 hónap, a felvehető hitelösszeg pedig csupán 600.000 forint. Ha ennél nagyobb összegre lenne szükséged, vagy hosszabb idő alatt szeretnéd visszafizetni, akkor ez nem a te kölcsönöd.

Egy másik, remek példa a Cofidis terméke, ami egy igen kedvező személyi kölcsön, hiszen a felvehető összeg 10 millió forint, a futamidő 84 hónap is lehet, a THM pedig 6,9% – 19,9%. Ne tévesszen meg azonban az alacsony THM érték, hiszen az az alsó határ, és ha nem teljesítesz bizonyos feltételeket, akkor azt nem is kapod meg. Ebben az esetben viszont a közel 20% THM már egyáltalán nem kedvező.

Nézzük a harmadik kedvező személyi kölcsönt. A Budapest Bank személyi hitelénél a felvehető összeg kicsit kevesebb, 8 millió forint, a futamidő viszont ugyanannyi, vagyis 84 hónap, az igazán érdekes viszont a THM, ami 7,4% – 7,9%, vagyis ha csak a felső értéket ítélik meg neked, akkor is kedvező lesz a helyzeted.

Ha már tudod, milyen szempontok szerint választod ki a személyi kölcsönöd, akkor ezek alapján nem lesz nehéz dolgod, de ha kérdésed lenne, tedd fel nekünk elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

A lakáshitel kérelmemet hogy tudom most elindítani?

A lakáshitel kérelmemet hogy tudom most elindítani?

2020.05.29.

A lakáshitel kérelmek beadása mindig is a legnehezebb hiteligénylési folyamat volt, hiszen számtalan dokumentumot kellett hozzá összegyűjteni, többször is fel kellett keresni a bankfiókot, emellett értékbecslésre is szükség volt, és közjegyzőt, illetve ügyvédet is kellett keríteni annak érdekében, hogy a folyamat lezajlása zökkenőmentes legyen.

Tovább olvasom
Gyorskölcsön egy nap alatt? Lehetséges!

Gyorskölcsön egy nap alatt? Lehetséges!

2017.12.15.

Gyorskölcsön egy nap alatt, ez lehetséges csak online igénylésre lesz szükség és máris elindul a hitelbírálati szakasz. A cofidisnél már videó azonosítással is lehet kölcsönt igényelni, így a folyamat még egyszerűbb és gyorsabb.

Tovább olvasom
Adósságrendező hitellel, kiválthatok egyszerre több kölcsönt is?

Adósságrendező hitellel, kiválthatok egyszerre több kölcsönt is?

2018.10.14.

Ha olyan hitellel rendelkezel, amit már nem tudsz biztonsággal fizetni, és felemészti a családod havi jövedelmét. A hiteled kondíciói már jócskán elavultnak számítanak, és jobbnál jobb ajánlatok jönnek szembe veled minden nap, akkor ideje elgondolkodnod, hogy adósságrendező hitellel kiváltsd a hitelidet.

Tovább olvasom
Gyorskölcsön ajánlatokat keresel? Nézzük a legjobbakat!

Gyorskölcsön ajánlatokat keresel? Nézzük a legjobbakat!

2019.11.12.

Gyorskölcsön ajánlatokat keresel? Nálunk megtalálod a legjobbakat! Tudjuk, hogy ezt sokan állíthatják magukról, ám mi nem csak a levegőbe beszélünk, hanem mutatjuk is őket, sőt, azt is elolvashatod az alábbiakban, hogy miért is ezek a legjobbak.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával