Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Erste hitelkártya részletek

2019.05.20.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. február 28. 17:53

Hitelkártyát igényelnél, de nem tudod, melyik banknál érdemes? Nos, ebben a cikkben nem fogjuk konkrétan megmondani, melyiket kell választanod, csak bemutatjuk neked az Erste hitelkártyáit, majd adunk egy tanácsot, hogy mit tegyél, ha döntésre szeretnél jutni.

Erste hitelkártya részletek

Az Erste hitelkártyái három típusba sorolhatóak, az első közülük az Erste Max Hitelkártya. A hozzá tartozó THM 39,4%, ami magasnak tűnhet, főleg egy személyi kölcsönnel összehasonlítva, de sajnos a hitelkártyák esetében ez átlagosnak mondható, még ha nem is a legalacsonyabb. Előnyei számosak, így például 5.000 forint csatlakozási bónuszt kaphatsz, ha igényled. A vásárlások összegéből akár 4%-ot is visszatéríthetnek a számládra, ráadásul ingyenes utasbiztosítást is kapsz. A törlesztésedről SMS értesítést kapsz, így mindig tudni fogod, mennyi a havi fizetendő összeg. Ráadásul ezt egyszerűen, a netbank alkalmazáson keresztül könnyedén meg is tudod oldani.

A második Erste hitelkártya a Wizz Air Hitelkártya, amivel utazásra költhető pontokat gyűjthetsz a vásárlásaid segítségével, mi több, az igényléskor 20.000 forint értékű pontot is kapsz! Emellett Ingyenes Wizz Discount Club Csoportos tagság jár hozzá 2019.06.01-ig. A THM tekintetében nincs változás az előzőhöz képest: itt is 39,4%. Még több információ a kölcsönökkel kapcsolatosan, kattints ide. 

A harmadik, egyben legjobb Erste hitelkártya az Erste Platinum, ami a THM-mel emelkedik ki a mezőnyből: itt 27,1-31,5% lehet, de nem merülnek ki ennyiben az előnyei. Előszöris jár hozzá egy Platinum utasbiztosítási csomag, illetve visszatérítések a hazai vásárlásaidért, 1%, a külföldiekért pedig 2% értékben. Nézd meg a partnerünk hitelajánlatait is, kattints ide. 

Feltételei természetesen az Erste hitelkártyáinak is vannak, amik teljesítése nélkül nem kaphatod meg őket, de ezek megegyeznek a többi hitelnél megszokottakkal: betöltött 18. életév, magyar állampolgárság, illetve legalább 3 hónapos munkaviszony szükséges, emellett a nettó jövedelmednek el kell érnie a 80.000 forintot.

Felkeltette az érdeklődésedet az Erste hitelkártya kínálata? Megértjük, ám azt tanácsoljuk, tekintsd meg a többi bank ajánlatait is, mert csak a legjobbat érdemes választanod! Oldalunkon ezt egyszerűen megteheted, és ha kérdésed van, azt is felteheted nekünk, csak vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

MBH Személyi Kölcsön

THM

14,6% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Sláger kölcsön

THM

14,9%

Futamidő

18 hó

Hitelösszeg

350.000 Ft - 700.000 Ft

Hirdetés

Fix Kamat személyi kölcsön

THM

14,41% - 21,77%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 12.000.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Erste folyószámlahitele

Erste folyószámlahitele

2019.04.14.

Váratlan kiadás, vagy hó végi pénzzavar esetén több lehetőség közül lehet választani: egyrészt ott a kölcsönkérés egy rokontól, ismerőstől, de ez egy idő után kényelmetlen és kínos lesz, ha gyakran ismétlődik. A másik lehetőség egy bankhoz fordulni, de ez rengeteg ügyintézéssel jár. Mi a megoldás? A hitelkeret! Nézzünk meg egy példát alaposan, és legyen ez az Erste folyószámlahitele!

Tovább olvasom
ERSTE Most Személyi Kölcsön

ERSTE Most Személyi Kölcsön

2018.08.03.

A személyi kölcsönök piacán folyamatos a fejlődés, újabbnál újabb hiteltermékek jelennek meg. Az ERSTE Bank új személyi kölcsöne a legfrissebb; nézzük meg, mit nyújt a többi hiteltermékhez képest!

Tovább olvasom
Tudj meg mindent az Erste Bank személyi kölcsöneiről!

Tudj meg mindent az Erste Bank személyi kölcsöneiről!

2022.03.30.

Az Erste Bank személyi kölcsönei hozzák a kötelezőt, azaz a bank portfóliójában mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet.

Tovább olvasom
Banki hitelt, válogatottan oldalunkról!

Banki hitelt, válogatottan oldalunkról!

2019.04.20.

Ha még sosem vettél fel banki hitelt, de tudod, hogy egyszer, sőt, hamarosan szükséged lesz rá. Szeretnél egy gyorstalpalót arról, hogy mik közül választhatsz, akkor jó hírünk van. Az alábbiakban olvashatod!

Tovább olvasom