Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

CIB lakáshitel részletek

2019.03.18.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. március 22. 14:53

Mivel az utóbbi időben felpörgött az ingatlanpiac, és a CSOK is hozzátette ehhez a magáét, a lakáshitelek is rohamos fejlődésnek indultak. Minden bank megpróbál a konkurencia alá licitálni, így a kamatok is egyre kedvezőbbek. Nézzük meg, mit tud nyújtani a CIB lakáshitel!

CIB lakáshitel részletek

Nos, a CIB lakáshitel, amiről bátran állíthatjuk, hogy a legkedvezőbbek között vannak, ha a THM-et nézzük! Ötféle lakáshitel közül lehet választani, ha a CIB Bank mellé tesszük le a voksunkat, és egyik jobb, mint a másik! Nézzük őket sorban:

  • A CIB 5 Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel az első, amit a bank weboldalán találhatunk. A THM 3,92-5,73% között mozoghat, a futamidő pedig 5-30 év lehet. A kamatperiódus 5 év, ami alatt egyenlőek a havi törlesztőrészletek, emellett nincs folyósítási, értékbecslési, Takarnet lekérdezési díj és földhivatali eljárási illeték.
  • A CIB 10 Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelhez tartozó THM: 4,60-6,66%, a futamidő pedig 10-30 év között mozog. További különbség az előzőhöz képest a kamatperiódus, ami 10 éves, ezeken kívül azonban megegyezik a CIB 5 Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitellel.
  • A CIB Végig Fix Lakáskölcsön talán a legkevésbé kedvező, ha a kamatozását tekintjük, a THM ugyanis 5,19-8,10%. A futamideje pedig fixen 15 év, és minimum 1.000.000 forintot kell igényelni, viszont – mint a neve is mutatja – végig fix törlesztőrészletekkel kalkulálhatunk. A legfontosabb tulajdonsága azonban az, hogy nem csak lakásvásárlásra, de építési telek vásárlására, korszerűsítésre, bővítésre és lakáscélú hitel kiváltására is felhasználható. A fentebb megemlített díjakat ennél sem számolják fel!
  • A CIB UNO Lakáskölcsön esetében a legalacsonyabb a THM: 2,56-4,51%, viszont ezért kompromisszumot is kell kötni. Ugyanis a törlesztőrészlet évente változik.  Cserébe viszont a futamidő 3-35 év lehet, szintén felhasználható többféle hitelcélra, és a díjakat is elfelejthetjük.
  • Az utolsó a sorban a CSOK, illetve a részét képező, államilag kamattámogatott CIB lakáshitel, melynek esetében a THM 3,09-3,40%.

Nézd meg partnerünkt lakáshitel ajánlatait is, amit ide kattintva nézheted meg vagy tekintsd meg a többi információt a lakáshitellel kapcsolatosan, kattints ide.

Érdemes Neked is tallóznod a CIB lakáshitelei között, hiszen igen kedvezőek, de ha ránk hallgatsz, a többi bank hiteleivel is összehasonlítod őket, hiszen csak így lehetsz biztos abban, hogy a legjobbat választod. Oldalunkon ezt könnyen megteheted, és ha kérdésed van, csak vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

14,0% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

CIB személyi kölcsön – hogy tudom egyszerűen igényelni?

CIB személyi kölcsön – hogy tudom egyszerűen igényelni?

2019.01.10.

Ha személyi kölcsönt szeretnél igényelni, akkor rengeteg lehetőség közül választhatsz, hiszen nincs olyan bank, amelyik ne kínálná az ügyfeleinek. A CIB személyi kölcsöne egy olyan hiteltermék, ami mindenképp figyelmet érdemel, tehát hadd mutassuk be most részletesen!

Tovább olvasom
CIB 0 Ft-os számla – mit kell tudni róla?

CIB 0 Ft-os számla – mit kell tudni róla?

2018.11.07.

Elgondolkodtál már azon, hogy mennyibe kerül fenntartanod a bankszámládat? Ha nem, érdemes utánanézned, és hacsak nem a CIB 0 Ft-os számláját használod, nagyon meg fogsz lepődni!

Tovább olvasom