Kis összegű hitelt igénylnél, akkor jó helyen jársz, mert mindenkivel megtörténhet, hogy pénzzavar esetén gyors segítségre lenne szüksége.
Szerencsére létezik olyan lehetőség, ami pont az ilyen helyzetekre nyújt megoldást!

Kis összegű hitelt szeretnél, akkor ne a személyi kölcsönök között nézelődj! Ezek igénylése minden esetben hosszadalmas, sok dokumentum beszerzésére van hozzá szükség, és a minimálisan igényelhető összeg is a több százezres kategóriába tartozik. Inkább a gyorskölcsönök közül válassz! A nevükben benne van a legfőbb előnyük is: gyorsan hozzájuk juthatsz, egyszerűsített a hitel felvételének folyamata is, és akár online is igényelheted, de ez esetben a legfontosabb tulajdonságuk az, hogy kis összeget is felvehetsz. Ha tényleg csak egy apróbb, átmeneti pénzzavarról van szó, akkor ezt a hitelterméket Neked találták ki, ugyanis már akár 30000 Forintért is benyújthatod az igénylésedet! Kérj ingyenes visszahívást Partnerünktől itt!

A gyorskölcsön egy szabad felhasználású konstrukció, tehát nem kell igazolnod hitelcélt, így az átmeneti pénzzavar megszüntetésére költheted. Ezt a kis összegű hitelt elromlott háztartási eszközök javíttatására, vagy újak beszerzésére is fordíthatod, de a gyakorlatban nincs semmilyen megkötés arra vonatkozóan, hogy a kézhez kapott összeg hova kerül a végén. Mielőtt azonban elhamarkodott döntést hoznál, mérlegelj, hiszen minden esetben érdemes figyelembe venni a THM és a futamidő alakulását! Csak azt a kis összegű hitelt vedd fel, ami minden tekintetben megfelel az elvárásaidnak és a lehetőségeidnek! Jó, ha tudod, hogy ezek a kölcsönök általában magasabb kamattal kerülnek folyósításra, mint például egy személyi kölcsön, ráadásul a futamidő is rövidebb. Mindig alaposan gondold át, hogy megéri-e felvenned az adott konstrukciót, vagy jobban járnál, ha másikat választanál helyette! Kérj ingyenes visszahívást Partnerünktől itt!

Ha szükséged lenne egy kis összegű hitelre, akkor a döntés előtt mindenképp vesd össze az ezzel foglalkozó bankok ajánlatait! Oldalunk segítségével ezt könnyedén megteheted, majd válaszd azt, amelyik a számodra leginkább megfelel! Kérdés esetén keress bennünket elérhetőségeink egyikén!

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

Tanácstalan vagy? Nincs időd foglalkozni a hitelügyintézéssel? Mi szívesen segítünk szaktanácsadással és hitelednek teljes körű ügyintézésével egyaránt.

Ismerkedjen meg velünk!

Kis összegű hitelt igényelnél?
5 (100%) 2 értékelés