Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Kis összegű hitelt igényelnél?

2018.01.22.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 16. 11:21

Kis összegű hitelt igényelnél, akkor jó helyen jársz, mert mindenkivel megtörténhet, hogy pénzzavar esetén gyors segítségre lenne szüksége. Szerencsére létezik olyan lehetőség, ami pont az ilyen helyzetekre nyújt megoldást!

Kis összegű hitelt igényelnél?

Kis összegű hitelt szeretnél, akkor ne a személyi kölcsönök között nézelődj! Ezek igénylése minden esetben hosszadalmas, sok dokumentum beszerzésére van hozzá szükség, és a minimálisan igényelhető összeg is a több százezres kategóriába tartozik. Inkább a gyorskölcsönök közül válassz! A nevükben benne van a legfőbb előnyük is: gyorsan hozzájuk juthatsz, egyszerűsített a hitel felvételének folyamata is, és akár online is igényelheted, de ez esetben a legfontosabb tulajdonságuk az, hogy kis összeget is felvehetsz. Ha tényleg csak egy apróbb, átmeneti pénzzavarról van szó, akkor ezt a hitelterméket Neked találták ki, ugyanis már akár 30000 Forintért is benyújthatod az igénylésedet! Kérj ingyenes visszahívást Partnerünktől itt!

A gyorskölcsön egy szabad felhasználású konstrukció, tehát nem kell igazolnod hitelcélt, így az átmeneti pénzzavar megszüntetésére költheted. Ezt a kis összegű hitelt elromlott háztartási eszközök javíttatására, vagy újak beszerzésére is fordíthatod, de a gyakorlatban nincs semmilyen megkötés arra vonatkozóan, hogy a kézhez kapott összeg hova kerül a végén. Mielőtt azonban elhamarkodott döntést hoznál, mérlegelj, hiszen minden esetben érdemes figyelembe venni a THM és a futamidő alakulását! Csak azt a kis összegű hitelt vedd fel, ami minden tekintetben megfelel az elvárásaidnak és a lehetőségeidnek! Jó, ha tudod, hogy ezek a kölcsönök általában magasabb kamattal kerülnek folyósításra, mint például egy személyi kölcsön, ráadásul a futamidő is rövidebb. Mindig alaposan gondold át, hogy megéri-e felvenned az adott konstrukciót, vagy jobban járnál, ha másikat választanál helyette! Kérj ingyenes visszahívást Partnerünktől itt!

Ha szükséged lenne egy kis összegű hitelre, akkor a döntés előtt mindenképp vesd össze az ezzel foglalkozó bankok ajánlatait! Oldalunk segítségével ezt könnyedén megteheted, majd válaszd azt, amelyik a számodra leginkább megfelel! Kérdés esetén keress bennünket elérhetőségeink egyikén!

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Megújuló Hitel, mit kell tudni róla?

Megújuló Hitel, mit kell tudni róla?

2018.07.20.

A Megújuló Hitel a Cofidis hitelterméke, ami tulajdonképpen egy személyi kölcsön, de van néhány tulajdonsága, ami miatt a versenytársak konstrukciói fölé emelkedik! Érdemes elgondolkodni rajta, ha személyi kölcsönt tervezel felvenni, mert bizonyos esetekben ennél jobbat nem találsz manapság!

Tovább olvasom
Fapados Kölcsön, mit kell tudni róla?

Fapados Kölcsön, mit kell tudni róla?

2018.07.24.

A Fapados Kölcsön a Cofidis-nél található meg, aki nagyobb pénzösszeghez szeretne jutni, és nem szeretné azt sokáig törlesztgetni. Ez a különlegesnek nevezhető hitel valójában egyfajta személyi kölcsön, tehát nem szükséges ingatlanfedezetet bevonni alá, viszont van pár előnye, ami miatt érdemes mellette dönteni!

Tovább olvasom
Cofidis 100% online hiteligénylés – mit jelent ez?

Cofidis 100% online hiteligénylés – mit jelent ez?

2019.06.04.

A modern világ rengeteg hátránya mellett azért akad néhány előny is, például az, hogy minden leegyszerűsödik. Egyszerűbb lett a közlekedés, egyszerűbb hozzájutni olyan fogyasztási cikkekhez, amiket korábban beszerezhetetlennek hittünk. Könnyedén elérhetjük az ismerőseinket, sőt, be is vásárolhatunk az internet segítségével. A hitelezés sokáig bonyolult és hosszadalmas dolog volt, rengeteg papírmunkával. De manapság már ebben is változott a helyzet.

Tovább olvasom
Kölcsön videóazonosítás segítségével!

Kölcsön videóazonosítás segítségével!

2018.03.02.

Egy ideje otthonról is igényelhetsz gyorskölcsönt, és akár 24 órán belül folyósíthatják az összeget, a videóazonosítás segítségével – ha az előzetes hitelkérelmed sikeres volt – akár negyed óra alatt túllehetsz az egészen! Ha nem tudod, hogy is működik, röviden összefoglaljuk neked.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával