fbpx

Blog

Itt híreket, érdekességeket, újdonságokat találsz. Cikkgyűjteményünk többféle témával foglalkozik, a célunk az, hogy naprakész információkat adjunk a különböző hitelekről, biztosításokról, pénzpiaci változásokról. Nyomon követnéd a pénzügyi világ történéseit, szeretnél képben lenni az aktuális állami támogatásokkal kapcsolatban? Mindezt megteheted itt, folyamatosan frissülő blog-hírfolyamunkban, ahol közérthető formában olvasva kaphatsz választ esetleges kérdéseidre.

Érdemes külön balesetbiztosítást kötni az utasbiztosítás mellé?

2022.08.11.

Általában nem. Az utasbiztosítás ugyanis legtöbbször tartalmazza a balesetbiztosítást is.

Tovább olvasom

Mit jelent az Asszisztencia szolgáltatás?

2022.08.11.

Az Asszisztencia szolgáltatás egy általában 24 órás telefonos szolgáltatás, ahova a biztosított káresemény esetén betelefonálhat, és segítséget kérhet. Fontos lehet, hogy ezt a szolgáltatást a biztosítottnak az anyanyelvén biztosítsák.

Tovább olvasom

Van olyan ország, ahol nem véd az utasbiztosítás?

2022.08.11.

Azt, hogy mely országokban él a biztosítás, a biztosítási kötvény tartalmazza. Fontos, hogy szerződéskötés előtt ezt ellenőrizzük.

Tovább olvasom

Belföldi nyaraláskor is köthető utasbiztosítás?

2022.08.11.

Igen. Egyes biztosítók belföldi nyaraláshoz, belföldi utazáshoz is kínálnak biztosításokat.

Tovább olvasom

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Elveszett poggyászra is érvényes az utasbiztosítás?

2020.09.03.

Az attól függ, hogy milyen szerződést kötöttünk, de a legtöbb esetben igen. Eltűnt csomag esetén először a légitársaságnak kell jelenteni a dolgot, az jegyzőkönyvet vesz fel. Ezután jöhet a kárigénylés, a jegyzőkönyvet el kell küldeni a biztosítónak.

Tovább olvasom

Hogyan lehet megkötni az utasbiztosítást?

2020.09.03.

Egyszerűen, hiszen online is minden elintézhető. Viszont szerződéskötés előtt érdemes egymás mellé tenni a különböző ajánlatokat és összehasonlítani őket, mert rengeteg lehet közöttük a különbség. Természetesen nem mindegy, hogy hová utazunk, mivel, mennyi időre és milyen célból.

Tovább olvasom

Mire vonatkozhat egy utasbiztosítás?

2020.09.03.

A szolgáltatás szerteágazó lehet. Utasbiztosítási szerződésünk többek között tartalmazhat élet-, baleset-, vagy betegbiztosítást, asszisztencia szolgáltatást, poggyászbiztosítást, vagy akár jogvédelmi szolgáltatást is.

Tovább olvasom

Ajánlataink

Archívum