Blog

Itt híreket, érdekességeket, újdonságokat találsz. Cikkgyűjteményünk többféle témával foglalkozik, a célunk az, hogy naprakész információkat adjunk a különböző hitelekről, biztosításokról, pénzpiaci változásokról. Nyomon követnéd a pénzügyi világ történéseit, szeretnél képben lenni az aktuális állami támogatásokkal kapcsolatban? Mindezt megteheted itt, folyamatosan frissülő blog-hírfolyamunkban, ahol közérthető formában olvasva kaphatsz választ esetleges kérdéseidre.

Hol lehet igényelni a kölcsönt?

2021.03.01.

A bankok, amelyeknél elérhető ez a termék, listája folyamatosan bővül, érdemes honlapunkon tájékozódni a friss ajánlatokról.

Tovább olvasom

2021 január 1. előtt elkezdődött a felújítás, lehet rá hitelt igényelni?

2021.03.01.

Nem, csak olyan munkálatok esetében igényelhető a lakásfelújítási hitel, amelyek 2021 január 1. után kezdődtek.

Tovább olvasom

3 millió forintot vennék fel felújítási kölcsönként, megtehetem?

2021.03.01.

Természetesen igen, hiszen e konstrukcióban 6 millió forint a maximum. Persze a feltételeknek meg kell felelni, például annak, hogy a felvett hitelösszeg legalább 25 százalékát el kell érnie a lakásfelújítási támogatásnak.

Tovább olvasom

A bank elkéri a felújítással kapcsolatos számlákat?

2021.03.01.

Igen, a kölcsön felhasználásával megvalósított munkálatok során keletkező számlákat, azok kifizetését a hitel folyósításától számított egy éven belül be kell mutatni.

Tovább olvasom

Van díja az előtörlesztésnek?

2021.03.01.

Nincs, a lakásfelújítási támogatás összegéből díjmentesen lehet előtörleszteni a lakásfelújítási kölcsönt. Ha ez megtörénik, a bank újraszámolja a megmaradt adósságra vonatkozó havi törlesztőrészleteket.

Tovább olvasom

Van jelzálog bejegyzés a támogatott hitelnél?

2021.03.01.

Igen, a kölcsön jelzálog alapú, tehát szükséges hozzá ingatlanfedezet.

Tovább olvasom

Ajánlataink

Archívum