fbpx

Blog

Itt híreket, érdekességeket, újdonságokat találsz. Cikkgyűjteményünk többféle témával foglalkozik, a célunk az, hogy naprakész információkat adjunk a különböző hitelekről, biztosításokról, pénzpiaci változásokról. Nyomon követnéd a pénzügyi világ történéseit, szeretnél képben lenni az aktuális állami támogatásokkal kapcsolatban? Mindezt megteheted itt, folyamatosan frissülő blog-hírfolyamunkban, ahol közérthető formában olvasva kaphatsz választ esetleges kérdéseidre.

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Milyen feltételei vannak a Takarékbanknak a babaváró hitelnél?

2021.03.31.

A “központi” feltételek mellett a Takarékbank következő dolgokat várja el az igénylésnél: folyamatos, határozatlan idejű munkaviszony (legalább 3 hónapja fennálló), az egyéni vállalkozók esetén legalább 12 hónapja létezzen az egyéni vállalkozás/társas vállalkozás, amely egy lezárt adóévvel rendelkezik, valamint legalább három hónapos lakossági forint bankszámlamúlt bármely hazai hitelintézetnél. Ezek mellett a hitel folyósításához és törlesztéséhez bankszámlát […]

Tovább olvasom

Mire van szükség a Takarék Fix Személyi Kölcsön igényléséhez?

2021.03.31.

Szükség van az utolsó 3 havi számlakivonatra ahhoz, hogy igazolni tudjuk a megfelelő mértékű munkabért. Emellett kell a munkáltatói jövedelemigazolás is (30 naptári napnál nem régebbi). Ha az ügyfél nyugdíjas, akkor a nyugdíjszelvényre, vagy a nyugdíjjóváírást tartalmazó utolsó 3 havi számlakivonatra lesz szükség.

Tovább olvasom

Vannak kamatkedvezmények a Takarék Otthon Lakáshitelnél?

2021.03.31.

Igen, vannak. Többféle kedvezmény is elérhető, az alapfeltétel, hogy fizetési számlával rendelkezzünk a Takarékbanknál, emellett a rendszeres jóváírások összege számít elsősorban.

Tovább olvasom

Hogyan történik az otthonteremtő kamattámogatott kölcsön folyósítása?

2021.03.31.

Amennyiben új lakás építéséről van szó, a kölcsönt a bank – az ingatlan készültségi fokával arányosan – legalább kettő, legfeljebb öt részletben folyósítja. Lakásvásárlásnál a hitel folyósítása egy összegben történik.

Tovább olvasom

Kik vehetik igénybe a Takarék minősített fogyasztóbarát lakáshitelt?

2021.03.31.

Azok a magyar állampolgárok, akik megfelelő összegű, igazolt jövedelemmel rendelkeznek, betöltötték a 18. életévüket, és állandó magyarországi lakóhellyel rendelkeznek.

Tovább olvasom

Takarék személyi kölcsön termékei

2020.09.01.

Három személyi kölcsön közül tudsz választani, nézzük meg: Takarék fix személyi kölcsön Takarék fix kiváltó személyi kölcsön Takarék Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

Tovább olvasom

Takarék fix kiváltó személyi kölcsön

2020.09.01.

Adósságaidat tudod csökkenteni a kiváltó kölcsönnel, így egy sokkal kedvezőbb hitel terméket törleszthetsz havonta. Ezen kívül, akár szabadon felhasználható kölcsönhöz is juthatsz. Változatlan kamat és törlesztőrészlet a futamidő alatt. Felvehető maximum összeg: 500.000 Ft – 10.000.000 Ft-ig Futamidő: 12 – 84 hó Bővebb információ a hirdetményben, itt.

Tovább olvasom

Szükséges dokumentumok az igényléshez

2020.09.01.

Nézzük át, hogy pontosan mi szükséges az igényléshez: utolsó 3 havi bankszámlakivonat, amire a munkabér érkezik munkáltatói igazolás (30 napnál nem régebbi) nyugdíjas igénylő esetén nyugdíjszelvény vagy az utolsó 3 havi számlakivonat, amire a nyugdíjjóváírás került

Tovább olvasom

Minimum követelmények az igényléshez

2020.09.01.

A következő feltételeknek kell megfelelni: legalább 18. életév betöltése munkaszerződéssel rendelkezik (határozott vagy határozatlan idejű) vagy nyugdíjas legalább 100.000 Ft-ot elérő, igazolt havi nettó jövedelemmel rendelkezik az igényléskor nem szerepel a negatív KHR listán

Tovább olvasom

Ajánlataink

Archívum