fbpx

Blog

Itt híreket, érdekességeket, újdonságokat találsz. Cikkgyűjteményünk többféle témával foglalkozik, a célunk az, hogy naprakész információkat adjunk a különböző hitelekről, biztosításokról, pénzpiaci változásokról. Nyomon követnéd a pénzügyi világ történéseit, szeretnél képben lenni az aktuális állami támogatásokkal kapcsolatban? Mindezt megteheted itt, folyamatosan frissülő blog-hírfolyamunkban, ahol közérthető formában olvasva kaphatsz választ esetleges kérdéseidre.

Milyen dokumentumok kellenek a Széchenyi hitel igényléséhez?

2022.05.13.

A Széchenyi hitel igénylése nem különbözik a piaci hitelek igénylésétől. Az elvárt dokumentumokról, a bankok eltérő hitelezési gyakorlata miatt, a hitelt nyújtó pénzintézet tud tájékoztatást adni.

Tovább olvasom

Hol lehet Széchenyi hitelt igényelni?

2022.05.13.

A Széchenyi hitel a KAVOSZ regisztráló irodáiban igényelhető az ország közel kétszáz pontján. A bankok bírálják el és folyósítják a kölcsönt, az igénylés csak a regisztráló irodákban adható le. A regisztráló irodában kell megadni annak a pénzintézetnek a nevét, ahova az igénylést be akarja adni a vállalkozás.

Tovább olvasom

Mekkora a kamat és díjtámogatás mértéke?

2022.05.13.

A Széchenyi hitel kamat és díjtámogatása nagy, jóval kedvezőbbek a feltételek, mint egy piaci hitelnél. A kamat négy százalék alatt van, és a kölcsön többi költségét is támogatja a kormány.

Tovább olvasom

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Egyéni vállalkozás igényelhet Széchényi Kártyát?

2021.10.20.

A Széchenyi Mikrohitel MAX-ot egyéni vállalkozások is igényelhetik a beruházásaik finanszírozására. Ez a konstrukció kifejezetten a mikro-vállalkozásoknak készült. 

Tovább olvasom

Van más költség a kamaton és kezelési költségen meg a hitelbírálati díjon kívül?

2021.07.22.

Igen. Kezességvállalás díját is ki kell fizetni. Ezt a Garantiqa Hitelgarancia Zrt és a Agrár Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány határozza meg.

Tovább olvasom

Azt olvastam, hogy kell kezes. Ez hogy működik?

2021.07.22.

A kezes azt vállalja, hogy a bank felszólítására fizet az adós helyett. Ha nem fizet, végrehajtás indulhat ellene.

Tovább olvasom

Az igényelt hitelt a Széchenyi Kártyára utalják?

2021.07.22.

Igen. Olyannyira, hogy a Széchenyi Kártya válik a vállalkozás bankkártyájává.

Tovább olvasom

Hogyan lehet Széchenyi hitelt igényelni?

2020.09.03.

Fel kell keresni egy regisztráló irodát, amelyek a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségénél, a helyi kereskedelmi és iparkamaránál, vagy a KAVOSZ-irodákban érhetőek el. Az igényléshez össze kell gyűjteni/kitölteni az adott termékhez szükséges dokumentumokat. Ki kell választani a forgalmazó bankok közül azt, amellyel szeretnénk szerződést kötni.

Tovább olvasom

Ajánlataink

Archívum