Blog

Itt híreket, érdekességeket, újdonságokat találsz. Cikkgyűjteményünk többféle témával foglalkozik, a célunk az, hogy naprakész információkat adjunk a különböző hitelekről, biztosításokról, pénzpiaci változásokról. Nyomon követnéd a pénzügyi világ történéseit, szeretnél képben lenni az aktuális állami támogatásokkal kapcsolatban? Mindezt megteheted itt, folyamatosan frissülő blog-hírfolyamunkban, ahol közérthető formában olvasva kaphatsz választ esetleges kérdéseidre.

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Lakásfelújításhoz tudok hitelt igényelni az OTP Banknál?

2022.02.10.

Igen. Akkor lehet igényelni OTP Otthonfelújítási Hitelt, ha az ingatlanunk felújításához Otthonfelújítási támogatást vettünk igénybe, mert megfeleltünk a támogatás feltételeinek. Az OTP Otthonfelújítási hitelt évi fix három százalékos, kivételesen alacsony kamattal igényelhetjük.

Tovább olvasom

Hogyan tudom kiválasztani a legjobb OTP hitelt?

2022.02.10.

A számunkra megfelelő kölcsön kiválasztása rendkívüli fontosságú. Ebben szakértő weboldalak hitelkalkulátorai és szakértő cikkei segítenek. Kiválaszthatjuk a futamidőt, a törlesztő részletet, és a Teljes Hiteldíj Mutató mellett a teljes visszafizetendő összeget is megmutatja a hitelkalkulátor. A választás egyszerű és gyors. Már nem kell végigjárnunk a bankfiókokat ahhoz, hogy megtaláljuk a legideálisabb konstrukciót.

Tovább olvasom

Szabad felhasználású hitelt szeretnék. Van ilyen az OTP Banknál?

2022.02.10.

Igen. Több is. Az OTP szabad felhasználású jelzáloghitelt, az OTP személyi kölcsönt, és a Babaváró hitel is szabadon, kötöttségek nélkül költhetjük el.

Tovább olvasom

Vannak államilag kamattámogatott hitelek az OTP-nél?

2022.02.10.

Igen. Az OTP Banknál igényelhetünk CSOK-ot, falusi CSOK-ot, CSOK hitelt, Babaváró hitelt és Otthonfelújítási hitelt is. Az OTP Banknál minden államilag támogatott hitel elérhető.

Tovább olvasom

Zöld hitelt kaphatok az OTP Banktól?

2022.02.10.

Igen. Az OTP NHP Zöld otthon lakáshitele a legjobb döntés, ha új ingatlan szeretnénk vásárolni. A Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett Zöld otthon programban magas hitelösszeghez is juthatunk alacsony kamattal. Lényeges, hogy a kiválasztott ingatlannak meg kell felelnie az előírt energetikai besorolásnak, el kell érnie a BB szintet.

Tovább olvasom

Ajánlataink

Archívum