fbpx

Blog

Itt híreket, érdekességeket, újdonságokat találsz. Cikkgyűjteményünk többféle témával foglalkozik, a célunk az, hogy naprakész információkat adjunk a különböző hitelekről, biztosításokról, pénzpiaci változásokról. Nyomon követnéd a pénzügyi világ történéseit, szeretnél képben lenni az aktuális állami támogatásokkal kapcsolatban? Mindezt megteheted itt, folyamatosan frissülő blog-hírfolyamunkban, ahol közérthető formában olvasva kaphatsz választ esetleges kérdéseidre.

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Hányszor hosszabbítható meg a felvett kölcsön futamideje?

2021.06.16.

Ahányszor csak szeretnéd, de az esedékes ügyleti kamatot + prolongációs díjat előre szükséges megfizetned. Minden esetben 30 nappal hosszabbíthatsz.

Tovább olvasom

Miért válasszam a Minikölcsönt?

2020.09.01.

Mert, akár 1 órán belül hitelhez tudsz jutni és ehhez nem kell bankba menned, elég egy regisztráció online felületen. Fedezet sem szükséges a hiteligényléshez és mindent online tudsz intézni.

Tovább olvasom

Minimum követelmények az igényléshez

2020.09.01.

A minikölcsön minimum követelményei a hitelfelvételhez: 18. életév betöltése magyar állampolgárság érvényes magyarországi mobiltelefonszám érvényes email cím érvényes magyar személyi igazolvány vagy útlevél vagy vezető engedély és bejelentett magyarországi lakcím legalább 3 hónapos munkaviszony és a mindenkor hatályos minimálbér összege szükséges az igényléshez nyugdíjas esetén végleges nyugellátás megléte magyarországi bankszámla

Tovább olvasom

Mekkora kölcsönösszeg igényelhető?

2020.09.01.

Kis összegű kölcsön igényelhető, melynek összege: 25.000 Ft – 600.000 Ft-ig terjed.

Tovább olvasom

Szükséges fedezet a hitelhez?

2020.09.01.

Nem, de a mindenkori minimálbér megléte és a 3 hónapos munkaviszony szükséges. Fedezet a jövedelem lesz.

Tovább olvasom

Milyen dokumentumokra lesz szükség az igényléshez?

2020.09.01.

A következő dokumentumokra lesz szükség: érvényes személyi igazolvány lakcímkártya alkalmazotti jövedelem esetén munkáltatói igazolás az elmúlt 3 hónap összegéről vagy az elmúlt 3 hónap teljes bankszámlakivonat egyéni vállalkozók / őstermelők esetén – NAV által kiállított jövedelemigazolás és NAV adóigazolás nyugdíjas esetén – készpénzben kapja a jövedelmét, akkor NYUFIG éves igazolás és utolsó havi nyugdíjszelvény, ha […]

Tovább olvasom

Milyen gyorsan bírálják el a kölcsönt?

2020.09.01.

Expressz szolgáltatás esetén, akár 1 órán belül folyósításra kerül a kért hitelösszeg, de legkésőbb a következő munkanap 12:00 óráig. Normál igénylés esetén, akár 20 nap is lehet. A minikölcsön hitele gyors és online igényelhető.

Tovább olvasom

Nem elfogadható jövedelmek

2020.09.01.

A következő jövdelemeket a minikölcsön nem fogadja el: diákmunka szociális ellátás munkanélküli segély képzési támogatás álláskeresési ellátás

Tovább olvasom

Ajánlataink

Archívum