fbpx

Blog

Itt híreket, érdekességeket, újdonságokat találsz. Cikkgyűjteményünk többféle témával foglalkozik, a célunk az, hogy naprakész információkat adjunk a különböző hitelekről, biztosításokról, pénzpiaci változásokról. Nyomon követnéd a pénzügyi világ történéseit, szeretnél képben lenni az aktuális állami támogatásokkal kapcsolatban? Mindezt megteheted itt, folyamatosan frissülő blog-hírfolyamunkban, ahol közérthető formában olvasva kaphatsz választ esetleges kérdéseidre.

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Mekkora összeget igényelhetek online?

2020.09.02.

K&H Személyi kölcsönt 5 millió forintig, K&H Kiemelt Személyi kölcsönt 7 millió forintig igényelhetsz online.

Tovább olvasom

Az online folyamat lépései

2020.09.02.

Nézzük meg az online folyamat lépéseit: Előszőr meg kell adnod a személyes adataidat Videóhíváson keresztül azonosítani fognak Igénylésedet és a szerződés aláírását is online fogod végezni Legkésőbb a szerződést követő munkanapon utalásra kerül a kért kölcsön összege További információt itt találsz, kattints ide. 

Tovább olvasom

Mit kell tudni a K&H Személyi Kölcsönről

2020.09.01.

A K&H személyi kölcsöne 100% online igényelhető kedvező feltételekkel. A kért hitelösszeg, akár 30 percen belül folyósításra kerülhet, de legkésőbb a szerződés aláírásától számított következő munkanapon. A kölcsön szabad felhasználású, így a következő finanszírozásokra is felhasználhatod: Autóvásárlásra Hitelkiváltásra, így kiválthatod a rossz konstrukcióval rendelkező hiteleidet Lakásvásárlás vagy felújításra Utazás vagy egyéb családi esemény finanszírozása

Tovább olvasom

Minimum követelmények az igényléshez

2020.09.01.

A kölcsönigénylés feltételei: 18. életévet betöltése Állandó magyarországi lakcím és rendelkezel telefonos elérhetőséggel Havi minimum 150.000 Ft nettó jövedelemmel rendelkezel Bankszámlára utalt jövedelem Minimum 3 hónapos munkaviszony vagy 12 havi vállalkozói múlt vagy véglegesített nyugdíj Nem szerepelsz a Negatív KHR (BAR) listán, passzív sem aktív státuszban Ha az igénylő (adós) a kölcsön lejáratakor meghaladja a […]

Tovább olvasom

Az online igénylés előnyei

2020.09.01.

Otthonról kényelmesen tudod igényelni a kölcsönt, így nem kell bankfiókban sorban állnod. Az azonosítás videón keresztül történik a szerződés megkötése és aláírása is online zajlik. Az igényelt összeget gyorsan, akár 24 órán belül megkaphatod bankszámlára utalva a szerződés aláírását követően.

Tovább olvasom

Ajánlataink

Archívum