fbpx

Blog

Itt híreket, érdekességeket, újdonságokat találsz. Cikkgyűjteményünk többféle témával foglalkozik, a célunk az, hogy naprakész információkat adjunk a különböző hitelekről, biztosításokról, pénzpiaci változásokról. Nyomon követnéd a pénzügyi világ történéseit, szeretnél képben lenni az aktuális állami támogatásokkal kapcsolatban? Mindezt megteheted itt, folyamatosan frissülő blog-hírfolyamunkban, ahol közérthető formában olvasva kaphatsz választ esetleges kérdéseidre.

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Mit és mit nem tartalmaz a THM?

2020.09.02.

Tartalmazza: a folyósítási díjat az ügyintézés díját az adminisztrációk költségeit a kezelési költséget az értékbecslési díjat a helyszíni szemle díját az ingatlan-nyilvántartási  díjat a hitelközvetítői díjat a számlavezetési díjat Nem tartalmazza: a közjegyző díját az ingatlanfedezeti biztosítás díját a szerződésmódosítás díját az előtörlesztés és a végtörlesztés díját az egyéb költségeket a kamatváltozásokból következő többletköltségeket THM-ről […]

Tovább olvasom

Mi történik, ha nem fizetem a törlesztőrészleteket?

2020.09.01.

Eleinte csupán késedelmi kamatokkal kell számolni, de később, a szerződésben meghatározott idő leteltével a hitel felmondásra kerül, és a fennmaradt tartozást egy összegben követeli a bank.

Tovább olvasom

Milyen futamidőt válasszak a fix törlesztőrészletű jelzáloghitelnél?

2020.08.28.

Ha rövid futamidővel számolsz, akkor abban az esetben éri meg, ha a jövedelmed magas, és gyorsan szeretnéd visszatörleszteni a kölcsönödet, a hosszabb futamidő pedig az alacsonyabb kamatok és a törlesztőrészletek érdekében lehet jó választás.

Tovább olvasom

Ajánlataink

Archívum