Blog

Itt híreket, érdekességeket, újdonságokat találsz. Cikkgyűjteményünk többféle témával foglalkozik, a célunk az, hogy naprakész információkat adjunk a különböző hitelekről, biztosításokról, pénzpiaci változásokról. Nyomon követnéd a pénzügyi világ történéseit, szeretnél képben lenni az aktuális állami támogatásokkal kapcsolatban? Mindezt megteheted itt, folyamatosan frissülő blog-hírfolyamunkban, ahol közérthető formában olvasva kaphatsz választ esetleges kérdéseidre.

Mekkora futamidőre kérhető a forgóeszközhitel?

2022.05.13.

A forgóeszközhitel futamideje legfeljebb három év lehet, de adott esetben ennél hosszabb futamidőre is van lehetőség.

Tovább olvasom

Mekkora összegű forgóeszközhitel igénylehető?

2022.05.13.

A forgóeszközhitel maximális összegét a hitelt nyújtó bank határozza meg. A hitel nagysága általában egy és százmillió forint között van.

Tovább olvasom

Miért jó a forgóeszközhitel?

2022.05.13.

A forgóeszközhitel lehetővé teszi a forráshiányos vállalkozások számára, hogy a megfelelő készletekkel optimálisan működhessenek.

Tovább olvasom

Mire használható fel a forgóeszközhitel?

2022.05.13.

A forgóeszközhitel felhasználható készletvásárlásra, alapanyag beszerzésre, és a működési költségek fedezésére.

Tovább olvasom

Ki igényelhet forgóeszközhitelt?

2022.05.13.

Forgóeszközhitelt mikro, kis és középvállalkozások és egyéni vállalkozók igényelhetnek a forgóeszközeik finanszírozására.

Tovább olvasom

Miért vannak kiemelt termékek az oldalon?

2022.04.29.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Tovább olvasom

Ajánlataink

Archívum